Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yaşamayanlar için çok basit geliyor malesef...ben şu anda bile onu hiç doğurmamışım,o hiç dünyaya gelmemiş gibi konuştuklarında hem sinirleniyorum,hem çok üzülüyorum.
birde ilk doğum yaptığım günler ,hastaneden çıkı p eve gelince günlerce karnıma dokunup o boşluk hissini yaşamak en acısıydı...bacaklarımda boydan boya kırmızı alerjiler çıkmıştı,,sabahlara kadar buz torbalarıyla yattım.dr stresten oldugunu söyledi.sütüm geldi,göğüslerim doldu iyice..onun acısıda çok kötüydü.ama hepsinden başka her uyuyup uyandıgımda sağa sola bebeğime bakıp,olmaması hepsine bedeldi...Allah bir daha yaşatmasın çok zor..

progestann içinde şiddetli baş ağrısı yapar diyor kullanmasam mı??

merheba ben geldim bebgin herşeyi çok güzel suyu ve herşeyi yerinde çokta güzel bir bebk belli degil ama sanki kız dedi rahimin boyunu sordum suratı degişti geçen 3 cm şimdi 2 cm olmuş çok kötüyüm çok

progestann içinde şiddetli baş ağrısı yapar diyor kullanmasam mı??
sakın sakın bırakma...progesteron kasılmaların için çok önemli..bırakırsan kasılmaların artar canım...o dediğim proluton depot te zaten progesteron hormonu...
arkadaşlar birde benim 2 sene oldu kızımı kaybedeli ama hala sütüm geliyo sizdede oldumu bu

göğüs uçlarını kesinlikle sıkma...sıkarsan süt gelebilir..ancak bu da oksidasin hormonu salgılar yani rahmin kasılmasına neden olur....

Son düzenleme:
hayır sakın öyle bişey yapma dr haber ver öyle bırak kendi başına bırakma sakın

o hap bebgin tutunmasını saglıyo rahim agzını destekliyo sakın bırakma 26 haftaya kadar kullanılıyo ben ne yapıcam ya çokmu kötü 2 cm kafayı yicem azda sıkışmıştım girdigimde ondanda çıkabilirmi şimdi bukadrsa ileriki zamanda ne olucak 4 aylık şimdi ilerisini düşünemiyorum

cnm bende seni merak ettim.dün boşuna telaşlanmışsın,suyunun iyi olmasına sevindim.rahim boyu için ne dedi..kalkmamanı ve yatmanı söylemiştir büyük ihtimallede başka yapılabilecek bişeyler varmıymış ?:26:

gamzecim sıcak tut kafanı ateşin yok sa çünkü sıcak sinirleri yumuşatıyo acı hissini azaltır
kafamı sardım bakalım inişallah iyi gelir tatlı sağol..
cnm dr a sormadan bırakma sakın..azcık daah sabret..uyuymaya çalış biraz
sabah içtim akşam kaldı bu pruloton iğne olsam aynı etki yapmazmı acaba bana neden progestan verdi ki cok yan etkisi varr şiddetli baş ağrısı yapablir diyor (başım zonkluyor uzanıyorum sağol canım ilgisn için

eğer yapabilirsen ve dayanabilirsen dr a git ve hastanede yatmak istediğini söyle.....hamileliğini hastanede geçir...acil durumda her an müdahale edebilirler...sürekli yatmaktan sıkıntıdan patladım ama hastanede yatmamın çok faydasını gördüm...

lavoboya sıkışmışsın kısa cıkabiliyor bende de olmuştu yat tatlımbide bebek daha yukarı cıkmadı cıksın daha rahatlıcaksın poponun altını yüksek bir şey koy bak maşallah suyunda iyiymiş rahat ol bebişde rahat olsun..

cnm illaki olumlu etkisi yan etkisinden daha çoktur ilacın..limon çok iyi geliyo baş ağrısına.limonu ortadan kes ağrıyan yere koy hafif bastır elinde,öyle tut ağrıyan yerde.banada komik gelmişti başta ama işe yarıyor.bi dene istersen..

göğüs uçlarını kesinlikle sıkma...sıkarsan süt gelebilir..ancak bu da oksidasin hormonu salgılar yani rahmin kasılmasına neden olur....[/QUOTE]

anladım senin bebeklerin dikişli kaç hafta dayanıyo dikişsiz kaç hafta dayanıyo peki
:26::26:

göğüs uçlarını kesinlikle sıkma...sıkarsan süt gelebilir..ancak bu da oksidasin hormonu salgılar yani rahmin kasılmasına neden olur....

anladım senin bebeklerin dikişli kaç hafta dayanıyo dikişsiz kaç hafta dayanıyo peki
:26::26:[/QUOTE]

kız aynı soruyu kaç kez sorucaksın bana daha :))) cevap verdim ya canım.....

deneyim tatlım sağol..

canım 2 santim çokmu çok mu kötü ne olur söyle yataktan tuvalete gidiyorum günde 3 litre su içiyorum ne yapcam ben ya acaba biraz sıkışmıştım ondan olurmu ne olur söyle bende deneyimlisiniz

ben ne yapıcam ya biri beni sakinleştirsin ne olur senin rahim boyu kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…