Rahim Anomalileri

Toprak aydın; evet annem çok zor günler geçirmiş; çünkü sorunu geç farketmişler bahsettiğim yıllar 1970'ler falan ama sonra 3 tana çocuğu oldu (bizler yani ) şimdi tıp çok ilerledi...canım serklaj; hamileliğin 11-14 haftalarında rahim ağzına dikiş atılıyor; bu şekilde eğer rahim ağzı yetmezliği varsa; bu dikiş rahimin doğuma kadar açılmasını önlüyor. Allah'a güven ; olumlu düşünmeye çalış; bunun bir imtihan olduğunu düşün...rahat ol.

Mrb canım senin rahim ağzını ölçtürüyormusun hiç? Bu konuyla ilgili bir sorun varmı rahim anomalileri olanlarda çok görülüyormuş yetmezlik biliyorsun.

Selam Zeynep; canım benim önümüzdeki hafta kontrolüm var; doktor ölçecekmiş ama her rahim anomalisi olan kişilerde rahim ağzı yetmezliği olmuyormuş; bunu dr ile görüştüm ve kendim de internette araştırdım; fakat ikiz gebelik olduğu için tedbirli olmakta yarar var :) sen nasılsın ?

toprakcım tşk ederim bu da bizim sınavımız diye düşünüyorum sabretmek gerek çok dua et ve inan o gün soruların cevap bulacak ve hayırlısı ile yeniden anne olmak için adım atacaksın cennetteki bebiş sana yardım ediyor yine seninle birlikte bak

sana söylemeyi unuttum benim abimin 27 haftalık ikizleri doğdu birini kaybettik çok küçüklerdi çünkü ama diğeri 600 mg a kadar düştü kilosu şimdi 2400mg maşallah o yüzden iyi bir doktor seç lütfen

Haklısın ama kim o iyi doktor. Sanırım bu durumda Allah iyilerle karşılaştırsın demekten başka birşey yok.Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için...

İnşallah bir sorun çıkmaz canım. Bu arada bende iyiym canım. Biliyorsun kardeşim apar topar aralıkta evlendi. Tam evliliğine alışamamıştıkki dünde gelinin hamile olduğu öğrendik. Hem sevindik hem üzüldük. İkiside çok genç ve öğrenciler daha. Bir hafta geçmiş kan değeri 1500 çıkmış gelinimizin. Acaba çoğulmu? Fikri varmı?

canım; gözünüz aydın :) hala olacaksın o zaman ; ne güzel. Evet değerler yüksek; ikiz olabilir ama testi geç yaptıyasa bu değerler normal sayılabilir

canım; gözünüz aydın :) hala olacaksın o zaman ; ne güzel. Evet değerler yüksek; ikiz olabilir ama testi geç yaptıyasa bu değerler normal sayılabilir

Öyle canım teyze oldum halada oluyorum birde anne olursam süper olacak. 4.5 ay kaldı sigortadaki süre geçsin hemen bende aranıza katılcam inşallah.

Teşekkür ederim canım.İnşallah en yakın zamanda sana ve diğer arkadaşlarımada nasip olur.Bu hafta cuma yada cumartesi kontrolümüz var bakalım ufaklık ne kadar büyümüş

SEHERR.. BEBİŞ NE KADAR OLDU BENDE COK IHMAL ETTIM BURAYI AMA BAZENDE GIRIYOM SITEDE KAYBOLUYOM BU YAZILARI BULAMIYOM..

SELAM TOPRAKCIM COK GECMIS OLSUN..BENDE DE SENINKIYLE AYNI SORUN WAR BENDE HAMILEYDIM AMA 6 HAFTALIKKEN DÜŞÜK YAPTIM. DUSUKTEN 7 AY SONRA HSG CEKTIRDIM CIFT RAHIM DAHA NET GORUNDU WE DOKTOR DIREK BUNA BAGLADI SEBEBI.TEKRAR BEBEK DENEYIN DEDI.ONCEKI DR UMA GITTIM AMA O BENCE BU DEGIL SEBEP DEDI CUNKU ERKEN DONEMDE DUSMESI ICIN SEBEP BU OLAMAZ DEDI ILERKI ZAMANLARDA OLSA RAHIME SIGMASA WE DUSSE KABUL EDILIR AMAM SU ANDA MUMKUN DEGILDEDI. BENIM DE ILERI DERECEDEYMIS AMELIYAT OLUP OLMAMAKTA KARARSIZIM RAHIM ZARAR GORURSE DAHA KOTU:çok üzgünüm:BU AY YENIDEN DENEYECEGIZ EGER KISMETSE OLACAK DEGILSE YINE DUSECEK. AMA BU KESDE OLURSA INSALLAH OLMAZ BU SEKILDEAMELIYAT DUSUNECEGIM. AMA BU ISI IYI YAPAN BI DOKTOR BILMIYORUM COK CARESIZIM SENI COK IYI ANLIYORUM BITANEM GECMIS OLSUN DESTEK OLALIM BIRBIRIMIZEkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:ŞİMDİLİK HOSCAKAL TATLIM

SEHERR.. BEBİŞ NE KADAR OLDU BENDE COK IHMAL ETTIM BURAYI AMA BAZENDE GIRIYOM SITEDE KAYBOLUYOM BU YAZILARI BULAMIYOM..

Bebiş 21 haftalık oldu canım.Dün tetanoz aşısı oldum.Kolum ağrıyor bugün.haftaya cumartesi günüde ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona gireceğim.Bebeğimi daha güzel göreceğim inşallah...

Bebiş 21 haftalık oldu canım.Dün tetanoz aşısı oldum.Kolum ağrıyor bugün.haftaya cumartesi günüde ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona gireceğim.Bebeğimi daha güzel göreceğim inşallah...

Seher ciğim, seninde oğluşun olacak değil mi; hayırlı olsun..bende yarın 19. haftalık oluyorum.

hadı hayırlısı allah saglık wersın ınsallah tez zamanda kazasız belasız alırmısn mınışı kucagına

SAĞOL CANIM haklısın her iki ihtimalde çok kötü. Benim tahlil sonuçlarından sonra netleşecek ama ameliyat önermeyeceği kesin. hakkımızda hayırlısı. görüşüp durumlarımızdan bilgiler verelim. Belki bir ışık olur.

Keşke sema aramızda olsaydın. Bu yazıyı okursan seni çok merak ediyorum arkadaşım inşallah iyidir ve hamilesindir. Değilsenden üzülme bende değilim hala :) Senle muhabbet etmeyi çok özledim.

Seher ciğim, seninde oğluşun olacak değil mi; hayırlı olsun..bende yarın 19. haftalık oluyorum.

Evet canım oğlum olacak hayırlısıyla.Aramızda 2 hafta var arka arkaya doğuracağız inşallah.Sen nasılsın herşey yolunda değilmi?

Keşke sema aramızda olsaydın. Bu yazıyı okursan seni çok merak ediyorum arkadaşım inşallah iyidir ve hamilesindir. Değilsenden üzülme bende değilim hala :) Senle muhabbet etmeyi çok özledim.

Zeyhatçıım eski muhabbetleri bende çok özledim.Ne planlar yapardık hatırlıyormusun eşimizi ikna etmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…