beteraycım banada bicornis teşhisi konuldu ama nedense ben emin olamıyorum..doktorada iyi bilcek halimiz yok gerçi de..nette bicornisin açıklamasını okuyorum rahim de çöküklük olarak geçiyor..didelfiz çift rahim olarak geçiyor..benim rahim filmini çeken doktor şekil bozuklugu var deyip rapora uterus bicornis yazmış.çift boynuzlu yani...kendi doktorum da filme baktıgı gibi çift rahimlisin dedi ...o zaman nette neden degişik yazıyo ya kafam karışıyo benim(bide şimdi bende şüphelendim acaba bende de mi perde varbilmiyorumkismilelaparoskopiden de çok korkuyorum kızlar..3 yıldır da hamile kalamadım hiç.
sedat hoca erzurumda yani en son ordaydı...diğer topikte yazdıklarını okudum,benim göğüslerim şişiyor prolaktin yüksek çıktı sende baktır.önlüyormuş gebeliği ...yarın kanda gebeliğe baktıracam inşallah güzel haberler veririm size ...allahım isteyen herkese versin hayırlısıyla..:roflol::roflol:
canım doktor bana rahim şeklini çizdi arada perde kadar ince bir yapı yok dedi iki ayrı rahim ama tek girişmiş bizimki yani çift rahim tek giriş kalp şekli gibi didelfiz çift rahim çift girişbeteraycım banada bicornis teşhisi konuldu ama nedense ben emin olamıyorum..doktorada iyi bilcek halimiz yok gerçi de..nette bicornisin açıklamasını okuyorum rahim de çöküklük olarak geçiyor..didelfiz çift rahim olarak geçiyor..benim rahim filmini çeken doktor şekil bozuklugu var deyip rapora uterus bicornis yazmış.çift boynuzlu yani...kendi doktorum da filme baktıgı gibi çift rahimlisin dedi ...o zaman nette neden degişik yazıyo ya kafam karışıyo benim(bide şimdi bende şüphelendim acaba bende de mi perde varbilmiyorumkismilelaparoskopiden de çok korkuyorum kızlar..3 yıldır da hamile kalamadım hiç.
merhaba arkadaşlar banada arkuat uterus tanısı kondu, laparoskopi ve histeroskopi yapıldı düzeltildi 8 ay oldu halen gebelik olmuşmadı zatenbenim aslında sizlere sormak istediğim okuduğum kadarıyla prolaktin yüksek olunca gögüslerde şişlik oluyomuş bu adet döneminde olan birşey mi yoksa normal gündede sürekli şişkinliğimi bana açıklayabilirmisiniz bunu..
Hadi hayırlısı ile müjdeni bekliyorum canımhihoyyyt
canım prolaktin yüksek olunca,adet dönemindede normal gündede göğüslerin şiş olur ve ağrı yapar.benimde 2 sene öncesine kadar öyleydi.sonra dostinex kullandım.kullanınca düşüyordu sonra tekrar yükseliyordu.en son 29larda kalmıştı.dr um bu seviye hamile kalmaya engel değil demişti o zaman.yoksa 50 lerde falan çıkıyordu benimde.birdaha da şikayetim olmadı.
inşalah 2 gün sonra kesin sonucu yazıcam::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
slm kızlar
size bişey sormak istiyorum
ben histereskopiyle septum ameliyatı oldum doktorum 1-2 ay korunmamı söyledi benim durumumda olanlar kaç ay korundular amelyattan sonra lütfen çok acil cevap bekliyorum
sağol canım inşallah.yarın baktırıcam kanda hakımda hayırlısı....sen ne durumdasın canım
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm değerin 65 çıktı.ama sabahtan beri lekelenmelerim var dr progesteron yazdı ,kulanak konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım?doğal seyrine mi bıraksam bu ilacın yan etkisi sonra çıkmasın korktum ..kızlar bizimgi ameliyat geçirip hamile kalan kızlar kullandınızmı?birde nezaman başladınız...kafam karıştı...
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm değerin 65 çıktı.ama sabahtan beri lekelenmelerim var dr progesteron yazdı ,kulanak konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım?doğal seyrine mi bıraksam bu ilacın yan etkisi sonra çıkmasın korktum ..kızlar bizimgi ameliyat geçirip hamile kalan kızlar kullandınızmı?birde nezaman başladınız...kafam karıştı...
canım çok sevindim..
bana dedin bak sen patlattın bombayı..:teytey: :teytey:
allah tamamına erdirsin inşallah.
canım progesteron konusunda kafan karışmasın.benim lekelenmeleri ve kanamaları olan birçok arkadaşım kullandı progesteron.bir yan etkiside olmadı.
dr lar bunu hep veriyorlar zatenn lekelenmelerde..birde ilk haftalarda çoğu bayanda olabiliyor bu endişelenme sakın tatlım.ilerleyen haftalarda umuyorum geçecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?