Rahim Anomalileri

o zaman rahat ol canım.yücel bey bu konuda ehil bir dr çünkü..canım hamile kalınca hüsamettin bey yapıyor takipleri..bize yücel beye de gidebilirsiniz dendi ama onun muayenesi 250 lira ve kontrol süreside çok kısaydı,10 günmü neydi?bizde 15 günde bir gitmiştik.altından kalkamayız diye hüsamettin beye devamettik.o da çok iyidir.onunki 170 tl ve kontrol süresi 15gün.
canım ben mthfr1298 homozigotum.yani taşıyıcı değil,direk hastayım.
yücel bey banada sorun değil demişti.bu yüzden hamile kalınca sulandırcı vermediler.ara kanamalarımda vardı.birde bü yüzden vermediler.ama ben 9 haftalık bebeğimi kaybettim yinede..
bu mutasyonun taşıyıcılıl durumunu bilmiyorum.sen heterozigotsun,ben homozigotum.ben homozigot olduğuma göre,hem annemde hem babamda bu mutasyon varmış.akraba da değiller ama denk gelmiş iştee..ama annem hamileliklerinde hiçbir sorun yaşamadı taşıyıcı olduğu için.ama benim birdahakine mutlaka sulandırcı kullanmam gerekiyor.

kızlar naporsunuz bakim??ben geldim...
tersiz geçen bu ilk günümde klavyeye dokunmak bile büyük mutluluk benim için..delikafadulden

dün oldum ameliyatımı.gayet güzel geçti allaha şükür..allah dualarımı kabul etti,bahsedilen yanetkilerin hiçbiri görülmedi bende.bilirsiniz normalde herşeyde %1-2 lere giren bir insanım ben..bu kez öyle olmadı..gece de hastanede kalmadık.dr çok iyisiniz deyince akşam 8 gibi çıktık hastaneden.1 de oldum ameliyatımı..
kızlar ben istanbulda ve daha başka yerlerde de türlü hasatne gezdim,dolaştım.çok iyi,isim yapmış hastanelerde vardı içlerinde..doğrusunu söylemek gerekirse bu göztepe şafak hasatnesine ilk gittiğimde dandik,köhne bir hastane olduğunu düşünmüştüm.orayı seçmemin en büyük nedeni dr bayram ali özuslunun orda bulunmasıydı.
ama dün hastanede verilen hizmeti ,titizliği,işlerine verdikleri önemi,düzenliliği gördükten sonra dedik ki "yok böyle bir hastane"..:lepi:
kesinlikle tavsiye ediyorum.ömrü hayatımda gördüğüm en güzel hastane..
ameliyattan 3 saat önce birsürü tahlil yaptılar tedbir için.kanama zamanlarıma falan hepsine bakıldı.bu benim 5.ameliyatım.öncekilerin hiçbirinde tahlil falan yapılmamıştı.sonra ameliyat..dr ameliyattan önce 1 kez,ameliyattan sonrada 2 kez odama geldi.ve biz hiçbirşey için gidip kimseye bişey sormadık.herşey öyle düzenliki tıkır tıkır işliyor.sadece bizim bulunduğumuz katta 7-8 tane hemşire vardı düşünün ve küçük bir hastane aslında..eşim refakatçi old.için onun öğle ve akşam yemekleri bile tam saatinde tık diye geliverdi.ameliyattan sonra 2 poşet serum yedim.6 da yemeğiniz gelecek dediler.ve saat tam 6 da geldi yemeğim.hemşireler hasta bakıcılar deseniz hepsi dünya tatlısı insanlar..dr da çok iyiydi..hiç tiksinmeden ellerime ayaklarıma baktı terliyormuyum diye..her türlü açıklamayı yaptı.ameliyattan sonra hep tekerlekli sandalyeyle götürdüler heryere beni,hiç yürütmediler.inanırmısınız arabamızın yanına kadar tekerlekli sandalyede geldim yaaa..çok memnun kaldım çoooookkk..allah hepsinden razı olsun..
çok mutluyum şimdi..rabbime şükür..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım çokkk geçmiş olsun...allah dermansız dert vermesin,bu sıcak havada terlemek kadar sıkıntılı birşey yokken sen daha çok yaşıyorddun canım aramıza kupkuru döndüğüne sevindim hoşgeldin kuru papatya....zemuszemus

canım bizimki septumdu ameliyat olduk şimdi bekleme aşamasındayız.unıcıllisleriniki genişletma operasyonumu yapıyorlardı bir miktar tam emin değilim ama sende yolu yarılamışsın birsürü operasyonlar geçirmişşin umarım tüp bebek tutar bebişine kavuşursun...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güldürdün kıss beni..
çok sağol arkadaşımm..
benim adım artık "kuru papiş" ..

hoşgeldin canım aramıza..a.s.
endometriosis hakkında bişey bilmiyorum ama bende senin gibi unikorn uterusum.ilk başlarda bende çok kafaya taktım ama artık kabullnedim sanırım.uu lar için rahim genişletme ameliyatı yapılıyor.prof.yücel karaman var,o yapıyor.ben ameliyattan sonra ilk kez kendiliğimden hamile kalmıştım ama pıhtılaşmadan kaybettim bebğimi..inşallah sende enyakında kavuşursun meleğine..

kızlar bu arada hepinizin kandili mübarek olsun..
bu kutsal gecede birbirimiz için bol bol dua edelim..
allahım hepimizi miniklerimize sağ salim kavuştursun inşallah..

hosbulduk
sagolun cevaplariniz icin!
ilk duydugumda bende kafama cok takmisdim ama taksam ne fayda kabullendim.
acik ameliyat oldugumda yapisiklarda vardi orda dr. hamile kalacak sekle koydum dedi muhtemelen sizin dediginizi gibi yapti. benim suanki problem endometrioslar tekrar cikma riski var ondan tup bebek! insallah sizlerde en yakin zamanda bebislerinize kavusursunuz!
kandiliniz mubarek olsun.........

çok geçmiş olsun canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim.....

hayırlı kandiller herkese....

papatyacım,

sen ameliyattan sonra hamilelik için ara verdin mi? yoksa ilk aydan hamileliği denediniz mi?

çok geçmiş olsun canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim.....

hayırlı kandiller herkese....
çok sağol canımm..opuyorumnanaktan

papatyacım,

sen ameliyattan sonra hamilelik için ara verdin mi? yoksa ilk aydan hamileliği denediniz mi?

östrojen hapım bittikten 2-3 gün sonra adet olmuştum zaten.evet o ay denedik ama o ay benim hep ara lekelenmelerim olmuştu.hatta herhalde vücut kendi kendini daha tam toparlayamadı demiştim.o ay öyle geçti.2.aya hamile kaldım canım..ama kısa sürdü sevincim..:sinifsinif:

papişimmmmm Şeniz çok sevindim ameliyatın iyi geçmesine canım yaa..Allah doktorlarından razı olsun..ne güzel ilgilenmişler..hayırlı olsun canım..umarım birdaha böyle bir sorunla kaşılaşmazsın..çok geçmiş olsunŞeniz:sm_cool:

çok sağol tatlişkommm..Şeniz
amiiiiinnn..inşallah..

canım üzülmemeye çalış, inşallah sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın... seninde daha önce yazdığın gibi pıltılaşma için iğne kullanırsan eminim sana çok faydası olacak.... inşallah kısa zamanda hepimizin güzel haberlerini buradan okuyor olacağız...

iyi dileklerin için çok sağol bitanem..amin inşallah hepimiz için öyle olur..:Saruboceq:

Çooook geçmiş olsun canım.a.s. Sonunda kurtuldun.hihoyyyt

zeynep ciğim; çoookkk uzun zamandır foruma girmiyordum... doğum yaptığını yeni öğrendim; hayırlı uğurlu olsun bebişin...son sayfayı okuduğum için kız mı oğlan mı bilmiyorum ; ama hayırlı evlat olmasını diliyorum...benim oğlanlar haftaya 1 yaşında oluyorlar; zaman ne kadar çabuk geçiyor yaaa..çok öptüm seni ve bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…