- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.701
Kızlar alıntı yapamadım saçmaladı sanırım biri var biri yok sildim bende hepsini
Nursın,hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Paşam canımm eşine söle her gülmene yanına gelmesin anlasın artık biz güldürüyoruzzadamı rahatça oturamadı gitti habire yerinden zıplatıyosunn .Tatlım misafirin varmışş kolay gelsin sen tavır yapma canımm evine gelene boşver ama mesafeni koru tabi sonra senin sinirini bozuyor.Kocasına hergün biraz daha aşık olan hatun senii Allah muhabetinizi arttırsın inşallah
Ben bugün dışarıdaydım hava harikaydı yarın dönüyorum bugün fazla giremem eşime zaman ayırayım biraz
Hepinizi Kocaman öpüyorumm
kızlar merhaba...
benim bugün kontrolüm vardı.bu dr.benim aklımı fikrimi alıyor.açıklığım dikişe dayanmış.geçen seferde söylemişti zaten.kalkmıcaksın yatıcaksın diyor.yolculuk yapmak yasak.erken doğum olurmuş büyük ihtimal(tabi allan'ın dediğiden başka birşey olmazda)moralim yine çok bozuk.geldiğimden beri ağlıyorum.sizde yatın kalkmayın işi gücü bırakın.iş güç geri getirmiyor hiçbirşeyi.antibiyotik verdi bir kutu içecekmişim.sürekli yattığım için bişey kullanmam gerekirmi dedim coraspin gibi coraspin değil dedi claxen 0.4 lük günde bir defa iğne olucam onu yazdı.prepar için erkenmiş.herşetin hayırlısını rabbim bilir rabbim ne derse o olur.allah'ım yardım etsin cemi cümlemize inşallah.
chnb canım misafirlikte olduğumdan senin durumunu soramadım kusura bakma oldumu?bu arada sesin çok kararlı kendinden emin güçlü bi ses tonuydu gerçekten öğrenciler dinlerken hiç sıkılmıyodurlar bence..
rabbime şükürler olsun bu sana süzüm olan kupaArkadaşlar allahıma çok şukur hamıleyım allah tamamına erdirsin inşallah isteyen her kulunuda bu guzelliği tattırsın
canım en iyisi bonçuk elyaf ben 2 yastık doldurdum içi az öz çok rahat oluyo tavsiye ederimkızlar şu hamile yastıkları konusunda bilğiniz var mı?ben artık sağıma soluma sırt üstü yatmakta zorlanıyorum.her yerim çok ağrıyor.almayı düşünüyorum.internette 89 liraymış benim istediğim.kullanan var mı acaba?yada bilginiz.
öğrencilerin hem haklı hem şanslı canım..benim sesim azcık tuhaftı çünkü dünden beri boğazım acıyo ve burnum tıkalı yine hasta olucam dikişlere bişey olmaz inşallah,öksürük başlarsa falan..tylolhot içsem zararı olurmuki acaba o çok iyi geliyor bana..inşallah güzel haberler veririm sizlere msj hazırlayıp kaydetçem gece "duru kucağımda ikimizde iyiyiz sizi seviyoruz ve öpüyoruz"yarın uyanınca gönderirim ilk fırsatta inşallahhh aksi bişey olmazsa..
duruya paşa teyzesinden mektup
durum bebegim birtanem seni okadar merak ediyorumki sorma nasıl bir güzelligin var bebegim güzelligini bendenmi babandanmı aldın çok merak ediyorum ilk sana hamileyken içime önce bir sevinç kapladı dedim rabbim sana binlerce şükürler olsun bana muradımı verdin dedim ama bir yandanda üzüldüm endişe duymaya gidersen elim ayagım boş kalır diye çok üzüldüm herseferinde doktora gidişimizde korku endişe oldu acaba iyimiydi durumun bebegim ilk seni gördügümde o kalp atışın beni okadar sevindirdiki sevincimden içim bir hoş olduokadar endişeye ragmen çok şükür zamanı doldur kah stresliyken kah aglayarak kahta umut ederek senin yolunu gözledik babanla bebegim işşalahta o emeklerimim karşılıgını almaya az kaldı seni bir saglıklıcana kucagıma alıyım o ilk bakış ilk görüş okadar kutsal olucakki sana sarılıp öpücem senelerin hasretini çıkarıcam içime çekicem kokunu rabbime şükredicem şükürler olsun rabbim bana bu mutlululgu gösterdin yaradanım arkadaşlarıma göster dicem buraya gelip zafer kupasını kaldırıcam ahanda böyle sonrada sizler kaldırıcaksınız ben inanıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun işşallah sizi seven durucunun annesi
rabbime şükürler olsun bu sana süzüm olan kupasonradı saglıklı dogur gene vercem söz allahım analı bablı büyütsün işşşallah dilerim rabbimden sag saglim alırsın kucagına
canım en iyisi bonçuk elyaf ben 2 yastık doldurdum içi az öz çok rahat oluyo tavsiye ederim
hatunlar ben geldim sinir oldumda geldim beni sinir etti eltim üstünede evi dagıttı bulaşıkları bırakıp gittiler kaynanamda geldi sülalece burdalardı:95::95::95: mutfagı görmeyin garip eşim çamaşır astı dügüne gitti mutfagıda gelince temizlerim dedi benim gibi garibe yapılırmı bu yaeltim yatak odasına girdi bir hışımla dediki kelam şu ister kız ister laf et bebegi burda emziricem oglanı gözüme soktu görmemişin bir oglu olmuş gerisini siz bilin artık oglu karnındayken derdiki aman ölürse ölsün banane kalırsada kalsın derdi hep kızardım allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu bebegi bir seviyolar sanki hiç görmemişler gibi imremmedim degil oglum aklıma geldi çok kötü oldum ben ya rabbim ne veriyosa hayırlısını versin işşallah
ya birşey soruucan serklaj olan arkadaşlara sizinde arada dikişiniz sızlıyomu benim sızlıyo sanki banamı öyle geliyo yorumu olan
duruya paşa teyzesinden mektup
durum bebegim birtanem seni okadar merak ediyorumki sorma nasıl bir güzelligin var bebegim güzelligini bendenmi babandanmı aldın çok merak ediyorum ilk sana hamileyken içime önce bir sevinç kapladı dedim rabbim sana binlerce şükürler olsun bana muradımı verdin dedim ama bir yandanda üzüldüm endişe duymaya gidersen elim ayagım boş kalır diye çok üzüldüm herseferinde doktora gidişimizde korku endişe oldu acaba iyimiydi durumun bebegim ilk seni gördügümde o kalp atışın beni okadar sevindirdiki sevincimden içim bir hoş olduokadar endişeye ragmen çok şükür zamanı doldur kah stresliyken kah aglayarak kahta umut ederek senin yolunu gözledik babanla bebegim işşalahta o emeklerimim karşılıgını almaya az kaldı seni bir saglıklıcana kucagıma alıyım o ilk bakış ilk görüş okadar kutsal olucakki sana sarılıp öpücem senelerin hasretini çıkarıcam içime çekicem kokunu rabbime şükredicem şükürler olsun rabbim bana bu mutlululgu gösterdin yaradanım arkadaşlarıma göster dicem buraya gelip zafer kupasını kaldırıcam ahanda böyle sonrada sizler kaldırıcaksınız ben inanıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun işşallah sizi seven durucunun annesi
rabbime şükürler olsun bu sana süzüm olan kupasonradı saglıklı dogur gene vercem söz allahım analı bablı büyütsün işşşallah dilerim rabbimden sag saglim alırsın kucagına
canım en iyisi bonçuk elyaf ben 2 yastık doldurdum içi az öz çok rahat oluyo tavsiye ederim
hatunlar ben geldim sinir oldumda geldim beni sinir etti eltim üstünede evi dagıttı bulaşıkları bırakıp gittiler kaynanamda geldi sülalece burdalardı:95::95::95: mutfagı görmeyin garip eşim çamaşır astı dügüne gitti mutfagıda gelince temizlerim dedi benim gibi garibe yapılırmı bu yaeltim yatak odasına girdi bir hışımla dediki kelam şu ister kız ister laf et bebegi burda emziricem oglanı gözüme soktu görmemişin bir oglu olmuş gerisini siz bilin artık oglu karnındayken derdiki aman ölürse ölsün banane kalırsada kalsın derdi hep kızardım allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu bebegi bir seviyolar sanki hiç görmemişler gibi imremmedim degil oglum aklıma geldi çok kötü oldum ben ya rabbim ne veriyosa hayırlısını versin işşallah
ya birşey soruucan serklaj olan arkadaşlara sizinde arada dikişiniz sızlıyomu benim sızlıyo sanki banamı öyle geliyo yorumu olan
Kızlar alıntı yapamadım saçmaladı sanırım biri var biri yok sildim bende hepsini
Paşam canımm eşine söle her gülmene yanına gelmesin anlasın artık biz güldürüyoruzzadamı rahatça oturamadı gitti habire yerinden zıplatıyosunn .Tatlım misafirin varmışş kolay gelsin sen tavır yapma canımm evine gelene boşver ama mesafeni koru tabi sonra senin sinirini bozuyor.Kocasına hergün biraz daha aşık olan hatun senii Allah muhabetinizi arttırsın inşallah
Ben bugün dışarıdaydım hava harikaydı yarın dönüyorum bugün fazla giremem eşime zaman ayırayım biraz
Ne güzel bir mektup olmuş. İnşallah kendi bebeğine yazacağın günler de gelecek.
Boş ver sen onları ama ayıp etmişler. İnsan kirlettiğini yıkamaz mı? Ama sakin olmaya çalış. Allah'ım sana da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
paşam mektup için teşekkürler ben kızıma mektup yazmıştım babasıda şiir yazdı bu gece uyuyamazsam paylaşırım burdan..sende sıkıldıkça içinden geçenleri yaz bebişine ilerde okur onlara nasıl zor kavuştuğumuzu anlarlar öff anne yaaa pöff anneyaaaa demezler bize
haydi sor sorslm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir sizler bikaç sorum olacaktı :26::26:
rabbim sizide ayırmasın canımKızlar alıntı yapamadım saçmaladı sanırım biri var biri yok sildim bende hepsini
Sağol canım bende öğrenemedim tek tek alıntı yapıp cevaplamayı kusura bakmayın arkadaşlar
paşam mektup için teşekkürler ben kızıma mektup yazmıştım babasıda şiir yazdı bu gece uyuyamazsam paylaşırım burdan..sende sıkıldıkça içinden geçenleri yaz bebişine ilerde okur onlara nasıl zor kavuştuğumuzu anlarlar öff anne yaaa pöff anneyaaaa demezler bize
Çok sağolun arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız
canım sağol.ben sağlıkçıyım ebeyim ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap böyle şeyler bizi daha çok buluyor galiba.sağlıkçı olduğumuz için zaten çoğu şeyi biliyoruz diye fazla bişey soramıyoruz.soruncada bize bişey izah etmek daha zormuş bilmeyenler daha iyi anlıyormuş.biz bitakım şeyleri bildiğimiz için daha fazla stres yapıyoruz,en ufak detayı kafaya takıyoruz adam anlamıyor kafayı yedirecek bana.
canım defter hediye edildi canım bana çok şirinultroson kagıtlarını yapıştırıcam yanınada içimden gelenleri işşallah nasip olurda okuturum yavruma denin levebaya girdim iççamaşırım ıslanmış beyaz akıntı gelmiş korktum normalmi acaba birde dikiş olan yerlerim sızlıyo neden acaba sesimi duyan varsa sülesin bana:44::44::44:
sızlıyo falan diyip insanı korkutma bee delüücanım bende arada oluyodu son aylarda.bebek baskı yaptıkça hafif sızlıyodu dikişlerim.ama yinede bi sor istersen dr una emin olursun ..
sendede ne elti varmışş bee.bulaşık bırakılırmı hiç,durumunu bilmiyolarmıo tabakları kafasında kıraım bak adamı sinir etmesin haaa:95:
ayyy dur korkma..cnm bişey yoktur..hem daha çok erken bebişin baskı yapması için.devam ederse sen dr a bi görün yinede için rahat eder..ay çok korktum:18::18::18::18:kız işleri bıraktılar gittiler olan evime oldu arkadaşı çagırdım inan o evi temizledisag olsun evi mis yaptı gitti allah razı olsun ondan
kız sızlıyo dedim beni korkutma yoksa dikişe ragmen bebek baskımı yapıyo zaten tırsıyorum tam tırstımya buda giderse ben ne yaparım nerelere giderim ya
Canım nasılsın? Liste ile ilgiliiki kez yazı yazdım gördün mü canım? Yayınlayabilirsin canım. Nedenlerini ve ne istediğimi yazmıştım...
Arkadaşlar allahıma çok şukur hamıleyım allah tamamına erdirsin inşallah isteyen her kulunuda bu guzelliği tattırsın
kızlar şu hamile yastıkları konusunda bilğiniz var mı?ben artık sağıma soluma sırt üstü yatmakta zorlanıyorum.her yerim çok ağrıyor.almayı düşünüyorum.internette 89 liraymış benim istediğim.kullanan var mı acaba?yada bilginiz.
önce keselr sonra kalp atışları ardından 2,3 lü testler 28,32,343,36,38. haftaların su gibi gelip geçer inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?