Rahim Anomalileri

beteraycım banada bicornis teşhisi konuldu ama nedense ben emin olamıyorum..doktorada iyi bilcek halimiz yok gerçi de..nette bicornisin açıklamasını okuyorum rahim de çöküklük olarak geçiyor..didelfiz çift rahim olarak geçiyor..benim rahim filmini çeken doktor şekil bozuklugu var deyip rapora uterus bicornis yazmış.çift boynuzlu yani...kendi doktorum da filme baktıgı gibi çift rahimlisin dedi ...o zaman nette neden degişik yazıyo ya kafam karışıyo benim(bide şimdi bende şüphelendim acaba bende de mi perde varbilmiyorumkismilelaparoskopiden de çok korkuyorum kızlar..3 yıldır da hamile kalamadım hiç.

merhaba arkadaşlar banada arkuat uterus tanısı kondu, laparoskopi ve histeroskopi yapıldı düzeltildi 8 ay oldu halen gebelik olmuşmadı zaten benim aslında sizlere sormak istediğim okuduğum kadarıyla prolaktin yüksek olunca gögüslerde şişlik oluyomuş bu adet döneminde olan birşey mi yoksa normal gündede sürekli şişkinliğimi bana açıklayabilirmisiniz bunu..

Canım arkadaşım hiç zaman kaybetmeden iyi bir doç. bul ve laparoskopi yaptır.Korkulacak hiç bir şey yok.Ben daha geçen ayın 28ine oldum çok kolay.Bana da önce uterus bikornus sonra da didelfiz denildi,yani çift boynuz.Hattta sana yapabileceğimiz hiç bir şey yok.Sansına kalmışi herşey tekrar hamile kalmayı dene dediler.Sonra laparoskopi oldum ve perde olduğu anlaşıldı.Belkide seninki de öyledir.

Hadi hayırlısı ile müjdeni bekliyorum canımhihoyyyt

slm kızlar
size bişey sormak istiyorum
ben histereskopiyle septum ameliyatı oldum doktorum 1-2 ay korunmamı söyledi benim durumumda olanlar kaç ay korundular amelyattan sonra lütfen çok acil cevap bekliyorum

canım doktor bana rahim şeklini çizdi arada perde kadar ince bir yapı yok dedi iki ayrı rahim ama tek girişmiş bizimki yani çift rahim tek giriş kalp şekli gibi didelfiz çift rahim çift giriş

canım prolaktin yüksek olunca,adet dönemindede normal gündede göğüslerin şiş olur ve ağrı yapar.benimde 2 sene öncesine kadar öyleydi.sonra dostinex kullandım.kullanınca düşüyordu sonra tekrar yükseliyordu.en son 29larda kalmıştı.dr um bu seviye hamile kalmaya engel değil demişti o zaman.yoksa 50 lerde falan çıkıyordu benimde.birdaha da şikayetim olmadı.

kızlar hastanede hormon cihazı bozuktu bakılamadı.kitte de çok silik bir çizgi çıktı ...yinede sevinidim...inş sorunsuz bir hamiş olurum.hiç beklemiyordum ama ümid etmedende olmaz demi kızlar.2 gün sonra kanda baktırıcam yapılmış olursa.allahım hepimize hayırlısıyla versin

Tşk.ederim canım cevabın için benim 2 aydır adet dönemine yakın şişme ve acıma oluyor onun için sormuştum saoll

merhaba ason,

yeni ameliyat olmuştun değilmi sen durumun nasıl??

slm kızlar
size bişey sormak istiyorum
ben histereskopiyle septum ameliyatı oldum doktorum 1-2 ay korunmamı söyledi benim durumumda olanlar kaç ay korundular amelyattan sonra lütfen çok acil cevap bekliyorum

Geçmiş olsun.Bende yeni oldum.İlaçların bitene kadar ilişki yok dedi.İlaca ekimin 1 ine başladım.Kasımın 1ine kadar kullanacağım sonra kontrole gideceğim.Drum bana böyle söyledi.

sağol canım inşallah.yarın baktırıcam kanda hakımda hayırlısı....sen ne durumdasın canım

hakkında hayırlı olsun canım inş. güzel haberler verirsin.. canım bende 8 ay önce laparoskopi histeroskopi oldum halen birşey yok tüp bebek düşünüyoruz müsait bir zaman bekliyoruz artık herşeyin hayırlısı diyorum...

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm değerin 65 çıktı.ama sabahtan beri lekelenmelerim var dr progesteron yazdı ,kulanak konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım?doğal seyrine mi bıraksam bu ilacın yan etkisi sonra çıkmasın korktum ..kızlar bizimgi ameliyat geçirip hamile kalan kızlar kullandınızmı?birde nezaman başladınız...kafam karıştı...

canım tebrikler çok sevindim inanki Allahım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş...
progesteronu doktorun yazdıysa neden tereddüt ediyosun ki ben kullanmadım bilmiyorum ama bence doktorunla tekrar görüş ne derse onu uygula istersen canım

canım çok sevindim..
bana dedin bak sen patlattın bombayı..:teytey: :teytey:
allah tamamına erdirsin inşallah.
canım progesteron konusunda kafan karışmasın.benim lekelenmeleri ve kanamaları olan birçok arkadaşım kullandı progesteron.bir yan etkiside olmadı.
dr lar bunu hep veriyorlar zatenn lekelenmelerde..birde ilk haftalarda çoğu bayanda olabiliyor bu endişelenme sakın tatlım.ilerleyen haftalarda umuyorum geçecektir..

sağol canım arkadaşım darısı başına tez zamanda inşallah.korkularım çok inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…