- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.061
tatlım lüffen kötü şeyler düşünme güngelir devran döner bunlar bizim sınavımız ..ben sana tüp bebek için adanada başkent hastanesini öneririm orda da bir görün istersen belkide hiç gerek kalmıcak lütfen umudunu yitirme pes etme tatlımbak bana tüp bebekten kendiliğinden hamile kaldım sabret canım
canım senin daha önceden çocuğun olduğuna göre pek de önemli sorun çıkacağını sanmıyorum ..moralini bozma lütfen..eğer memnunsan devam et dr una elbette....
Arkadaşlar bılıosunuzbenım tup bebek ve 12. gun değerım 1937 2embrıyo transfer olmuştu bu 2den fazlamı acaba ya ben çok korkuyorum ara ara kahve lekeler gelıyo progestan 200 fıtıl olarak kullanıyorum afedersiniz 5 dk çamaşırım temız kalmıo ozamanda hıç hıjenık değilmiş gıbı oluyorum napıcam ben çok tedırgınım
Arkadaşlar bılıosunuzbenım tup bebek ve 12. gun değerım 1937 2embrıyo transfer olmuştu bu 2den fazlamı acaba ya ben çok korkuyorum ara ara kahve lekeler gelıyo progestan 200 fıtıl olarak kullanıyorum afedersiniz 5 dk çamaşırım temız kalmıo ozamanda hıç hıjenık değilmiş gıbı oluyorum napıcam ben çok tedırgınım
dondurulmuş embriyo mu canım ? ya da blastokist 5. gün embriyosu mu ?? proluton depot progestandan daha etkili ve daha hızlı...
Evet dondurulmuş 5.gun canım 10gun sonra gel dedıler pazar gunkı değerım o şekıldeydı gıttığımde soylıcem o ığneyı
Doktora sor canım. sana pgt yapıldı mı? Bir de ne kadara mal oluyor?
dondurulmuş embriyolarda değer diğerlerine oranla daha yüksek çıkıyor canım..
kızlar,face de rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar diye gurup kurdum,buraya da yazdım ama ilgi görmeyecek sanırım..gerek yok öyle bir guruba derseniz kapatayım...........
çok sağol ya2den fazlaysa naparım dıe duşunup duruyorum 2 tane ye de korkuyorum ama emrıyolar çok kalıtelı demişlerdı bolunme olabılırmı bu değer benı çok korktttu az çıksa bı dert çok çıksa bı dert
Benım normal doğum sancım geldı kanda crp tavan yapmıştı eşi düşmedı kurtaj oldum sonrasında hastanede yattığımda antibiyotik tedavısı oldumbende burayı geç buldum allah şimdiki bebişlerımıze ömur versın ınşallah o sıvı sabunu nerde kullanıyosun saçma oldu galıba soru soramadım yanı wcdemı kullanıyosun
sagol bende öyle yapıyorum ama işin kötüsü wc geri gelemiyorumiç suyunu canım..ilk zamanlar çok işe yarıyormuş,kasılmaları önlüyormuş çok su içmek.afiyet olsun..
canım inan isterdim seninle yazılı sorularını hiç anın varmı öyle sınav kagıtlarından çok merak ettimCanım ben fazla zorlanmıyorum okurken öğretmen olduğum için her halde. 12 yıllık öğretmenim her sene 300 400 arası öğrencinin yılda 6 kez yaptığım yazılı kağıtları, ödevleri okuduğum için herhalde. Sen iyi ol da biz okuruz merak etme canım...
kızlar aklıma gelmişken beni gülümseten bir durum daha var..eşim bazan eser de şiir yazar bana kendi el yazısıyla..doktor yazısı okuyamam tabigit dedim bunu temize çek yeniden yaz hiç okunmuyor ne yazdığın..gitmiş iş yerinde pc de yazmış yeniden..çıktısını getirmişti bana...:90:
o bölgeyi yıkıyorumilk zamanlar daha sık kullanıyordum ama şimdi banyodan banyoya kullanıyorum
o bölgeyi yıkıyorumilk zamanlar daha sık kullanıyordum ama şimdi banyodan banyoya kullanıyorum
Bende alayımmı canım o bölge progestandan afedersın hep çamur gıbı oluyo sebamed sıvı sabunmu o böle ıçınmı sıvı sabun yazıyo
gamzeciğim merhaba seni görünce sorayım dedim sen clexane karın dışında kola bacağa yaptırıyormusun?
tatlım buldum cok farklı geldi banagamzeciğim dün spariş verdim bugün geldi şimdi üzerinde yatıyorum oldukça rahat.google hamile yastığı yaz en başta hamile yastığı sitesi var ona tıkla.shuma comfy modelini aldım ben.
Şu sonuç çıksın bir canım kim var orada doktor olarak önerebileceğin? İnşallah gerek kalmaz. Kolay hamile kalan birine tüp bebek yaptıracaksın dediklerini duysam ianmazdım. Doktor öyle dedi genetikte sorun çıkarsa tüp bebek olmalıymış. Tekrar denesem olmaz mı öyle sonuç çıksa dedim olmaz dedi. Aklıma geldi geçen aylarda tüp bebek uzmanı sorularınızı yanıtlıyor diye yukarıda yazı çıkıyordu da buraya keşke rahimağzı yetmezliği ile ilgili soruları cevaplayacak birini koysalar diyordum. Aklına gelmeyen insanın başına gelebiliyormuş 3 hafta nasıl geçecek?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?