- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.121
Canım bahtsız bedevi kutup ayısı hikayesi yine olmadıysa özelden mesaj atarımm
maşallah size baya ilerlemişsiniz, ancak okudum....
çok hızlıyızdır canım hatta buralara sığamadık faceye taştık yeni grubumuz var artık
hımm bu konuda pek bilgim yok canım.yanlız polikistikliysen çoğul hamile kalmaya adaysın..
canım bende pko luyum ve benimde hamileliğim ikiz başlamıştı ama kesenin birisi çok küçüktü diğerine göre.dr bu sonradan gelişebilirde,kayıpda olabilir hatta hafif lekelenme olabilir korkma demişti.1 hafta sonra kontrole çağırdı ve o küçük olan kese kaybolmuştu ama leke-kanama..vs..olmadı
.pko da yumurtlama çok düzensiz ve özellikle yumurtlama ilaçları ikiz olma olasılıgını çoğaltıyo.ama biz erken doğum yapanlar zaten risk grubuna girdiğimiz için dr iki keseyi görür görmez hiç istemediğim bişey senin gibi hastalarda çoğul gebelik demişti ve sonuçda tek devam etti hamileliğim..
kız sayfamda belli oldu nedense sakın kimse yazmasın:18::18::18:neden çıktıki silemiyorumda tüh
kız sayfamda belli oldu nedense sakın kimse yazmasın:18::18::18:neden çıktıki silemiyorumda tüh
ne bellioldu paşam?
-Geçen, kaynanamın elinden öptüm, hayırdır dedi bayram değil seyran değil ; bugün cadılar bayramı dedim kaçtım...♥
canım senin sayfanda belli olacakki sen görebilesin o gruba üye olanlar görebiliyor sadece başka hiç kimse göremiyor almina gizlemiş merak etme
canım senin sayfanda belli olacakki sen görebilesin o gruba üye olanlar görebiliyor sadece başka hiç kimse göremiyor almina gizlemiş merak etme
ben online'dım :26: henüz birbirimizi tanımadığımız için galiba daha çok taze grubumuz
orayada yazayım:126:
canım asrkadaşlarım alıntı yapmıyolarmı facede bana kayıtlılarya ordada yazdıklarım çıkıyo istersen bak dicem göremezsin arminanın yazdıklarıda çıkıyo:44::44:
canım hayır sadece sen ve guruptakiler görebiliyor..endişelenme..gizli yaptım gurubu..hatta isterseniz kapalı yapayım...
yok en iyisi gizli de kalmasıymış..kimse göremiyor sizlerden başka..endişe etmeyin...
canım toplu arkadaş grubum varya hani hekezin paylaştıgı o sayfada çıkıyo ben ekim annelerinede üyeyim ordada yazsam toplu paylaşımd çıkmıyo neden acaba arkadş görünüyo dedi:44::44::44:silemedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?