canim birsey sormak istiyorum. bendede cift rahim dedikleri bi anomali cikti. ve bu gebelikle beraber ortaya cikti. eta takibi yapip duruyoruz suan cok dusuk ve kanamalarim basladi. doktor muayane ettiginde bu durumu farketti ve tek taraf kaniyor dedi. dun baska bir doktora gittim oda belli olmaz suan hangi tarafin kanadigi dedi. hatta dunki doktor kimyasal gebelik gibi duruyor kendisini dusmesini bekliycez eger dusmezse kurtaj dedi. kanamaya ragmen bebek varsa eger ttutunur mu acaba??Benim de aynı şekildeydi. İlk haftalarda kanamam oldu. Bana da doktorum boş olan sağ taraf kanıyor demişti. Bebek büyüyüp rahmi kaplayınca kanamam kesildi. Ama sürekli yatman lazım. Ben de yTarak geçirdim hamileliğimi
Bende de aynı durum var, kanama uzun zamandır devamediyor ama bebek tutunuyor, bir süredir kontrollere gidemedim- en azından öyle ümit eidyorum. Cuma günü kontrolüm var, dua edin umarım herşey yolundadır.canim birsey sormak istiyorum. bendede cift rahim dedikleri bi anomali cikti. ve bu gebelikle beraber ortaya cikti. eta takibi yapip duruyoruz suan cok dusuk ve kanamalarim basladi. doktor muayane ettiginde bu durumu farketti ve tek taraf kaniyor dedi. dun baska bir doktora gittim oda belli olmaz suan hangi tarafin kanadigi dedi. hatta dunki doktor kimyasal gebelik gibi duruyor kendisini dusmesini bekliycez eger dusmezse kurtaj dedi. kanamaya ragmen bebek varsa eger ttutunur mu acaba??
Bende de aynı durum var, kanama uzun zamandır devamediyor ama bebek tutunuyor, bir süredir kontrollere gidemedim- en azından öyle ümit eidyorum. Cuma günü kontrolüm var, dua edin umarım herşey yolundadır.
Herkese sevgiler
Evet benim de ilk haftalar kanamalarım oldu. Ama gebeliğin devamında sıkıntı yaşanmadı. Sonra da azalarak bitti. Sizin bhcg değerleriniz de kötüymüş kanama bundan kaynaklanmış olabilir. Rabbim en kısa sürede yine nasip eder inşallahcanim umarim hersey yolundadir. benim beta degerlerim cok sagliksizdi 8 gundur kanamam hic durmadi. bgn kürtaj yaptı doktor maalesef.
Merhaba canım, umarım bundan sonra allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasıp eder sana.canim umarim hersey yolundadir. benim beta degerlerim cok sagliksizdi 8 gundur kanamam hic durmadi. bgn kürtaj yaptı doktor maalesef.
Merhaba canım, umarım bundan sonra allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasıp eder sana.
Benim kontrolüm yarın. Kanama azaldı ama ara sıra kahverengi lekeler yine devam ediyor. Bakalim hersey yolunda mi ogrenecegiz. Herseyin hayirlisi...
Ben bu arada hiç bhgc testi olmadım. Kimse de yönlendirmedi. Olmak gerekiyor mu
Çok teşekkürler canım bilgilendirme için. Doktorumla konuşayım yaptırayım. Bu hafta ikili test yapılacak, baya stressle bekliyorum... Kanamamın azalmasını bekliyorduk. Bakalım neler olacak. Rahim anamolisi hamilelik sürecinde insan psikolojini alt üst ediyor. Herşeye rağmen pozitif olmaya çalışmak lazım sanırım..evet canim gerekiyor. su asamada bu degerler cok onemli. bak ben kurtaj olmama ragmen betam dusmedi ve dis gebelik teshisi kondu. igne yapildi. simdi bekliyorum. icini ferah ve guzel tut. kontrole gitmeden iki saat once beta hcg baktir ve sonucunu alip doktora cik. kendine cok dikkat et folic asit basla biran once
Merhaba,Kızlar ben 2010 da hsg çekildim uterus didelfus teşhısı kondu hatta laparaskopiyle bakıldı.dün yıne hsg çekildim bu sefer uterus unikornis dedilerve sol tüp yok dediler.pek inanamadım acaba yanlış mı çekildi sizce ne yapmalıyım çocuk istiyorum hamile kalamıyorum
evet aylin ben de öyle yapacam üniversiteye gidip başka bir dra görünecem.bide bana hep olumsuz konuşuyorlarMerhaba,
Çok farklı teşhisler konulmuş, sanki güvenilir bir doktora daha danışmakta fayda var gibi geliyor
Ayni yollardan ben de geçtim. Ben hamile kalana kadar bilmiyordum. Planlı bir hamilelik de değildi.evet aylin ben de öyle yapacam üniversiteye gidip başka bir dra görünecem.bide bana hep olumsuz konuşuyorlargebe kalsam bile rahim içi çok darmış çok korkuyorum çift rahimli olup doğum yapan çok kişi var rabbim beni de onlar gibi mükafatlandırsın..
Ne mutlu size, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)Çift rahimliyim bende. Evlenmeden önce biliyordum. Hamile kalmam biraz zor oldu ama herhangi bir tedavi görmeden şükür ilk kızıma hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri de sürekli kanamalı geçti. Sol rahimdeydi kızım ve rahim ağzında da 6cm lik miyom oluşmuştu. Sol tarafım büyüdü resmen ve hamileyken sağ böbreğimin olmadığını öğrendim. Hamileliğimin en başından beri progestan kullandım. Bir ara iğnelerini de vuruldum. 28.hafta da ciğer geliştirici iğnelerimiz vuruldu. Sürekli raporluydum ve yattım. Düşük tehlikesi berbat bir korkuydu. Tuvalete kalkıyordum sdc ve kızım 34+0 da acil sezeryanla dünyaya geldi. 2080 gr 44 cm. Bin şükür küvezde bile kalmadı. Sağlıklı bir bebeğim var şimdi de. 13 aylık.
Doğum sonrası içi boş olan rahimde kan pıhtısı birikmiş. Yani vücudum pis kanı atamamış. Acil ameliyata alındım. 2haftalıktı kızım. Kanı boşalttılar ama bu seferde enfeksiyon oluşmuş. Onun içinde 3 gün daha hastanede yattım. Onu da atlattık çok şükür.
Şimdilerde ise ikinci bebeğime hamileyim :) Araları çok yakın ama isteyerek oldu. Kardeşi olmazsa diye korkmuştuk açıkçası ve korunmadık. Hemen hamile kaldım. 15.haftadayım şimdilerde. Bu bebeğim sağ rahmimde. Şükür hiç kanamam olmadı. Bebeğimle ilgili hiçbir sıkıntım olmadı. Sdc bulantılarım ve kusmalarım çok fazla bunda. Kızımda olmamıştı kusma vs. Bu da erken doğacak gibi duruyor. Sağlıklı olsun da hiçbir şey önemli değil.
Rabbimin mucizelerini üst üste gördüm. Daha ne isterim ki. Rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin inş.
yaaa ne güzel maşallah ben çok umutsuzum çünkü daha hc drlardan düzgün bse duymadım hep olumsuz konusuyrlar.açıkçası gebe kalamıcam diye çok korkyrm bana umut oldunuz :) inşallah ben de sizler gibi evlat sahibi olurum.Çift rahimliyim bende. Evlenmeden önce biliyordum. Hamile kalmam biraz zor oldu ama herhangi bir tedavi görmeden şükür ilk kızıma hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri de sürekli kanamalı geçti. Sol rahimdeydi kızım ve rahim ağzında da 6cm lik miyom oluşmuştu. Sol tarafım büyüdü resmen ve hamileyken sağ böbreğimin olmadığını öğrendim. Hamileliğimin en başından beri progestan kullandım. Bir ara iğnelerini de vuruldum. 28.hafta da ciğer geliştirici iğnelerimiz vuruldu. Sürekli raporluydum ve yattım. Düşük tehlikesi berbat bir korkuydu. Tuvalete kalkıyordum sdc ve kızım 34+0 da acil sezeryanla dünyaya geldi. 2080 gr 44 cm. Bin şükür küvezde bile kalmadı. Sağlıklı bir bebeğim var şimdi de. 13 aylık.
Doğum sonrası içi boş olan rahimde kan pıhtısı birikmiş. Yani vücudum pis kanı atamamış. Acil ameliyata alındım. 2haftalıktı kızım. Kanı boşalttılar ama bu seferde enfeksiyon oluşmuş. Onun içinde 3 gün daha hastanede yattım. Onu da atlattık çok şükür.
Şimdilerde ise ikinci bebeğime hamileyim :) Araları çok yakın ama isteyerek oldu. Kardeşi olmazsa diye korkmuştuk açıkçası ve korunmadık. Hemen hamile kaldım. 15.haftadayım şimdilerde. Bu bebeğim sağ rahmimde. Şükür hiç kanamam olmadı. Bebeğimle ilgili hiçbir sıkıntım olmadı. Sdc bulantılarım ve kusmalarım çok fazla bunda. Kızımda olmamıştı kusma vs. Bu da erken doğacak gibi duruyor. Sağlıklı olsun da hiçbir şey önemli değil.
Rabbimin mucizelerini üst üste gördüm. Daha ne isterim ki. Rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin inş.
evet zor br süreç ben çift rahımlıyım bılıyrum yarım rahımlı de deseler evlat sahıbı olayım da sağlıkla kucağıma alayım da ne yapalım Allahım bızı böyle yaratmış mücadelemi ederim.inşallah szler bana umut olup sizin yasadıgınız o mutluluğu ben de yasayabılırım.dua edin bana da lütfen.Ayni yollardan ben de geçtim. Ben hamile kalana kadar bilmiyordum. Planlı bir hamilelik de değildi.
Benim de dar olan rahime yerleşmiş, birebir aynı şeyler söylendi.
Şu an 12.haftadayim. Allah hayırlısı neyse onu versin diyorum hep.. işimiz zor maalesef
İnşallah canım, allah gönlüne göre hayırlısı ne ise onu versin inşallah <3evet zor br süreç ben çift rahımlıyım bılıyrum yarım rahımlı de deseler evlat sahıbı olayım da sağlıkla kucağıma alayım da ne yapalım Allahım bızı böyle yaratmış mücadelemi ederim.inşallah szler bana umut olup sizin yasadıgınız o mutluluğu ben de yasayabılırım.dua edin bana da lütfen.
canım benimde rahmim bikornuat uterus şeklinde y gibi hamile kalabiliyordum ama sürekli düşük oluyordu histeroskopi ve laparaskopi yapıldı ameliyatta düşündüler izin vermedim olmadım tekrar hamile kaldım çok şükür bu defa oğlumu sağlıcakla kucağıma aldım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşalllaahhhMerhaba kızlar inşallah içinizden biri bana da cevap verir. 2.5 yıllık evliyim. Doktorum rahim filmi istedi ve sonuç y şekilli imiş bikornuat uterus yazıyor. Zaten tüp bebek olacakti dondurulmuş spermle. Hiç dusugum olmadan hiç tüp bebek denemeden bana histeroskopi ve laporoskopi yapmaları ne kadar doğru bilemiyorum kafam karışık ne yapacağımi bilmiyorum. Ameliyat olmak mi doğru olmamak mi bu ameliyatlarda eğik olan rahim düzeliyor mu?
Amin umudunu kaybetmecnm çok güzel darısı bana olur inşallah ben 1 senedir deniyorum tutmuyor nedensiz diyor doktorlar.niye tutmuyr diye çok düşünüyorum korkuyorum sizin gibileri duyunca umudum oluyr allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?