- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.741
kızlar saat 22:00 gibi su gibi şey gelmeye devam edince dr aradım hastaneye çağırdı ebeler baksın beni arasın dedi..gittik alttan baktı açıklığıma aa doğum başlamış dedi beni aldı bir ağlamak anlatamam korkuyorum napçam bilemem neyse dr aradı meğer açıklığım 1,5cm cikmiş dr geçen muayenemdede 1 cm e yakındı zaten dedi nst ye bağladılar sancı çıkmadı tekrar alttan bakıp eve yolladılar..eve geldik hemen duş aldım kuran okudum hepinize dua ettim çok sıkıştığım için wc arası verdim sizede yazim dedim tekrar abdest alıp uyuyana kadar okumayı düşünüyorum..sizde dualarınızı esirgemeyin bizden nolur..duygularımı tarif etmek mümkün değil ama ilk defa korktuğumu anladım inşallah herşey yolunda gider kızımı kucağımda sağlıklı olarak görürüm..hepiniz şimdilik hoşçakalın belki sonra gene yazarım wc arası yaparsam..öpüldünüzzz
günaydın kızlar bu arada.nasılsınız?
günaydın canım..biz iyiyiz sen nasılsın??
bugün dana iyiyim teşekkürler.sen nasılsın?sen clexane kullanıyor muydun canım?
bende iyiyimevet ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorum..şu bir kaç günden beri başım cok ağrıyo korkmaya başladım
korkma canım dün dışarda gezmişsin ya hava çarpmıştır merak etme.bende dün bayağı ağladım ondan başım ağrıyor.sinizütin filan varsa direk etkiliyor zaten.baş ağrısı yapıyor.kendine ve bebişe iyi bak.clexane yaptığın belli bir saat varmı canım?
korkma canım dün dışarda gezmişsin ya hava çarpmıştır merak etme.bende dün bayağı ağladım ondan başım ağrıyor.sinizütin filan varsa direk etkiliyor zaten.baş ağrısı yapıyor.kendine ve bebişe iyi bak.clexane yaptığın belli bir saat varmı canım?
Günaydın nasılsın inş iyisindir ben bşşey sorcam şu claxane iğnesi kan sulandırıcı oluyor değilmi ben kan pıhtılaşması ile ilgili test yaptırmadım pıhtılaşma olup olmadığını testlemı anlaşılıyo başka bı yolu varmı o testler uzun sürede çıkıyo galıba bunu anlamanın kısa bı yolu varmı ben coraspin kullanıyorum
tatlım 1 haftadır ağrıyorşuanda duramıyorum ağrıdan ben akşamları yapıyorum eşim evde olduğu için ama farketmez iğnenin ne zaman olduğu önemli olan düzenli vurulman..
tamol,parol.minoset tarzı bir ağrı kesici alabilirsin canım hamilelikte zararlı değil.yalnız fort tarzları olmasın onlar olmuyor.
canım sağol iyiyim sende iyisindir inşallah.evet clexane kan sulandırıcı iğne.benim pıhtılaşma sorunum yok sadece sürekli yattığım için verdi.bence pıhtılaşma testleri tam teşekküllü bir devlet hastanesinde de yapılır.testlerin ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum ama en fazla 10-15 günde çıkar herhalde.çok geç kalmış sayılmassın merak etme.ben kan sulandırmak için coraspin olurmu dedim hayır dedi clexane yazdı.kan sulandırmada coraspinin etkisi daha uzun süreliymiş normal doğumlarda daha çok kan kaybına sebep olabiliyormuş.clexane günlük yapıldığı için etkisi 24saatmiş.
gamzeciğim çok oldum ama kusura bakma benim clexane ları babam yazdırdı geldi şimdi içinde 10 tane var.sende 10 günde mi yazdırıyorsun heyet çıkarttın mı?
canım söz verdigim çiçegi veriyim sana çünkü ilk sen aklımdan geçtincanım dualarımız seninle......
bende iyiyimevet ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorum..şu bir kaç günden beri başım cok ağrıyo korkmaya başladım
gamzeciğim çok oldum ama kusura bakma benim clexane ları babam yazdırdı geldi şimdi içinde 10 tane var.sende 10 günde mi yazdırıyorsun heyet çıkarttın mı?
canım söz verdigim çiçegi veriyim sana çünkü ilk sen aklımdan geçtinnasılda biliyorum ama
canım korkma hamilelerde baş agrısı olur allah korusun 5 aydan sonra taksiyon olayı çıkıyo ilk oglumu 18 dogurmuştum benstrese girdiysen arkadaş dedi çok agladıysanda oluyo nete fazla takılıncada oluyoı relask ol stres yok:87::87::87:bugün allahtan bir şey olmazsa randevu aldım özelden ona gidicez hep içim rahat etsin hemde cinsiyeti için gidicem dua edinde herşey yokunda gitsin allah yardımcımız olsun bu arda durucuk sabah anne olmuş darısı tüm isteyenlerin başına işşallah ne kadr mutludur şimdi rabbim mutlulugunu daim etsin regrete giremicek akşam anca girerim dedi chnb de okulda benden havedisler bu kadar gelince işşallah güzel haberler yazarım rabbime emanet olun:81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?