- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.841
canım 2 santim çokmu çok mu kötü ne olur söyle yataktan tuvalete gidiyorum günde 3 litre su içiyorum ne yapcam ben ya acaba biraz sıkışmıştım ondan olurmu ne olur söyle bende deneyimlisiniz
ben ne yapıcam ya biri beni sakinleştirsin ne olur senin rahim boyu kaçtı
Almina seni grdüğümesevindim. İkizler nsıl?
canım evet 2 cm iyi değil.iyi değil demek istemezdim ama,iyi diyerek yalan da söyleyemem........ dediğim gibi en iyisi hastanede yatman..ben 5-6 hafta 0,9 ile 1,5 cm arası uzunluğu sürekli yatarak geçirdim.....
iyiler canım,sıralıyorlar :) her mesajı okuyamadım ama hamileliğin sonlanmış sanırım..Ayrıntıları da tam bilmiyorum..Allahım sağlıklı şekilde hamile kalmanı nasib etsin inşallah canım..
canım 23 mayısta gidicem zaten hastaneye 3 tarama testim var acaba dedigim gibi sıkıştıydım ondan yanlış sonuç çıkabilirmi birde doktor 2 cm sen bakma dedi rahim boyuna dedi dogurucaksın allahın izniyle dedi bu doktor kendi gittigim doktor degil yani benim gittigim doktorum benim dalımda uzman buda giderse diye aklım çıkıyo allah razı olsun cevapladıgın için beni hatırladınmı okadr demene rahimi dikmediler bebgim gitti eger hastanede yatılırsa yatarım bebgim için23 bekliyim bu doktoramı inanıyım yoksa içimi ferah tutup kendi doktorumumamı gidiyim pazartesi gidicem zaten:44::44::44: 3 litere su içiyorum ilaçları düzenli kullanıyorum yerimden kalkmıyorum elimden gelen bu rahimin uzama şansı yokmudurki
cANIM DOKTORDAN GELDİM. bEN GEÇEN HAFTA DÜŞÜK YAPTIM. gENETİĞE GİTTİ SD-ONUÇLAR. dOKTORUMLA AZ ÖNCE GÖRÜŞTÜM. sONUÇ YAKLAŞIK BİR AY SONRA ÇIKACAK. BENİM 4 HAMİLELİĞİM OLDU.BİRİ VE BU 8 HAFTADA DÜŞTÜ. 2. Sİ ZOR BELA DOĞDU. 3. DE 22 HAZİRAN 2010 DA 25. HAFTALIK DOĞDU YAŞAMADI BİLİYORSUN. şİMDİ DOKTOR DEDİKİ GENETİKTE SORUN OLURSA TÜP BEBEK DEDİ. PGT İLE SEÇİP YAPILACAKMIŞ VE BİR ÇOCUĞUM VAR DİYE DEVLET DE KARŞILAMIYOR. İNŞALLAH SORUN OLMAZ. PGT OLSA DA YİNE ERKEN DOĞUM ENDİŞEM OLACAK. nE YAPACAĞIM BEN ?
Maşallah ikzlerine. Diğer haberleri okuyamadım henüz. Ben de gerginim malesef. Sence sorun çıkar mı genetikte.
merheba ben geldimbebgin herşeyi çok güzel suyu ve herşeyi yerinde çokta güzel bir bebk belli degil ama sanki kız dedi rahimin boyunu sordum suratı degişti geçen 3 cm şimdi 2 cm olmuş çok kötüyüm çok
ben olsam 23 mayısı beklemezdim canım...bilmiyorum ben işi şansa bırakmak istemeyen biriyim...dr un riskli gebelik uzmanı mı ???
Ben buralardayım..ara ara evi toplamaya çalışıyorum,sonra gelip okuyorum...
arkadaşlar size bi sorum var siz hamileyken merdivenleri nasıl iniyosunuz bende asansör yok 3. kattayım :26:
geçmiş olsun canım
merhaba canım üzülme dikiş olduğu için rahim uzunluğu değil açıklığın olup olmadığı önemli bence.bak benim dikişe dayalı açıklık.iş güç yapma derken bunları düşünerek demiştim.dikişlerin üstüne fazla oturma misafir gelsede onların yanında da oturma hep yat fazla gezinme içerde de olsa.kendine iyi bak.
canım benim doktorum bu dalda uzman tabi onun için sigortaya gidiyorum ben cinsiyetini birde rahimimin boyunu merak ettigim için gittim adam hoşuma gitmedi herşeyini ölçtü haftasıyla uyumlu gidiyo dedi kilosu 141 grammış bu arda iyi beslenmiş dedi kendi doktorumada gidip ne diyim şikayetim yokki desem böyle böyle kızar sigortanın doktoru çapada osmanoglu hastanesinde tüp bebk ve bizin hastalıktan ödülleri var araştırdık kürtajımıda o yaptı zaten açıgımıda o gördü 2 aylık hamileyken 2 cm açıklıgın var vakit kaybetmememiz lazım dedi adama gelince az ilgilendi benim doktorumda az ilgileniyo ama öz konuşuyo çok seviyorum onu sag olsun herşeyimle ilgileniyo ne yalan buluyumda gidiyim doktora demicekmi 23 gelicektin neden erken geldin eger diyorumya dersem böyle diye vay halime kızar bu gittigim doktorum ne bölümde bilniyorum arkadaş önerisi üzerine gittim
canım benim doktorum bu dalda uzman tabi onun için sigortaya gidiyorum ben cinsiyetini birde rahimimin boyunu merak ettigim için gittim adam hoşuma gitmedi herşeyini ölçtü haftasıyla uyumlu gidiyo dedi kilosu 141 grammış bu arda iyi beslenmiş dedi kendi doktorumada gidip ne diyim şikayetim yokki desem böyle böyle kızar sigortanın doktoru çapada osmanoglu hastanesinde tüp bebk ve bizin hastalıktan ödülleri var araştırdık kürtajımıda o yaptı zaten açıgımıda o gördü 2 aylık hamileyken 2 cm açıklıgın var vakit kaybetmememiz lazım dedi adama gelince az ilgilendi benim doktorumda az ilgileniyo ama öz konuşuyo çok seviyorum onu sag olsun herşeyimle ilgileniyo ne yalan buluyumda gidiyim doktora demicekmi 23 gelicektin neden erken geldin eger diyorumya dersem böyle diye vay halime kızar bu gittigim doktorum ne bölümde bilniyorum arkadaş önerisi üzerine gittim
sağol canım.sabah önce aile hekimini aradım yazarmısınız dedim.rapor varmı dedi yok dedim.o zaman sorun olabilir dr.yazdır dedi.tamam dedim.raporlu ilaçları aile hekiminin yazdığını biliyorum canım sağol.bir dahaki sefere heyet çıkartayım bende.
ben bebeklerimi her zaman 20 haftalıkken kaybediyordum dikiş atıldı bu kezde 24 hafta 5 günlükken kaybettim dikiş atıldığı halde dikişi tutmayan var mı peki bundan haberi olan:44::44:
Canım dediğim gibi önemli olan hamilelikteki ölçüm...Sen de benim gibi dr kurbanı olmuşsun ilk hamileliğinde..Zaten ölçüm yapsalarda yapmasalar da ilk hamilelikte böyle bir sorun varsa ikinci de muhakak erken dönemde dikiş atarak önlem alıyorlar..ilk hamileliğimde bende de sorun yoktu..herşey yolun daydı..hatta gittiğim dr ,sen çok evham yapıyorsun demişti...o zaman riskli gebelik uzmanı ya da sıradan kadın doğumcu arasında farkı bilmiyordum..ilk 3 ay geçince düşük tehlikesi ortadan kalkar sanıyordum..Ama ben de dr muaynesinden 3 gün sonra kendi doğum günümde evde bebeklerimi canlı olarak doğurmuştum...Kendi ellerimizle toprağa gömdük..Hala ara ara mezarlarına gideriz meleklerimin..
ben de gördüm...görmeme şansım yoktu,çünkü elime doğdular..Normal doğumdu..hastaneye giderken apartmanda merdivelerde suyum gelmişti...hemen acilde kürtaja alındım,diğer gebelik ürünlerini çıkardılar rahmimden..çünkü bebekler elimde kordonları içimdeydi hala ..meleklerim elimde kan içinde arabaya bindim ,hastaneye gittik..( Öldükten sonrada da morgdan getirdiler,kefenlerini açtım..kefenlerini öptüm öptüm...ben de hiç böyle birşeyin başıma geleceğini ummazdım..günlerce bunun sadece kötü bir rüya olduğuna inanmak istedim..uzunca zaman uyumak,uyandığımda da hamileliğime kaldığım yerden devam etmeyi hayal ettim...14 şubat 2009 dan bu yana içim sızım sızım sızlar...Şimdiki bebeklerim onların yerini doldursun diye değil,sadece meleklerimin kardeşleri..ilk meleklerimi kaybettikten sonra duygusuzca olsun,tekrar çocuğun olur diyenlere hala kızgınım...
progestann içinde şiddetli baş ağrısı yapar diyorkullanmasam mı??
arkadaşlar birde benim 2 sene oldu kızımı kaybedeli ama hala sütüm geliyo sizdede oldumu bu
merheba ben geldimbebgin herşeyi çok güzel suyu ve herşeyi yerinde çokta güzel bir bebk belli degil ama sanki kız dedi rahimin boyunu sordum suratı degişti geçen 3 cm şimdi 2 cm olmuş çok kötüyüm çok
canım benimkiler tüp bebek..pgt yaptırmadım ben...ancak tedavi öncesi genetik test yaptırdık üniversite hastanesinin genetik bölümünde..kromozom testi yapıldı eşime ve bana..bir de eşime y mikrodelasyon testi yapıldı..sorun çıkmadı.. direk tüp bebek yaptırdık.kendi kendimize deneyimim yok hamilelikte..eşimin sperm sayısı nedeniyle...üniversite hastanelerinde daha hesaplı tüp bebek tedavileri..ilaçlarını da ecza depolarından alırsan daha hesaplı oluyor..pgt yi öneririm ne olur ne olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?