- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.141
kim o yazıları okuduğunu söyleyen arkadaşın canım ? Tanımadığım üyeler var..söyle adını ??? Buradan biri değilse sileyim..yani istemem rahatsızlık duymanızı...
canım tanımazsın sen boşver anasayfada çıkıyo görünüyo bir ana sayfana girsene bende oluyo sizdede oluyomu merak ettim:44::44::44:üstünde kiltli sizden başka kimse göremez diyo kızmı yalan konuştu acaba ana sayfaya girin bakın
kontrol ettim şimdi anasayfamı..tek bir harf bile görünmüyor benim anasayfamda, guruba dair canım........diğer arkadaşlar da kontrol etsinler...
canım kızmada lafı uzatıyorum sanma bende neden çıkıyoah aslında bahsız bedevi ben oluyorum regrete burda
hayatım senin face ayarlarınla ilgili olmasın..diğer arkadaşlar da anasayfaya bakınca gurup yazılarını gördüklerini söylerlerse napayıp kaldırayım gurubu..ama görünmemesi lazım..strese soktun valla beni...o arkadaşını tanımıyorum evet ama tanıdmadığım üyeler var gurupta..eğer o da üye olduysa bilemem..ama ben gurupta olduğum halde anasayfada hiç bir şey göremiyorum..ayyy çok sıkıldım valla..umarım anlaşılmıştır..aynı şeyleri yazmıyayım tekrar ne olurrr :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...
sezeryan zor bi işlem mi canım?
benim tehlikem varmış, içerde hunileşme dediği 0.8 cm. açıklık oluşmuş. erken doğum tehliken var dedi.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...[/QUOTA
Allah analı babalıbüyütsünbenim oğlumla aynı boy ve kiloda doğmuş durucuk
genel anestezi olduysan sonrası daha zor geçiyor.bende mecbur genel olmuştuım.anestezi dr u izinliymiş.epidural olanlar daha kolay toparlanıyor.bol bol emzir sütün çoğalsın annesii...Allah sağlıklı upuzuuunn ömürler versin duru bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?