MERHABA ZEYHAT..EVET BENDEDE PERDE VARDI AMELİYATIMI OLDUM 2 AY ÖNCE..AMELİYAT SONRASINDA İLAÇ VERMİŞLERDİ ONU KULLANDIM HATTA AZ BİR MİKTAR KALDI HALEN DEVAM EDİYORUM..AMELİYAT SONRASI KONTROLE GELMEM SÖYLENMİŞTİ,GEÇEN GÜN GİTTİM SONUÇLARIMA, FİLMİME FİLAN BAKILDI..TEKRARDAN KONTROL AMAÇLI Bİ RAHİM FİLMİ ÇEKİLMEM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ..ÇÜNKÜ BU PERDE AMELİYATLARINDA AZ BİR MİKTAR BIRAKILIYORMUŞ ONU KONTROL AMAÇLI GÖREBİLMEK İÇİN İSTİYOLAR..HATTA BENDE LAPOROSKOPİ DE YAPILDI TANISAL AMAÇLI DEDİM ONDAN GÖRÜLEMİYORMU DİYE SORDUM..DR.DA LAP.NİN TÜPLERİME BAKMAK İÇİN KULLANILDIĞINI VE TÜPLERİMDE BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ..NİSANIN ORTASI GİBİ R.FİLMİM ÇEKİLCEK BAKALIM..İNŞ.ARTIK SIKINTIM BİTERDE HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLARIZ a.s SENDE SANIRIM BEKLEMEDESİN ŞU AN..İNŞ.EN YAKIN ZAMANDA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALIP BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ..FİLMDEN SONRA SONUÇLARI PAYLAŞIRIM BAKALIM NELER DİYECEKLER..SAĞLICAKLA KALMAN DİLEĞİYLE..kaydirigubbakcemile5
selam canım. ya 1 nısanda baslaması lazım adetımın yanı o gunu beklıyorum
5 gun kaldı gun sayıyorum
goguslerım sıstı ıyıce kasıklarımda agrıyo
az kaldı sımdılık tahlılde yaptırmak ıstemıyomm
zeyhatcımmmm adetıme 3 gun kala ıdrar testı yaptım
ınce bı cızgı belırdı
bebıs warrrrrrrr hepınıze kısmet olur ınsallah
Günaydın arkadaşlar ben bu ara çok yoğunum işyerinde malum seçimler oldu yeni başkan gelen giden tebrikler vs günüm yoğun geçiyor foruma pek uğrayamıyorum.Sunways tebrikler hamileymişsin çok sevindim tekrar test yaptınmı?Çizgi belirginleştimi?
Günaydın arkadaşlar ben bu ara çok yoğunum işyerinde malum seçimler oldu yeni başkan gelen giden tebrikler vs günüm yoğun geçiyor foruma pek uğrayamıyorum.Sunways tebrikler hamileymişsin çok sevindim tekrar test yaptınmı?Çizgi belirginleştimi?
ya nıye kımse yok
merhaba kızlar; bende eskisi gibi girmiyorum internette.. çünkü girinci hamilelik ile ilgili bir sürü şey araştırıyorum ve kafam çok karışıyor...ben 23 haftalık oldum; bebekler iyiler dün kontrolüm vardı; iki bebek makat gelişi duruyorlar kardeş kardeş sohbet ediyorlar :)
zeyhat cığım sen bu yaz çaşımalara başlayacaktın değil mi ...inşallah herşey gönlünce olur.
sevgiler[/QUOTE
Zaman ne çabuk geçiyor yolun yarısını geçmişsin. Demek muhabbete başlamışlar doğduklarında seni çok yoracaklar şimdiden belli :))
bende temmuzun 20 sinden sonra kalabiliyorum allahta verirse bakalım.
Bride doğurdu sıra seherle sende siz doğurursunuz ben kalırım inşallah diğer arkadaşlarla, herkes sırayla bayrağı taşıyor :)
Arkadaşlar yarın ameliyat sonrası kontrol amaçlı tekrar rahim filmi çekilcem..bana dua edin inşallah filmim temiz çıkar ve artık bir sorunla karşılaşmam....:Saruboceq: sonucu çok merak ediyorum şimdiden yarın olsa da filmi çekilsemm..:çok üzgünüm:
Topiğimizin maalesef eski canlılığı kalmadı benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?