Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

-Geçen, kaynanamın elinden öptüm, hayırdır dedi bayram değil seyran değil ; bugün cadılar bayramı dedim kaçtım...♥

-Geçen, kaynanamın elinden öptüm, hayırdır dedi bayram değil seyran değil ; bugün cadılar bayramı dedim kaçtım...♥

Kaynana çaydanlık gibidir; Fokur fokur kaynar...
Gelin demlik gibidir; Sinsi sinsi demlenir...
Oğlan bardak gibidir; Bir gelin doldurur, bir de kaynana...
Görümce çay kaşığı gibidir; Arada bir gelir ortalığı karıştırır...
Çocuk şeker gibidir; Ortalığı tatlandırır...
Kayınpeder de çay tabağı gibidir; Okkalıca oturur...

canım senin sayfanda belli olacakki sen görebilesin o gruba üye olanlar görebiliyor sadece başka hiç kimse göremiyor almina gizlemiş merak etme

canım hayır sadece sen ve guruptakiler görebiliyor..endişelenme..gizli yaptım gurubu..hatta isterseniz kapalı yapayım...

yok en iyisi gizli de kalmasıymış..kimse göremiyor sizlerden başka..endişe etmeyin...

Son düzenleme:
canım senin sayfanda belli olacakki sen görebilesin o gruba üye olanlar görebiliyor sadece başka hiç kimse göremiyor almina gizlemiş merak etme

canım asrkadaşlarım alıntı yapmıyolarmı facede bana kayıtlılarya ordada yazdıklarım çıkıyo istersen bak dicem göremezsin arminanın yazdıklarıda çıkıyo:44::44:

canım asrkadaşlarım alıntı yapmıyolarmı facede bana kayıtlılarya ordada yazdıklarım çıkıyo istersen bak dicem göremezsin arminanın yazdıklarıda çıkıyo:44::44:

hayır yaa görünmüyor duvarında hiç bir şey...boş yere endişe yapıyorsun..senin gurupta üye olduğunu ve gurup yazılarını senden başka sadece guruptaki arkadaşlar görüyor...başka hiç kimse göremiyor...

canım hayır sadece sen ve guruptakiler görebiliyor..endişelenme..gizli yaptım gurubu..hatta isterseniz kapalı yapayım...

yok en iyisi gizli de kalmasıymış..kimse göremiyor sizlerden başka..endişe etmeyin...

canım toplu arkadaş grubum varya hani hekezin paylaştıgı o sayfada çıkıyo ben ekim annelerinede üyeyim ordada yazsam toplu paylaşımd çıkmıyo neden acaba arkadş görünüyo dedi:44::44::44:silemedimde

canım toplu arkadaş grubum varya hani hekezin paylaştıgı o sayfada çıkıyo ben ekim annelerinede üyeyim ordada yazsam toplu paylaşımd çıkmıyo neden acaba arkadş görünüyo dedi:44::44::44:silemedimde

Allah Allah gizli yaptım gurubu ben..nerdeki arkadaş topluluğu ???

gurubu ilk açtığım dakikalarda açık yaptım.üye olunabilsin,aramalarda bulasınız diye ama 3-4 saattir gizli gurup..yani kimsenin okuyamaması lazım normalde..anlamadım valla....

Son düzenleme:
AMAN NEYSE BOŞVERİN GİTSİN EEEEEEEEE DAHA DAHA NASILSINIZ MAŞALLAH RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN MÜKAFATLARIN ÇOK GÜZEL RABBİM ACILARINI GÖSTERMESİN İŞŞALLAH DARISI İŞALLAH BİZLERE
REGRETE CANIMN İŞİN YOKMU BENİM KESME ŞEKER UYKU SİNYALLERİNİ VERİYO BEBEM BEN GİDER ABBAS YOLCUGİTMEDEN BİR ŞEY PAYLAŞAYIM SİZLE ÇOK HOSUMA GİTTİ

anne

..

İlk kundağın

Ben oldum, yavrum;

İlk oyuncağın

Ben oldum.

...

Acı nedir

Tatlı nedir... bilmezdin

Dilin damağın

Ben oldum.

Elinin ermediği

Dilinin dönmediği

Çağlarda, yavrum

Kolun kanadın

Ben oldum

Dilin dudağın

Ben oldum.

Belki kıskanırlar diye

Gördüklerini

Sakladım gözlerden

Gülücüklerini...

Tülün duvağın

Ben oldum!

Artık isterlerse adımı

Söylemesinler bana

'Onun ...

Bi kızım olsun..

parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..

Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede

gaz sancıLarını gördükçe içim acısada

kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.

Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'

diye içim sızlasın ..

İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..

Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..

Yeni yeni...

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!

Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.

Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;

O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.

Beni öyle bir melekle buluştur ki

Benden önce,

Onunla buluşmuş olan Sen olasın.

Onunla el ele tutuştuğumuzda,

İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!

yavruma öyle gözler ver ki;

Ben o gözlerden Sana bakayım.

Bana öyle bir tohum ver ki

gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.

Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;

Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

SİZLERE HEDİYEM OLSUN CANLARIM BENDEN SİZE

kim o yazıları okuduğunu söyleyen arkadaşın canım ? tanımadığım üyeler var..söyle adını ??? buradan biri değilse sileyim..yani istemem rahatsızlık duymanızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…