evet siteye erişmekte ben de zorlandım.bebeğim sen aşılama mı yaptırmıştın yoksa kolmen ve çatlatma iğnesi mi oldun
yok canım aşılama değil daha ilk deneme bende perdeli rahim var ameliyat olmadan aşılama yapmıyolar doktor gebe kalmamda bir sorun olmaması gerektiğini söyledi ve klomen verdi sonrada çatlama iğnesi vuruldum ama perşembe regl olmam gerekirken olamadım canım çok endişeliyim acaba bu ilaçlar yumurtlama düzenimimi bozdu
Peki doktorun ne diyor her ay düzenli regl olurken bu ay bu kadar gecikmesine ve gebelikte yokmuş nasıl bir yorum getirdi?
canım dk iyice sinir etti beni cumartesi aradım asistanı tek vermedi diyorum ya test sonucum negatif ağrım var regl olamıyorum dk bir görüşmem lazım diye sinir etti beni sanki ona soruyorum yok bir idrar tahlili yaptırmalıymışım belki iltahap varmış ne alakası varsa bu ilaçları herkese veriyolarmış kimsede sorun olmuyomuş kapattım bende telefonu
sinirden işler çok yoğun bu ara izin alamıyorum benim çıkış saatimdede dk gitmiş oluyo
sinirlerim çok bozuk bu şekilde bekliyorum ama eğer bir sorun olduysa dk çok kızıcam nasıl tel gelmez anlamıyorum ya belki acil bişey var dimi ben hastasıyım sonuçtaklava:
Bugün kızlar hiç beklemediğim birşey oldu. Öğlen işteyim telefon geldi. Bir baktım benim ameliyatı yapan doktorun hemşiresi. Sağlığımı soruyor bir şikayetin varmı diye çok şaşırdım çokta memmun oldum 4 ay geçti hala ilgileniyorlar. Helal olsun bu adama.
zeyhat 8 haftalık kalp atışları yokluğu sebebiyle geçen sene ağustosta kürtaj olldum.kürtajdan sonra öğrendim çift vajinalı ve çift rahimli olduğumu.biz rahmin tek tarafını kullanıyoruz inşaallah tekrar kalırım sorun çıkmaz
ben farkettim ama onu kızlık zarı sanmıştım yani vajinadakini.tekrar kalır mıyım çok ümitsizim .tekrar hamile kalcağımı hayal edemiyorum
ben okuyunca biraz rahatladım.
Herkese merhaba, ben iyiyim kızlar yani eh işte diyelim, sıcakla aram yok, tansiyonum değişken öyle takılıyorum işte yarın dr randevum var, o zaman uzun yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?