- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.101
trafik mi orda trafikmi var
tamam canım görüşürüz
canım üye olmak isteyen arkadaşlar o zaman özelden yazsın..listenizdekilerin görememesi için gurubu kapalı yapmam lazım..şu an gurup açık,aramalarda çıksın diye..bir kaç arkadaş üye oldu ama bilmiyorum kim kimdir :) yanlış bilmiyorsam polikistik overlilerde fazla yumurtlama olayı söz konusu..bu nedenle ikiz üçüz hamileliğe meyilliler...
kızlar,facedeki gurupta gurupla sohbet et kısmını tıklarsanız kendi aranızda sohbet edebilirsiniz...
herkes facede mi ne
nebileyim canım girdim kimsecikler yok yazmıyor herkes facede kaynatıyor herhalde diye düşündüm oraya gittim ordada kimse kalmamış sizleri arıyorum köşe bucakCanım ben burdayım hem telefondayım bir gözüm tv de bir elimlede bunu yazıyorumm :))Nasılım ama
nebileyim canım girdim kimsecikler yok yazmıyor herkes facede kaynatıyor herhalde diye düşündüm oraya gittim ordada kimse kalmamış sizleri arıyorum köşe bucak
vayy canım nasıl bişeysin sen telefon tv pcçok etkilendim
duru girdi bir ara yazmadı ama bebiş mi ağladı kikıyamam .etkilediysem ne mutlu bana .sen nasılsın canımm evde ne var ne yok
Duru girdi bir ara yazmadı ama bebiş mi ağladı kiKıyamam .Etkilediysem ne mutlu bana .Sen nasılsın canımm evde ne var ne yok
naber canlarım benim kız regrete ne yapıyosun seni kaçak senihakkettin sen bunu al bakıyım
Tubacım bebekim nasılsın bebem görüşmeyeli
yaa görmedim ben girdiğini sabırsızlıkla bekliyoruz yazmasını
itiraf edeyim ilk görüşte etkilenmiştim
iyiyim canım üzgünüm bugün tutturamadın çünküüüü biz bugün dışarı çıktık :82: veee havada çoookk güzeldi sanki seni bekliyormuş
ama şimdi evdeyiz tabi herzamanki gibi yatıyoruz
naber canlarım benim kız regrete ne yapıyosun seni kaçak senihakkettin sen bunu al bakıyım
Tubacım bebekim nasılsın bebem görüşmeyeli
canım ben giremedim topige niden acabakızlar,facedeki gurupta gurupla sohbet et kısmını tıklarsanız kendi aranızda sohbet edebilirsiniz...
iyiyim canım sen nasılsın
bilmem..kimseyi görmüyorum ki buradan :)herkes facede mi ne
Bundan sonra kutup ayılarına dikkat etmeliyim sanırımm.Biliyorumm canımm gezdiğini sefan olmuş ohh .Yat canımm güzel günler için herşey
iç güveyliden halliceyim sen nasılsınpazartesi sonuçlarım iyi çıksın inan daha sevinicem
canım ben giremedim topige niden acaba
iç güveyliden halliceyim sen nasılsınpazartesi sonuçlarım iyi çıksın inan daha sevinicem
Bundan sonra kutup ayılarına dikkat etmeliyim sanırımm.Biliyorumm canımm gezdiğini sefan olmuş ohh .Yat canımm güzel günler için herşey
Paşam dayaktan arsız olcamm söliym bak
ekledim seni de canım..sıpalarla ilgilenirken unutmuşum seni eklemeyi,kusura bakma...
bilmem..kimseyi görmüyorum ki buradan :)
canım yaa ben anlamadım kutup ayılarımı:26:
iyiyim canım :87: iyi düşün iyi çıksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?