Rahim Anomalileri

Bugün kan tahlili yaptır istersen şimdi daha kesin sonuç çıkar ama idrar yapma gene çıkmayabilir.

ya canım ben işten çok geç çıkıyorum o saatte yaptırsamda yarına kalacak sonucu muhtemelen hem bir sır vereyimmi zeynat çok korkuyorum negatif sonucundan idrarda yapmıcam bugün o anı bir daha yaşamak istemiyorum belki yarın yarın akşama kadar adet olmazsam o zaman düşünücem ne yapacağımı adet olduğunu görünce daha az üzülüyo insan ama testte negatif görünce yıkılıyorum bakalım yarına kadarda sabredicem sağlıklı bir kararmı sonra daha çok üzülürmüyüm bilmiyorum ama bide bu klomen ve çatlama iğnesinden sonra 14. gün adet oluyosun diyolar doğrumu bilmiyorum int. bişey bulamadım bizim arkadaşlardan kullanan varmıydı canım

Bende 14 gün sonra regl olunur diyi biliyorum çünkü yumurta çatladıktan sonraki süreçten 14 gün sonra regl oluyorsun. İnşllah hamile kalırsın canım pardon hamilesindir :)

Bende 14 gün sonra regl olunur diyi biliyorum çünkü yumurta çatladıktan sonraki süreçten 14 gün sonra regl oluyorsun. İnşllah hamile kalırsın canım pardon hamilesindir :)

inş. canım ya nedense böyle içim kıpır kıpır değil ama şu 14 gün olayından emin olsam ona göre tahlil yapardım

yarına kadar bekleyim bakalım ne olacak hafta sonuda geliyor özel hastanede yaparlar sanırım gebelik testini kandan.

selam Bebeğim evet 14 gün sonra, yani regl gününde regl olman gerekiyor eğer gebe değilsen..inşallah olur
yaaa benim moralim hala bozuk, bu regl de sökülmedi tam olarak baya bir moral bozukluğuna sebep oluyor..vallah bebek veya hamile kadın görünce sinir oluyorum artık... garip bir şey vallah halbuki normalde hiç böyle değilim.. bugün Toyzzz shop diye bir yere gittim, orda eşimin yeğenlerine birkaç hediye baktım ama bebek bölümü vardı hiç giremedim... regl olunca insan daha hassas oluyor ya işte, galiba öyle bir durum yaşıyorum şuan ..neyse geçer herhalde ..iyi geceler hepinize..

yarına kadar bekleyim bakalım ne olacak hafta sonuda geliyor özel hastanede yaparlar sanırım gebelik testini kandan.

zeynatttttt dün kardeşlerimin ısrarı üzerine yaptım yine idrarda gebelik testini ve o berbat anı yine yaşadım negatiff arkadaşım yine negatif şu an umutsuzca regl olmayı bekliyorum ağrılarım arttı çok üzgünüm hemde çoksenağlamasenağlamasenağlama

canım bilmiyorum hala olmadım ama olcak gibiyim sancım var her an olabilirim test yaptım dün negatif malesef sen belkide üstüne görüyon lekelenebilirsin hamile olsanda test yaptınmı

Canım üzülme önündeki büyük bir englei atlattın zaten sen inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.

Canım reglde çıkması için harhalde bir hafta falan geçmesi gerek diye biliyorum. Daha dur üzülmek için erken.

Sonuç ne olursa olsun kızlar moralinizi bozmayın. Son sürat devam çalışmalara.

Bu akşam yiğenimi gördüm 2,5 yaşında kız msn de kamera açtık kardeşimle. Alanya da oturuyorlar benimde ilk ve tek yiğenim ailemizin kıymetlisi. Annesinde çok bana benziyor :) Nasıl özlemişim beni gördü sennek sennek niye otuyorsun diyor az göbek atmadık onla çünkü hatta ameliyatımada gelmiştide ameliyat sonrası ne ağlamıştı onayalım diye kalktık oynamıştık düşünün halimizi:)) çok çok özledim onu yok yok bu kızlar gerçekten çok tatlı. Allahım inşlaah bana sağlıklı hayırlı bir kzı evlat verir inşallah. Burdaki tüm arkadaşlarımında gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir. Şu an ezan okunuyor inşallah kabul olur. Sedayla edamcrinide kolay doğumlar nasip eder. Aminnnnnnnnn

malesef benim bu ay da olmadı.hatta erken adet oldum.3 aydır 30 günde oluyordum şimdi 5 gün önce oldum.bu da hamile kalmayı etkiliyordur değil mi? birbde çift rahimden dolayı hangisinde yumurtlama olduğunu bilmeden hep aynı tarafı kullanıyoruz. kürtajdan sonra 5 ay ara verdik şuan 7 ay oldu denemeye başlayalı.neyse canımı sıkmayacağım hayırlısı neyse o olsun.

doktor bana 2 ay dene olmazsa gel hap vereyim dedi.gitsem mi yoksa 5 ay daha beklesem mi? pelvik mr filmide çekilmem lazım bu filmin sonucundan da korkuyorum.

kızlarrrrrrr ya cumadan beri siteye erişemiyorum sinir oldum nasılsınız benim yine canım sıkkın gergin bir şekilde bekliyorum kızlar hala regl olmadım cuma kanda gebelik testi yapmıştım 0,32 yani negatif ama ben hala regl olmadım neden böyle oluyo anlamadım düzenli bir şekilde adet olurum hiç bu kadar geçikmemiştim acaba bu ilaçlar düzenimimi bozdu ya anlamadım kafam çok karışık sizleride özlemişim ayyyy erişememek ne kötü

doktor bana 2 ay dene olmazsa gel hap vereyim dedi.gitsem mi yoksa 5 ay daha beklesem mi? pelvik mr filmide çekilmem lazım bu filmin sonucundan da korkuyorum.

canım benim üzülme dicem ama biliyorum insanın elinde değil inş. bu ay kalırsın doktorun verdiği süre dolduysa git bence neden boşa vakit kaybedesinki ve korkma biz korksakta korkmasakta olacak olan çıkacak olan çıkıyor her ay rregl gününü beklerkenne kadar ümitleniyoruz ve ne kadar korkuyoruz ama gelecek olan geliyo

evet siteye erişmekte ben de zorlandım.bebeğim sen aşılama mı yaptırmıştın yoksa kolmen ve çatlatma iğnesi mi oldun

Naz üzülme canım inşallah bir dahaki aya. Bu arada kürtaj olmuşsun yeni öğrendim niye kürtaj oldun istemiyormuydun yoksa sorunmu vardı? İnşallah bu sorumla üzmemişim seni ama iyi bir şey varki demekki hamile kalabiliyorsun.

Eşim 6-7 Eylülde sınva girecek. Eylül sonu gibi belli olur. Gece gündüz ders çalışıyor. İnşallah geçer.

Bende merak ediyordum sitede sorun varya bende giremediğini anladım. Strestende gecikmiş olabilir. Moralini bozma umutlar önümümüzdeki aya deneyenler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…