Bugün kan tahlili yaptır istersen şimdi daha kesin sonuç çıkar ama idrar yapma gene çıkmayabilir.
ya canım ben işten çok geç çıkıyorum o saatte yaptırsamda yarına kalacak sonucu muhtemelen hem bir sır vereyimmi zeynat çok korkuyorum negatif sonucundan idrarda yapmıcam bugün o anı bir daha yaşamak istemiyorum belki yarın yarın akşama kadar adet olmazsam o zaman düşünücem ne yapacağımı adet olduğunu görünce daha az üzülüyo insan ama testte negatif görünce yıkılıyorum bakalım yarına kadarda sabredicem sağlıklı bir kararmı sonra daha çok üzülürmüyüm bilmiyorum ama bide bu klomen ve çatlama iğnesinden sonra 14. gün adet oluyosun diyolar doğrumu bilmiyorum int. bişey bulamadım bizim arkadaşlardan kullanan varmıydı canım
Bende 14 gün sonra regl olunur diyi biliyorum çünkü yumurta çatladıktan sonraki süreçten 14 gün sonra regl oluyorsun. İnşllah hamile kalırsın canım pardon hamilesindir :)
yarına kadar bekleyim bakalım ne olacak hafta sonuda geliyor özel hastanede yaparlar sanırım gebelik testini kandan.
selam Bebeğim evet 14 gün sonra, yani regl gününde regl olman gerekiyor eğer gebe değilsen..inşallah olur
yaaa benim moralim hala bozuk, bu regl de sökülmedi tam olarak baya bir moral bozukluğuna sebep oluyor..vallah bebek veya hamile kadın görünce sinir oluyorum artık... garip bir şey vallah halbuki normalde hiç böyle değilim.. bugün Toyzzz shop diye bir yere gittim, orda eşimin yeğenlerine birkaç hediye baktım ama bebek bölümü vardı hiç giremedim... regl olunca insan daha hassas oluyor ya işte, galiba öyle bir durum yaşıyorum şuan ..neyse geçer herhalde ..iyi geceler hepinize..
selam Bebeğim evet 14 gün sonra, yani regl gününde regl olman gerekiyor eğer gebe değilsen..inşallah olur
yaaa benim moralim hala bozuk, bu regl de sökülmedi tam olarak baya bir moral bozukluğuna sebep oluyor..vallah bebek veya hamile kadın görünce sinir oluyorum artık... garip bir şey vallah halbuki normalde hiç böyle değilim.. bugün Toyzzz shop diye bir yere gittim, orda eşimin yeğenlerine birkaç hediye baktım ama bebek bölümü vardı hiç giremedim... regl olunca insan daha hassas oluyor ya işte, galiba öyle bir durum yaşıyorum şuan ..neyse geçer herhalde ..iyi geceler hepinize..
zeynatttttt dün kardeşlerimin ısrarı üzerine yaptım yine idrarda gebelik testini ve o berbat anı yine yaşadım negatiff arkadaşım yine negatif şu an umutsuzca regl olmayı bekliyorum ağrılarım arttı çok üzgünüm hemde çoksenağlamasenağlamasenağlama
doktor bana 2 ay dene olmazsa gel hap vereyim dedi.gitsem mi yoksa 5 ay daha beklesem mi? pelvik mr filmide çekilmem lazım bu filmin sonucundan da korkuyorum.
malesef benim bu ay da olmadı.hatta erken adet oldum.3 aydır 30 günde oluyordum şimdi 5 gün önce oldum.bu da hamile kalmayı etkiliyordur değil mi? birbde çift rahimden dolayı hangisinde yumurtlama olduğunu bilmeden hep aynı tarafı kullanıyoruz. kürtajdan sonra 5 ay ara verdik şuan 7 ay oldu denemeye başlayalı.neyse canımı sıkmayacağım hayırlısı neyse o olsun.
canım benim üzülme dicem ama biliyorum insanın elinde değil inş. bu ay kalırsın doktorun verdiği süre dolduysa git bence neden boşa vakit kaybedesinki ve korkma biz korksakta korkmasakta olacak olan çıkacak olan çıkıyor her ay rregl gününü beklerkenne kadar ümitleniyoruz ve ne kadar korkuyoruz ama gelecek olan geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?