SAĞOL CANIM haklısın her iki ihtimalde çok kötü. Benim tahlil sonuçlarından sonra netleşecek ama ameliyat önermeyeceği kesin. hakkımızda hayırlısı. görüşüp durumlarımızdan bilgiler verelim. Belki bir ışık olur.
zeyhatçım ay 77 ciğim :)
nasılsınız
ben iyim dünyanın testini yaptırıcam bakalım ne olucak
zeyhatçım birdahaki hamilelikte beraber sayarız günleri belki
ay bebekler nasıl
nasıl gidiyo hamilelik
topik pek geride
ben sizinle başka nerde konuşabilirim
özele de mesaj atın arada sizi merak ediyorum
zeyhatçım ay 77 ciğim :)
nasılsınız
ben iyim dünyanın testini yaptırıcam bakalım ne olucak
zeyhatçım birdahaki hamilelikte beraber sayarız günleri belki
ay bebekler nasıl
nasıl gidiyo hamilelik
topik pek geride
ben sizinle başka nerde konuşabilirim
özele de mesaj atın arada sizi merak ediyorum
kızlar benim rahimimde kalp şeklindeymiş çok hafif bir perde yani çentik varmış.Doktor hamile kalmaya engel olmayacağını ama hamilelikte düşük ve erken doığum olmasın diye rahim ağzının dikileceğini söyledi.bu durumu yaşayanınız var mı?
Merhaba Edamecrin; ben ve oğlanlar iyiz...şimdilik herşey iyi gidiyor. geçen hafta dr'a rahim ağızını ölçtürdüm; 4 cm dedi dr; 2 haftada bir dr gideceğim artık; her seferinde ölçecekmiş...inşallah bir sorun çıkmaz..şu an 19 hafta+ 4 gün oldum...canım ; inşallah senin güzel haberlerini de alırız ...
selam kızlar bende dertleşmek istedim belki paylaşınca azalır benimde rahimde sorun var tüplerimin biri tamamen tıkalı rahimi ikiye bölmüş rahim yarım halinde yani anlıyacagınız digerinde ise az bir geçiş var daha geçiş olmadı digerlerine göre az küçük ölçüde rahim birde hamile kalırsam rahim agzı dikilecek bebek düşmesin diye.rahim küçük diye hem düşük hem erken dogum riski varmış. 8 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım başarısız 1 de başarısız tüp bebek sonucum var şimdi 2 ciyi deniyorum göbek ignelerini yapıyorum son 15 günüm kaldı tedaviye bakalım bu nasıl sonuç verecek hayırlısıyla benim gibi yada bana yakın olan arkadaşlar varmı? böyle olupda hamile kalan varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim umut dünyası işte bir umut bekliyorum bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz?......Allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın çok kötü birşey allahım kimsenin kucagını boş bırakma ya rabbim tüm olmayanlara tüm isteyenlere biz tedavidekilere anneligi nasip et allahım aminnnnnnnnnnnnnn.
Geçmiş olsun. Allah herhalde kadınların çoğunu rahimleriyle sınıyor. Hemen hemen herkesin sıkıntısı var az çok. İnşallah bu kez olumlu olur tedavin. Rahminde perdemi var çift rahimmi. Neden ikiye bölünüş gibi?
Selam arkadaŞlarım... Bugun hem mutlu hem buruk bı gun benım ıcın sızınle de paylasıyorum benım en ıyı dostlarım sızsınız.. Bugun dogum gunum 10 aylık ewlıyım maddı sıkıntılar yasıyoruz had saffada,aılemden uzagım onları cok ozluyorum.. We belkı allah kısmet ederse hamıle olma ıhtımalıÇİft rahım sorunum war bı dusugum oldu ama bu ıkıncı denemem de ınsallah hayırlısıyla kucagıma alabılırım bebegımı..kadınlar klubu dogum gunumu kutlamıs cok sewındım.. Herkese sewgıler ınsallah herkez bende dahıl muradımıza ererız..
Mrb arkadaşım. Doğum gününü kutlarım. Nice sağlıklı mutlu sıkıntısız yıllar geçirmeni dilerim. Bende ailemden çok uzağım. İstanbulda hiç bir kimsem yok. Sadece iş arkadaşlarım var. Seni çok iyi anlıyorum. Ne diyelim allah sevdiklerimizle başka ayrılıklar vermesin. Bu devirde zaten borçsuz o kadar az insan varki. Önemli sağlık mutluluk olsun. Gerisi hallolur. Bu arada normal yolarlamı denedin. Bir tedavi gördünmü bebek için. İnşallah hamilesindir ve sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam ettirirgini gebeliğini. Seni çok öpüyorum. Tekrar iyki doğdun :)
cok teşekkür ederim arkadasım,dıleklerın ıcın ayrıca tesekkurler.. ewet normal sekılde kendılıgınden gebe kalmıstım ılkınde de bu seferde bı tedawı gerekmedı cok sukur ama onemlı olan hamılelıgı dewam ettırmek ama bu sekılde olan we dogum yapan oyle cok ınsan warkı ALLAH hayırlısını wersın. ben calısmadıgım ıcın hıc kımseyıde tanaımıyorum bı esım warneyse sıkmayayım senıde canım dıger sorunun ıcın bısey dıyemecegım bılgım yok ama ınsallah kanaması durr we bebısıne bıse olmaz allah yardım etsin canım:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar..benim ameliyattan sonraki kontrolümde rahim filmi tekrardan istendi bakalım herşey netleşir heralde bu sayede..bakalım ne diyecekler ..
Merhaba sier sendede perde vardı sanırım ameliyat oldunmu ne zaman oldun nasıl geçti bir sürü soru soruyorum ama sanırım kaçırmışım yada yazmadın. Bu arada gemiş olsun ve hsg inşallah ekrar bir sorun çıkmaz.
Merhaba canım belli oldumu gebelik varmıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?