Rahim Anomalileri

Narse seni çok iyi anlıyorum ben sadece yumurta takb, yaptırıyoru. İğneden 4-5 gün sonra felaket strese giriyrum. Kalbime bir sıcaklık gelior ellerim titriyor. Hle birde kan verip sonucunu beklerken o iki saat zulum. Yarın tek gitme yanında bir olsun beklerken kafan dağılır. İnşallah olumlu sonuç alırsın haberlerini bekliyoruz yarın.

geldim papatya geldim ama boş geldimmmmmmmmmmmmmm.Değerim 2,0 cıktı.Moralim bozuk,canım sıkkın,içim acıyor.Ne anlatayım ki olmadı olmadı olmadı.
Allah ım ne olur hakkımızda hayırlısını ver..

şimdi doktorumla görüştüm,çarşamba günü tekrar test yaptır diyor.Laboratuvarların %1 likte olsa yanılma payı vardır gözardı etmeyelim diyor.Daha önce 2 defa başına geldiğini söylüyor.Allahım yanlış anlama isyanım sana değil ama hala sıkıntım bitmedi 2 gün daha mı ümitleneceğim.

canım vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum..
değerin ümitle ümitsizlik arası gibi bişey yani..
belli olmaz tabii..
sen yine de 2 gün bekle canım..
hakkında hayırlısı olur inşallah ama üzüldümm...:sinifsinif:

güldürdün beni kısss..:roflol:
ama haklısın maalesefff..
vallahi ben de hep giriyorum giriyorum hiç bir değişiklik yokk..
bende de bir değişiklik yok zaten..olsa yazacam..:sinifsinif:
neyse hepimizin kandili mübarek olsun..
Allah sağlık,mutluluk ve huzur ve tabii ki sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize..:Saruboceq:

Merhabalar arkadaşlar..hepiniz umarım iyisinizdir..öncelikle hepiniz için dün yani kadir gecesi bol bol dua ettim allah kabul ederse :Saruboceq:
Ben bu ayki rutin kontrolüme gittim.dr um önce vajinal usg ile baktı herzamanki gibi..rahim çeperin çok iyi yapışıklık konusundada hiç bişey yok dedi..kan vermiştim hormonlar için de..onlarda çok iyi çıktı hepsi normal yani..o yüzden bugün çok ama çoookkkkkkk mutluyuuummmmm..bu arada dr 3 ay deneme yapmamızı istedi..eğer 3 ay sonunda olmazsa hamilelik için hızlandırıcı,kolaylaştırıcı yöntemlerden faydalanırız..fazla bekleme yapmayalım dedi..
Kısaca bendeki durumlar böyle..sizlerde arada bi uğrayın buralara..

çok sevindim siercim..hadi gözün aydın..
inşallah şu 3 ay içinde mutlu haberler alırız sendennn..kaydirigubbakcemile5

kızlar biz bugün gidiyoruz..
hepinizin bayramı kutlu olsun..
bu bayram bebişsiz geçirdiğimiz son bayram olsun inşallah..

Merhaba kızlar ben geldim bayram tatilini alanyada geçirdim. Hepinizizz bayramını kutluyorum ve kurbana hepimizin anne adayı olarak girmesini diliyorum.

Merhaba arkadaslar. ben temmuz ayında histeroskopi oldum ve spiral takıldı 6 hafat boyunca hormon ilacı kullandım.. bu ay da adetim gecikti.. midem falan bulanıyor ateş basıyor sürekli.. histeroskopi sonrası böyle gecikmeler olabiliyor mu? biliyormusunuz.. cevap verebilirseniz cok sevinirim..

hist. gecirmiş arkadslar.. bu durum normal mi ne yapmalıyım bilemedim... adetim gelmiyor insallah ciddi bir sorun yoktur..

Öncelikle geçmiş olsun. Bana dr ameliyattan sonraki ilk iki reglinin zamanında olması çok önemli demişti ve dikkatlice takip etmişti. Ameliyatı yapan drla görüştünmü birde hamile olabilirmisin diyeceğim ama spiral halen duruyor sanırım.

Geçmiş olsun..öncelikle histeroskopi niçin yapıldı..ofis mi normal mi yapıldı..biraz daha ayrıntı verirsen belki yardımcı olabilirim..

Geçmiş olsun..öncelikle histeroskopi niçin yapıldı..ofis mi normal mi yapıldı..biraz daha ayrıntı verirsen belki yardımcı olabilirim..

sagol. histeroskopi rahimde hafif perde oldugu için yapıldı hafif te yapısıklık var idi.. temmuz yapıldı aslında sonra spiral takıldı ve hormon ilacı aldım 6 hafta sonra da spiral cıkarıldı ilaçlar bitti üzerinden 1 ay geçti ve ben simdi adet olamıyorum.. test falan yapmadım ama adetimi 6 gün gecti 10 -15 gündür adet agrısı cekiyorum hiçbirsey yok..sence boyle gecikme olabilir mi?

spiral vardı 1 ay önce cıkarıldı.. histeroskopiden sonraki 3.adetim olacak ama gelmiyor birtürlü.. ilk 2 adette spiral vardı ilaç kullandım falan.. şimdi sadece bekliyorum. bugun gecikeli 6.gün idrar testi yaptım aslında ama bişey cıkmadı.. doktorumda 10 gün gecikirse gel dedi.. rahime bakalım dedi... sende boyle gecikme olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…