Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
trafik mi orda trafikmi var
tamam canım görüşürüz

Şifreyi çözmüşsün işte canımm .

Canım saol teşekkürler..

kızlar,facedeki gurupta gurupla sohbet et kısmını tıklarsanız kendi aranızda sohbet edebilirsiniz...

Canım ben burdayım hem telefondayım bir gözüm tv de bir elimlede bunu yazıyorumm :))Nasılım ama
nebileyim canım girdim kimsecikler yok yazmıyor herkes facede kaynatıyor herhalde diye düşündüm oraya gittim ordada kimse kalmamış sizleri arıyorum köşe bucak
vayy canım nasıl bişeysin sen telefon tv pc çok etkilendim

Duru girdi bir ara yazmadı ama bebiş mi ağladı kiKıyamam .Etkilediysem ne mutlu bana .Sen nasılsın canımm evde ne var ne yok

duru girdi bir ara yazmadı ama bebiş mi ağladı kikıyamam .etkilediysem ne mutlu bana .sen nasılsın canımm evde ne var ne yok

naber canlarım benim kız regrete ne yapıyosun seni kaçak senihakkettin sen bunu al bakıyım
Tubacım bebekim nasılsın bebem görüşmeyeli

Duru girdi bir ara yazmadı ama bebiş mi ağladı kiKıyamam .Etkilediysem ne mutlu bana .Sen nasılsın canımm evde ne var ne yok

yaa görmedim ben girdiğini sabırsızlıkla bekliyoruz yazmasını
itiraf edeyim ilk görüşte etkilenmiştim
iyiyim canım üzgünüm bugün tutturamadın çünküüüü biz bugün dışarı çıktık :82: veee havada çoookk güzeldi sanki seni bekliyormuş
ama şimdi evdeyiz tabi herzamanki gibi yatıyoruz

Bundan sonra kutup ayılarına dikkat etmeliyim sanırımm.Biliyorumm canımm gezdiğini sefan olmuş ohh.Yat canımm güzel günler için herşey

naber canlarım benim kız regrete ne yapıyosun seni kaçak senihakkettin sen bunu al bakıyım
Tubacım bebekim nasılsın bebem görüşmeyeli

Paşam dayaktan arsız olcamm söliym bak

Bundan sonra kutup ayılarına dikkat etmeliyim sanırımm.Biliyorumm canımm gezdiğini sefan olmuş ohh.Yat canımm güzel günler için herşey

canım yaa ben anlamadım kutup ayılarımı:26:

iç güveyliden halliceyim sen nasılsınpazartesi sonuçlarım iyi çıksın inan daha sevinicem

iyiyim canım :87: iyi düşün iyi çıksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…