Herkese merhaba, ben iyiyim kızlar yani eh işte diyelim, sıcakla aram yok, tansiyonum değişken öyle takılıyorum işte yarın dr randevum var, o zaman uzun yazarım...
Günaydın arkadaşlar. Bebeğimm regl oldunmu? Bebeğimmm eğer istersen benim doktoru sana tavsiye edebilirim. Gerçekten çok alakalı tecrübeli bir prof. Ben internette buldum araştırdım hep hakkında çok güzel şeyler okudum. Öyle gittim. Ben bir sürü kadın doğumcuya gittim hiç biri içime sinmedi. Bu doktor iyi. Üstelik rahim anomalileri ve infertilite üzerine çalışıyor. Marmara Ünv. Kadın Has. Ana Bilim Dalı Başkanı. İstersen elindeki rahim filmiyle bir muayenehanesine git.
günaydın canım dün 3-3,30 gibi sancım başladı ama ne sancı mahvoldum 4 de falan leke geldi ve hala sökülemiyorum normal regl kanaması hala göremedim canım neden böyle oldu bilmiyorum nerden içtim o hapları ya kendime çok kızıyorum karnım çok şiş davul gibi çok rahatsızım anlayacağın senin doktorda aklımda türkiye hastanesindeki doktoruda eşimin bir doktor arkadaşı tavsiye etti senin dk da prof dimi artık birini seçicem canım inş. yumurtalıklarımda bir anormallik oluşmamıştır. brideye sordum sanada sorıyım sen hiç denedinmi gebe kalmayı yoksa rutin muayenedemi belli oldu septumun daha önce sordummu bilmiyorum sorduysam kusura bakma bu aralar çok unutkanım canım
arkadaşım bişey sormak istiyorum sen hamile kaldıktan sonramı kalp şeklinde rahmin olduğunu öğrendin bebişin için ne kadar bekledin canım çok beklettimi benimki gibi
Canım ne kusuru lütfen. Bendeki septum evlenmeden karından çekilen ultrasonda belli oldu. Çok uzun ve yoğun kanama için gitmiştim. Sonra başka hastaneye gittim onlarda bişey yok dedi. 5 yıl önce oldu bu. Bende evlenenece kapattım konuyu. Sonra kasıklarımda ağrı oldu. Bu şeyi tekrar araştırmak istedim. O doktor kalp gibi dedi. Başka hastaneye gittim onlar septum dedi. Bir doktor ameliyat ol dedi biri düşük yaparsan ol dedi. Kafam çok karıştı. En son bu profosere gittim. Zaten çok şey okudum hakkında kendinden emin duruyordu. Benim durumu özetleyen tek cümlesi vardıki hemen ameliyata razı oldum. Bana hamilemi kalmak istiyorsun yoksa sağlıklı doğum yapmakmı istiyorsun dedi. Hamile kalırsın ama düşer dedi. Ben sadece iki ay denedim iki aydada hamile kalmadım. O zaman ameliyat olmamıştım daha doğrusu durumumu bu kadar net bilmiyordum.
aynen bende gebe kalamayınca öğrendim ama gebe kalmaya pek engel değilmiş ben niye kalamadım anlamıyorum başka hiç bir sorun yok ne eşimde nede bende diğer doktorum bu perde döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesinide engelliyo demişti sen duydunmu nbunu
Aşılama yada tüp bebekte septum myom falan varsa alıyorlar ondan sonra bebek aşamasına geçiyorlar. Eğer bebek o sorunlu yere yerleşmeye çalışıyorsa düşebiliyormuş diye biliyorum. Doktorda dedi bana hamile kalmaya engel değil ama düşük erken doğum riskin var dedi. Hsg yi çeken ise hamile kalmanı zorlaştırı demişti.
bebeğimm ne oldu her şey yolunda mı?
bende size yumurtlama testlerini soracaktım
internetten araştırdım.medismart en uygunu bir de ateş ölçmeyi deniyeceğim
ben hangi rahime yumurtladığımı bilmediğim için zor oluyor.
aslında doktorlar işin kolayına mı kaçıyorlar hap vermekle bilmiyorum.bence sen 1 sene boyunca dene stres yapma. ben diğerinde 3. ayda hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?