- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.721
gamze81 canım nasılsın
tuubaaoz+ serklajlı kardişim sızlama olur gibi oluyomu banamı öyle geliyo kafayı yicem ben ya doktorunda teli yok ne yapcem ben ya yada psikolojikmi aklım hep oradadabugün otururken akıntı geldi korktum kan diye allahtan beyaz akıntı gelmiş allahım birşey olmadan hayırlısıyla bir dogursaydım günümde vallahi kurban kesicem
ayyy dur korkma..cnm bişey yoktur..hem daha çok erken bebişin baskı yapması için.devam ederse sen dr a bi görün yinede için rahat eder..
bak iyi insanlarda var işte,Allah razı olsun arkadaşından
iyiyim tatlım bugün koçiş dışarı cıktıkgüzel gündü uzun zaman sonra tatlım yazını görmedim :26: biliyorum tatlım senin için sakıncası yok biz arkadaşlarla ara verelim dedik
allahh tamamını erdirsin canımallah isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve hamilelerede sağlıkla bebişlerine kavuşsun
benim bilgim yok tatlımaslında ,leri haftalarda cok iyi olabilir :26: pahalıymış biraz ama rahatsa alınır hemde bizim durumda olanlar için :97:
canım o rahmetli oglumdada çok baktıhakkını ödeyemem çalışmasa bana bakıcakta çalışıyo malesef okullar kapansın söz verdi bakarım sana dedi elim ayagım herşeyim o benim afedersiniz kaynanam tavuk almış birde kızartma yaptı çorba istedim onuda zorla eşim dediki aman oglum bu kadr yemek var kim yicek dedi bende yap yarına yemek olsun ben aç kalıyorum dedim zorla bir çorba inanın oda eşim yaptı zannediyorumki yemek yaptı ama nerde dolapta ayıptır söylemesi etime kadar var hani birşey olmasa dicem yokta ondan yapmıyo sofraya oturduk baktım bir salata kızartma birda tavuk kızartmışlar dedigim yemekler yok eşim suratımın bozuldugunu anladı adam odaya geldi canım sen üzülme ben yaparım bırakırım yersin dedi canım kocam dedimki okadar dedim söyledim neden yapmadı boşver dedi 10 senedir bu bebgi bekliyorum demiyoki yazık gelinim 2 evlat kaybetti yemegini işini yapıyım demedi sonrada diyosunuzki kızma kırılma takma kafana hadi gelde bunu takma kafama istemiyorum gelmesinlerde yanıma evi otel gibi kullanıyolar banada yazık ya yetti inanın canıma
canım o rahmetli oglumdada çok baktıhakkını ödeyemem çalışmasa bana bakıcakta çalışıyo malesef okullar kapansın söz verdi bakarım sana dedi elim ayagım herşeyim o benim afedersiniz kaynanam tavuk almış birde kızartma yaptı çorba istedim onuda zorla eşim dediki aman oglum bu kadr yemek var kim yicek dedi bende yap yarına yemek olsun ben aç kalıyorum dedim zorla bir çorba inanın oda eşim yaptı zannediyorumki yemek yaptı ama nerde dolapta ayıptır söylemesi etime kadar var hani birşey olmasa dicem yokta ondan yapmıyo sofraya oturduk baktım bir salata kızartma birda tavuk kızartmışlar dedigim yemekler yok eşim suratımın bozuldugunu anladı adam odaya geldi canım sen üzülme ben yaparım bırakırım yersin dedi canım kocam dedimki okadar dedim söyledim neden yapmadı boşver dedi 10 senedir bu bebgi bekliyorum demiyoki yazık gelinim 2 evlat kaybetti yemegini işini yapıyım demedi sonrada diyosunuzki kızma kırılma takma kafana hadi gelde bunu takma kafama istemiyorum gelmesinlerde yanıma evi otel gibi kullanıyolar banada yazık ya yetti inanın canıma
canım bana hunileşmeyi hiç söylemedi hep soruyodum yok diyodu 34.haftamda hunileşmen artmış dedi ben şok oldum nasıl yani yok diyodunuz dedim yoo hep vardı söyleseydim takardın kafaya dedi ama cm söylemedi hiç..
canım detaylı ultrason renkliyle yapılmıyor yazmıştım zaten siyah beyazla bakıyor..doplerle kan akımlarına bakıyo kalbi,göbek kordonu vs..renkliylede foto çekiyo..sen zamanı gelince detaylıyı yaptırabilirsin haftan küçük ama renkliyle görebilirsin bi çok dr da var artık..
canım üzülüp ağlayıp yıpratma kendini maşallah haftan iyi az kaldı 28 e..arkadaşlarda yazmış dikişe dayanan hamileliği başarıyla sonuçlanan çook kişi olmuş burda..bacaklarının altına 2 yastık koy benim dr yerçekimine karşı koymalıyız diyodu hep hiç kalkma duş falanda mümkünse 10 günde bir falan al kısacık..kasılmanın olmaması çok güzel inşallah olmazsa sorun olmaz dikişe dayanması..dualarımız seninle hiçbişeycik olmıycak allaın izniyle..
tebrikler canım yarın bakıcaktın dayanamadın sanırım rabbim kucağına almayıda nasip etsin..
iyiyim tatlımbugün koçişle b,raz gezdik cok iyi geldi dışarı cıkınca gözlerimi aldı tabi eve gelir gelmez iyi dinlendim sen nasılsın??
tatlım akıntı arada gelir hamilelik akıntısı ama sürekli cok geliyorsa dr başvur :94: kız dur doğurmabebeişlerimizin daha güne var annesi
Allah allah ne vıcdansızlık ya ama el işte kendi annen gıbı olurmu ama boşver bu gunlerde gececek onlar bıgun senden beklıcekler bunları ama ben emınımkı sen onlar gıbı yapamazssın onlar kendı evlatlarına acısalar zaten bole yapmazlar
canım boşver kendini üzmekten başka bir şey elimize gecmiyor her kez kendi hayatındabenim kayınvaldem kapımı bile acmadı ama şimdi artık üzülmüyorum her kez yaptığıyla kalır şimdi gelip yardım edicekmiş eşime lafını bile actırmıyorum ama yine de hazirazda burda inşallah o zamana kadar iyi olursam ona hiç minnet etmicem allaha şükür seni anlayan bir kocan var bak ne güzel senin yanında seni anlıyor allah onlara sağlık versin hepsi gecici ben anladım gelin ağzıyla kuş tutsa yinede dış kapının dış mandalı üzme kendini bak bebeğinde üzülüyor keyfini cıkar şuanın bence rahat ol allaha havale et ben onlardan vazgectim yapmasalarda aramasalarda umrumda değiller bende bir şey kalmadı yazık oğluda soğdu o yüzden en güzeli önümze bakmak beklentimizin az yada hiç olmaması ben böyle yapıyorum :97:
cnm sen şimdi bide hamile olunca iyice takarsın onları..boşver yapmassa yapmasın .yapıp sonra kafana kakıcağına yapmasın daha iyi..sen oturdugun yerden hafiften yapabiliyosan yap.uzat ayaklarını,tepsiye koy doğricaklarını hepsini hazırla sonra koy ocağa...hem azcıkda olsa hareketde lazım..ama kendini çok yormadan yapmaya çalış.önemli olan eşinin desteği gerisi boş..beebişin sağlıkla doğunca acısını çıkarısın inşallah
ayy canım suyum boşaldı gibi falan yazmışsın ..en azından bi hastanenin aciline falan gitsen..bebeğin kalp atışlarına ..vs..bakarlar 5 dk da..rahatlarsın..allah razı olsun hepinizden artık takmıyorum eşime bile dedim istemiyorum gelmesinler diye inanın keyfimi kaçırdılar 2 dakikada suyumuda içemedim 3 litre kaldı anlıcagınızeltim bir kız dogurmuş ulen bak kızına orayı burayı talan etti demiyoki kızım yapma sanki inadıma davranıyo ama nerde bir insan dogurur ama anne olamaz o hiç bakmadı sanki kasten yaptı huzurum kaçsın diye tuvalet aynasında ne varsa dagıttı bilgisayarın heryeride öyle sanki ben hamile degilim bebk taşımıyorum birde içeri çagırdılar yemege yerde yedim eşim siniye koyuyo yatasrak yiyoruz eşim dedi boşver herkezi rabbime havale ediyorum allah korunun bunada birşey olursa yanaştırmıcam yanıma kimseyi deymez öyleleri için aglayıp üzülmeye tek korkum karnımdaki demin idrarımı yaparken sanki suyum boşaldı gibime geldi paranoyamı yapıyorum ben ya suyum boşalmamıştır demi içim rahat degil sigortaya gitsem rahat bırakmazlar beni
tatlım suyun boşaldığından eminmisin akıntın varmıydı yoğun :26: bizi korkutmaallah razı olsun hepinizden artık takmıyorum eşime bile dedim istemiyorum gelmesinler diye inanın keyfimi kaçırdılar 2 dakikada suyumuda içemedim 3 litre kaldı anlıcagınızeltim bir kız dogurmuş ulen bak kızına orayı burayı talan etti demiyoki kızım yapma sanki inadıma davranıyo ama nerde bir insan dogurur ama anne olamaz o hiç bakmadı sanki kasten yaptı huzurum kaçsın diye tuvalet aynasında ne varsa dagıttı bilgisayarın heryeride öyle sanki ben hamile degilim bebk taşımıyorum birde içeri çagırdılar yemege yerde yedim eşim siniye koyuyo yatasrak yiyoruz eşim dedi boşver herkezi rabbime havale ediyorum allah korunun bunada birşey olursa yanaştırmıcam yanıma kimseyi deymez öyleleri için aglayıp üzülmeye tek korkum karnımdaki demin idrarımı yaparken sanki suyum boşaldı gibime geldi paranoyamı yapıyorum ben ya suyum boşalmamıştır demi içim rahat degil sigortaya gitsem rahat bırakmazlar beni
tatlım suyun boşaldığından eminmisin akıntın varmıydı yoğun :26: bizi korkutmassana öyle gelmiştir canın sıkkın olduğun için takma kafana bak bebeğini düşün olmazsa git hastaneye kafan rahatlıcaksa bakarlar sigortada
Yaren merhaba paşam bugece ortalıktan kayboldu ben yazayım sana paşamın dikişleri atıldı.Özlem doğum yapmış.
Sen ve bebişin iyimisiniz herşey yolundadır umarımm bebişini benim için öp lütfen sevgiler
chnb geçmiş olsun canım, gebeliğinin sonlanmasına üzüldüm, ama hakkında hayırlısı böyleymiş diye düşün canım,en azından sen çok çabuk hamile kalabiliyorsun Rabbim inşallah yine dilediğin zamanda yine nasip edicek, genetikte birşeyin çıkacağını pek zannetmiyorum, çünkü boş gebelik hemen hemen her kadında olabilen birşeymiş bende de birkez olmuştu, doktorum o zaman bana seninki planlanan bir gebelik olduğu için farkettik, adeti düzensiz olan birçok kadın boş gebeliği yaşıyor ve farkında olmadan birçok kez kendiliğinden düşürüyor demişti..inşallah tez zamanda tekrar güzel haberler verirsin bize..
paşammm.. oğluşun olucak galiba hissediyorum demiştin yanılmamışsın canım.. normalde çok hassas bir insansın şimdi hamileliğin etkisiyle iyice hassaslaşmış gördüm seni bu kadar yıpratma kendini, yavrunu da üzme.. inanki kucağına aldığında bu kafanı yorduğun şeylerin ne kadar boş olduğunu daha iyi kavrıycak ve boşu boşuna üzmüşüm kendimi diye kendine kızıcaksın.. hayatta tek gerçek o çünkü, ve onun bir gülüşü bile hayattaki büyün sıkıntıları unutturuyor insana.. bende senin gibiydim sürekli insanlara alınıyordum bu niye böyle şu niye böyle yaptı bana diye şimdide alınıyorum huylu huyundan vazgeçmiyor ama inanki yavrumla başbaşa kalınca hepsi aklımdan kuş gibi uçup gidiyor, herşeyi unutturuyor..sende tadıcak ve görüceksin arkadaşım hissediyorum..dikişini nerde hangi doktora yaptırdın canım merak ettim? birde akıntım var demişsin, akıntın çok normal canım hatta biraz fazla olması bile vücudun dikiş ipine verdiği bir reaksiyon o canım, ama rengi beyaz veya açık sarı değilse veya kötü koku varsa hemen doktoruna bildir, onu iyi takip et canım, kendine iyi bak..
samyeli seninde bayağı olmuş gebeliğin maşallah ama iyi geçiyor galiba..inşallah sonuna kadar böyle gider canım, Allah yardımcın olsun..
birde cemil hocaya gitmeyi düşünenler vardı giden oldumu merak ettim?
kızlar saat 22:00 gibi su gibi şey gelmeye devam edince dr aradım hastaneye çağırdı ebeler baksın beni arasın dedi..gittik alttan baktı açıklığıma aa doğum başlamış dedi beni aldı bir ağlamak anlatamam korkuyorum napçam bilemem neyse dr aradı meğer açıklığım 1,5cm cikmiş dr geçen muayenemdede 1 cm e yakındı zaten dedi nst ye bağladılar sancı çıkmadı tekrar alttan bakıp eve yolladılar..eve geldik hemen duş aldım kuran okudum hepinize dua ettim çok sıkıştığım için wc arası verdim sizede yazim dedim tekrar abdest alıp uyuyana kadar okumayı düşünüyorum..sizde dualarınızı esirgemeyin bizden nolur..duygularımı tarif etmek mümkün değil ama ilk defa korktuğumu anladım inşallah herşey yolunda gider kızımı kucağımda sağlıklı olarak görürüm..hepiniz şimdilik hoşçakalın belki sonra gene yazarım wc arası yaparsam..öpüldünüzzz
kızlar saat 22:00 gibi su gibi şey gelmeye devam edince dr aradım hastaneye çağırdı ebeler baksın beni arasın dedi..gittik alttan baktı açıklığıma aa doğum başlamış dedi beni aldı bir ağlamak anlatamam korkuyorum napçam bilemem neyse dr aradı meğer açıklığım 1,5cm cikmiş dr geçen muayenemdede 1 cm e yakındı zaten dedi nst ye bağladılar sancı çıkmadı tekrar alttan bakıp eve yolladılar..eve geldik hemen duş aldım kuran okudum hepinize dua ettim çok sıkıştığım için wc arası verdim sizede yazim dedim tekrar abdest alıp uyuyana kadar okumayı düşünüyorum..sizde dualarınızı esirgemeyin bizden nolur..duygularımı tarif etmek mümkün değil ama ilk defa korktuğumu anladım inşallah herşey yolunda gider kızımı kucağımda sağlıklı olarak görürüm..hepiniz şimdilik hoşçakalın belki sonra gene yazarım wc arası yaparsam..öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?