evet canım yücel karaman yaptı ameliyatımı.... hamile kalınca tekrar gideceğim yücel beye... hamilelik süresini takip ediyor mu sen bilyor musun? yoksa hüsamettin beye mi devrediyor?...
canım senin pıltılaşma sorununda taşıyıcı olduğun için mi yoksa kanında pıltılaşma mı var?
ben kendim için genetik inceleme yaptırmıştım ve mthfr a1298c heterozigot taşıyıcısın dediler ama yücel beyler bunun sorun olmadığını söylediler... bazı doktorlar aman aman sulandırıcı iğne mutlaka vurul diyor... ama yücel bey ve bir başka doktor her 4 kadından 3 ü mthrf heterozigot taşıyıcı zaten diyor.... senin durumunda bu taşıyıcılık durumuna mı giriyor?
sevgiler
kızlar naporsunuz bakim??ben geldim...
tersiz geçen bu ilk günümde klavyeye dokunmak bile büyük mutluluk benim için..delikafadulden
dün oldum ameliyatımı.gayet güzel geçti allaha şükür..allah dualarımı kabul etti,bahsedilen yanetkilerin hiçbiri görülmedi bende.bilirsiniz normalde herşeyde %1-2 lere giren bir insanım ben..bu kez öyle olmadı..gece de hastanede kalmadık.dr çok iyisiniz deyince akşam 8 gibi çıktık hastaneden.1 de oldum ameliyatımı..
kızlar ben istanbulda ve daha başka yerlerde de türlü hasatne gezdim,dolaştım.çok iyi,isim yapmış hastanelerde vardı içlerinde..doğrusunu söylemek gerekirse bu göztepe şafak hasatnesine ilk gittiğimde dandik,köhne bir hastane olduğunu düşünmüştüm.orayı seçmemin en büyük nedeni dr bayram ali özuslunun orda bulunmasıydı.
ama dün hastanede verilen hizmeti ,titizliği,işlerine verdikleri önemi,düzenliliği gördükten sonra dedik ki "yok böyle bir hastane"..:lepi:
kesinlikle tavsiye ediyorum.ömrü hayatımda gördüğüm en güzel hastane..
ameliyattan 3 saat önce birsürü tahlil yaptılar tedbir için.kanama zamanlarıma falan hepsine bakıldı.bu benim 5.ameliyatım.öncekilerin hiçbirinde tahlil falan yapılmamıştı.sonra ameliyat..dr ameliyattan önce 1 kez,ameliyattan sonrada 2 kez odama geldi.ve biz hiçbirşey için gidip kimseye bişey sormadık.herşey öyle düzenliki tıkır tıkır işliyor.sadece bizim bulunduğumuz katta 7-8 tane hemşire vardı düşünün ve küçük bir hastane aslında..eşim refakatçi old.için onun öğle ve akşam yemekleri bile tam saatinde tık diye geliverdi.ameliyattan sonra 2 poşet serum yedim.6 da yemeğiniz gelecek dediler.ve saat tam 6 da geldi yemeğim.hemşireler hasta bakıcılar deseniz hepsi dünya tatlısı insanlar..dr da çok iyiydi..hiç tiksinmeden ellerime ayaklarıma baktı terliyormuyum diye..her türlü açıklamayı yaptı.ameliyattan sonra hep tekerlekli sandalyeyle götürdüler heryere beni,hiç yürütmediler.inanırmısınız arabamızın yanına kadar tekerlekli sandalyede geldim yaaa..çok memnun kaldım çoooookkk..allah hepsinden razı olsun..
çok mutluyum şimdi..rabbime şükür..hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkese merhaba,
ben araniza yeni katildim yazdiklarinizi gorunce bende paylasmak istedim derdimi, bu arada adim emine fransada yasiyorum dogma buyme almanya! bir kac ay once uterus unicornisim oldugunu ogrendim ve endometrios! yaklasik bi ay once acik ameliyat oldum endometrioslar alindi. suan menopoz tedavisndeim ve sonrasi tup bebek! daha fazlasinida bilmiyorum neler yasicam nasil olacak ve bide rahim problemi! tecrubesi olan yada daha dogrusu bunlari yasayan birisi benimle paylasirsa cok sevinirim!! simdiden tskler!
canım çokkk geçmiş olsun...allah dermansız dert vermesin,bu sıcak havada terlemek kadar sıkıntılı birşey yokken sen daha çok yaşıyorddun canım aramıza kupkuru döndüğüne sevindim hoşgeldin kuru papatya....zemuszemus
herkese merhaba,
ben araniza yeni katildim yazdiklarinizi gorunce bende paylasmak istedim derdimi, bu arada adim emine fransada yasiyorum dogma buyme almanya! bir kac ay once uterus unicornisim oldugunu ogrendim ve endometrios! yaklasik bi ay once acik ameliyat oldum endometrioslar alindi. suan menopoz tedavisndeim ve sonrasi tup bebek! daha fazlasinida bilmiyorum neler yasicam nasil olacak ve bide rahim problemi! tecrubesi olan yada daha dogrusu bunlari yasayan birisi benimle paylasirsa cok sevinirim!! simdiden tskler!
tersiz geçen bu ilk günümde klavyeye dokunmak bile büyük mutluluk benim için..delikafadulden
dün oldum ameliyatımı.gayet güzel geçti allaha şükür..allah dualarımı kabul etti,bahsedilen yanetkilerin hiçbiri görülmedi bende.bilirsiniz normalde herşeyde %1-2 lere giren bir insanım ben..bu kez öyle olmadı..gece de hastanede kalmadık.dr çok iyisiniz deyince akşam 8 gibi çıktık hastaneden.1 de oldum ameliyatımı..
kızlar ben istanbulda ve daha başka yerlerde de türlü hasatne gezdim,dolaştım.çok iyi,isim yapmış hastanelerde vardı içlerinde..doğrusunu söylemek gerekirse bu göztepe şafak hasatnesine ilk gittiğimde dandik,köhne bir hastane olduğunu düşünmüştüm.orayı seçmemin en büyük nedeni dr bayram ali özuslunun orda bulunmasıydı.
ama dün hastanede verilen hizmeti ,titizliği,işlerine verdikleri önemi,düzenliliği gördükten sonra dedik ki "yok böyle bir hastane"..:lepi:
ameliyattan 3 saat önce birsürü tahlil yaptılar tedbir için.kanama zamanlarıma falan hepsine bakıldı.bu benim 5.ameliyatım.öncekilerin hiçbirinde tahlil falan yapılmamıştı.sonra ameliyat..dr ameliyattan önce 1 kez,ameliyattan sonrada 2 kez odama geldi.ve biz hiçbirşey için gidip kimseye bişey sormadık.herşey öyle düzenliki tıkır tıkır işliyor.sadece bizim bulunduğumuz katta 7-8 tane hemşire vardı düşünün ve küçük bir hastane aslında..eşim refakatçi old.için onun öğle ve akşam yemekleri bile tam saatinde tık diye geliverdi.ameliyattan sonra 2 poşet serum yedim.6 da yemeğiniz gelecek dediler.ve saat tam 6 da geldi yemeğim.hemşireler hasta bakıcılar deseniz hepsi dünya tatlısı insanlar..dr da çok iyiydi..hiç tiksinmeden ellerime ayaklarıma baktı terliyormuyum diye..her türlü açıklamayı yaptı.ameliyattan sonra hep tekerlekli sandalyeyle götürdüler heryere beni,hiç yürütmediler.inanırmısınız arabamızın yanına kadar tekerlekli sandalyede geldim yaaa..çok memnun kaldım çoooookkk..allah hepsinden razı olsun..
hoşgeldin canım aramıza..a.s.
endometriosis hakkında bişey bilmiyorum ama bende senin gibi unikorn uterusum.ilk başlarda bende çok kafaya taktım ama artık kabullnedim sanırım.uu lar için rahim genişletme ameliyatı yapılıyor.prof.yücel karaman var,o yapıyor.ben ameliyattan sonra ilk kez kendiliğimden hamile kalmıştım ama pıhtılaşmadan kaybettim bebğimi..inşallah sende enyakında kavuşursun meleğine..
kızlar bu arada hepinizin kandili mübarek olsun..
bu kutsal gecede birbirimiz için bol bol dua edelim..
allahım hepimizi miniklerimize sağ salim kavuştursun inşallah..
çok sağol canımm..opuyorumnanaktançok geçmiş olsun canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim.....
hayırlı kandiller herkese....
papatyacım,
sen ameliyattan sonra hamilelik için ara verdin mi? yoksa ilk aydan hamileliği denediniz mi?
papişimmmmm Şeniz çok sevindim ameliyatın iyi geçmesine canım yaa..Allah doktorlarından razı olsun..ne güzel ilgilenmişler..hayırlı olsun canım..umarım birdaha böyle bir sorunla kaşılaşmazsın..çok geçmiş olsunŞeniz:sm_cool:
çok sağol tatlişkommm..Şeniz
amiiiiinnn..inşallah..
kuru geçirdiğin ilk gün nasıldı kuru papiş......:sm_cool:
çok sağol canımm..opuyorumnanaktan
östrojen hapım bittikten 2-3 gün sonra adet olmuştum zaten.evet o ay denedik ama o ay benim hep ara lekelenmelerim olmuştu.hatta herhalde vücut kendi kendini daha tam toparlayamadı demiştim.o ay öyle geçti.2.aya hamile kaldım canım..ama kısa sürdü sevincim..:sinifsinif:
canım üzülmemeye çalış, inşallah sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın... seninde daha önce yazdığın gibi pıltılaşma için iğne kullanırsan eminim sana çok faydası olacak.... inşallah kısa zamanda hepimizin güzel haberlerini buradan okuyor olacağız...
yok yok hepsi yalan iyi kayınvalide yok hepsinin bir kaynana damarı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?