Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım benim kadın dogumcum kullandırmadı kozmetige giriyo diyehep mantar oldum onu kullandıkçaokadr dikkat ediyorum oraya ama nerde beni buluyo mantar okadr diyorum benden uzak dur diye ama nerde dinliyene

Canım bende progestan fıtıl kullanıyorum kendımı rahatsız hıssedıyorum hemen çıkıyo gerı bende bı çözüm olurmu kı dedım

o bölgeyi yıkıyorum ilk zamanlar daha sık kullanıyordum ama şimdi banyodan banyoya kullanıyorum

tatlım sakın orayı yıkama dr bana kesin konuştu yararlı mikro organizmalarda ölüyormuş ve enfeksiyon artıyormuş :18: bide sabun kullanıyorsun kim dedi sana

Canım bende progestan fıtıl kullanıyorum kendımı rahatsız hıssedıyorum hemen çıkıyo gerı bende bı çözüm olurmu kı dedım

getirme len yanına benidogal suyla yıka okadr ne para vercen vallahi 2 tane vardı bende tuvaletleri yıkadım okadrda güzek koktueşim hatta dedi okadr parayı wc yıka diyemi verdim hijyen canım hijyen dedim hay senin hijjenine dedi güldüyok sana bir daha dedi alma dedim evde ne deterjan ararsanız var bu arda bugün işe gitmedi sag olsun benim moralim iyi olsun diye evide mis gibi yaptı demin gitti işeallah onu başımdan eksik etmesin işşallah dün kendi annem geldi yarın kaynanam gelicekne işime yarıcaksa peh eşim yetiyo bana :98::98:

tatlım sakın orayı yıkama dr bana kesin konuştu yararlı mikro organizmalarda ölüyormuş ve enfeksiyon artıyormuş :18: bide sabun kullanıyorsun kim dedi sana

canım orayı değil zaten çevresini yıkıyorum içeriye su kaçırmamak içinde çok dikkat ediyorum. normal sabun değil sebamedin sıvı sabunu yani o bölge için özel. doktorum verdi kullanımınıda iyice anlattı. bu konu karışık zaten biliyorum kullanmadan önce araştırmıştım bir taraf öneriyor diğer taraf önermiyor kullananlarda ikiye bölünmüş durumda memnun olanlar ve olmayanlar var ama ben memnunum öncesinde hiç geçmeyen bi enfeksiyonum vardı şimdi yok ve olmuyor bunda sebamedin nekadar etkisi vardır bilmiyorum tabi...

Tamam canım sadece su eşime dedım aşkım bana şu vajınal sabundan alsana dedım ya aşkım ben onu alamam dedı delı dedım vajınal crınone jelde alcak onu alıyosunda bunu nıe alamıyosun ıyı tamam dedı allah başımızdan eksık etmesın onlar olar can can

Bende alayımmı canım o bölge progestandan afedersın hep çamur gıbı oluyo sebamed sıvı sabunmu o böle ıçınmı sıvı sabun yazıyo
canım bence sen fitilden rahatsızlığını söyle doktoruna iğnesini de kullanabilirsin sonrada sebamedi sor sormadan kullanma çünkü yazdım daha önce de bazıları önermiyor.
kızlar genital bölgeye kesinlikle sabun kullanmayın...çok zararlı...

canım bana doğumdan sonra enfeksiyonum olduğu için orçun bey verdi ve hala da kullanmaya devam etmem konusunda uyarıyor. ayrıca çok dikkat ediyorum kullanırken nasıl kullanmam gerektiğini kendisi anlattı

Sağol canım ığnesı bı ayrı dert fıtılı bı ayrı sorucam canım tekrar sağol

tabi dr verdiyse kullan benim dr karşı bana süreki fitil verdi şuan akıntım hiç yok allaha şükür 1 kutu daha vermiş hala kullanmadım sıkıldım artık fitillerden sürekli biraz ara verdim ama haftaya tekrar kullanmaya devam her dr farklı yöntem uyguluyor mesela progestan ve proloton iğne benin dr progestancı proloton özel durumlarda vurulursun dedi dün baş ağrım cok vardı 1 haftadır beni mafetti..dr aradık dr progestanı yarıya indirdi ben eşim demiş proloton vurulalım d,iye oda ona gerek yok diyor :26: istanbulda calışan sorunlu gebeliklere bakan dr mail attım oda pruloton vurulman var diyor progestan gereksiz diyor :26: ufff har kez farklı yöntem uyguluyor

ben normal sabun kullanıyorsun sandım canım.sebamedin tüm ürünlerini çok beğeniyorum ben..bebeklere de hep sebamed ürünleri kullanıyorum,çok memnunum...

ayyy o fitillerden bende bıktım neyseki şimdilik verdiği bitti benimde akıntım yok hatta kupkuru bazen nazar değecek diye korkuyorum verdiğinde ben yarım bıraktım kullanamadım koyduğum zaman içeriyi çok yakmıştı bende bıraktım tekrar başlattı ve enfeksiyon olmasın diye her kontrolümde vereceğini söyledi bende fitilci oldum
evet birde progestan da aynı durum var banada serklajdan önce artık onun bi faydası yok deyip bıraktırdı serklajdan sonra haftada 1 proluton başladı. burda da aynı durumdaki arkadaşlarda bazıları progestan kullanıyor bazıları proluton. okudukça bizim kafamız karışıyor ben neden kullanmıyorum benim neden farklı diye

Selam kızlar , oku oku bitiremedim yazılanları yoruldum.Alıntı yapmaya kalksam sayfalar sürerdi sanırım..

Almina grup kurmuşsun aramadan baktım çıkıyor.Gruba dahil olunca kendi arkadaş listem bu gruba dahil olduğumu görür mü? Sadece çok yakın arkadaşlarım yok facebook da iş ve eşimin akrabaları vb kişilerde var görmelerini istemiiyorum..

Ayrıca polikistikover ola kişilerin ikiz gebe adayı olduğunu yazmışsın çok ilgimi çekti neden acaba? canım kusura bakma üstüste sorular sordum sana cevaplarsan sevinirim..

canım üye olmak isteyen arkadaşlar o zaman özelden yazsın..listenizdekilerin görememesi için gurubu kapalı yapmam lazım..şu an gurup açık,aramalarda çıksın diye..bir kaç arkadaş üye oldu ama bilmiyorum kim kimdir :) yanlış bilmiyorsam polikistik overlilerde fazla yumurtlama olayı söz konusu..bu nedenle ikiz üçüz hamileliğe meyilliler...

alminacım canım gönderdim istek sende kabul ettin kurucusu senmisin teşekkürler güzel oldu ama burada konuşmak tansa orası daha iyi oldu teşelkkür:

canım o jeli bende ölen oglumda çok kullandım normal öyle kahverengi gelmesi böyle pütüt pütür geliyosada korkma benim doktorum ikaz etti bak onu kullanıyosun geri gelir korkma dedi hatta yatarken kullan sen onu daha iyi ben öyle yapıyodum önünede havlu kagıt koyanladınmı bebm tecrübe konuşuyo burda
ben normal sabun kullanıyorsun sandım canım.sebamedin tüm ürünlerini çok beğeniyorum ben..bebeklere de hep sebamed ürünleri kullanıyorum,çok memnunum...

ah canım güzel diyosunda çok pahalı o ürünlerben yaradan nasip ederse komilinin ürünlerini kullanıcam katkı maddesi yokmuş onda doktor öyle dedi hemde çok güzel kokuyo

canım bende kullanıyordum progestan 200lük.buradaki dr.gereksiz dedi.bıraktım bende proluton depot oluyorum haftada bir.mutlakada yaptır diyor her gittiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…