Rahim Anomalileri

Son düzenleme:

Son düzenleme:

merhaba kızlar beni ercelf yönlendirmişti buraya.bendede sorun yarım rahim 5 aşılamadan sonra artık tüp bebek 1 kere gebe kaldım 10 haftalıkken ayrıldı bizden...
hayırlısı olsun diyorum allah yaratmak isterse hiç birşey önüne geçemez.umudumuzu kaybetmek yok...

bişi sorcam sıçrar diyosunuz yumurtamı sıçrayacak sağdan sola :44: inşallah 1 yumurta 1 yumurtadaır

merhaba,hoşgeldin aramıza..Evet Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
Normalde sağdan yumurtlamışsın o ay sağ tüpe gitmesi lazım ama bazen sağdan yumurtlasan da sol tüpe gidebiliyormuş

canım geçmiş olsun nerde hangi dr ve hastaneye gidiyorsun ve tüplerin ikiside varmı

su 87 hoşgeldin aramıza canım ya ben ilk öğrendim ve çok büyük bir şok geçirdim şpktan sonra ağlamaya başladım bir ay ağladım deli gibi araştırdım tedavi varmı diye malsef tedavi yok hamile kalınca gözlem altında olcaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin

merhaba,hoşgeldin aramıza..Evet Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
Normalde sağdan yumurtlamışsın o ay sağ tüpe gitmesi lazım ama bazen sağdan yumurtlasan da sol tüpe gidebiliyormuş

çok ilginç ilk defa duydum canım

canım geçmiş olsun nerde hangi dr ve hastaneye gidiyorsun ve tüplerin ikiside varmı

canım ben bursadayım burda bi tüp bebek merkezine gidiyorum şimdilik iyi iğnelerim var.zaten 5aşılama tecrübem var.artık sonuç istiyorum tabi allah kısmet ederse...

malesef tedavi yok canım ben taşıyıcı annelik falan bile aklıma geldi sonuçta rahim küçük belkide taşıyamicaz... bilmiorum ya allah hepimizin yüzünü güldürsün

canım taşıyıcılk anne bana pek hoş gelmiyor rabbim dilerse verir ne derse o olur bizim gibi olupta dokuz ay bebeğini taşıyıp doğuranlar var

banada ters zaten ama öyle bi an geliyo kii acaba mı diyosun ama tabiki asla cürret edemem...tüp bebek bile bazen bana allaha karşı mı geliyorum acaba dedirttiriyo sonuçta doktor istediği yumurtayı istediği spermle dölleyecek...ama embriyoyu rahme yerleştirince allah olmayacak dedi mi zaten olmuyo...doktorun yaptığı bi yardım ediyo sonrası allaha kalmış.allah evlat isteyen herkese katından hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

evet canım doktor sadece bir aracı yrdımcı yoksa rabbim dilemezsse olmaz dilerse olur bizimde bu imtihanımız çocul isteken dahi rabbimden acaba isterken ağzımdan ya isyan çıkarsa diye çok korkuyorum ve her zaman rabbim hayırlısını versin diyorum amin

herkese selam
sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum ama su sıralar daha cok ıhtıyacım oldugunu dusunuyorum
bende cıft rahım ve cıft gırıs var doktor kesınlıkle amelıyat dedı ama risklerı cok fazlaymıs ve bende olmak ıstemıyorum bu amelıyatı olan varsa cevap verebılır mı ya da cıft rahımle de saglıklı dogum yapılabılır mı ne olur yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…