Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kim o yazıları okuduğunu söyleyen arkadaşın canım ? Tanımadığım üyeler var..söyle adını ??? Buradan biri değilse sileyim..yani istemem rahatsızlık duymanızı...

canım tanımazsın sen boşver anasayfada çıkıyo görünüyo bir ana sayfana girsene bende oluyo sizdede oluyomu merak ettim:44::44::44:üstünde kiltli sizden başka kimse göremez diyo kızmı yalan konuştu acaba ana sayfaya girin bakın

kontrol ettim şimdi anasayfamı..tek bir harf bile görünmüyor benim anasayfamda, guruba dair canım........diğer arkadaşlar da kontrol etsinler...

Son düzenleme:
Sbl kız neden konuşmuyosun ulenbekliyorum laf atcan diye ama nerdegörüşmeyeli nasılsın ya benim ceylenirim niden girmiyo acep:44::44:kanki nerelerdesin yaw

canım kızmada lafı uzatıyorum sanma bende neden çıkıyoah aslında bahsız bedevi ben oluyorum regrete burda

Hayatım senin face ayarlarınla ilgili olmasın..diğer arkadaşlar da anasayfaya bakınca gurup yazılarını gördüklerini söylerlerse napayıp kaldırayım gurubu..ama görünmemesi lazım..strese soktun valla beni...o arkadaşını tanımıyorum evet ama tanıdmadığım üyeler var gurupta..eğer o da üye olduysa bilemem..ama ben gurupta olduğum halde anasayfada hiç bir şey göremiyorum..ayyy çok sıkıldım valla..umarım anlaşılmıştır..aynı şeyleri yazmıyayım tekrar ne olurrr :)

Neyse ben çıkıyorum eşim kızmaya başladı sahah rab,mden bi
rşey olmassa görüşürüz sabah kahvaltıdan sonra annemle emin önüne gidicekler sonra görüşürüz

kusura bakma seni strese soktum hiç birşeyim düzgün gitmez gitse dişimi kırıcam eşime deyimde baksınhayırlı geceler sizleri önce rabbima sonrda kendinize emanet ediyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...

canım gözünüzaydı,Allah analı babalı büyütsün.
mis gibi kokuyordur meleğin şimdi. sen güzel sonuca ulaştın. Rabbim hepimize nasip etsin. Bize dua etmişsin Allah razı olsun.

sezeryan zor bi işlem mi canım?

Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı bsbalı buyusun duru hanım

benim tehlikem varmış, içerde hunileşme dediği 0.8 cm. açıklık oluşmuş. erken doğum tehliken var dedi.

korkma canım haftan iyi maşallah yatarak ve kasılmayı engelleyerek sona kadar taşıyabilirsin bence.erken doğum telikemiz hep vardı zaten dr alınacak extra bi önlem söylemedimi,hastaneye yatırsın olmazsa..çok geçmiş olsun canım..

canım rabbim analı babalı büyütsün.maşallah durumuza.bizlerede dua etmişsin allah razı olsun.bizlerde senin gibi tamamlarız inşallah haftalarımızı.

rabbim hayırlı ömür versin canım benimçok mutlu oldum inan işşallah bizde görürüz o güzel günleri bende veririm işşallah sizlere dogum haberimi ama zamanındabendede rahim boyu 2 cm çıktı 1 cm kısalmış aklım çıkıyo bir şey olucak diye birde arasıra sızlıyo ben kendimimi dinliyorum bişlemedimnekadr güzel kokuyodur o şimdibenim yerimede işşallah koklamışındır rabbim evladına ömür versin acısını işşallah size göstermesin bu arda süt yapmak için bol hoşaf ve incir ye birde dereotu çok süt yapıyomuş haberin olsuntelefonun olsaydı inan arıcaktım adresini verde duruma hediye yolluyum giysin cicilerini bebgimdarısı işşallah bizlerin başına işşallah

Canım gözünüz aydın, darısı bizlerin başına olsun, tüm o zor günleri bebeğini koklayınca unutmuşsundur sen şimdi,Allah size ve bebeğinize uzun ömür versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…