Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım yapacak bir şey yoksa burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnternet sağ olsun oradan daaraştırıyoruz bazı şeyleri. Dileklerin için sağ ol canım. Moralini bozma geçmişte senin durumunda olup çok güzel hikayeler okuduk bazılarınınkinde dikiş de yoktu. Ben de 4 cm açıkla vakitlice doğum yaptım yalnız haftam biraz daha ileriydi(29+4) Yeterki hep yat ve yolculuk yapma, bol su iç...

ban takılın gerisini boşverin bu arda canım sıkıldı eltim benleydi dogum yaptı çocugu getiriyolarmış görmeye ben ne yapıcam canım sıkıldı nasıl bakıcam suratına bebegin zaten eltinde sinir ediyo beni gene sinirlerim laçkalaşıcak ne yapıyım bir akıl verin bana surayını görmek dahi istemiyorum onun [/QUOTE]

Canım boş ver ayağına kadar geldiyse hoş geldin de ve umursama fazla. Hiç yerinden de kalkma canım. Sen kalbini karartma sakin ol geçmişi de düşünme. Sanki geçmişde yaşanmamış gibi davranmaya çalış. Mümkün olduğunca da geçmişteki olumsuz deneyimlerinin konusunu açma ve yalnız onunla kalma...

kızlar şu hamile yastıkları konusunda bilğiniz var mı?ben artık sağıma soluma sırt üstü yatmakta zorlanıyorum.her yerim çok ağrıyor.almayı düşünüyorum.internette 89 liraymış benim istediğim.kullanan var mı acaba?yada bilginiz.

peki durucum hunileşme normal mi? kaç cm e kadar normal?
canım bana hunileşmeyi hiç söylemedi hep soruyodum yok diyodu 34.haftamda hunileşmen artmış dedi ben şok oldum nasıl yani yok diyodunuz dedim yoo hep vardı söyleseydim takardın kafaya dedi ama cm söylemedi hiç..
canım detaylı ultrason renkliyle yapılmıyor yazmıştım zaten siyah beyazla bakıyor..doplerle kan akımlarına bakıyo kalbi,göbek kordonu vs..renkliylede foto çekiyo..sen zamanı gelince detaylıyı yaptırabilirsin haftan küçük ama renkliyle görebilirsin bi çok dr da var artık..
canım üzülüp ağlayıp yıpratma kendini maşallah haftan iyi az kaldı 28 e..arkadaşlarda yazmış dikişe dayanan hamileliği başarıyla sonuçlanan çook kişi olmuş burda..bacaklarının altına 2 yastık koy benim dr yerçekimine karşı koymalıyız diyodu hep hiç kalkma duş falanda mümkünse 10 günde bir falan al kısacık..kasılmanın olmaması çok güzel inşallah olmazsa sorun olmaz dikişe dayanması..dualarımız seninle hiçbişeycik olmıycak allaın izniyle..
Arkadaşlar allahıma çok şukur hamıleyım allah tamamına erdirsin inşallah isteyen her kulunuda bu guzelliği tattırsın

tebrikler canım yarın bakıcaktın dayanamadın sanırım rabbim kucağına almayıda nasip etsin..

chnb canım misafirlikte olduğumdan senin durumunu soramadım kusura bakma oldumu?bu arada sesin çok kararlı kendinden emin güçlü bi ses tonuydu gerçekten öğrenciler dinlerken hiç sıkılmıyodurlar bence..

Benim geçen seneki hamileliğimde 21-22. haftalarda bakılmıştı dediğin gibi siyah beyazdı biz de şaşırmıştık açıkça bebeği renkli göreceğiz sanıp hayal kırıklığına uğramıştık. Hem kendi doktorum değil radyolojiden bir doktor bakmıştı. Acaba o doktor rahim ağzı uzunluğuna filan bakmış mıdır ki? Bbebk maşallah her şeyi çok iyi demişti 3-4 hafta sonra doğum yaptım...

chnb canım misafirlikte olduğumdan senin durumunu soramadım kusura bakma oldumu?bu arada sesin çok kararlı kendinden emin güçlü bi ses tonuydu gerçekten öğrenciler dinlerken hiç sıkılmıyodurlar bence..

Sağ olaın canım. Sesimin yumuşak olduğunu söylüyorlar. Bir de öğrencilerim hem yumuşaksınız hem de disiplinlisiniz diyorlar. Hoşuma gidiyor bu huyum. Çok şükür bir de sakin bir yapım var sesimi yükseltmeme kolay kolay. Senin ses tonun da çok hoştu canım... Yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

öğrencilerin hem haklı hem şanslı canım..benim sesim azcık tuhaftı çünkü dünden beri boğazım acıyo ve burnum tıkalı yine hasta olucam dikişlere bişey olmaz inşallah,öksürük başlarsa falan..tylolhot içsem zararı olurmuki acaba o çok iyi geliyor bana..inşallah güzel haberler veririm sizlere msj hazırlayıp kaydetçem gece "duru kucağımda ikimizde iyiyiz sizi seviyoruz ve öpüyoruz"yarın uyanınca gönderirim ilk fırsatta inşallahhh aksi bişey olmazsa..

Aslında biraz tahmın ettiğim için bugune kadar durdum tecrube kazandık inşallah bu son olur rabbim bugunu gosterdi kucağımızaaldığımız gunlerıde gösterir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…