Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar alıntı yapamadım saçmaladı sanırım biri var biri yok sildim bende hepsini

Nursın,hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Paşam canımm eşine söle her gülmene yanına gelmesin anlasın artık biz güldürüyoruzz adamı rahatça oturamadı gitti habire yerinden zıplatıyosunn.Tatlım misafirin varmışş kolay gelsin sen tavır yapma canımm evine gelene boşver ama mesafeni koru tabi sonra senin sinirini bozuyor.Kocasına hergün biraz daha aşık olan hatun senii Allah muhabetinizi arttırsın inşallah

Ben bugün dışarıdaydım hava harikaydı yarın dönüyorum bugün fazla giremem eşime zaman ayırayım biraz

Hepinizi Kocaman öpüyorumm

Sağol canım bende öğrenemedim tek tek alıntı yapıp cevaplamayı kusura bakmayın arkadaşlar

canım ben de de aynı seninki si gibi demişlerdi rahim ağzını sadece dikiş tutuyor demişlerdi dikişi almak zorundayız demişlerdi almaz isek rahmini parcalar demişlerdi ve bende ilerisini düşünerek dikişi aldırmak zorunda kaldım. kasılman yok ise 40 haftaya kadar götürürsün. İNŞALLAH MURADINA ERESİN.......
KORkma durumllar aynı kullanıdığımız ilaçlar aynı ama prepar ilk defa duyuyorum.

chnb canım misafirlikte olduğumdan senin durumunu soramadım kusura bakma oldumu?bu arada sesin çok kararlı kendinden emin güçlü bi ses tonuydu gerçekten öğrenciler dinlerken hiç sıkılmıyodurlar bence..
duruya paşa teyzesinden mektup

durum bebegim birtanem seni okadar merak ediyorumki sorma nasıl bir güzelligin var bebegim güzelligini bendenmi babandanmı aldın çok merak ediyorum ilk sana hamileyken içime önce bir sevinç kapladı dedim rabbim sana binlerce şükürler olsun bana muradımı verdin dedim ama bir yandanda üzüldüm endişe duymaya gidersen elim ayagım boş kalır diye çok üzüldüm herseferinde doktora gidişimizde korku endişe oldu acaba iyimiydi durumun bebegim ilk seni gördügümde o kalp atışın beni okadar sevindirdiki sevincimden içim bir hoş oldu okadar endişeye ragmen çok şükür zamanı doldur kah stresliyken kah aglayarak kahta umut ederek senin yolunu gözledik babanla bebegim işşalahta o emeklerimim karşılıgını almaya az kaldı seni bir saglıklıcana kucagıma alıyım o ilk bakış ilk görüş okadar kutsal olucakki sana sarılıp öpücem senelerin hasretini çıkarıcam içime çekicem kokunu rabbime şükredicem şükürler olsun rabbim bana bu mutlululgu gösterdin yaradanım arkadaşlarıma göster dicem buraya gelip zafer kupasını kaldırıcam ahanda böylesonrada sizler kaldırıcaksınız ben inanıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun işşallah sizi seven durucunun annesi
Arkadaşlar allahıma çok şukur hamıleyım allah tamamına erdirsin inşallah isteyen her kulunuda bu guzelliği tattırsın
rabbime şükürler olsun bu sana süzüm olan kupasonradı saglıklı dogur gene vercem sözallahım analı bablı büyütsün işşşallah dilerim rabbimden sag saglim alırsın kucagına
canım en iyisi bonçuk elyaf ben 2 yastık doldurdum içi az öz çok rahat oluyo tavsiye ederim

hatunlar ben geldim sinir oldumda geldim beni sinir etti eltim üstünede evi dagıttı bulaşıkları bırakıp gittiler kaynanamda geldi sülalece burdalardı:95::95::95: mutfagı görmeyin garip eşim çamaşır astı dügüne gitti mutfagıda gelince temizlerim dedi benim gibi garibe yapılırmı bu yaeltim yatak odasına girdi bir hışımla dediki kelam şu ister kız ister laf et bebegi burda emziricem oglanı gözüme soktu görmemişin bir oglu olmuş gerisini siz bilin artık oglu karnındayken derdiki aman ölürse ölsün banane kalırsada kalsın derdi hep kızardım allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu bebegi bir seviyolar sanki hiç görmemişler gibi imremmedim degil oglum aklıma geldi çok kötü oldum ben yarabbim ne veriyosa hayırlısını versin işşallah

ya birşey soruucan serklaj olan arkadaşlara sizinde arada dikişiniz sızlıyomu benim sızlıyo sanki banamı öyle geliyo yorumu olan

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Bence içme. Yine sen nane limon kaynat. Ballı zencefil ye. tarçın da koy içine. Geriye sayım başladı ne güzel...

Ne güzel bir mektup olmuş. İnşallah kendi bebeğine yazacağın günler de gelecek.
Boş ver sen onları ama ayıp etmişler. İnsan kirlettiğini yıkamaz mı? Ama sakin olmaya çalış. Allah'ım sana da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

Amin canım inşallah hepimizsağlıkla alırız
kucağımıza kupa içinde teşkür

sagol canım işşalah uzun uzun mektup yazıcam bebegimi 40 haftaya gelsin arkadaşı çagırdım o geldi bulaşıkları yıkadı bitti kaynanamda geldi ben biraz serviz dışıyım

paşam mektup için teşekkürler ben kızıma mektup yazmıştım babasıda şiir yazdı bu gece uyuyamazsam paylaşırım burdan..sende sıkıldıkça içinden geçenleri yaz bebişine ilerde okur onlara nasıl zor kavuştuğumuzu anlarlar öff anne yaaa pöff anneyaaaa demezler bize

Allah kolay doğum nasip etsin İNŞALLAH bebişinle evıne sağlıklı bı şekilde en kısa zamanda döndüğünü
görürüz buradan allahın izniyle

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir sizler bikaç sorum olacaktı :26::26:
haydi sor sor össye katılan veletler gibi sevinçliyim ama bilmedigim yerlerden sorma cevap veremem
rabbim sizide ayırmasın canım işşallah vaşuşursunuz kocişinletüh sabahlar olmasın yokmu yazık olmuş kıyamammm
Sağol canım bende öğrenemedim tek tek alıntı yapıp cevaplamayı kusura bakmayın arkadaşlar

alıntı nasıl alınıyo birinci der köşede begen butonu var onun altında alıntı yanında kare varçarpı işareti çıkıyo sonra hezamanki gibi cevaba tıkla sayfa karşına çıkıyo altlarınada yazcevapla yaz tememdir alıntı oluyo ozaman

Son düzenleme:

canım defter hediye edildi canım bana çok şirin ultroson kagıtlarını yapıştırıcam yanınada içimden gelenleriişşallah nasip olurda okuturum yavruma denin levebaya girdim iççamaşırım ıslanmış beyaz akıntı gelmiş korktum normalmi acaba birde dikiş olan yerlerim sızlıyo neden acaba sesimi duyan varsa sülesin bana:44::44::44:

tatlım ya sen başka bir doktora da görünsen ya. bana senin doktor çok tuhaf geldi. dikişe başlamadan hiç haberi yok. attıktan sonra ki (yanlış hatırlamıyorsam sen kendin istemiştin) ""iyi ki yapmışız "" demesi. arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz bu konuda. madem açıklık var seni hastanede tutması gerekiyor. enfeksiyon riskin olabilir.
belki doktoruna çok güveniyosun ama tavsiyem mutlaka başkasına da git.

sızlıyo falan diyip insanı korkutma bee delüücanım bende arada oluyodu son aylarda.bebek baskı yaptıkça hafif sızlıyodu dikişlerim.ama yinede bi sor istersen dr una emin olursun ..
sendede ne elti varmışş bee.bulaşık bırakılırmı hiç,durumunu bilmiyolarmıo tabakları kafasında kıraım bak adamı sinir etmesin haaa:95:

ay çok korktum:18::18::18::18:kız işleri bıraktılar gittiler olan evime oldu arkadaşı çagırdım inan o evi temizledisag olsun evi mis yaptı gittiallah razı olsun ondan
kız sızlıyo dedim beni korkutma yoksa dikişe ragmen bebek baskımı yapıyo zaten tırsıyorum tam tırstımya buda giderse ben ne yaparım nerelere giderim ya

ayyy dur korkma..cnm bişey yoktur..hem daha çok erken bebişin baskı yapması için.devam ederse sen dr a bi görün yinede için rahat eder..
bak iyi insanlarda var işte,Allah razı olsun arkadaşından

gamze81 canım nasılsın
tuubaaoz+ serklajlı kardişim sızlama olur gibi oluyomu banamı öyle geliyo kafayı yicem ben ya doktorunda teli yok ne yapcem ben ya yada psikolojikmi aklım hep oradada bugün otururken akıntı geldi korktum kan diye allahtan beyaz akıntı gelmiş allahım birşey olmadan hayırlısıyla bir dogursaydım günümde vallahi kurban kesicem

Canım nasılsın? Liste ile ilgiliiki kez yazı yazdım gördün mü canım? Yayınlayabilirsin canım. Nedenlerini ve ne istediğimi yazmıştım...

iyiyim tatlım bugün koçiş dışarı cıktık güzel gündü uzun zaman sonra tatlım yazını görmedim :26: biliyorum tatlım senin için sakıncası yok biz arkadaşlarla ara verelim dedik

Arkadaşlar allahıma çok şukur hamıleyım allah tamamına erdirsin inşallah isteyen her kulunuda bu guzelliği tattırsın

allahh tamamını erdirsin canım allah isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve hamilelerede sağlıkla bebişlerine kavuşsun

benim bilgim yok tatlım aslında ,leri haftalarda cok iyi olabilir :26: pahalıymış biraz ama rahatsa alınır hemde bizim durumda olanlar için :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…