Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çok tattlıı maşallah .Yanlış anlarmıyız ya ne sıkıntılar çektin günlerce hastanede yattın umut olur bu bebiş bize umut.Allah ikisinede uzun ömürler versin canımm

Aminnnn :) Darısı her isteyene inşallah...

maşallah canım Allah uzun ömürler versin. bugün koyduğun ikisinin kikirdek görüntüleride çok hoş, çok tatlılar

kızlar bişey sorucam tuzu fazla tüketmenin zararı varmı ilk zamanlar daha çok tüketiyordum şimdi biraz azalttım ama hala çokmu diye düşünüyorum. normalde tuzlu yemem ama canım istiyor

kızlar bişey sorucam tuzu fazla tüketmenin zararı varmı ilk zamanlar daha çok tüketiyordum şimdi biraz azalttım ama hala çokmu diye düşünüyorum. normalde tuzlu yemem ama canım istiyor

Canımm hamilelikte tuzun hiç önerilmeyen bişey olduğunu biliyorum,gerçi haftaların daha erken ama sen yinede dikkat et tatlımm.

bunlarda benden size küçücük umut olsun..ilk oğlumun kayıbından sonra ve hamillleğimde aylarca düşündüm durdum ..ama sonunda çok şükür oğluma kavuştum.inanıyorumki bu acıları yaşaya nherkes kavuşacak.bu forumdaki herkesten iyi haber duyacağıma eminim..karamsar olmayın,eminim sonuç çok güzel olucak..

sağol cnm benim...
yok ben bu aralar fazla samimiyet kurmuyorum...gelecek aya saklıyorum sabahlar olmasınlarımı

Paşammm bebişim aşkitomm nasılsın canımm.

Bermell canımm iyi geceler

Kızlar ben geçen aylarda yazmıştım yine aynısı oluyor yaa sol yumurtalığım zonkluyor anlamadım gitti heray olmaya başladı:26::26:.Doktora da gidiyorum bişey olsa çıkardı ama anlamadım gitti

hoşgeldin kuzummm..hayırdır o surat nee

aman ne biliyim seviniyimmi üzülüyümü bilemedim ne vuruyan be canımı acıttınhamile bir bayana aşk olsun ben sana sorarım şaplak atmaya geliyom yanına süpürgemle aç camı çabuk
regretecim yazık olmuş kocişi bıraktın geldin kız sabahlar olmasın bırakılırmı

üşütüncede oluyor canım..banada oluyor sızlıyor..dr a gidiyosan korkma bişey yoktur ama bi dahaki gidişinde sor bakalım ne dicek

üzülecek bişeymi varda üzülecen..adamı sinir etme
aman dur kalkma sen kuzum yorulma ben kendime vururum süpürgeylen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…