Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

tatlım dualarımız seninle.. hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin

bende iyiyim evet ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorum..şu bir kaç günden beri başım cok ağrıyo korkmaya başladım

korkma canım dün dışarda gezmişsin ya hava çarpmıştır merak etme.bende dün bayağı ağladım ondan başım ağrıyor.sinizütin filan varsa direk etkiliyor zaten.baş ağrısı yapıyor.kendine ve bebişe iyi bak.clexane yaptığın belli bir saat varmı canım?

Günaydın nasılsın inş iyisindir ben bşşey sorcam şu claxane iğnesi kan sulandırıcı oluyor değilmi ben kan pıhtılaşması ile ilgili test yaptırmadım pıhtılaşma olup olmadığını testlemı anlaşılıyo başka bı yolu varmı o testler uzun sürede çıkıyo galıba bunu anlamanın kısa bı yolu varmı ben coraspin kullanıyorum

tatlım 1 haftadır ağrıyor şuanda duramıyorum ağrıdan ben akşamları yapıyorum eşim evde olduğu için ama farketmez iğnenin ne zaman olduğu önemli olan düzenli vurulman..

canım sağol iyiyim sende iyisindir inşallah.evet clexane kan sulandırıcı iğne.benim pıhtılaşma sorunum yok sadece sürekli yattığım için verdi.bence pıhtılaşma testleri tam teşekküllü bir devlet hastanesinde de yapılır.testlerin ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum ama en fazla 10-15 günde çıkar herhalde.çok geç kalmış sayılmassın merak etme.ben kan sulandırmak için coraspin olurmu dedim hayır dedi clexane yazdı.kan sulandırmada coraspinin etkisi daha uzun süreliymiş normal doğumlarda daha çok kan kaybına sebep olabiliyormuş.clexane günlük yapıldığı için etkisi 24saatmiş.

tatlım 1 haftadır ağrıyor şuanda duramıyorum ağrıdan ben akşamları yapıyorum eşim evde olduğu için ama farketmez iğnenin ne zaman olduğu önemli olan düzenli vurulman..

tamol,parol.minoset tarzı bir ağrı kesici alabilirsin canım hamilelikte zararlı değil.yalnız fort tarzları olmasın onlar olmuyor.

Çok sğol herşeyı sorup öğrenmeye çalışıyorum yaptırayım ben onu hemen

gamzeciğim çok oldum ama kusura bakma benim clexane ları babam yazdırdı geldi şimdi içinde 10 tane var.sende 10 günde mi yazdırıyorsun heyet çıkarttın mı?

slm kızlar nasılsınız bi arkadaşımız yazmış phtılaşma testi ne zaman yapılıyo diye ben hamile kalmadan önce yaptırdım ama hamileykende yapılıyo ve hamileliğin ilerlemişse iğne yaptırmıyorlar bebeğin dengesi bozulur diye benim arkadaştı o ama bebeği doğdu sağlıklıydı ve o phtılaşma testi tam teşekkürlü devlet hastanelerinde 4 ayda çıkıyo sonucu ama özellerde ise 20 günde çıkıyo

gamzeciğim çok oldum ama kusura bakma benim clexane ları babam yazdırdı geldi şimdi içinde 10 tane var.sende 10 günde mi yazdırıyorsun heyet çıkarttın mı?

canım heyet raporu çıkarmalısın baş hekimden ve sana 10luklardan ama aylık veriyolar yani aydan aya alıp geliyosun 10 günde gidip gidip gelmiyosun ve o ücretsiz oluyo eminim sizden ücret talep edicekler kesinlikle verme eğer raporun varsa benim eczacı arkadaşım vardı o dediydi

canım dualarımız seninle......
canım söz verdigim çiçegi veriyim sana çünkü ilk sen aklımdan geçtinnasılda biliyorum ama
bende iyiyim evet ben hamile kaldığım günden beri kullanıyorum..şu bir kaç günden beri başım cok ağrıyo korkmaya başladım

canım korkma hamilelerde baş agrısı olur allah korusun 5 aydan sonra taksiyon olayı çıkıyo ilk oglumu 18 dogurmuştum benstrese girdiysen arkadaş dedi çok agladıysanda oluyo nete fazla takılıncada oluyoı relask ol stres yok:87::87::87:bugün allahtan bir şey olmazsa randevu aldım özelden ona gidicez hep içim rahat etsin hemde cinsiyeti için gidicem dua edinde herşey yokunda gitsinallah yardımcımız olsun bu arda durucuk sabah anne olmuş darısı tüm isteyenlerin başına işşallah ne kadr mutludur şimdi rabbim mutlulugunu daim etsinregrete giremicek akşam anca girerim dedi chnb de okulda benden havedisler bu kadar gelince işşallah güzel haberler yazarım rabbime emanet olun:81::81::81::81:

tatlım ilaç için rapor cıkarman lazım.. ben 3 aylık iğne aldım yani 9 kutu dr.una söyle ilk günler bizde 10 günde bir alıyordum sonra dr söyledi rapor cıktıktan sonra aile hekimide yazabilir

tansiyonuma baktırdım ama normal cıktı :94: progestan yapabilirmiş kendi dr yoktu izmire gitmiş stres yapmamak lazım tabi ağrı beni maffediyor 1 haftadır ara ara vuruyor ..şimdi yine parol içtim.. dr.um yarın yada carşamba gelicekmiş inşallah gecerde hadi bakalım senin bebişinin cinsiyetinide öğrenelim annesine poz versin :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…