- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.681
özeline gidiyorum ama para almıyor sağlıkçı olduğum için keşke alsa teklif ediyoruz her seferinde almıyor.sen sağlıkçısın bu soruları neden soruyosun tavrı var ben endişeliyim her halde sorucam ama malesef.siz yazıyorsunuz ya dr.a onu sordum bunu sordum ben bişey soramıyorum.zaten önünde laptop hep ona bakarak konuşuyor insanın yüzüne bile bakmıyor.biz sana bişey olsa söyleriz zaten deyip kestirip atıyor.rabbim fırsat vermesin bazı insanlara.hepinizi takip ediyorum biliyorum hikayelerinizi.rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin inşallah.ben balıkesirdeyim.benim bildiğim ilgisiz olsada en iyi dr. bu.
Arkadaşlar allahıma çok şukur hamıleyım allah tamamına erdirsin inşallah isteyen her kulunuda bu guzelliği tattırsın
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin...
Arkadaşlar allahıma çok şukur hamıleyım allah tamamına erdirsin inşallah isteyen her kulunuda bu guzelliği tattırsın
rabbim tamamına erdirsin canım.sağlıkla,sıhhatle,hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına.
Amin çok sağol korkuma sevınemıyorum da
canım bana hunileşmeyi hiç söylemedi hep soruyodum yok diyodu 34.haftamda hunileşmen artmış dedi ben şok oldum nasıl yani yok diyodunuz dedim yoo hep vardı söyleseydim takardın kafaya dedi ama cm söylemedi hiç..peki durucum hunileşme normal mi? kaç cm e kadar normal?
canım detaylı ultrason renkliyle yapılmıyor yazmıştım zaten siyah beyazla bakıyor..doplerle kan akımlarına bakıyo kalbi,göbek kordonu vs..renkliylede foto çekiyo..sen zamanı gelince detaylıyı yaptırabilirsin haftan küçük ama renkliyle görebilirsin bi çok dr da var artık..canım doktordan sonuçlar iyi çıkmış maşallahbakalım bize ne dicek doktor teyzemiz 23 mayısta renkli doplorde belli oluyomuki rahim boyu filan doktoruna iyice sorsaydın canım için rahatlardı maşalah bir düşük risk ayını atlattın kaldı bir tane daha 22 haftada geçerse tatamdır bu iş işşalah inan sen haftaları geçtikçe ben burda seviniyorum korkma herşey varıcagına gidiyo bundan sonra arkaya ta arkaya bakmak yok devamlı ileri bakıcaz rabbim aglayanlardan degilde gülenlerden nasip etsin işşallah
canım üzülüp ağlayıp yıpratma kendini maşallah haftan iyi az kaldı 28 e..arkadaşlarda yazmış dikişe dayanan hamileliği başarıyla sonuçlanan çook kişi olmuş burda..bacaklarının altına 2 yastık koy benim dr yerçekimine karşı koymalıyız diyodu hep hiç kalkma duş falanda mümkünse 10 günde bir falan al kısacık..kasılmanın olmaması çok güzel inşallah olmazsa sorun olmaz dikişe dayanması..dualarımız seninle hiçbişeycik olmıycak allaın izniyle..kızlar merhaba...
benim bugün kontrolüm vardı.bu dr.benim aklımı fikrimi alıyor.açıklığım dikişe dayanmış.geçen seferde söylemişti zaten.kalkmıcaksın yatıcaksın diyor.yolculuk yapmak yasak.erken doğum olurmuş büyük ihtimal(tabi allan'ın dediğiden başka birşey olmazda)moralim yine çok bozuk.geldiğimden beri ağlıyorum.sizde yatın kalkmayın işi gücü bırakın.iş güç geri getirmiyor hiçbirşeyi.antibiyotik verdi bir kutu içecekmişim.sürekli yattığım için bişey kullanmam gerekirmi dedim coraspin gibi coraspin değil dedi claxen 0.4 lük günde bir defa iğne olucam onu yazdı.prepar için erkenmiş.herşetin hayırlısını rabbim bilir rabbim ne derse o olur.allah'ım yardım etsin cemi cümlemize inşallah.
canım bana hunileşmeyi hiç söylemedi hep soruyodum yok diyodu 34.haftamda hunileşmen artmış dedi ben şok oldum nasıl yani yok diyodunuz dedim yoo hep vardı söyleseydim takardın kafaya dedi ama cm söylemedi hiç..
canım detaylı ultrason renkliyle yapılmıyor yazmıştım zaten siyah beyazla bakıyor..doplerle kan akımlarına bakıyo kalbi,göbek kordonu vs..renkliylede foto çekiyo..sen zamanı gelince detaylıyı yaptırabilirsin haftan küçük ama renkliyle görebilirsin bi çok dr da var artık..
canım üzülüp ağlayıp yıpratma kendini maşallah haftan iyi az kaldı 28 e..arkadaşlarda yazmış dikişe dayanan hamileliği başarıyla sonuçlanan çook kişi olmuş burda..bacaklarının altına 2 yastık koy benim dr yerçekimine karşı koymalıyız diyodu hep hiç kalkma duş falanda mümkünse 10 günde bir falan al kısacık..kasılmanın olmaması çok güzel inşallah olmazsa sorun olmaz dikişe dayanması..dualarımız seninle hiçbişeycik olmıycak allaın izniyle..
tebrikler canım yarın bakıcaktın dayanamadın sanırım rabbim kucağına almayıda nasip etsin..
chnb canım misafirlikte olduğumdan senin durumunu soramadım kusura bakma oldumu?bu arada sesin çok kararlı kendinden emin güçlü bi ses tonuydu gerçekten öğrenciler dinlerken hiç sıkılmıyodurlar bence..
Benim geçen seneki hamileliğimde 21-22. haftalarda bakılmıştı dediğin gibi siyah beyazdı biz de şaşırmıştık açıkça bebeği renkli göreceğiz sanıp hayal kırıklığına uğramıştık. Hem kendi doktorum değil radyolojiden bir doktor bakmıştı. Acaba o doktor rahim ağzı uzunluğuna filan bakmış mıdır ki? Bbebk maşallah her şeyi çok iyi demişti 3-4 hafta sonra doğum yaptım...
banada 22.haftamda bakıldı canım siyah beyazdı benimde detaylı yapılan,en son foto vermek için renkliyle baktı..rahim ağzını ben söyledim kendi dr um hatırlat demişti.bakıldı hatta koluyla göğüs altından eşime baskı uygulattı öyle ölçtü..raporumada koyu renklerle yazmış bizede kendi dr iletin 2.4 riskli demek dedi..benim ist.teki dr renkli bakıyordu her gittiğimizde fotoğraf verdi..
Sağ olaın canım. Sesimin yumuşak olduğunu söylüyorlar. Bir de öğrencilerim hem yumuşaksınız hem de disiplinlisiniz diyorlar. Hoşuma gidiyor bu huyum. Çok şükür bir de sakin bir yapım var sesimi yükseltmeme kolay kolay. Senin ses tonun da çok hoştu canım... Yarın güzel haberlerini bekliyoruz...
canım bana hunileşmeyi hiç söylemedi hep soruyodum yok diyodu 34.haftamda hunileşmen artmış dedi ben şok oldum nasıl yani yok diyodunuz dedim yoo hep vardı söyleseydim takardın kafaya dedi ama cm söylemedi hiç..
canım detaylı ultrason renkliyle yapılmıyor yazmıştım zaten siyah beyazla bakıyor..doplerle kan akımlarına bakıyo kalbi,göbek kordonu vs..renkliylede foto çekiyo..sen zamanı gelince detaylıyı yaptırabilirsin haftan küçük ama renkliyle görebilirsin bi çok dr da var artık..
canım üzülüp ağlayıp yıpratma kendini maşallah haftan iyi az kaldı 28 e..arkadaşlarda yazmış dikişe dayanan hamileliği başarıyla sonuçlanan çook kişi olmuş burda..bacaklarının altına 2 yastık koy benim dr yerçekimine karşı koymalıyız diyodu hep hiç kalkma duş falanda mümkünse 10 günde bir falan al kısacık..kasılmanın olmaması çok güzel inşallah olmazsa sorun olmaz dikişe dayanması..dualarımız seninle hiçbişeycik olmıycak allaın izniyle..
tebrikler canım yarın bakıcaktın dayanamadın sanırım rabbim kucağına almayıda nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?