- 29 Nisan 2010
- 3.716
- 3.304
- 698
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.821
ben de gördüm...görmeme şansım yoktu,çünkü elime doğdular..Normal doğumdu..hastaneye giderken apartmanda merdivelerde suyum gelmişti...hemen acilde kürtaja alındım,diğer gebelik ürünlerini çıkardılar rahmimden..çünkü bebekler elimde kordonları içimdeydi hala ..meleklerim elimde kan içinde arabaya bindim ,hastaneye gittik..( Öldükten sonrada da morgdan getirdiler,kefenlerini açtım..kefenlerini öptüm öptüm...ben de hiç böyle birşeyin başıma geleceğini ummazdım..günlerde bunun sadece kötü bir rüya olduğuna inanmak istedim..uzunca zaman uyumak,uyandığımda da hamileliğime kaldığım yerden devam etmeyi hayal ettim...14 şubat 2009 dan bu yana içim sızım sızım sızlar...Şimdiki bebeklerim onların yerini doldursun diye değil,sadece meleklerimin kardeşleri..ilk meleklerimi kaybettikten sonra duygusuzca olsun,tekrar çocuğun olur diyenlere hala kızgınım...
bende çok kızıyorum üzülme yine olur diyenleresen kaç haftalıkken dikişsiz yani bebeğini kaybettin moonna arkadaşımızmıydı yosa senmiydim 30 haftalıkken kaybeden
buradakilerinin çoğu dikişli sen de öylesin zannettim canım neyse dikişli olmadığın daha iyi dediğim gibi kullandığın ilaçlar neden olabilir kullandığın ilaçların prespektüsünü oku bi yan etkileri var mı
progestann içinde şiddetli baş ağrısı yapar diyorkullanmasam mı??
progestann içinde şiddetli baş ağrısı yapar diyorkullanmasam mı??
sakın sakın bırakma...progesteron kasılmaların için çok önemli..bırakırsan kasılmaların artar canım...o dediğim proluton depot te zaten progesteron hormonu...progestann içinde şiddetli baş ağrısı yapar diyorkullanmasam mı??
arkadaşlar birde benim 2 sene oldu kızımı kaybedeli ama hala sütüm geliyo sizdede oldumu bu
hayır sakın öyle bişey yapma dr haber ver öyle bırak kendi başına bırakma sakın
merheba ben geldimbebgin herşeyi çok güzel suyu ve herşeyi yerinde çokta güzel bir bebk belli degil ama sanki kız dedi rahimin boyunu sordum suratı degişti geçen 3 cm şimdi 2 cm olmuş çok kötüyüm çok
kafamı sardım bakalım inişallah iyi gelir tatlı sağol..gamzecim sıcak tut kafanı ateşin yok sa çünkü sıcak sinirleri yumuşatıyo acı hissini azaltır
sabah içtim akşam kaldı bu pruloton iğne olsam aynı etki yapmazmı acaba bana neden progestan verdi ki cok yan etkisi varr şiddetli baş ağrısı yapablir diyorcnm dr a sormadan bırakma sakın..azcık daah sabret..uyuymaya çalış biraz
o hap bebgin tutunmasını saglıyo rahim agzını destekliyo sakın bırakma 26 haftaya kadar kullanılıyoben ne yapıcam ya çokmu kötü 2 cm kafayı yicem azda sıkışmıştım girdigimde ondanda çıkabilirmi şimdi bukadrsa ileriki zamanda ne olucak 4 aylık şimdi ilerisini düşünemiyorum
o hap bebgin tutunmasını saglıyo rahim agzını destekliyo sakın bırakma 26 haftaya kadar kullanılıyoben ne yapıcam ya çokmu kötü 2 cm kafayı yicem azda sıkışmıştım girdigimde ondanda çıkabilirmi şimdi bukadrsa ileriki zamanda ne olucak 4 aylık şimdi ilerisini düşünemiyorum
kafamı sardım bakalım inişallah iyi gelir tatlı sağol..
sabah içtim akşam kaldı bu pruloton iğne olsam aynı etki yapmazmı acaba bana neden progestan verdi ki cok yan etkisi varr şiddetli baş ağrısı yapablir diyor(başım zonkluyor uzanıyorum sağol canım ilgisn için
göğüs uçlarını kesinlikle sıkma...sıkarsan süt gelebilir..ancak bu da oksidasin hormonu salgılar yani rahmin kasılmasına neden olur....
cnm illaki olumlu etkisi yan etkisinden daha çoktur ilacın..limon çok iyi geliyo baş ağrısına.limonu ortadan kes ağrıyan yere koy hafif bastır elinde,öyle tut ağrıyan yerde.banada komik gelmişti başta ama işe yarıyor.bi dene istersen..
canım 2 santim çokmu çok mu kötü ne olur söyle yataktan tuvalete gidiyorum günde 3 litre su içiyorum ne yapcam ben ya acaba biraz sıkışmıştım ondan olurmu ne olur söyle bende deneyimlisinizeğer yapabilirsen ve dayanabilirsen dr a git ve hastanede yatmak istediğini söyle.....hamileliğini hastanede geçir...acil durumda her an müdahale edebilirler...sürekli yatmaktan sıkıntıdan patladım ama hastanede yatmamın çok faydasını gördüm...
lavoboya sıkışmışsın kısa cıkabiliyor bende de olmuştu yat tatlımbide bebek daha yukarı cıkmadı cıksın daha rahatlıcaksın poponun altını yüksek bir şey koy bak maşallah suyunda iyiymiş rahat ol bebişde rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?