slm kızlar ben toparladım ve aranıza geldim....zaman herşeyin ilacıymış gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum..kızlar sizde güzel haberler verin daha güzel hissedelim hep beraber...
Kendini toparlamana çok sevindim canım inşallah Allah hayırlısı ile gönlündekini verir.
Kendini toparlamana çok sevindim canım inşallah Allah hayırlısı ile gönlündekini verir.
slm kızlar ben toparladım ve aranıza geldim....zaman herşeyin ilacıymış gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum..kızlar sizde güzel haberler verin daha güzel hissedelim hep beraber...
merhaba ben de hamile kalamadığım için rahim filmi çektirmiştim ve yarım rahimliyim. şu anda 4,5 aylık hamileyim. 1 ay önce düşük ve erken doğumu engellemek için serklaj ameliyatı oldum. inşallah sağ salim bebeğime kavuşacağım.Merhaba arkadaşlar, 7-8 sene önce dış gebelik problemi yaşadım ve ameliyet oldum kanalımın birini aldılar. Geçen sene over kist problemi yaşadım doktorum 12mm. kisti temizlerken bir yumurtalığımı aldı ve diğer kanalımın yapışkan olduğunu ve temizlediğini söyledi. 1,5 senedir çocuğum olmasını istediğimi belirttiğim halde acele etme olur gibi laflarla beni oyaladı. Ben de sonunda başka bir doktora gittim. Hormon ve kan testleri yaptı ve rahim filmi çekti. Rahim filmimin sonunda yarım rahim teşhisi koydu ve tek olan kanalımın da ilk ameliyatımda alındığını söyledi.Sadece tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olabileceğimi söyledi internetten yaptığım araştırmalarda hamile kalan birkaç kişiye rastladım fakat onların da bebekleri fazla gelişemediğinden engelli olarak doğmuş. Kısacası yarım rahimle normal bir gebelik geçiren ve sağlıklı bir bebeği olan var mı?
merhaba ben de hamile kalamadığım için rahim filmi çektirmiştim ve yarım rahimliyim. şu anda 4,5 aylık hamileyim. 1 ay önce düşük ve erken doğumu engellemek için serklaj ameliyatı oldum. inşallah sağ salim bebeğime kavuşacağım.
evet anestezi verdiler. 15 dakika sürdü. hemen kendime geldim zaten. serklajdan sonra biraz kanamam oldu sonrasında akıntım da oldu. Serklajda düşük tehlikesi oluyormuş ama emin eller yaparsa hiçbir sorun olmuyor. ben pamukkale ünv.de doçente yaptırdım ve çok memnun kaldım.inşallah allah gönlüne göre versin....serklajı nasıl yaptılar anestezi verdilermi?sonrasında riski varmı yda kanaman oldumu hiç akıntı falan.....umarım sağlıklı ve sıcacık bir hamilelik yaşarsın..
ben*de*uterus*bicornis*im.3*yıldır*hiç*gebelik*oluşmadı.ege*unıv*de*ameliyat*dediler*ve*kilolu*olduğum*için*zayıflamak*için*süre*verdiler.nisanda*inşallah.*
amin canım inşaallah hepimizin....nilde sende durumlar nasıl...bebiş istiyorsun demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?