Ewet Zeyhat sorunun cevabını doğru bildin....Papatyacığım büyük gün yarın doğru sölüyorsun.Ya sevincez yada üzüleceğiz.Ya en tuhafıda ne harcanan para,ne harcanan zaman ,ne verilen emek ne de cekilen sıkıntı daha neler neler ama hiç biri test yapılacak günün sıkıntısından ve stresinden fazla deil.Hele de bizler olumlu sonuc alırsak devamı nasıl olcak vs.Ya kusura bakmayın arkadaşlar ben strese girdim bi türlü de cıkamıyom hayırlısı..
çok sevindim siercim..hadi gözün aydın..
inşallah şu 3 ay içinde mutlu haberler alırız sendennn..kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
Saol papatyacım..inşallah bende sizlerle paylaşırım..3 ay boyunca sıkı çalışmalıyız..hadi hayırlısı bakalımm..:kedi:
Merhaba arkadaslar. ben temmuz ayında histeroskopi oldum ve spiral takıldı 6 hafat boyunca hormon ilacı kullandım.. bu ay da adetim gecikti.. midem falan bulanıyor ateş basıyor sürekli.. histeroskopi sonrası böyle gecikmeler olabiliyor mu? biliyormusunuz.. cevap verebilirseniz cok sevinirim..
Merhaba arkadaslar. ben temmuz ayında histeroskopi oldum ve spiral takıldı 6 hafat boyunca hormon ilacı kullandım.. bu ay da adetim gecikti.. midem falan bulanıyor ateş basıyor sürekli.. histeroskopi sonrası böyle gecikmeler olabiliyor mu? biliyormusunuz.. cevap verebilirseniz cok sevinirim..
Geçmiş olsun..öncelikle histeroskopi niçin yapıldı..ofis mi normal mi yapıldı..biraz daha ayrıntı verirsen belki yardımcı olabilirim..
Öncelikle geçmiş olsun. Bana dr ameliyattan sonraki ilk iki reglinin zamanında olması çok önemli demişti ve dikkatlice takip etmişti. Ameliyatı yapan drla görüştünmü birde hamile olabilirmisin diyeceğim ama spiral halen duruyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?