Rahim Anomalileri

bende ilk aylar değilde 7-8 ay sonra gecikme oldu oda bir sebep bulamadılar 15 gün geçmişti tam. Hala dügün değil öceden tam 28 günde bir olurdu şimdi 3-5-7 gün geçiyor ama benim yumurtalarımda büyümüyor ilaçsız sanırım onla alakalaı benim gecikmelerim.

Merhabalar..arkadaşlar nasılsınız gelişmeler nasıl gidiyo..merak ediyorum..hergün buraya bakıyorum ama gelen giden yok.:sm_confused:

Merhaba sierciğim ben iyiyim işe git gel. Bn 7 ekimi bekliyorum bu ay iğne ilaç kullanmadım ama sanırım yumurta çatladı. Boş geçmedik kyımetli günleri şimdi beklemedeyim bakalım belkide klomensiz olur.

Sen nasılsın çalışmalara başladınmı :)

İyi olmana sevindim zeyhatcım..Canım benimde regl tarihi 13 ü..bende klasik olan yumurtlama hesaplama günlerini (12-16.günler arası) baya bi iyi değerlendirdik.hatta biz 2 gün önceden başladık (yani 10.gün itibariyle) ne olur ne olmas diye..kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsaun hakkımızda tatlım..umarım bekleyişlerimiz en kısa zamanda neticelenir..:CüvCüv:

Hadi bakalım günlerimiz çok yakın inşallah ardı ardına güzel haberler veririz. Benim doktorda öyle demişti reglin 10 ve 18. günleri arası gün aşırı ilişkiye girin dişye. İyi yapmışsın boş geçmemekle.

merhaba arkadaşlar ne zamandır buraya ulaşmaya çalışıyordum.benimde sorunum çift rahim.bir oğlum var.4 yaşında 4 ay önce 4.5 aylık bebeğimi düşürdüm.dr lar farklı şeyler söylüyor. bazıları ameliyat olmamı bazıları ise bi tane doğum yaptığımı ve yine yapabileceğimi söylüyorlar. çok kararsızım bana bi fikir verirseniz sevinirim

Merhabalar..bence senin gibi doğum yapan rahim anomaliler için ameliyat gerekmez diye düşünüyorum..çünkü mantıken zaten bi doğum yapmışsın..ikinciyide yapabilirsin bence..tabi biz dr değiliz sadece fikir yürütüyoruz..ama çift rahim gibi anomalileri dr lar pek ameliyatı uygun görmüyolar benim bildiğim..hele hele senin doğum yaptığını bildikten sonra pek yanaşmayabilirler..

Canım bugün moralim bozuk..çünkü dün sabah açık kırmızımsı-pembemsi gibi bi akıntı yaşamıştım..fakat üzerinde durmadım..gecede biraz regl sancısı ile birlikte afedersin wc ye gittiğimde kırmızıya dönmüştü yani regl oldum..ama daha bu ayın 13 ünde olmuştum ve şimdi bugün ayın 30 u nasıl tekrar olurum anlamadım yaaa...hayatımda ilk defa böle bişey yaşıyorum..tamam benim her ay 5-6 gün gibi erken gelir ama o da bi düzen ve böle hiç olmam..çok üzgünüm..bugün iyice bi bakayım gözlemleyeyim diyorum yarın olmazsa dr uma gidebilirim..senağlamasenağlamasenağlama

Hay allah ya tam iki hafta önce gelmiş moralini bozma bekli hormonal ufak bir değişimden olmuştur ama doktorunu bence imkanın varsa ara reglse niye bu kadar erken değilse ne bu kanama bence bir açıklama getirir.

Öncelikle geçmiş olsun düşüğün nedenini araştırdılarmı?

Bnecede bir kere doğum yapmışsınız herhalde 2. ciyide dünyaya getirebilirsiniz. Tabi bu arada ilk hamileliğiniz kolaymı geçti sıkıntılımıydı. Benim nacizane fikrim ilki kolay geçmişse bence gerek yok ama sıkıntılı zor bir hamilelikse belki 2. dşük yapmanızın nedeni çift rahim olabilir tabi takdir doktorların.

cevabın için sağol canım.zaten bi aydırlı korunmayı bıraktım.sende de olduğu gibi regllerin oldağu zaman aralığı gittikçe kısalıyor.heralde stresten oluyor.ben 6 ayda zor hamile kalabilmiştim.umarı en kısa zamanda hamilelik haberini alırız tabi benimde görüşmek üzere:1hug:

sağol canım.ilk hamileliğim çok rahat geçti sadece ilk aylarda 2 defa çok az leke şeklide kanamam oldu o kadar.dr um bebek doğum yaklaştığında dönmeyince sezeryan olacaksın dedi ve o sırada çift rahimli olduğumu öğrendik.gerçi son hamileliğimde kendimi yordum.sanırım ondan oldu.ama uyuyordum uyandığımda kanamam oluyordu çok kan geliyordu.yeni dinlensemde kanamam oluyordu .dr um sürekli folik asit veriyordu bide iğne oldum 2 kez

Rica ederim canım o zaman başka sebeptendir ilk hamilelik bu kadar rahat geçtise 2. de zorlanmazdın. 4,5 aylık düşükte gerçekten zordur allah bir daha yaşatmasın inşalalh.

Hay allah ya tam iki hafta önce gelmiş moralini bozma bekli hormonal ufak bir değişimden olmuştur ama doktorunu bence imkanın varsa ara reglse niye bu kadar erken değilse ne bu kanama bence bir açıklama getirir.

Bakalım canım biraz gözlemleyeyim bugünde..hayırlısı artık..umarım önemli bişey değildir..

sağol canım umarım hepimiz o güzel haberi alırız en kısa zamanda..beizde bu ay başlamıştık çalışmalara ama böle çok erken bi regl olunca çok şaşırdım ve üzüldümm..hayırlısı hakkımızda..

Bugün nasılsın sierciğim devam ediyormu

Evet canım tipik regl durumunda devam ediyor..yarından sonra azalmaya başlar tahminim..Böyle işte canım ya anlamış değilim..eşimde dr a gitme kararına sıcak bakmadı.yine abartıyosun kafanda büyütüyosun kafana takıyosun diyo..erken regl oldun diyor..o da haklı çünkü daha 15 gün oldu dr a gideli ve biliyon bişey yoktu çok şükür..böyle işte canım.
sen nasılsın..seni soramadım kendi derdimden kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…