Rahim Anomalileri

benim doktorum bellidi nedim bey özeline gidiyorum.ameliyata da kendisi girdi.senin ameliyata o girerse rahat ol çok iyi bir doktor.inşallah ameliyatın başarılı geçer.

anladım songüll cüm sanırım aynısı banada olacak.çünki bana da sabah 8 de hastanede ol aç karnına dediler.prosedür aynı olsa gerek.tahliller ve ameliyat günü.bir de kafama takılan bir şey var.daha önce özel de bana adet bitiminden itibaren yedi gün içinde operasyonun yapılması gerekiyor dediler.ama ege üniv verdiği tarih reglimden bir hafta öncesi?? neyse artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.yardımların için çook teşekkür ederim.umarım ekstra birşeye gerek kalmadan hemen hamiş kalırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.tüm isteyenlere de hayırlısıyla bebek nasip etsin AMİN...

sen rahat ol oraya gittinmi herşeyi onlar ayarlıyorlar. stres yapma olumsuz düşünme bundan sonra umarım normal yolla hamile kalırız.ameliyatın olduktan sonra haberini bekliyorum inşallah başarılı geçer.

sen rahat ol oraya gittinmi herşeyi onlar ayarlıyorlar. stres yapma olumsuz düşünme bundan sonra umarım normal yolla hamile kalırız.ameliyatın olduktan sonra haberini bekliyorum inşallah başarılı geçer.

canım çok sağol inşallah ardarda hamiş haberlerimizi paylaşacağız.

kızlar ...adetim bir türlü gelmedi...:18:doktorum bir ilaç daha verdi adet olmam için...progestan 200 ml...bunu kullanıcam bittikten sonra adet olucam sonra adetin 3.günü klomene başlıcam...bir türlü başlayamadım şu klomene...niye herşeyim ters gidiyor...birde doktorum kanda hamilelik testi yaptır bakim dedi ilacı vermeden önce...sonucun negatif çıkacağını bildiğim halde niye moralim bozuluyor anlamıyorum...her şey ters gidiyor...

canım üzülme lütfen o zaman daha çok etkileniyor insan karamsar olma ve sanki dünyadaki en kötü şey senin başına gelmiş gibi düşünme emi.içini ferah tut zamanı var de ve sabır et şimdi herşey çok gelişti doktorlar çok iyi herşeyin tedavisi var önce adetini düzenler hayırlısıyla sonra da yumurta takibine başlar.benim sana tavsiyem klomenden 1-2 gün sonra incir kürüne başlaman.benim şuan 27.günüm birtakım belirtilerim var ama henüz gebelik var mı bilemiyorum ama ben bu ay günde iki tane klomen içtim ve 15 günde incir suyu içtim.incir suyuna adetimin 5. günü başladım 20. gününe kadar sabah akşam aç karnına içtim.ve faydası olduğuna inanıyorum yumoşum 10.günümde 17 mm olmuştu.klomen de iyi gelicek inşallah yumurtalıklarını uyarıcak ve kavuşucaksın bebeğine.buna inan kafanı rahat tut.ve eğer yumoşun gelişirde çatlatma iğnesi olursan iğneden sonra her gün çalış 5 gün boyunca.kimi doktor gün aşırı diyor ama benim doktorum hergün dedi böylece kaçırmamış oluruz dedi.sadece iğneyi vurulduğum akşam çalışmamıştım o da zaten iğneden sonra yumoş 24 saat sonra çatlıyor ondandı:)her akşam ilişki olması spermin kalitesini asla düşürmezmiş sadece sayısında azalma olurmuş o kadar.bizim de döllenme için sayısına değil hareketlisine ihtiyacımız var bu spermlerin :)
neyse çok uzattım umarım faydalı olur söylediklerim...

Merhaba arkadaşlar. bende yeni öğrendim yarım rahimli olduğumu. doğuştan rahmimin yarısı gelişmemiş ve 4 de 1 varmış sadece bir tarafın, diğer taraf gebelik için uygunmuş. dış gebelik geçirdğimde öğrendim bunu. bozuk taraftaki tüpümü aldılar. tek tüplüyüm artık. bugün pc başına oturdum araştırıyorumda araştırıyorum. burası biraz umut oldu bana. rabbim dilerse olur . böyle düşünüyorum. üstelik eşimde varikosel var. ama yinede ümitliyim. eğerki rabbim dilesin ol demesi yeter.

merhaba arkadaşım.
yazdıklarını okuyunca öyle mutlu oldumki anlatamam. inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. peki düşük yaşadınmı daha önce.

merhaba kızlar geçen sene giriyordum foruma bende unicorn um.

gecen sene laparoskopi histereskopi falan oldum sonrasında da umutsuzluğa kapılıp herşeyi bıraktım.

hiçbir gelişme yok hamillelik adına. nolcak bilmiyorum arada gelip burayı okuyorum biraz keyifleniyorum hamile kalanları okuyunca ama insan bazen bütün umutlarını yitiriyor işte.

en yakın arkadaşım da çift rahimli çıktı o da ugrasıyor.
sadece biz değiliz tabi bu sorunları yaşayan ama bazen acayip koyuyor insana bebek sahibi olamamak. neyse fazla uzatmayayım Allah kalbimize göre versin inş. biz de bir gün tadarız bu güzel duyguları.

canım aramıza hoşgeldin bak ben de senin gibi yarım rahimliyim benim sağda hiçbişey yok sadece sol gelişmiş rahmin de gebeliği taşıyabilecek kadar yeterli büyüklükte dedi doktorum bekliyoruz bakalım benim bugün veya yarın adet olmam gerekiyor olmam inşallah ve hamileyimdir.kendine iyi bir doktor bul ve yumurta takibine başla unutma tek tüpümüz sağlam Allaha şükür ve doğal yoldan hamiş kalıp da normal doğum yapanlar bile var.durumumuz hamiş kalmaya engel değil ama dış gebelik erken doğum yada düşüklerle neticelenebiliyor bazen onun için de doktor rahime dikiş bile atıyor artık herşeyin çaresi var.yeterki hamilelik oluşsun.Allah yardımcımız olsun canım.Birşey sormak istiyorum benim eşimin de sol yumurtalığında ara sıra bir ağrı oluyor ama böyle 4 ayda bir fln.gözle görülen bişey yok doktora gittik gözle görülen bişey var mı diye sordu bi anormallik yok dedik spermiyogram yaptırdık o da normal çıktı.ama benim yine de aklıma geliyor eşinin nasıl anlaşıldı varikoseli?
bir de benim ki erkeklerde böyle ara sıra olurmuş ağrı diyor.ve sol yumurtalığı sağa göre birazcık daha aşağıda.biraz açık oldu ama kusura bakma :) yardımcı olursan sevinirim doktora gitmelimiyiz yine de?

Son düzenleme:
lolamontes canım aramıza hoşgeldin neden tedavi uygulamıyorsun ki tamam herşey Allahım takdirine kalmış Allahım ol derse olur ama biz de tıbbın imkanlarından yararlanmalıyız değilmi:)en azından yumurtlama takibi yaptır düzenli adet oluyormusun yumurtaların büyüyor mu bikaç ay doğal yolla dene olmazsa aşılama tüp bebek herşeyin çaresi var yeterki iste bence salma kendini.yaşın kaç ?

merhaba canım
benim eşim üroloji dr. muayene oldu. ultrasyonda çıktı varikoseli. zaten anormalliği dr. elle muayene ile bilirmiş senin anlaman mümkün olduğunu sanmıyorum. görüşmek üzere

ARKADAŞLAR SİZE MÜJDELİ HABERLERİM VAR.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
BUGÜN ADETİMİN 32. GÜNÜ NORMALDE 30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜRÜM YANİ 2 GÜN GECİKTİ.İDRAR TESTİ YAPTIM EVDE KENDİM VE KOPKOYU BİR İKİNCİ ÇİZGİ MERHABA DEDİ BANA SİLİK FALAN DA DEĞİL BASBAYA BELİRGİN SONUNDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ARKADAŞLAR ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.YARIN İÇİN RANDEVU ALDIM SABAH BAKTIRICAM KANDA HAYIRLISIYLA İYİ BİR BETA HCG DEĞERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN ALLAH BANA.HALA İNANAMIYORUM ADETİMİN 13. GÜNÜ OVİTRELLE VURULMUŞTUM BUGÜN İĞNEDEN SONRAKİ 20. GÜNÜM İĞNENİN ETKİSİ DEĞİLDİR DİMİ ?
BEN YARIM RAHİMLİYİM SOL TÜPÜM VE SOL YUMURTALIĞIM VAR VE RAHMİM SOLA DOĞRUYMUŞ.İNŞALLAH DAHA SIKI KONTROLLERLE BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALIRIM ALLAHIM NASİP EDER.
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

UMUDUNUZU HİÇ KAYBETMEYİN.

gözün aydın canım bi çok kişiye umut lsun sağlıkla al kucağına

öyle çok sevindimki anlatamam. tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. haberlerini bekliyorum. seninle durumumuz birebir. bende yarım rahimliyim ve sağ tüpüm yok. dualarım seninle canım. lütfen yazmaktan vazgeçme çok merak ediyorum gelişimini. ben dış gebelik geçirdim 1 ay oldu. yeni öğrendim durumumu.

biliyorum canım ben çok şükür hiçbir kötü tecrübe yaşamadan öğrendim durumumu ve şimdi ona göre temkinli davranarak gideceğiz Allahın izniyle 2 haftada bir gidicem kontrollere daha sık yani.Biliyomusun rahim sla doğru olduğu için yumurtalık da solda tüm belirtilerimi solda hissediyorum sağda hiç his yok.belim ağrıyor inanılmaz sol bacağıma ve sol kalçama vuruyor.kasıklarım batıro ayakta kalınca daha şimdiden
geç buldum erken kaybetmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin bana beta hcg için kan verdim bu sabah sonucunu alıcam öğlenden sonra.inşallah keseyi görürüm tez zamanda ve kalp atışlarını duyarım.çok heyecanlıyım.çok mutluyum.ama biyandan da içim buruk hala kan sonucu almadan rahatlayamicam.
sakın umudunu kaybetme.doktor kontrolüne git.yumurta takibi yaptır.ona göre çatlatma iğnesi vurulup doğal yoldan dene.ben bir de incir suyu içtim yumurta gelişimi için.çok faydasını gördüm bitanecik yumurtam oluşmuştu ama bak işte Allahım izin verdi o döllendi bana bebişimi getiricek:) tabi daha kesin konuşamıyorum inşallah kanda güzel çıkar değerim.
demekki benim yumurtalarım büyümüyodu yada büyüyodu çatlamıyodu klomen ve alternatif tıpın faydasını gördüm tek yumurta yakalasak yeticek demişti zaten doktorum öyle de oldu.demekki yumurtlamam zayıfmış.Allahıma şükürler olsun bugünleri de gördüm ya darısı sizlerin başına sonucumu alınca hemen yazacağım.Benim için dua edin...

canım tekrar hayırlı olsun :) bak burda da yakaladım seniii
merakla sonucunu bekliyorum tatlımm

Merhaba hayırlı olsun allah tamöamına erdirsin benimde sağa doğru eğrı rahımım ne gıbı sakıncaları var hıç bılmıyorum tecrubelerınızı anlatırmısınızmusaıt olduğunuzda tşk

canımmm çook sevindim allahım bize de nasip etsin inşallah o kop koyu çift çizgiyi görmeyi AMİİİNNN..gelişmeleri sık sık yaz :) :18:

songülcüm benim lap+his bu hafta salı günüydü hastaneye gittim pazartesi günü hemen yatış dediler tamam dedim.ama öğleden sonra ne olduysa gruplar mı ne karışmış benimki perşembeye kaldı.benim dr 1. grup kemal bey imiş,,, ben şu güne kadar hiç dr görmedim tabi.cünki bütün tetkikler filmler dışardıda özelde çekildi yani tanı özelde kondu.neyse ben yarın hastaneye gidiyorum bugün aradıl nihayet dr zeynep hanım (kısa saçlı gözlüklü bir dr)...bakalım perşembe günü operasyon geçireceğim.
senin durumun nedir..lütfen arada gir birşeyler yaz kader arkadaşımmm

canım tekrar hayırlı olsun :) bak burda da yakaladım seniii
merakla sonucunu bekliyorum tatlımm

canım benim beta hcg sonucum 2281 öbür forumda da yazdım ordan da okursan cevap yazarsan sevinirim darısı sizlerin başına Rabbim çok aratmadan hepimizin kucağını doldursun.İyice idrara sıkıştım öyle ultrasonla baktı üstten belli belirsiz gördü keseyi çok küçük daha minicik belli belirsiz dedi ben de gördüm böyle yarım ay gibi bişey :) folik asit verdi estrofem e cumartesi gününe kadar devam et dedi keseyi görene kadar dedi. cumartesi geldiğinde yaparız tahlillerini dedi.gebelik başlangıcında yapılan standart testleri yapıcak şimdilik sanırımm daha başka neler yaptırmalıyım canım uu rahimli olarak önereceğin bişiler var mı ?
doktorum doğru mu yapıyor biraz bekleyelim biraz otursun ondan sonra bakalım değerlerine dedi çok korkuyorum hcg değerim bana da güzel geldi adetim 4 gün gecikti bugünle birlikte işte.Allahıma dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye...
öyle işte....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…