Rahim Anomalileri

ayyy caeydan ağzından bal damlıyor balllllllllllllllllllllllll iiiinşallah tüm isteyenler olsun ben de dahilll:))))))))))))

kızlar ben buğün şidetli ishal oldum kızlar ne yapacam.dr hastaneye gel serum takalım dedi ama ben hastane enfeksiyonundan korktum...lekelenmelrim de başladı moreim çok bozukkkkk

inşallah şifa bulur kayınvaliden şimdiden geçmiş olsun inşallah...benimde geçen ay 3 gün daha erken olmuştu öle olursa bugünde başlayabilir dünden beri sancım var ara ara gece midem çok bulandı fenaydımmm olmasın benimde inşallahtaaa hamiş olsammm hamiş olsakkkkkk...............:)[/QUOTE]

çok sağol canım amin...
inşallah bebeğin seninledir de hiiiç adet olmazsın.
şurda bir güzel halay çekeriz..
ben kesinlikle değilim bak söylüyorumm.

canım duana kocaman bir amin diyorumm.
inşallah bizide bulur öyle mis kokulu bebişler.
canım bende hiç sancı mancıda yok.ondan eminim zaten hamile olmadığıma.
bu geç kalan bir adet sadece.1-2 gün sonra dr a giderim artıkın..

kızlar ben buğün şidetli ishal oldum kızlar ne yapacam.dr hastaneye gel serum takalım dedi ama ben hastane enfeksiyonundan korktum...lekelenmelrim de başladı moreim çok bozukkkkk

serum takalım diyorsalar gitsen ya kızımmm..klava:
gitmişin enfeksiyonu düşünüyon.benkaç kere yattım hamileyken hastanede.hiçbişey de olmadı.
aklına kötü kötü şeyler getirip durma bak.iyi şeyler düşün.bebeğinede zarar verirsin kendinede..
bence hiç sallanma canım.inşallah bu zamana kadar gitmişsindir doktora..

ya sancım var adet olcak gibi olmuyor amaa iki gecedir uykusuzluk problemim var karnım çok sertleşti göğüs uçlarım iyice belirdi gece yüzüstü yatamadım ağrısından her ay sol şişerdi daha çok bu ay sağ daha çok şişti.belimde ağrı çok az ama sol yanım harekette batıyo.midem ağrıyo.en geç perşembe olacak adetim yada olmıcakmı kiii hamilemiyim bennnn neyimm ben

slm kızlar hastaneye gittim serum verildi rahatladım dün ama buğün lekelenmelerim artı iyice dr yapacak birşey yok zaman gösterecek herşeyi dedi...ilaçlarımı içiyorum yatıyorum başka ne yapacağımı şaşırdım bu pembe lekelenmlerim kızlar biteermi ay ben ne yapıcam yaaa.. zeyhat yaşamıştı budurumları acaba oldumu onun bilen birisi varsa yardım edin,sinirden omuzlarım tutuluyor erman kuzu gibi oluyorum...))komik ama gerçek yatamadım önceki gece..allahım sen yardım et...

canım ya çok geçmiş olsun ishal oldun demek..serum iyi gelmiştir umarım bu gece rahatça uyursun öptüm...

kızlar selam...ben sitede doktor ULUN beye mesaj yolladım.
uterus bicornis oldugumu söyledim bide siz yorumlar mısınız dedim...
usg çektirmemi önerdi kızlar.septum olma ihtimali yüksek dedi...bicornis diye bilinenlerde genelde septum oluyomuş..
septum aldıran arkadaslarım yardımcı olabilir misiniz bana...nasıl bir işlem.

hsg istemişlerdir çektir kesin çıkar,septumla benzer tarafları var ama rahimin tepesinde çöküklük varsa bicornis yoksa septum deniliyor...umarım sptumdurda kolay bir operasyonla halledilir..

hsg istemişlerdir çektir kesin çıkar,septumla benzer tarafları var ama rahimin tepesinde çöküklük varsa bicornis yoksa septum deniliyor...umarım sptumdurda kolay bir operasyonla halledilir..

ben usg yazmışım doktorun yazmasına bakarak cnm..usg ultrason demek zaten dimi:))histeroskopiden çok korkuyom ceydam yaa...
bu arada doktorda mesajında USG ile çok kolay tanı konur yazmış..hsg yazacaktı heralde.

MRI yüzde yüz kesin bilgi veriyormuş septum bikornis ayrımında bi sitede öyle yazıyor.ama pahalı olduğu niçin tercih edilmiyormuş.kızlar galiba uterus bikornis+vajinal perdem var girişten itibaren arada et var way başıma gelenleeeeeerrr.çift rahimde gebelikte normal adet görülebiliyormuymuşşş

ay cnm nerden buldun o bilgiyi ya özelden mesaj yollar mısın bana rica etsem...
ben naptım biliyonmu beteraycım..zaten ne geliyosa bşaıma meraktan geliyoalsanaalsanasmileaçtım septum ameliyatını izledim nette...dedigin gibi arada et var onu açıyolar cnm yaa 15 dk sürüyomuş doktor öyle dedi...bi acaip oldum izleyince...bende sanıyodum ki zar gibi bi pere varda onu alıyolar offf...
ve de doktor septum vardır dediginden beri zaten azıcık kalan hevesim iyice gitti önümüzdeki aylar için...:çok üzgünüm:

canım benimde teşhisim mr çekildiğimde çıkmıştı hsg den korkuyordum mr yapısını gösteriyor ama benzer tarafları var bence sen hsg çektir..histeroskopi yapacaksan hiçbirini yapma boşuna ama....histeroskopinde herşey çıkar merak etme...nekadar çok tetkik yaparsan okadar çok kafan karışır sen histroskpiye odaklan perde varsa biraz tıraşlama yaparlar bebeğin büyümesi kolaylaşır...benim lekelenmelerim hala devam ediyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yatıyorum sürekli ama olacaksa oluyor galiba dualarınızı bekliyorum...

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım .gecen gün hsg filmi cektidim.sonucu hakkında bilgisi olan varsa yorumlayabilir mi?
uterus sağa deviye olup uterusta bikornis anomalisi mevcuttur.(çift boynuzlu rahim sanırım)
sol tuba lümeni açıktır.sol tubadan periton bosluğuna geçiş izlenmiştir.sağ tuba istmik segmenti izlenebilmekte birlikte ampuller segmente geçiş saptanmamıştır.
arkadaslar yorumlarınızı alabilirmiyim.İnşaallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.teşekkürler

tatlım rahim filmi çekildim zaten ben nisan ayında..filmi çeken doktor hafif şekil bozuklugu var dedi.bende filme bakıyorum üstten çökük hafif o yüzden de rapora uterus bicornis anomalisi izlenmiştir yazmış...kendi doktorum da gördügü gibi çift rahim dedi...perde olsaydı rahim filminde çıkardı dimi ya..
bu arada moralini bozma cnm..anomali olanlarda kanamalar normal biliyosun...Allahın izinyle bebegin saglıkla gelir inşallah ceydanm.

canım selam...seninde benim gibi bicornis çıkmış...dedigin gibi çift boynuzlu rahim görünümü.çöküklük oluyo üst kısımda o yüzden çift boynuz oluşturuyo...
digerlerine gelince.sol tüp açık sag taraf kapalı olarak anladım ben canım.ama inşallah öyle degildir .doktorun bakmadımı daha cnm?

canım selam...seninde benim gibi bicornis çıkmış...dedigin gibi çift boynuzlu rahim görünümü.çöküklük oluyo üst kısımda o yüzden çift boynuz oluşturuyo...
digerlerine gelince.sol tüp açık sag taraf kapalı olarak anladım ben canım.ama inşallah öyle degildir .doktorun bakmadımı daha cnm?[/QUOTE]

tesekkürler.ilgilendiğiniz için.doktora yarın gideceğim.sol tüpüm bana da kapalı geldi.bunun için ne yapılır.tedavisi var mı?tesekkürler.moralimde çok bozuk

ayy canım bende izledim o ameliyatı ama heralde menisküs ameliyatı kadar kolaydır onuda oldum ben.bende bide vajinada perde var yandık valla.Allah verecekse kordonları bağlatsanda veriyo.doktorların hiç olmaz dediğide oluyo O yeterki "ol"desin.

haklısın cnm ya çok haklısın hemde..kaç kişiyi duydum öyle tüplerini baglattıgı halde kalan..Allah ol desin yeter...mesajını aldım bu arada canım.ama kaç gündür nete giremiyodum bu gece anca girdim.sagol.a.s.

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

kızlar 1 ay önce septum ameliyatı oldum rahmim kalp şeklindeydi.doktorum 10 gün sonra muayene dedi ve sadece karnımdan 1-2 dk lık ultrasonla baktı sizce bu muayene normalmi terslik olup olmadığını görmek için.sizler ameliyattan sonra ilk muayeneyi nasıl oldunuz bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…