- Konu Sahibi hidennisko
-
- #14.161
korkma canım haftan iyi maşallah yatarak ve kasılmayı engelleyerek sona kadar taşıyabilirsin bence.erken doğum telikemiz hep vardı zaten dr alınacak extra bi önlem söylemedimi,hastaneye yatırsın olmazsa..çok geçmiş olsun canım..
kasılmayı engelleyici ilaç verdi, herhafta görüp nstye bağlayacak. şimdilik bunları yapıyoruz....
sbl kız neden sesin çıkmıyo küsmüyüz bebemdünde çok laf attım dönmedin ne var ne yok:82::82::82:
görmedim canım kusura bakma.kimse yok diye geçmiş sayfaları okuyordum.akşamda laf atmışsın ama ben gördüğümde çıkmıştın.benim pc genelde açık kimse olmadı mı başka şeylerle uğraşıyorum.kız elimden alıyor bazen pasta yapıyor pcde.oyun oynuyor.bu arada iyiyim canım proluton var onu yaptırmaya gidicem bişey olur diye korkuyorum ama mecbur gidicem.sen nasılsın?moralin iyimi biraz?
-Geçen, kaynanamın elinden öptüm, hayırdır dedi bayram değil seyran değil ; bugün cadılar bayramı dedim kaçtım...♥
tatlım yazılarınızı okuyordum yarın gidicem dr.a :18: en son 3 dü.. iyiyiz allaha şükür baş aprım rahatladı progestano 1 indirdik şuan iyiyiz sen nasılsın ??gamze bebikim nasılsın birdahaki randevu ne zaman rahim boyun kaçtı senin en son:44::44:
sbl cim senin dikişlerde ara sıra sızlıyomu arkadaşım merak ettim
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..dün 2 de taburcu olduk gripten dolayı öksürdükçe dikişlerim yanıyo birde henüz sütüm gelmedi ama duru emiyor istekli maşallah..3150gr 50cm doğdu hep sizde dua ettim hala ediyorum çok güzel allaım aşık olduk ona resmen..şimdilik çıkıyorum sonra gene gelirim...
canım sizdende allah razı olsun son ana kadar destek oldunuz bana..sezeryan sonrası zormuş gerçekten gazımı çıkaramadım ben birde süt çok az az geliyo sezeryan olunca onun harici bişey yok şükür..kızıma bakınca unutuyorum zatenherşeyi
kasılmayı engelleyici ilaç verdi, herhafta görüp nstye bağlayacak. şimdilik bunları yapıyoruz....
görmedim canım kusura bakma.kimse yok diye geçmiş sayfaları okuyordum.akşamda laf atmışsın ama ben gördüğümde çıkmıştın.benim pc genelde açık kimse olmadı mı başka şeylerle uğraşıyorum.kız elimden alıyor bazen pasta yapıyor pcde.oyun oynuyor.bu arada iyiyim canım proluton var onu yaptırmaya gidicem bişey olur diye korkuyorum ama mecbur gidicem.sen nasılsın?moralin iyimi biraz?
Selam arkadaşlar.Bende de erken doğum tehlikesi var kasılmalarım erken başladığı için.Bazı arkadaşlar rahim uzunluğunu yazmış kasılmalar da rahmi açtığı için bana da bakmışlardı.24. haftamda 3.8, 25. haftamda 2.8 ,26. haftamda da 3.4 ölçülmüştü.Siz daha iyi bilirsiniz diye sormak istedim.haftama göre bu ölçüler normal mi yoksa az mı
tatlım rahim uzunluğu 2.5 ve 2 altında riskli grup içindesindir.senin rahim boyun iyi sende acıklık varmı rahim ağzında yada hunileşmeden bahsettiler mi :26:
Bir kere baktılar 24. haftamda onda da 1 cm açıklık demişlerdi.O normal mi?Hunileşmeyle ilgili bir şey demediler.
tamam rahim boyun cok iyiama acıklık olması biraz endişeli :26: dr kontrollerini bırakma sıklaştır bide kasılmaların olduğunda dr git hemen cünkü kasılmalar rahim boyunu kücültüyor .. bu süecten dinlenmen en iyisi kendini yorma bol bol dinlen uzan allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz inşallah
haklısın canım.son kontrolümde nst de kasılma olmadığı için dr serviks uzunluğuna ve açıklığa bakmadı.ama kasılmalar devam ediyor.bu yüzden de endişeliyim ben de.zaten sadece yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum.ilaç kullanıyorum.ilgin için teşekkürler canım.inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız biz de...
kız cok güldüm gercekten mi yaptınbende mi yapsam kaynanama kadın şaşırır benim gelin delitti diyee
tatlım yazılarınızı okuyordum yarın gidicem dr.a :18: en son 3 dü.. iyiyiz allaha şükür baş aprım rahatladı progestano 1 indirdik şuan iyiyiz sen nasılsın ??
Selam arkadaşlar.Bende de erken doğum tehlikesi var kasılmalarım erken başladığı için.Bazı arkadaşlar rahim uzunluğunu yazmış kasılmalar da rahmi açtığı için bana da bakmışlardı.24. haftamda 3.8, 25. haftamda 2.8 ,26. haftamda da 3.4 ölçülmüştü.Siz daha iyi bilirsiniz diye sormak istedim.haftama göre bu ölçüler normal mi yoksa az mı
yok kız facede bir arkadaş yazmış paylaşıyım dedimbu rada işşallah iyi çıkar bebem senin ömür oynamaya başladı teyzesi kerata dondurmayı çok seviyo gelince yaz beni merakta bırakma bemimde 3 kere ölçüldü 3 cm di bu sefer 2 çıktı çokrmuyorum degil yani rabbim yardımcım olsun işşallah pazartesi büyük gün benim için ekim topigi yasin okuyo çok duygulandım inanın birbirini tanmayan insanlar allah razı olsun tek yürek oldular ve bana dua ediyorlar
eşim evde ben bugün servis dışıyımbirde kafama birşey takıldı bu rahim boyu kısalıp uzuyomu kafama takıldı fikri olan
dr erken doğum için çiğer geliştiriçi iğne önermedi mi :26:
selam..26.haftada 3.4 gayet iyi...2.5 altına düştüğünde tehlikeli oluyor.kasılman olsun yada olmasın her kontrolde dr una özellikle sor bence..Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?