bebeğimmm bende birbirinden ayrı iki rahim var uterus didelphis de deniyor.benim 8 haftalık bir düşüğüm var.kürtajdan sonra öğrendim. inşaallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. ssanırım sende septa var doktorların çoğu septanın alınması taraftarı[/QUOTE
geçmiş olsun canım umarım rabbim bu mübarek günün hürmetine bir daha yaşatmaz evet bende septum var şu an klomen verdi doktor henüz hiç hamile kalamadığım için doktorum ameliyat etmek istemiyo
bebeğimmm bende birbirinden ayrı iki rahim var uterus didelphis de deniyor.benim 8 haftalık bir düşüğüm var.kürtajdan sonra öğrendim. inşaallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. ssanırım sende septa var doktorların çoğu septanın alınması taraftarı
Septum varsa kesinlikle operasyon öneriyorum, yabana atmayın, basit bir operasyon için riske girmeye asla değmez, septumu olan arkadaşım doktoruna ısrar et alsın o septumu.
Hepimizin kandili mübarek olsun kızlar benim karnım sertleşiyor bugün doğurmazsam iyidir(( çok endişeliyim allah korusun çok erken daha yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim yaa, küvez müvez sorun falan olsun istemiyorum ne olur dua edin bana (
bebeğim beimki septum değil daha farklı bir şey hamile kalıp bebeği olan çok kişi var benim durumumda.senin durumun benimkine göre çok basit hiç canını sıkma.sendeki septum alınınca bebeğin rahatça büyümesi için daha çok yer olacak bence yaptır.hem internetttende okuyup araştırabilirsin.
bebeğim beimki septum değil daha farklı bir şey hamile kalıp bebeği olan çok kişi var benim durumumda.senin durumun benimkine göre çok basit hiç canını sıkma.sendeki septum alınınca bebeğin rahatça büyümesi için daha çok yer olacak bence yaptır.hem internetttende okuyup araştırabilirsin.
Kızlar brideyi çok merak ettim inşallah iyidir ya
Geçmiş olsun bride iyi olmana sevindim.Umarım vaktinde doğum yaparsın.Benimde rahmim seninki gibi kalp şeklinde biliyorsun.Bende hamile kalmaktan çok endişeleniyorum üstelik ben çalışıyorumm
merhabalar arkadaşlar siteyi görünce benim de yanlız olmadığımı anladım çünkü benimde sorunum uterus agenezisi doğuştan gelişmemş bant şeklinde ve 3 yıllık evliyim hamile kalamıyorum üzülüyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş ne yapalım herkese slm
merhabalar arkadaşlar siteyi görünce benim de yanlız olmadığımı anladım çünkü benimde sorunum uterus agenezisi doğuştan gelişmemş bant şeklinde ve 3 yıllık evliyim hamile kalamıyorum üzülüyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş ne yapalım herkese slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?