- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.041
hoş geldin tuba cım nasılsın bebişin nasıl
serklajdan sonra benimde suyum bitmişti ama su ilavesi yapılmadı tahliye edildi. biliyorsunuz aynı ekibe gidiyorum hatta dr açıklama yaptı herşey yolunda olsa su ilavesi yapardık dedi ama benim enfeksiyonum vardı kanamam vardı ve kese dışarıdaydı. sanırım yapılması için de bazı şeyler gerekiyor birde serklaj varken dikişlere zararı olabiliyormuş hani amniyosentez gibi onda sıvı alınıyor bunda sıvı veriliyor.
Serklajdamı enfeksıyon oldu canım daha önceden varmıydı yoksa benımde kanamam vardı ama benımkını kımse anlamadı ne ıhmallere kurban oluyoruz bole of allahım bıdaha yaşatmasın
face kullananlar gurup kurmayı bilen varsa rahim ağzı yetmezliği ile ilgili gurup kursanız ?? daha çok örnek ve tecrubeleri olan insanlarla karşılaşırız belki..ne dersiniz ???
canım daha öceden vardı ama açıklığım 6cmdi dr bütün riskleri anlattı enfeksiyonun sorun olacağınıda söyledi ama ben kabul ettim yapılmasını istedim serklaj yapıldı ama yapıldıktan sonrada devam etti suyum da azar azar sızıntı şeklinde gelmiş ben akıntı zannedip hiç farketmedim bile patoloji sonucunda bebektede enfeksiyon çıkmış. şimdi hamilelik öncesinden enfeksiyon takibindeyim.
evet canım ben en büyük ihmali hep kendimde görüyorum hiç bişey bilmiyormuşum çok safmışım
ruh halime ben bile gülüyorum merak etme senkız ruh halini çözemedim senin valla..mutsuzmusun mutlumusun ... seni manik depresif hatun seniiiii :))
hoşbulduk canım iyiyim biraz gezdirdimbebişimi bugün, iğnemizi olduk geldik şimdide dinleniyoruz
tatlım aldığın sitenin adresini verbilirmisin.. bende almayı düşünüyorum.. bizim gibi sorunlu hamileleirin işini kolaylaştırabilir rahatsa ben de alıcam
ruh halime ben bile gülüyorum merak etme senbak bebgimi kucagıma sag saglim alıyım aynı bunun gibi mutlu olucam ya birde bir şey sorucam cevap verirsen sevinicem ben günde 3 litre su içiyorumya 4 işsem birşey olurmu çok su içmek rahimi uzatıyo diye duydumda:26::26:birde dikiş yerlerim bazen sızlıyo hibi oluyo yoksa kendimi çok dinliyoum ondanmı
ben sana evden kıkma demedimmi bak bak birde dışarı çıkıp gezmiş bebk yorulur canım ya doktorum bana dediki ne kadr yatarsan okadr iyi dikişlere güvenipte iş yapma sakın dedi yavrum benle dursun yataga çakılı kalmayı bile düşünüyorum ne demişler karpuzda yata yata büyür onun için 4 ay göz açıp kapayana kadr geçti rabbimin izniyle allah izin verirse 5 aymı geşmicek peh
aynen canım en çokk üzüldüğümde kaybettikten sonra buldum burayı daha önce bulsaydım belki daha iyi olurdu ama keşkelerin bi faydası yok artık bundan sonrasına bakacağız. benim tahliyem normal doğumla yapıldı doğum sırasında enfeksiyondan dolayı rahimde yara oluşmuş bi süre antibiyotik fitil kullandım geçmeseydi yakılacak yada dondurulacaktı neyseki geçti enfeksiyondan da kurtuldum ondan sonrada çok dikkat ediyorum doktorum doğumdan sonra sebamed sıvı sabun vermişti hala onu kullanıyorum her gittiğimde idrar tahlili yapılyor ve akıntımda yokAynen canım bende çok safmışım burda okudukça bı halttan haberım yokmuş nasıl enfeksıyon takıbındesın canım ben neler yapcam ya of kafayı yıcem zaten değerımde çok yuksek çıktı 10 gun nasıl sabredıcem
canım bi sorunum yokki kontrolümde de herşey iyiydi doktorumda yatağa bağımlı kalmana gerek yok dedi ben güveniyorum doktoruma bende abartmıyorum zaten iş falan yaptığım yok sürekli danalar gibi yatıyorum evim 2.katta kapının önünde arabaya bindim ki arabada da çok rahattım ön koltuğu geri ittik birazda yatırdık ohh hatta eşime bazen beni böyle gezdir dedimben sana evden kıkma demedimmi bak bak birde dışarı çıkıp gezmiş bebk yorulur canım ya doktorum bana dediki ne kadr yatarsan okadr iyi dikişlere güvenipte iş yapma sakın dedi yavrum benle dursun yataga çakılı kalmayı bile düşünüyorum ne demişler karpuzda yata yata büyür onun için 4 ay göz açıp kapayana kadr geçti rabbimin izniyle allah izin verirse 5 aymı geşmicek peh
canım ben canımın acısından ne yazdıgımımı biliyom regrete bile diyor sana çifreci lazım anca okurum yazdıklarını diyo
evet canım hem drama hemde komiklik var bende saatim saatimi tutsa keşke rabbim yardım etsin hepimize ayagımın altına yastık koydum ayaklar yukarda iyimi sence birde 3 litre suyu biraz daha yükseltsek olurmu ne dersin
aynen canım en çokk üzüldüğümde kaybettikten sonra buldum burayı daha önce bulsaydım belki daha iyi olurdu ama keşkelerin bi faydası yok artık bundan sonrasına bakacağız. benim tahliyem normal doğumla yapıldı doğum sırasında enfeksiyondan dolayı rahimde yara oluşmuş bi süre antibiyotik fitil kullandım geçmeseydi yakılacak yada dondurulacaktı neyseki geçti enfeksiyondan da kurtuldum ondan sonrada çok dikkat ediyorum doktorum doğumdan sonra sebamed sıvı sabun vermişti hala onu kullanıyorum her gittiğimde idrar tahlili yapılyor ve akıntımda yok
Benım normal doğum sancım geldı kanda crp tavan yapmıştı eşi düşmedı kurtaj oldum sonrasında hastanede yattığımda antibiyotik tedavısı oldumbende burayı geç buldum allah şimdiki bebişlerımıze ömur versın ınşallah o sıvı sabunu nerde kullanıyosun saçma oldu galıba soru soramadım yanı wcdemı kullanıyosun
canım bi sorunum yokki kontrolümde de herşey iyiydi doktorumda yatağa bağımlı kalmana gerek yok dedi ben güveniyorum doktoruma bende abartmıyorum zaten iş falan yaptığım yok sürekli danalar gibi yatıyorum evim 2.katta kapının önünde arabaya bindim ki arabada da çok rahattım ön koltuğu geri ittik birazda yatırdık ohh hatta eşime bazen beni böyle gezdir dedimhaftayada gidicem sonrakini hastanede yaptırırm ondan sonra eve gelecek bi daha gitmem bu arada konuştum 5tlye gelecek
Canım ben fazla zorlanmıyorum okurken öğretmen olduğum için her halde. 12 yıllık öğretmenim her sene 300 400 arası öğrencinin yılda 6 kez yaptığım yazılı kağıtları, ödevleri okuduğum için herhalde. Sen iyi ol da biz okuruz merak etme canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?