Rahim Anomalileri

Geçmiş olsun.Bende ameliyat oldum.Önce ultrasonla muayene ettiler sonrada rahim filmi istediler.Bildiğim kadarıyla bu operasyondan sonra mutlaka rahim filmi çekiliyor.

zor zamanlar geçiriyorum kızlar hamilleliğin tadını bile çıkaramıyorum,kanamalı durumdayım sürekli kanamam oluyor,septum ameliyatı geçirip benim gibi kanamalı geçiren oldumu?ya morelim çok bozuluyor..progestan günde 3 tane içiyorum haftada bir proluton deport geçende clexan iğnelere başladım kkan sulandırıcıymış hergün yaptırıyorum..allah herkezin gönlüne göre versin inşallah bu zor günleri atlatırım..

canım ya gerçekten zor bir süreç.canı gönülden diliyorum Allahım yardımcın olsun ..şu zor dönemi atlatırsın hemen inşallah...ilaçları düzenli içtigin sürece korkma canım..malesef anomalisi olanlarda böyle kanamalı oluyomuş canım korkma inşallah geçecek...gerçi sen ameliyat da oldun ama normaldir heralde.doktor bişey demiyo mu canım?

canım allah yardımcın olsun.bu tür rahim anomalisi ameliyatı geçirenlerde ,kanama olabiliyor gebelikte.bir arkadaşımın da seninki gibiydi ilk aylarda.hep yattı,dinlendi,sonra geçti kanamaları.
sen kaçıncı haftadasın canım?
bak perde ameliyatı olanlarda rahimağzı yetmezliği oluyor.dr una rahimağzı ölçümü yaptırmayı unutma ve serklaj yaptır mutlaka canım.
sana niye yazıyorum bunları.şu yukarda analattığım arkadaşım yeni kaybetti bebğini.20.haftalarda falandı.rahimağzı ölçümü yapılmamış.aniden bir sancı ve erken doğum..
tedbirini şimdiden mutlaka al canım.
allaha emanet ol.

maalesef rahim anomalisi olanların ortak kaderi bu zor hamilelik. önce hamile kalmak için uğraştım. şimdi çok şükür hamileyim. geçen hafta serklaj ameliyatı oldum erken doğum ve düşük riskine karşı. ilk 2 ayda progestan kullanmıştım. 24. haftada yine başlayacağım ve artık ilaç kullanmak istemiyorum.okulda bir arkadaşım daha hamile. o kadar rahat geçiriyor ki. bense ilaçlar, ameliyat, yatak istrahati... Allahı'ım buna da şükür. Sen bana çok istediğim evladı nasip ettin. ben de ne gerekiyorsa çekerim artık..

şükür site hareketlenmişş:) ceydan çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğini zamanında kucağına al inşallah bebeğinin yaşaması hayırlıysa hiç bir zorluk onu yıldırmazz

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim sizde olmasanız ....derdimi en iyi sizler anlıyorsunuz çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz allah yardımcımız olsun....şimdi 6hafta 4 günlük dr 2hafta sonra bebeğin kalp atışlarının başlaması gerek yoksa ilaçları kesip spontan düşüğe bırakırız dedi...benim bukadar çok bebeğe kalbim atarken onun hala başlamamış olması beni çok üzüyor,yine olumsuz şeyler yaşamaktan korkuyorum...

arkadaşlar merhaba histeroskopi olan varmı aranızda korkuyorum nasıl bi işlem bayramdan sonra olucam kısmetse rahmimde perde gibi bişey varmış tüp bebek tedavisindeydim yumurtalarım toplanmadan 2 gün önce farkedildi perde olayı .. embriyolarımız donduruldu

kızlar bebeğimin kalp atışları yok ilaçları kestik düşük bekleniyor artık.morelim çok bozuk hala bir ümid var demek için bayram sonuna kadar bekliyicem artık...3.düşük olacak artık çok zor birgün ağlamaktan gözlerim şişti ah ah

ben henüz hamile değilim ama dr bana rahim arkuat dedi.yani üstten basık şekilde.hamile kalmaya engel deilmiş ama düşük riski varmış.Bu şekilde düşük yapanlar çok şimdi korkuyorum acaba hamile olmadan ameliyat mı olsam

Canım benim seni çok iyi anlıyorum.İnşallah bayramdan sonra iyi bir gelişme olur senin için dua edeceğim.Kendini üzmemeye çalış biliyorum bu çok zor ama ne yapalım Allah yardımcın olsun.Herşeyin hayırlısı

çok üzüldüm canım.uzun zamandır girememiştim.şimdi böyle görünce birden çok kötü oldum.
allahtan ümit kesilmez dicem canım ama neden 3 defadır hep böyle oluyor?sen pıhtılaşmaya falan baktırmışmıydın canım?

canım buğün dr gittim bebeğin kalp atımları yok dedi...papatyacım sen patolojiye parça nasıl gönderdin nelerine baktırmıştın rapor sonucu detaylımı yoksa mol gebelik açısındanmı?değerlendiriyorlar...bizim buralarda patolojiye göndermek sıkıntılı işlemleri nasıl oluyor bilirsem daha doğru bir yol izlemiş olacam.benim kese büyüyor ama atım yok dedi beb 4 gün daha dedim sıkıntı olmazsa bana bekliyicez,boş gebelikmiş.

Aranıza yeni katıldım bende hikayemi yazayım,ben adet olduğumdan beri her ay kabus yaşayorum sancılarımın tarifi yok annemle ilçemize gelen tüm jinekologlara gittik diyebilirim çözüm yok ,uzatacağım biraz,Allhın işi bu ya memurluğu kazandım izmire verildim ege üniversitesi kesin derdimden anlar dedim ve gittim doktorum şimdiye kadar kimsenin demediği bir şeyi dedi bana rahminde perde var ilerde çocuk sahibi olmak istiyosan bunu ameliyat etmeliyiz dedi yoksa hep düşük yaparsın dedi ama ben ozaman bekarım adeti unuttum ağrıyı unuttum ben kısır kalcam diye ağlaya ağlaya eve gittim eee sonra evelendim,eşime dedimki böyle dedi dr ameliyat lazım eşimle annem korktuklarında beni ameliyat ettirmediler eşim çok pimpirikli hemen başka dra götürdü,orda bir bayan dr baktı ne ameliyatı hiçbişeyin yok dedi bizimkiler ameliyattan beni vazgeçirtti ben korunmayı bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım öğerndim 3 gün sevindim 4. gün acildeydim bebek düştü 4gün egede yattım o sırada bana bakan ve ameliyat olmamı söyleyen doktorum bakıyodu bana yine dediki ben sana demedim mi ameliyat ol diye hamile kalırsın bunda sıkıntı yok ama doğurmaya gelince durum ortada,eşimde onun suçu yok biz korktuk dedi biraz ara verdik 9 ay korundum sonra doktoruma gidip ameliyat oldum herşey yolunda gitti iğleşir iğleşmez korunmayı bıraktım bu kez 8 ay sonra hamile kaldım allh dünyalar bizim tarifi yok bu kez engelimde yok bukez doğuracam bebeğimi ilkinin üzüntüsünü zor atlattım bu bana acımı unutturdu havalardayım işyerinde herkez bizi tebrik ediyor eşimle aynı yerde çalışıyoruz,velhasıl dra gittik herşey yolunda 5. haftaya girdik kese görünmüyor 6. hafata kese yok yok yok görünmüyor dış gebelik demez mi doktor o gün içim nasıl yandı ben nasıl birşey dedim allahıma hala tövbelerdeyim sana can lazımsa onları bırak beni al dedim,şimdi tövbeler içindeyim hala eşimiin üzüntüsü yıkılışı beni kahretti benden boşan dedim yol yakınken,bir bebek veremedim sana(baba olmak için ölüyor resmen bebeklere deliriyor)sabaha kadar ağladım hiçbirşey teselli etmedi beni eşim sen varsan ben varım sen yoksan bende yokum olacaksa bizim bebğimiz olcak olmayacaksa kimseden bebek istemem diyor oda benle ağlıyor ne yapsın kendini bile avutamıyor,neyse ilaçla dış gebeliği atlattım çok şükür sonra rahim filmi hormon tahlilleri yapıldı temiz çıktı 6 aydır yine umutlu bir bekleyiş içerisindeyiz aşılama düşünüyoruz ama şuan araştırıyoruz topiği baştan sonuna kadar okuyamadım acaba benim gibi olup hamile kaln varmı uzattım çokkk

canım çok geçmiş olsuun...hepimizin sıkıntıları aşağı yukarı seninki gibi ben septum amelyatı oldum 2 defa önce düşük yaşadım şimdi 8haftalık gebeyim ama kalp atışları yok şimdi neden böyle oldu bile diyemiyorum allah kısmet etmeyince olmuyor hiçbirşey....hafta içi artık aldırıp genetik laboratuvarına göndericem neyseki araştırınca nasıl genetiğine bakılacağını buldum...bununla 3 düşük olacak ama elden ne gelir...neyseki ailem yanıma geldi bayramdada kendimi daha iyi hissttim destekleri olmasa yalnız ne yapardım...rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

oyy oyy canım benim sanada çok geçmiş olsun neden böyle oluyor bende anlamıyorum ameliyatımızı olduk herşey normal deniyor ama hiçbirşey normal gitmiyor elden bişey gelmiyor malesef sabır diliyorum hepimize....benim yanımda kimsemde yoktu birbaşıma hastahanede ağladım durdum eşim de saabah geiliyor akşam gidiyodu garibm ozaman kendimi çok çaresiz hisstmiştim hiçbirşeye gücüm yoktu sank, ama herşey geldi geçti hayata kaldığımız yerden devam ediyoruz dua edecez başka çaremiz yok RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP EDER İNŞLLH BOYNU BÜKÜK BIRAKMAZ BİZİ

canım ben yücel karamanda kürtaj olmuştum zaten.ona söylemiştik bebği genetiğe göndermek istiyoruz diye.kürtajdan sonra onlar göndermişler bebeği incelemeye.3 hafta sonrada sonuç geldi.kromozom sayısı yazıyordu.44+ XY şeklindeydi.onun dışında bişey yazmıyor raporda zaten.
cnm farketmedin sanırım.pıhtılaşma faktörlerine baktırdınmı sen?

geçmiş olsun canım.
aramıza hoşgeldin..
umarım en yakın zamanda güzel hbrlerini alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…