Hafta sonu eğer gidebilirsek İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde Dr. Aret KAMAR'a gideceğiz. Oradaki embriyolog Faruk Bener babamın tanıdığıymış meğerse.Bakalım onlar ne diyecek?
slm kızlar yarın yücel bey'e gidiyorum bende yarım rahim vardı bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum yarını inşallah herşeyin hayırlısı olur...
slm kızlar yarın yücel bey'e gidiyorum bende yarım rahim vardı bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum yarını inşallah herşeyin hayırlısı olur...
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var..
zeyhat daha önce yazmışsın hem yengen hem seninle alakalı kanama olayı.. hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra damla damla kanama oldu. gittim test yaptırdım bhcg artmıştı ertesi gün tekrar yaptırdım 12 saatte yine artmıştı. kimyasa olsa değer düşerdi diye düşünüyorum çünkü değerim azdı zaten artma dönemiydi..kanama bitti nerdeyse 1,5-2 gün sürdü. bazen az bazen çok bazen hiç ...garip bişey işte vede tuvaletteyken geliyo..gerçi son durumumuda bilmiyorum yarın test yaptırıcam hayırlısı bakalım....
hayırlıs olsun inşallah güzel bir şekilde hamileliğin devam eder
benim kanamam 20. haftaya kadar sürdü hatta afedersin ped bile kullandığım oldu benimde bcg sürekli artıyordu hatta 2 kat artması gerekirken 4 kat artıyordu allaha şükür bişey olmadı sık sık hcg yapıldı bana bebek ultrasonda gözükene kadar.
bendede çamaşırda leke oluyordu tuvalatteyken ise çok geliyordu her lavabo kabustu benim için
inşallah yarın güzel haberler alırsın
slm kızlar bugün yücel beye gittim ve nihayet bismillah bi tedaviye başlıyoruz eşimin sperm kalitesi çok düşükmüş bendede yarı rahim var histerskopiden sonra tüp e başlıcaz inşallah herşeyin hayırlısı inşallah öpüyorum hepinzi...
slm kızlar bugün yücel beye gittim ve nihayet bismillah bi tedaviye başlıyoruz eşimin sperm kalitesi çok düşükmüş bendede yarı rahim var histerskopiden sonra tüp e başlıcaz inşallah herşeyin hayırlısı inşallah öpüyorum hepinzi...
merhaba zerray ,
çok sevindim iyi bir doktora gidiyorsun..
benim eşiminde bir arkadaşının durumu seninle aynıymış kendisinin sperm kalitesi düşük eşininde yarım rahmi varmış.. tedavi ve ilk tüp bebek denemeleri olmuş şimdi ikiz; bir kız ve bir oğlu var...
darısı senin başına canım...
slm arkadşlar,
gmz83 Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah, darısı tüm isteyenlerin başına:)
dün kan testi yaptırdım, adete 5 gün kala, 125 çıktı.bugün bi doktora gittim biraz bekleyelim haftaya tekrar ölçtür değerin artarsa riski azaltmak için ilaca başlarız dedi.bu arada bide mantar çıktı süpriz yumurta gibi.fitil ve krem verdi kullansam mı acaba bilmiyorum??
zeyhat ben sana doktorunu sormak istiyordum. fatih beyin özel muayenehanesine gidiyordun değilmi? riskli gebelik konusunda uzmandır herhalde.bende çift rahim var bir düşük yapmıştım.ilaçlarını tahlillerini sigorta üzerinden mi yaptırıyordun? doğumunu nerde yaptın. cerrahpaşada sanırım rıza madazlı var. ikisi arasında kaldım.düzenli iyi bir doktora gitmek istiyorum artık.
şuan ne kadar iyi geldi bu mesj çünkü düşündükten sonra biraz kafamda karışmıştı aslında eşimin annesi tüp bebeğe ve tedaviye başlamamıza karşı kendiliğnden olsun diyo bayağı b moralim bozuktu eşiminde morali bayağı bozuk kusur bendeymiş diyo ya çok değişik duygular yaşıyorum Allahım kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş ne yapacağımı hiiç ama hiiiççç bilemiyorum artık ama bu msjına çok sevindim bunu eşime okuyacağım ki onada umut olsun tşk ederim çok öptm ...Şeniz
açıklayıcı yazmadım canım,daha önce düşüğüm olduğunu ve çift rahim olduğunu söyledim.gebelik durumunda rahime tutunmayı kolaylaştırabilecek bi ilaç istedim ama önce değerlerin artıyormu normal bir gebelik mi bakalım sonra destekleyici ilaçlar kullanırsın dedi.
canım üzme kendini sen tedavin için ne gerekiyosa yaptır kulak asma hiçbirşeye...bu işin kusuru falan yok.. buradan hepimiz birbirimize moral kaynağı olacağız, birbirimize destek olacağız...Allah nasip edecek inşallah hepimiz kavuşacağız bebeklerimize...
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ben de rahim anomalisi olanlardanım maalesef... Hsg çekildi ve unicorn uterus yani yarım rahim dendi. Benim durumumda olanlar varsa bir şey soracağım. Yarım rahim ultrasonda belli oluyor mu? Benim ultrasonda rahmim normal görünüyor. Kafam karıştı. Pazartesi pamukkale ün. gideceğim laparoskopi yapılsın dedi doktorum...
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ben de rahim anomalisi olanlardanım maalesef... Hsg çekildi ve unicorn uterus yani yarım rahim dendi. Benim durumumda olanlar varsa bir şey soracağım. Yarım rahim ultrasonda belli oluyor mu? Benim ultrasonda rahmim normal görünüyor. Kafam karıştı. Pazartesi pamukkale ün. gideceğim laparoskopi yapılsın dedi doktorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?