Rahim Anomalileri

kızlar ıcınızı ferrah tutun we bolca dua edın
benımde rahım sorunum war
hemde ılerı derecede bıkornıs
cıft rahımde denebılır
dr dusuk olur dedı 5 aylıkken bıle
ama sukur 7. aya kadar geldık
sabredın ınanın we hep dua edın kısmetse olur zaten

sen bizler için çok güzel bi örneksin o zaman sunways:)) maşşallah bu aya kadar gelmişsin umarım hiç bi sorun olmadanda doğumunu yaparsın ve bebişini kucağına alırsın..dediğin gibi sabır,inanmak ve dua çok gerekli..sağlıcakla kal..:Saruboceq:

Merhaba kızlar.Narse evet mesajlaşmıştık seninle,şu an papatyanın dediği gibi 11 haftalık hamileyim. 3. aşılama sonucunda hamile kaldım.Bu arada ben öğretmenim ve doktorum işe gitmemi istemiyor.Bu yıl hep raporlu olacakmışım.Çalışan arkadaşlar bunu da göz önünde bulundurun.Genel olarak evde yatıyorum.1 kere kanamam oldu ama içerde rahim ağzında.Şu an çok şükür herşey yolunda gözüküyor.Hep dualarımdasınız sizin melekleriniz de bir an önce gelir inşaallah.Ara ara takip etmeye çalışıyorum sizleri.Sunways sen yolu baya ilerletmişsin.Sağ salim alırsın inşaallah kucağına bebeğini sonra da ben :)

merhaba mydaisy..evet seninde dediğin gibi sanırım bizlerede yatış verilecek..sen hamileliğini öğrendiğinden berimi yatıyosun yoksa bu aylarda yani yakın tarihtemi başladın..bu arada umarım sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın arkadaşımm..:))

evet canım şkür baya ılerledık
korka korka kanamalarım benımde oldu ıkı kez ılk aylarda
sonra agrılar basladım
son bı aydır bıraz daha rahatım
allahım herkese kısmet eder ınsallah
moralınızı yuksek tutun
dınlenın bol bol
sunuda unutmayın o kısmetımızde wwarsa oluyor...:Saruboceq:
dua edın bol bol

ben nerdeyse tarıhe gecıcem:roflol:
doktor hıc ınanmıyordu
allahımın ıznıyle dedım bebegım benı bırakmaz ınsallah
daha onumuzde uzun bı yol war
cogu gıtsede gerıye 12 hafta kaldı
beklıyoruz umutla.....
darısı sızlere

Çok az kalmış canım..son günler çabucak geçer merak etme..sen bol bol yat uzan dinlen..

Hoşgeldin canım nerdeyse 3 aylık olmuşsun. İşi düşünme önemli olan sen ve bebişinin sağlığı. Bolca dinlenmene bak. Birşeyi merak ettim iğneden 36 saat sonramı aşılama yaptılar?

Sier öğrendiğimde ailemin yanındaydım onlar birşey yaptırmadılar.Şimdi de seminer döneminde okula gidiyorum doktor rapor verecekti istemedim.Birşey yapmıyorum zaten oturuyorum arkadaşlarımı görmüş oluyorum o da iyi geliyor.Evde de iş yapmıyorum eşim yapıyor gerçi bulaşıklar 5 günde bir yıkayıp evi de hafta da bir süpürüyor ama yine de yapıyor.Haftaya kadın alacağım.Evde genel olarak uzanıyorum ama tamamamen yatmıyorum.Biraz zor oluyor alışmışız çünkü iş,temizlik,yemek biraz da titizim deli oluyorum ama önemli olan bebek.Unutmadan arkadaşlar doktor yürüyüşü de yasakladı.Zeyhat aşılamayı 36 saat sonra yaptı doktor ve aşılamanın yapıldığı gün ile bir sonraki gün de ilişki verdi.3 aya yaklaşıyor hem hızlı hem yavaş geçiyor.Korkuyorum.Elim yüreğimin üstünde hep dua ediyorum.Sizin içinde isim isim ediyorum.Şimdilik bu kadar :)

Mydaisyy canım sende yarım rahim vardı değilmi yanılmıyosam..genelde rahim anomalisi olanlarda birde rahim ağzı yetmezliği olabiliyomuş..onun içinde 11-12-13.haftalarda bakılıp eğer yetmezlik belirtileri varsa serklaj yapılıyomuş..tabi herkes öle olcak diye bişey yok ama bizlerde ihtimal biraz daha yüksekmiş..bide ben sürekli yatanlar olduğunu biliyorum..bu arada yürüyüş yasak demişsin fakat okula nasıl gidiyon canım..sen yinede tedbirli ol..

Sier evet yarım rahimliyim bu hafta doktorum 20-25 dakika rahim ağzı ölçümü yaptı çok şükür iyi çıktı ama daha erken dedi.Titiz birisi.Bizde doktorlar serklajı öneriyorlar mutlaka, ben de yaptırmayı düşünüyorum.Şu anda kendimi iyi hissediyorum ağrım önceden oluyordu ama şimdi yok çok şükür.Okula da eşim kapıdan alıyor okula okuldan alıyor kapıya.Bebeği gördükçe ultrasonda iyice pimpirikli oldu.Haberler kötü izleme, 10da yat hatta nasıl kalkmam ve yatmam gerektiğini gösteriyor.Ama çok görmüyorum.Benimle beraber o da dolaştı hastanelerde, ailelere laf anlattık,ağladık.O yüzden kırmamaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün 9.gün duramadım az önce idrar testi yaptım ve noralim bozuldu.Zeyhat cığım ewet Çok iyi bi doktor(yarım rahimle anne oldu diye haberleri cıkmıştı-reklam olur diye isim vermiyorum galiba sitece de yasak)tarafından histeroskopi geçirdim.Rahmi mümkün olduğu kadar genişlettiler.Şu anki doktorumda geçirmiş olduğum operasyonun faydasının olduğunu söyledi ama hayırlısı.Bu test ten sonra umudum da kırıldı.Allah 'ım sen kimsenin kuçağını boş bırakma hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle...mydaisy260621 kendine ve bebişimize dikkat et sen bize olumlu örnek ol ki bizde olumlu sonuçlar alalım...Tüm arkadaşlara bol şanslar.....

papatyaa10 sana da ayrıca geçmiş olsun diyorum.İnşallah 3.denemen olumlu olur canım.Ümidini yitirme.Sağlıcakla kalman dileğiyle...

papatyaa10 sana da ayrıca geçmiş olsun diyorum.İnşallah 3.denemen olumlu olur canım.Ümidini yitirme.Sağlıcakla kalman dileğiyle...
çok sağol canım..amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..
bana diyorsun ama sen de ümidini yitirme bence..:1hug:
idrar testi için erken daha..12.gün kanda gördüğü halde hala idrarda göremeye nice hamişler var..boşuna yapmışsın idrar testini..12.güne kadar beklemeni öneririm canım.a.s
bu arada dediğin doktoru çok iyi biliyorum..her ne kadar ismini yazamasak da Türkiyede yarım rahim ameliyatlarnı yapan tek doktor o zaten..:jeyyar:
ben de 3.denemeyi şu anki doktorumda yaptırdıktan sonra,eğer ki o da tutmazsa(inşallah tutar tabii) ben de o doktora gidicem kesin.hatta tüp bebeği de onda denicem..benim uu olan bütün arkadaşlarım onda ameliyat oldu ve Allaha şükür hepsi de tüp bebekle tutturdular..
hiç olmazsa o yönden umudum var..
inşallah 12.günde hep birlikte halayları çekeriz burda..:teytey:
biz de seninle birlikte bekliyoruz canım..inşallah pozitifi görürsün..:Saruboceq:
12.gün hangi gün oluyor ki??

selam arkadaşım,
gönlünde nikin kadar güzel.12.gün salı ya geliyor ama ben galiba p.tesi hastane nin yolunu tutarım gibi geliyor.:):):) ewt adı gecen doktor gercekten cok iyi bana uzak olduğu için tüp bebek tedavisinde karar veremedim.ınşallah sana da gerek kalmaz.Birde transfer sonrası akıntıyla ilgili belirtilerden bahsediyorlar
Bende normalde devamlı akıntı olurdu ama transferden sonra tık yok kupkuruyum.Sadece su şeklinde bir sıvı geliyor onuda kullanmakta olduğum jele bağlıyorum.Birde hafif kasığımda kramplarım oluyor.RABBıM sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....

sağol tatlım..o senin güzelliğin.kaydirigubbakcemile5
ben de senin gibi 2 denemede de 12.günü beklememiştim kan testi için..dr da zaten tuttuysa 11.günde de çıkar demişti kanda..
ama belirtilere çok takılma canım..herkeste farklı seyrediyor biliyorsun..
ama insan yine de düşünmeden edemiyor dimi??yerimseniben
benim ilk denemede kupkuruydum:kedi:
2.denememde jelden olsa gerek su gibi akıntı vardı..
ama hamişş kalanlar da su gibi akıntıdan bahsediyor mesela..
yani bu işler hiç belli olmuyor anacımmm..
inşallah hamişsindir.:Saruboceq:
yarın büyük gün desene..alkisalkisalkis

Ewet Zeyhat sorunun cevabını doğru bildin....Papatyacığım büyük gün yarın doğru sölüyorsun.Ya sevincez yada üzüleceğiz.Ya en tuhafıda ne harcanan para,ne harcanan zaman ,ne verilen emek ne de cekilen sıkıntı daha neler neler ama hiç biri test yapılacak günün sıkıntısından ve stresinden fazla deil.Hele de bizler olumlu sonuc alırsak devamı nasıl olcak vs.Ya kusura bakmayın arkadaşlar ben strese girdim bi türlü de cıkamıyom hayırlısı..

ayyy..canım seni öyle iyi anlıyorum ki..çok büyük bir stress..
ama ben öyle çok heyecanlanmadım..olmadığını anlamıştım çünkü son günlere doğru.
hatta sonucu aldığımızda eşim çok heyecanlıydı..evde açalım falan dedi ama ben dedim..nasılsa negatif burada açalım..
ama seninki inşallah pozitiftir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…