Rahim Anomalileri

merhaba arkadaşlar

doktorumfolik asit ve klomen verdi...folik asiti sürekli kullanıcam...klomen için adetimi beklicem...
bakalım sonuç alacakmıyım...hadi hayırlısı...
canım merhaba sen de uu rahimliydin sanırım dimi tek tüpün ve tek yumurtalığın mı var seninde.bana da klomen ve estrofem verdi doktorum estrofem bebeğin tutunması içinmiş rahim duvarını kalınlaştırıyomuş vücutta salgılanan östrojen hormonunun aynısıymış.klomen bende bu ay işe yaradı çok güzel bir yumoşum gelişti çatlatma iğnesi oldum şidmi bol bol çalışıyorum :)
umarım sende de işe yarar ve yumoşların göbüşüne konar ordan da döllenir bebiş olur ..dualarım hepimizle...

herkese merhaba arkadaşlar

yeni gelenler hoşgeldiniz umudunuzu kaybetmeyin inşallah en kısa zamanda bekelerinize kavuşursunuz

ben tüm başıma gelenlere rağmen hamile kaldım ve doğum yaptım

bir zamanlar ben anne olabilecekmiyim çocuğumu doğurabilecekmiyimi zamanında derken şimdi kaka temizliyorum :)

tamam tatlım:)) mademki spermlerde de sorun yok,bana sanki bu ay hamişşşşş kalırsın gibi geliyor.hadi hayırlısı:)

canım benim sen nerelerdesin?hiç uğramaz olsun buralara .dimek kaka temizliyosun:)kolay gele bacımm:)
allah bizede nasip edert inşşş kaka temizlemeyi

ben burdayım canım...ayın 30 una kadar adet görmem gerekiyor bir aksilik olmazsa onu bekliyorum 3. günüde de klomene başlıcam...sonrası allah büyük ama aşılama yapalım derse anında yaptırıcam...daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum...nasıl olsa doğal bebekte benim bebeğim aşılmada benim bebeğim tüp bebekte benim bebeğim... hepsi benim...hayırlısıya olsunda...Bu arada dualarım seninle ...güzel haberlerini bekliyorum herşeyin hayırlısı...

Son düzenleme:

ayyy canım benim ağzından bal damlıyor senin öyle ne güzel yaaa inşallah canım kendim için de sizin için de dua ediyorum inan kaçırmamak için hergün çalıştık.rabbim ol dediyse olucaktır fazla ümitlenmek istemiyorum olmayadabilir ama kasıklarımda batmalar oluyor ara sıra ve akıntım çok kimi zaman uzayan akıntı kimi zaman normal ben de anlamadım ama bu iyi bişey sanırım çok heyecanlıyım sadece....daha çok var bat 7 mayıs :))

elbette artık tıp çok ilerledi yakında göbişimizde bile taşımadan çocuk yapıcaz valla gerçi ben taşımak istiyorummm hem de çokkk.senin yaşın kaçtı canım adet düzensizliği de mi vardı sende eğer yumoşların gelişirse çatlatma iğnesi vurul ve doğal dene bikaçkez bence.ve dikkat et doktorum iyi takip etsin yumurtayı kimisine 16 mm de iken iğne vuruyolarmış burda okumuştum.benim 20 mm olana kadar bekledi belki kendi çatlar diye sonra da şansa bırakmayalım biz çatlatalım dedi ve iğnemi oldum.sonra da hergün çalıştık.doktora sordum sperm kalitesini asla düşürmez sadece sayısı az olur dedi.ama yine burdan bir arkadaş gün aşırı çalıştığı ay kaçırmış hergün çalıştığı ay hamiş kalmış.işte ümit fakirin ekmeği ben de iyi örneklerle kendime moral veriyorum.eğer aşılamaya da karar verirsen iyi araştır bize de anlatırsın tecrübelerini...

merhaba canım

evet uu rahimliyim...yani tek tüplü ve yarım rahimli....inşallah işe yarar bende dua ediyorum...allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı ve sağlıklı bebişler versin...bu arada benim hastalığım yine gecikti...klomenede başlayamıcam heralde...şans işte....

adet sorunum şöyle vardı canım şubat ayına kadar normaldi ama geçtiğimiz şubat ayında bir adet oldum 20 gün sürdü...ilaçla durdurabildik...sonra ilaç bittikten 3 gün sonra 25 martta adet oldum...o normal sürdü 6.günde bitti...şimdi de,25 nisanda adet olmam gerekiyor ama gününü geçirdi... karmakarışık oldu anlayacağın... 30 una kadar olmazsam doktorum aramamı söylemişti ...ne olduğunu bi anlasam...bazı arkadaşlarım adet kesmek için kullandığım ilacın adet düzenini bozduğunu söylüyolar...kafam karışık ...hayırlısıyla bi yoluna girseydi herşey...

yaşımı yazmayı unutmuşum...yaşım 34 canım...:)

kesin tarih belli oldu.9 mayısta ameliyat olacağım .sana bir seri sorularım olacak hastanede kaldınmı,sprali neden takıorlar.ameliyatın kaç saat yada dk sürdü anestezi nasıl?? of çok gerginim uyuyamıorum ve stresten ürtiker çıktı bende.bir de tekrar hsg istedilermi uterus un durumunu görmek için.hamilelik ile ilgili birşey dedilermi sana??????

canım benim geçen ay klomen kullanışımda adet gecikmesi olmamıştı bakalım bu ay ne olucak gebelik varsa olmaz zaten de klomenin de gecikme yaptığı söyleniyor. yumoş gelieşmediyse hiç bekle elbet olursun..

canım bende çok stresliydim boşuna kendimi üzmüşüm stres yapmışım. ameliyat gününden bir gün önce sabah hastaneye gittim tahliller yapıldı yatış işlemleri yapıldı. öğlen anestezi dr. görüp ameliyat sırasına giriliyor.ben sabah 10.30 girdim laparoskopi histeroskopi aynı anda yapıldı. 1 saat gibi sürüyor sonra yoğun bakıma alıyorlar. saat iki buçuk da odama girdim. spiral yapışıklık olmaması için tedavi etmesi için takıldı. hemşireler çok güzel ilgileniyorlar. stres yapma ama lağman da yapılıyor. hsg istemedi gayet güzel oldu dedi. doktorum normal deniyelim dedi eylüle kadar zaman verdi hamilelik olmazsa tedavi ye başlıcağız. inşallah seninde güzel geçer bizlerde anne olabiliriz. doktorun kimdi benim dr da ege üniversitesinde

canım 20 gün çok uzun sürmüş kist miyom vs.. bişey varmıydı sende yada hsg falan mı çektirdin o da biraz şaşalatıyo :)

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun senin problemin neydi nasıl bir anomaliden dolayı ameliyat olman gerekiyor?

canım 20 gün çok uzun sürmüş kist miyom vs.. bişey varmıydı sende yada hsg falan mı çektirdin o da biraz şaşalatıyo :)

polikistik over var cnm...son adetimde 20 gün bitmeyince doktorum hsg çektirmem gerektiği için adet kesici ilaç verdi...işte ondan sonrada bildiğin gibi...adetim 3 gün gecikmede şu an...

nasıl yaniiiiii( bana 9 mayıs dediler ameliyat için...10 mayıstamı ameliyat olacağım?? ilk gün tahliller falan mı olacak?? lağman damı yapılacaaaakkk offff.....senin spiral çıkarıldı değilmi.hamile kalır kalmaz yaz buraya olurmu..

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun senin problemin neydi nasıl bir anomaliden dolayı ameliyat olman gerekiyor?

evet canım rahim anomalisi var bende de.uterus bicornis unicollum.tek girişli rahim.şimdiye kadar hiç hamile kalamadım.bakalım ameliyat sonucunda ne olacak??? çok tırısıyoruummmm......şakaya vuruyorum ama ben stres yapınca ürtiker oluyorum..nikah günümde bile bütün kollarım kıpkırmızıydı..fotoğraflar bile fotoshoplu çıktı

senin dr kimdi?? ben dr um kim bilmiyorum.henüz bir dr görmedim daha doğrusu.hsg mi özelde çektirmiştim.ama umarım fatih bey girer diye umuyorum...

senin nasıl olur bilmiyorum ama bana sabah aç sekiz gibi hastanede ol dediler o gün tahliller oldu yatış işlemleri oldu. ertesi güne ameliyat saati verdiler hastanede yatıyorsun. spiral nisanda çıkarıldı üç ay takılı durdu. inşallah hamile kalınca yazarım.

senin dr kimdi?? ben dr um kim bilmiyorum.henüz bir dr görmedim daha doğrusu.hsg mi özelde çektirmiştim.ama umarım fatih bey girer diye umuyorum...

benim doktorum bellidi nedim bey özeline gidiyorum.ameliyata da kendisi girdi.senin ameliyata o girerse rahat ol çok iyi bir doktor.inşallah ameliyatın başarılı geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…