- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #13.981
arkadaşlar üniversite hastanelerin de muayeneolanlar sözüm size yaşimdi hamile kalmak istiyorum ama ben hastaneye nasıl gidip gelecem diye düşünüyorum oranın ambulansıyla gidip gelsek nasıl olur veya olur mu çünkü taksiyle daha zor olur diye düşünüyorum bizler dikişli olacağımız için oturamayız da hem 3. katta yım vede beni onlar indirirler nasıl olur
Ah canım geçen hafta ben buranın üniversite hastanesinden ağzımın payını aldım. Tabi her yer aynı değildir ama burada böyle bir teklifi kabul edeceklerini sanmıyorum. Visite yapması gereken doktora diyorum (sabah 9 gibi kürtajdan çıktım. Akşam 5 oldu hiç gelip bir kez bile nasılsın kanaman var mı diye sormadınız diyorum, hemşireye sordum diyor ama hemşireniz de sormadı yüzümden mi anlıyorsunuz ağrımın kanamamaın olmadığını diyorum. Çok büyütüyorsunuz küçük bir operasyon oldunuz diyor. Ben 3. bebeğimi kaybettim dyorum, yalnızca güvenlik görevlileriniz dei geçmiş olsun diyorum. Bu kadar sözün üzerine bir geçmiş olsun duyabildim. Belki burada böyledir. Edirne tıptakiler de pek suratsızdı ama işlerini yaparlardı artık buranın fakültesini göresim yok... Sen yine sor ama sanmıyorum serklajdan sonra ambulansla gelip alacaklarını...)
bizim evde asansörsüz ve 3. kattaydı..yürüyerek inip çıktım merdivenleri..ama taksi kapının önüne kadar geliyordu..ambulansa falan binmedim.....o kadar da değil yani...
takside arka koltukta ya kaykılarak oturuyordum ya da yatıyordum..önde de annem veya eşim oluyordu..
Derinss nasılsın canım, Almina da burada eskileri görmek ne güzel. Ben sana msn adresimi veremedim. Paşamdan benimkini alabilir msin? Ben çok cahilim bu konularda. Eşime demem lazım o da ilgilenmiyor benimle... Bebişler nasıl? Sağlığın düzeldi mi*
canım ama valla bilemiyorum da hacettepeye gitmek istiyorum ama orası güler yüzlü hamile kalmadan önce bu sorunları aşmak istiyorum ben bi daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum taksiylede gidemem yatmam lazım biz yer çekimine meydan okuyan anneleriz malesfki
sorun degil canim alirim sagligim iyi gittim dr ilac verdi adet ol gel dedi bebislerde cok sukur iyi pasam girmeyince merak ettim yazilarini okudum ne acikliklarla doguranlar var arkadasida soylemis zaten burdada oldu taa doguma kadar durdu bebisi Insallah oda iyi olacak alinca eklerim seni malum pasam yok bugun
yooo gayet iyi biliyorum ankarayı..sen ankaranın yollarını bilmiyon herhalde valla ben yürüyerek gitsem daha iyi takside doğururum çocuğu valla
sorun degil canim alirim sagligim iyi gittim dr ilac verdi adet ol gel dedi bebislerde cok sukur iyi pasam girmeyince merak ettim yazilarini okudum ne acikliklarla doguranlar var arkadasida soylemis zaten burdada oldu taa doguma kadar durdu bebisi Insallah oda iyi olacak alinca eklerim seni malum pasam yok bugun
canım ama valla bilemiyorum da hacettepeye gitmek istiyorum ama orası güler yüzlü hamile kalmadan önce bu sorunları aşmak istiyorum ben bi daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum taksiylede gidemem yatmam lazım biz yer çekimine meydan okuyan anneleriz malesfki
kızlar gündemimizle alakasız belki ama ben bugün sabah shuma comfy hamile yastığı sipariş verdim internet üzerinden.sonra aradılar tamam dedim.89 lira ayrıca 10 lirada kargo parasıymış.2 gün içinde gelirmiş.gelince yazarım fikirlerimi.benim yatmaktan sağlam yerim kalmadı artık basen kısımlarım kalça kemiğim bütün kemiklerim ağrıyor.artık geceleride düzgün uyuyamıyorum.sağlıkla zamanında doğuralımda önemli değil ama sağlam bünyeyede ihtiyacımız var.
gurbetçi ,erken haftalarda serklaj olduğunda hafif oturabilirsin canım..ben ikiz taşıdığım halde ilk serklaj olduğumda yukarda aynen dediğim şekildeydim takside..ki rahim ağzı yetmezliğinden aylarca yattım hastanede..önemli olan kasılma olmaması...ona dikkat etmelisin...biliyorum telaşlanıyorsun ama ilk zamanlar için ambulans tutmaya falan gerek yok canım..
Alminacığım sık sık dile getiriyorsun riskli gebelik uzmanına gidin diye? Normalde böyle bir uzmanlık alanı var mı? Uzman doktoru biliyorum. Burada fakültedeki doktorla telefonda görüştüğümde riskli gebeliklere bakıyor musunuz diye sormuştum evet demişti. Kendisi yard. doç. Bu riskli gebelik uzmanları nerede görev yapıyor fakülte hastanelerinde mi? Yoksa fakültedeki proflar, doçlar, yrd. doçlar aynı zamanda riskli gebelik uzmanı mı? Sağ ol... Benim burada özeldeki doktorum riskli gebelik uzmanı değil, uzman doktor. Memnunum kendisinden...
yooo gayet iyi biliyorum ankarayı..
derinsss evet,sürekli yatarak,kasılma önleyici ilaçlar kullanarak son 2-3 ayını 6 cm açıklıkla doğum yapan arkadaşlar var..ama güle oynaya 8 ay 2 cm açıklıkla da gezdim demek inandırıcı değil..yani ikisi farklı şeyler...
Ben şu an 6.5 yaşındaki oğlumda 29+4 te 4 cm açıklıkla Zeynep Kamilde yattım. Şükür ki 11 gün orada yattıktan sonra kasılmalarım durdu. 35 2e kadar sırf lavaboya kalktım. Hatta doktor iç çamaşırını giyme doğurursun bugün dedi. 2 gün giymedim baktım doğmuyor giymiştim o zaman.
Bu arada Almina sana yukarda soru sordum cevaplarsan sevinirim...
dupaston ilaci verdi adet olda gel yumurtaliklarina ve hormonlarina bakalim dedi ama ben memnun degilim dr hosuma gitmedi ben kac doktora gittim hepsi alttan muayineyle hem rahime hem yumurtaliklara bakti bu baskaCanım canı sıkkın biraz diye girmiyor. Dinleneyim dedi sabah telefonla görüştüm. Bana da misafir gelecek akşama temizlik, hazırlık yapıyorum... Sana doğum kontrol ilacı mı verdi?
ya ben son donemde kullandim o ilaclari ikiz oldugu halde surekli yatmadim bile dr yat dedi gezdim Allah isteyince olmayacak sey yok pasamin yazisini okudum arkadasi gezerek 8ayi gecirdim dememiski herhalde yatmistiryooo gayet iyi biliyorum ankarayı..
derinsss evet,sürekli yatarak,kasılma önleyici ilaçlar kullanarak son 2-3 ayını 6 cm açıklıkla doğum yapan arkadaşlar var..ama güle oynaya 8 ay 2 cm açıklıkla da gezdim demek inandırıcı değil..yani ikisi farklı şeyler...
tatlım aldığın sitenin adresini verbilirmisin.. bende almayı düşünüyorum.. bizim gibi sorunlu hamileleirin işini kolaylaştırabilir rahatsa ben de alıcam
canım,yayınladıkları makaleler ,araştırmalar vs oluyor..üniversite dr.ları çoğunlukla...hepsi de normal kadın doğumcu baktığında..zaten asistanlığı sona eren her dr. sınavı verirse uzman sıfatını alıyor..şöyle diyeyim kimi kadın doğumcu vardır sadece normal,sorunsuz seyrinde giden hamileliklerle ilgilenmiştir sürekli..kimi kadın doğumcu da sorunlu hamileliklerde kendini geliştirmiştir..örneğin bir hamile vardır ,kadının suyu azalmıştır..normal gebelik dr u suyun azalmış,bebeği alıcaz ,kaybedebilirsin de der..erken doğum sözkonusudur..ama riskli gebelik uzmanıysa annenin karnına yani plesantaya küçük bir operasyonla sıvı enjekte eder..böylece azalan su takviye edilir ve bebeğin anne karnındaki yaşam süresi uzatılır...erken doğum bir nebze olsun ertelenir...yine başka örnek normal gebelik uzmanı anne karnındaki çişini yapmada sorun yaşayan bebeğe müdahale edemez ama riskli gebelik uzmanı olan dr anne karnındaki bebeği ameliyat edebilir....vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?