- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.941
Çok tattlıı maşallah.Yanlış anlarmıyız ya ne sıkıntılar çektin günlerce hastanede yattın umut olur bu bebiş bize umut.Allah ikisinede uzun ömürler versin canımm
Ayy süpeerrr gönder lütfen çok merak ettim.Bu sene bende hıdırellez de dilek adadım bakalım ne olacak belki bende bir gün burda senin gibi yazarım hıdırellez dileklerim oldu diye.Benim kalbimden geçende ilk bebeğime hamile kaldığım tarihte hamile kalmakk.Canım ne güzel Allah kalbine göre vermiş bundan sonrada hep böyle olsun inşallahh .
Arkadaşlar,paylaşıcam ama lütfen yanlış anlamayın olur mu ? sadece sizlere umut vermesi için paylaşmak istiyorum..Gerçekten isteyince,olumsuzluk karşısında isyan etmeyince ve kalbini temiz tutunca Allah kabul ediyor tüm duaları...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...ebekleri-fotoraf-albumu-105.html#post19186438
son bir şey daha paylaşayım...belki sizi gülümsetir....:) pc nin sesini azcık açıp dinleyin...
Dailymotion - M2U00230 - Kadınca Kanalı
Üçünüde izledimm bayıldımmm 41 kere MAŞALLAHH çok tatlılarözellikle birbirlerini güldürmeleri şahanee.Bence siz biran önce samimi olun bunlardan bir tane daha yapın
kızlar bişey sorucam tuzu fazla tüketmenin zararı varmı ilk zamanlar daha çok tüketiyordum şimdi biraz azalttım ama hala çokmu diye düşünüyorum. normalde tuzlu yemem ama canım istiyor
Maşallah canım pek yakışıklı,çok tatlı hadi bakalım sende hazırlan samimi olmayabir tane daha yap böle tatlı bişey
Samimi olmak da süper bencede sabahlar olmasına rakipp.İkisinede çok gülüyorum
Canımm hamilelikte tuzun hiç önerilmeyen bişey olduğunu biliyorum,gerçi haftaların daha erken ama sen yinede dikkat et tatlımm.
hoşgeldin kuzummm..hayırdır o surat nee
üşütüncede oluyor canım..banada oluyor sızlıyor..dr a gidiyosan korkma bişey yoktur ama bi dahaki gidişinde sor bakalım ne dicekPaşammm bebişim aşkitommnasılsın canımm .
Bermell canımm iyi geceler
Kızlar ben geçen aylarda yazmıştım yine aynısı oluyor yaa sol yumurtalığım zonkluyoranlamadım gitti heray olmaya başladı:26::26:.Doktora da gidiyorum bişey olsa çıkardı ama anlamadım gitti
yaaa şuanda bile önümde bir tabak çekirdekli yeşil meyve bir tabakda tuz var. tuzsuz hiç sevmem ki
aman ne biliyim seviniyimmi üzülüyümü bilemedim ne vuruyan be canımı acıttınhamile bir bayana aşk olsun ben sana sorarım şaplak atmaya geliyom yanına süpürgemle aç camı çabuk
regretecim yazık olmuş kocişi bıraktın geldin kız sabahlar olmasın bırakılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?