Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Şu sonuç çıksın bir canım kim var orada doktor olarak önerebileceğin? İnşallah gerek kalmaz. Kolay hamile kalan birine tüp bebek yaptıracaksın dediklerini duysam ianmazdım. Doktor öyle dedi genetikte sorun çıkarsa tüp bebek olmalıymış. Tekrar denesem olmaz mı öyle sonuç çıksa dedim olmaz dedi. Aklıma geldi geçen aylarda tüp bebek uzmanı sorularınızı yanıtlıyor diye yukarıda yazı çıkıyordu da buraya keşke rahimağzı yetmezliği ile ilgili soruları cevaplayacak birini koysalar diyordum. Aklına gelmeyen insanın başına gelebiliyormuş 3 hafta nasıl geçecek?

canım senin daha önceden çocuğun olduğuna göre pek de önemli sorun çıkacağını sanmıyorum ..moralini bozma lütfen..eğer memnunsan devam et dr una elbette....

İnşallah sorun çıkmaz. Yine boşlukta gibiyim. Doktorumdan memnunum. Genç bir doktor seninle yaşıt. Haccettepe mezunu. Hastalarıyla diyalogları da iyi. Burası çok kalabalık malesef ve randevu yok tek sıkıntım bu. Aynı anda 3-4 kişiye cevap vermek zorunda bile kalabiliyor. Edirne'nin sistemli sağlık hizmetlerinden sonra burası çok tuhafıma gidiyordu sanırım ben de alışmaya başladım bu sisteme. Alışmasam da bir şey değişeceği yok zaten...

dondurulmuş embriyo mu canım ? ya da blastokist 5. gün embriyosu mu ?? proluton depot progestandan daha etkili ve daha hızlı...

Doktora sor canım. sana pgt yapıldı mı? Bir de ne kadara mal oluyor?

kızlar,face de rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar diye gurup kurdum,buraya da yazdım ama ilgi görmeyecek sanırım..gerek yok öyle bir guruba derseniz kapatayım...........

Son düzenleme:
kızlar,face de rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar diye gurup kurdum,buraya da yazdım ama ilgi görmeyecek sanırım..gerek yok öyle bir guruba derseniz kapatayım...........

neden öyle düşündünki canım bence çok iyi bir fikirdi zamanla ilgi görecektir ben yazıyorum mesela şimdi özeline:126:

Allah hayırlısını versin canım..benimkiler de 2 taneydi..gerçi hiç dondurulmuşum yoktu..2 tane kondu ,2 si de tuttu ...:)

o bölgeyi yıkıyorum ilk zamanlar daha sık kullanıyordum ama şimdi banyodan banyoya kullanıyorum

iç suyunu canım..ilk zamanlar çok işe yarıyormuş,kasılmaları önlüyormuş çok su içmek.afiyet olsun..
sagol bende öyle yapıyorum ama işin kötüsü wc geri gelemiyorumeşim diyo tuvalet kagıtları bitmiş yeni almıştım dedi şaştıhijyen kocacım hijyen dedim
canım inan isterdim seninle yazılı sorularını hiç anın varmı öyle sınav kagıtlarından çok merak ettim

inanırım bak aslında çok güzel yazıyorum anlatmamda süper karıştırarak yazıyorum senin azim edip anlaman lazımbu arda özeline bakaçıgım şuan

Bende alayımmı canım o bölge progestandan afedersın hep çamur gıbı oluyo sebamed sıvı sabunmu o böle ıçınmı sıvı sabun yazıyo

canım benim kadın dogumcum kullandırmadı kozmetige giriyo diyehep mantar oldum onu kullandıkçaokadr dikkat ediyorum oraya ama nerde beni buluyo mantar okadr diyorum benden uzak dur diye ama nerde dinliyene

gamzeciğim merhaba seni görünce sorayım dedim sen clexane karın dışında kola bacağa yaptırıyormusun?

tatlım ben karnım cıkana kadar karından vuruldum şimdi kola gectim morluklarım arttı ama biraz daha koldan devam edicez sonra baçaktan vurucam diyor eşim zaten kol bacak ve karından vuruluyor iğne :97:
gamzeciğim dün spariş verdim bugün geldi şimdi üzerinde yatıyorum oldukça rahat.google hamile yastığı yaz en başta hamile yastığı sitesi var ona tıkla.shuma comfy modelini aldım ben.
tatlım buldum cok farklı geldi bana sen kullan bakalım memnun kalıcakmısın olmazsa bende alıcam kullanışlıysa :97:

guruba eklemem için önce kendime eklemem gerekiyormuş..davet yolladım face ismini veren arkadaşlara....haberiniz olsun..bir de sizden ricam,ben hoşlanmıyorum face deki gerçek isimlerimizin burada zikredilmesine..burada gerçek isimlerimizi kullanmayalım..ne olur ne olmaz..dost var düşman var..burada gerçek isimlerini bilmediğimiz kişilerin bizim gerçek isimlerimizi bilmeye hakları olmadığını düşünüyorum...

canım ben bülent bey var cok ilgili ve her aradığında sana bilgide veriyor ve sorularına cevap veriyor ben cok memnun kalmıştım orda olsam takibimide ona yaptırırdım dedim ya sana hediye aldım diye bülent beye almıştım allah allah istersen seyhan başkent hastanesini ara bilgi all durumunu anlat bakalım onlar ne diyecekler :26: inşallah gerek kalmaz tatlım her şey bebeklerimize ulaşmak için insan her gecen gün bebeğine daha cok yaklaşıyor öyle düşün havalar ısındı güzel bir temizlik yap alışveriş yap evin stilini değştir kafanı dagıt önce bak gör cok cabuk gecicek önemli olan senin,eşinin ve oğlunun sağlığı zamanla her şey yoluna giricek

aaa kendime eklemeden de oluyormuş..rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar yazın face de aramaya..ekleyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…