innnnşallahhh öylesindir canımm..
benim bu ay da adetim gecikti kızlar.neden böyle oluyor anlayamıyorummm..
ama çok sinir olduğum kesin..klava:
günü şaşmayan adetim geçen ay ilk kez 1 ay kadar gecikti.söktürücü ile adet oldum.
sonrasında bu ay soan kürü bile uyguladım.adetim düzelsin diye.ama yok yokk..
bugün olmam gerekiyordu ama hiç olacak gibide değilim.
sanırım hormonal bir problem var bende.
kürtajdan dolayı desem değil.çünkü kürtajdan sonraki ilk 2 ay gayet düzenli gelmişti.3.aydan itibaren şaştı kaldııı..
allahım inaşşallah adet olurum yaa..:Saruboceq:
haa bu arada aklınıza başka bişey gelmesin.yumurtlama günümüde yakalayamadım.o aralar kayınvalidemin rahatsızlığı çıktı zaten.rahminde kanser gibi bir tümör varmış.
eşimin moral 0 oldu tabii..önümüzdeki hafta ameliyat olacak kayınvalidem.çok iyi bir insandır kendisi.inşallah ameliyatla şifa bulur.
EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILIVE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH ....papatya yazdım duayı rabbim bizze salih evlatlar nasip etsin enkısa zamandada size hamiş olmayı önce inşallah...betery bence sen hamilesin.papatya günüm geçiyor diyip söktürücü kullanma önce test yaptır emin ol çünkü bütün belirtiler aynı...güzel haberlerinizi alırım inşallah...
kızlar ben buğün şidetli ishal oldum kızlar ne yapacam.dr hastaneye gel serum takalım dedi ama ben hastane enfeksiyonundan korktum...lekelenmelrim de başladı moreim çok bozukkkkk
kızlar ben buğün şidetli ishal oldum kızlar ne yapacam.dr hastaneye gel serum takalım dedi ama ben hastane enfeksiyonundan korktum...lekelenmelrim de başladı moreim çok bozukkkkk
kızlar selam...ben sitede doktor ulun beye mesaj yolladım.
Uterus bicornis oldugumu söyledim bide siz yorumlar mısınız dedim...
Usg çektirmemi önerdi kızlar.septum olma ihtimali yüksek dedi...bicornis diye bilinenlerde genelde septum oluyomuş..
Septum aldıran arkadaslarım yardımcı olabilir misiniz bana...nasıl bir işlem.
hsg istemişlerdir çektir kesin çıkar,septumla benzer tarafları var ama rahimin tepesinde çöküklük varsa bicornis yoksa septum deniliyor...umarım sptumdurda kolay bir operasyonla halledilir..
MRI yüzde yüz kesin bilgi veriyormuş septum bikornis ayrımında bi sitede öyle yazıyor.ama pahalı olduğu niçin tercih edilmiyormuş.kızlar galiba uterus bikornis+vajinal perdem var girişten itibaren arada et var way başıma gelenleeeeeerrr.çift rahimde gebelikte normal adet görülebiliyormuymuşşş
tatlım rahim filmi çekildim zaten ben nisan ayında..filmi çeken doktor hafif şekil bozuklugu var dedi.bende filme bakıyorum üstten çökük hafif o yüzden de rapora uterus bicornis anomalisi izlenmiştir yazmış...kendi doktorum da gördügü gibi çift rahim dedi...perde olsaydı rahim filminde çıkardı dimi ya..canım benimde teşhisim mr çekildiğimde çıkmıştı hsg den korkuyordum mr yapısını gösteriyor ama benzer tarafları var bence sen hsg çektir..histeroskopi yapacaksan hiçbirini yapma boşuna ama....histeroskopinde herşey çıkar merak etme...nekadar çok tetkik yaparsan okadar çok kafan karışır sen histroskpiye odaklan perde varsa biraz tıraşlama yaparlar bebeğin büyümesi kolaylaşır...benim lekelenmelerim hala devam ediyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yatıyorum sürekli ama olacaksa oluyor galiba dualarınızı bekliyorum...
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım .gecen gün hsg filmi cektidim.sonucu hakkında bilgisi olan varsa yorumlayabilir mi?
uterus sağa deviye olup uterusta bikornis anomalisi mevcuttur.(çift boynuzlu rahim sanırım)
sol tuba lümeni açıktır.sol tubadan periton bosluğuna geçiş izlenmiştir.sağ tuba istmik segmenti izlenebilmekte birlikte ampuller segmente geçiş saptanmamıştır.
arkadaslar yorumlarınızı alabilirmiyim.İnşaallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.teşekkürler
ay cnm nerden buldun o bilgiyi ya özelden mesaj yollar mısın bana rica etsem...
ben naptım biliyonmu beteraycım..zaten ne geliyosa bşaıma meraktan geliyoalsanaalsanasmileaçtım septum ameliyatını izledim nette...dedigin gibi arada et var onu açıyolar cnm yaa 15 dk sürüyomuş doktor öyle dedi...bi acaip oldum izleyince...bende sanıyodum ki zar gibi bi pere varda onu alıyolar offf...
ve de doktor septum vardır dediginden beri zaten azıcık kalan hevesim iyice gitti önümüzdeki aylar için...:çok üzgünüm:
ayy canım bende izledim o ameliyatı ama heralde menisküs ameliyatı kadar kolaydır onuda oldum ben.bende bide vajinada perde var yandık valla.Allah verecekse kordonları bağlatsanda veriyo.doktorların hiç olmaz dediğide oluyo O yeterki "ol"desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?