canım benim doğuştan gelişmemiş bir tarafı bunun içinde yapılacak bişey yokmuş amaliyat felan yok zaten benim tüp bebek olcak eşimden dolayı sonra rahim filmi çekti dr ve ozaman öğrendim çok yıkıldım bir ay kendime gelemedim sürekli araştırma yaptım ama malesef yapılacak bişey yok bakalım görecez doktorum dedi sürekli hamile kalınca sürekli gözetim altında olacaksın durumun seyrine göre bakacaklar inanın o kadar sıkıntıdayım bu ardada eşime tese yapılacak bende sürekli araştırıyorum belki tese öncesi bir ilaç bir tedavi varsa belki tüp bebk öncesi sperm bulunsa en azından biraz daha rahata kavuşuruz yani anlayacağınız herkesin bir sıkıntısı var rabbim hepimize yardım etsin amin
canım bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve yarım rahim olduğumu bilmiyordum.34.haftada oğlumu erken doğumla kaybettikten sonra öğrendim.Diyeceğim o ki en başında durumunu bilmek ilerde dönüşü olmayan ihmallerini önlemek için büyük bir fırsat.Aynı zamanda yarim rahimle de hamile kalınıp bebek doğuran çokmuş.Ben şöyle düşünüyorum,insanlar ikiz üçüz doğuruyor bizde yarım rahimle 1 tane doğururuz....Hepimiz için hayırlıs olsun..sevgiler
canım Allah evladına uzun ömürler versin ne güzel almışsın kucağına.ben de unicorn uterusum yani bir tarafım gelişmemiş doğuştan.ben de cerrahpaşa da rıza madazlı ya gittim anabilim dalı başkanı o da çok iyi bir doktor. gebelik oluşunca tekrardan ona gidicem.serklaj uygulanması gerekicek bana da ben de kime emanet edeceğim kendimi bilemiyorum gerçekten ama rıza bey gebelik oluşunca gel herşeyini burda yapalım demişti.ama malum kendisi prof. malesef ovulasyon takibi yapmıyor.ben de zeynep kamil de rapor çıkarttırıp aşılamalarımı denicem kısmetse..
amin canım teşekkür ederim
inş en kısa zamanda hamile kalırsın rıza beyi ben de duymuştum ii bi dr olduğunu ama prof lar artık hastanelerde muayene yapamıyorlar sadece ders verebiliyorlar bildiğim kadarıyla
inş ii bi dr bulabilirsin en kısa zamanda
canım benim doğuştan gelişmemiş bir tarafı bunun içinde yapılacak bişey yokmuş amaliyat felan yok zaten benim tüp bebek olcak eşimden dolayı sonra rahim filmi çekti dr ve ozaman öğrendim çok yıkıldım bir ay kendime gelemedim sürekli araştırma yaptım ama malesef yapılacak bişey yok bakalım görecez doktorum dedi sürekli hamile kalınca sürekli gözetim altında olacaksın durumun seyrine göre bakacaklar inanın o kadar sıkıntıdayım bu ardada eşime tese yapılacak bende sürekli araştırıyorum belki tese öncesi bir ilaç bir tedavi varsa belki tüp bebk öncesi sperm bulunsa en azından biraz daha rahata kavuşuruz yani anlayacağınız herkesin bir sıkıntısı var rabbim hepimize yardım etsin amin
canım eşinin sperm sorunu varsa tüp bebekten daha farklı bi yöntem var. çok fazla bilgim yok ama erkekte sperm yoksa kök hücre yöntemiyle sperm üretilebiliniyormuş ben doğum yaptığımda hastanede bi kadın kök hücreyle hamile kalmış bir araştır istersen belki faydalı olur
canım eşinin sperm sorunu varsa tüp bebekten daha farklı bi yöntem var. çok fazla bilgim yok ama erkekte sperm yoksa kök hücre yöntemiyle sperm üretilebiliniyormuş ben doğum yaptığımda hastanede bi kadın kök hücreyle hamile kalmış bir araştır istersen belki faydalı olur
canım eşim varikoselden amaliyat oldu eşim azo spermdi daha sonra bitkisel kürler kullandı ve eşimde 3 milyon oldu nazar değmesin aradan bir yıl geçti sonra tekrar azo oldu şu an tekrar tedaviye başladık sonuç alıınca tüp yapacağız
kızlar arkuat uterusa sahip olup ameliyat olan var mı
ben erken doğum yaptım sonrasında düşük oldu.
şimdi acaba rahim ameliyatımı olmalıydım dedim.
yok canım benim eşimde Allaha şükür bir sorun yok. sadece ben yarım rahimliyim. bu ay aşılama düşünüyoruz.
canım bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve yarım rahim olduğumu bilmiyordum.34.haftada oğlumu erken doğumla kaybettikten sonra öğrendim.Diyeceğim o ki en başında durumunu bilmek ilerde dönüşü olmayan ihmallerini önlemek için büyük bir fırsat.Aynı zamanda yarim rahimle de hamile kalınıp bebek doğuran çokmuş.Ben şöyle düşünüyorum,insanlar ikiz üçüz doğuruyor bizde yarım rahimle 1 tane doğururuz....Hepimiz için hayırlıs olsun..sevgiler
canım sen nerde tüp bebek yaptırdın bu nasıl dr muş hsg çekmeden tüp bebek yapmış bak benim dr baştan hsg istedi buda bizim için daha iii oldu ama 34. haftaya kadar bebek yaşar nasıl olduda yaşamadı canım açık açık anlatırmısın
yok canım benim eşimde Allaha şükür bir sorun yok. sadece ben yarım rahimliyim. bu ay aşılama düşünüyoruz.
yarım rahim olunca normal yolla hamile kalınmıyormu açıklarmısınız
canım arkuat uterus ne demek tam açıklarmısın
canım arkuat uterus ne demek tam açıklarmısın
rahimim kalp şeklinde
22 haftalık ve 15 hftalık kaybım var.
rahimim kalp şeklinde
22 haftalık ve 15 hftalık kaybım var.
canım allah şifa versin kalp şeklinde olunca bildiğm kadarıyla amaliyatla düzeliyormuş
canım sen nerde tüp bebek yaptırdın bu nasıl dr muş hsg çekmeden tüp bebek yapmış bak benim dr baştan hsg istedi buda bizim için daha iii oldu ama 34. haftaya kadar bebek yaşar nasıl olduda yaşamadı canım açık açık anlatırmısın
bende şaşırdım 28 haftalık yaşıyorken çok zor bizlerin bu yaşadıkları yaşamayan bilmez...
nerde duydun cnm
ben bunun ameliyatına bakıyorum internette bulamadım arada duvar septumun ameliyatı var ama bunun kini görmedim.
bende şaşırdım 28 haftalık yaşıyorken çok zor bizlerin bu yaşadıkları yaşamayan bilmez...
evet canım rabbim birdaha bebeğinizin kaybını yaşatmasın bende yakında inş tüp yaptıracağım ama bende çok düşünceliyim ne olacak diye rahime serklaj yapılıyormuş bebek gidebildiği yere kadar gidiyormuş peki canım sen durumunu bilmiyordun ve doğuma kadar sosyal yaşantın nasıldı normal hamileler gibimi hayatına devam ettin yoksa sürekli yattınmı bize tam yazarsan sevinirim bende çok düşünüyorum düşük olmasın diye sürekli yatacakmıyım ozaman nasıl yapacam canım baştan herşeyi yazarmısın
Ben PKO hastasıyım yani adet düzensizliğim var.doktora çocuk istiyorum diye gidince bana önce ismini şuan hatırlamadığım yumurtlamayı destekleyici bir ilaç verdi,5 gün kullandım sonra progestron testi yaptı,yumurtlamamışsın dedi.2.ay ilaç verip rahim yapısını bozmak istemiyorum diyip iğne verdi,amaç sadece yumurtlamayı sağlamaktı.en düşük doz 25-30ml göbekten iğneye başladım ,yumurta takibi yapıyordu sonra benim yumurtalar çok tepki verdi,8-10 tane büyük yumurtam oldu,çoğul gebelik riski var bu durumda ilişki yasak dedi,benden 5-10 dakka içinde karar vermemi,yok bu ayki tedaviyi es geçeceğini yada yumurtaları toplayıp tüp bebek deneyebileceğimi söyledi.Eşimi aradım,o da şaşkın neyse biz tüp istemiyoruz dedik,hemşire de rahim durumu iyi,şansın yüksek,yumurtaların boşa gitmesin dedi,doktorda tedavinin seyri değişti diyip baya makul bir fiyat verdi..bi anda tüp bebek olayını girdik.ilk denemede tuttu ama sonuna eremedik( benim34.haftada gece birden suyum patladı,ardından kanamam ve müthiş bir kasık ağrım başladı..hastaneye vardığımda zaten kalp atışlarını duyamamıştık.acil sezeryana aldılar.doktorun demesi şuki,bebeğim makat gelişliydi (yarım rahimde dönme şansı pek yok) ,rahimağzı birden açılınca kordonu sarkıyor,rahim ağzında kafası değilde ayakları olduğu için kordon rahatlıkla dışarı çıkıyor ve plasentayı çekiyor..Yarım rahimde erken doğumlar olabiliyormuş,sonuçta rahmin taşıma kapasitesi daha az..
canım halen çok yansada yapabileceğim hiçbişey yok ne yazıkki
bu arada yeditepe üniversite hastanesi
dünyada yiyecek ekmeği olan yaşıyor,gerisi boş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?