Evet canım tipik regl durumunda devam ediyor..yarından sonra azalmaya başlar tahminim..Böyle işte canım ya anlamış değilim..eşimde dr a gitme kararına sıcak bakmadı.yine abartıyosun kafanda büyütüyosun kafana takıyosun diyo..erken regl oldun diyor..o da haklı çünkü daha 15 gün oldu dr a gideli ve biliyon bişey yoktu çok şükür..böyle işte canım.
sen nasılsın..seni soramadım kendi derdimden kusura bakma..
rica ederim canım ne kusuru aynı bende git gel reglimi bekliyorum 7 ekim büyük gün inşallah gelmez :)
Eğer doktorunun telefonu varsa telefonlada irtibata geçebilirsin.
Aynen canım bende şimdi aklımdan öle geçiriyodum yani eve gidince cep telinden bi arayayım en azından içim rahatlar..
Senin içinde hayırlısı canım..umarım müjdeni verirsin bizlere..:CüvCüv:
Bncede canım doktor gene bilir bir yorum yapar telde varsa hiç durma belkide şimdiye çoktan aramışsındır.
Bana bu müjde zor geliyor iğnelerle ilaçlarla olmadı bu ay hiç edavi görmedim olması çok zor.
Niye zor olsunki zeyhatcım..öle allahtan sorunun yok ki canım..sadece yardımcı yöntemler bunlar..olumsuz olma hayırlısı..
Buarada ben bugün gittim canım dr uma..vajinal usg ile baktı..yumurta büyümüyorsa veya çatlayamıyosa böle olabilir dedi..aslında normalde bayanlarda senede bir böle düzensizlikler yaşanabilirdedi..ama sende bunu böyle algılamayalım dedi.ve cyclo progynova yazdı..adet siklusunun normal şekline girmesi için..ilaç bitince adet olunca 2.günü yine gelmemi istedi.sanırım yumurta olayları için yardım alıcaz ama daha net bişey yok bunun için..o zaman gidince daha netleşicek sanırım..bakalım hayırlısı canım..
zeynepcim varmı belirti:))))))))))))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyim :)))
inanmıyorum bunu ben yazıyorum rüyamı bu.
dün idarar tesi yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı bu sabah kalktım 6,5 ta fortel test aldım onla baktım ilk on dakka çizgi bile değil gölge çıktı onuda çok parlak ışıkta bakınca görüyordum. Testte 10 dakkadan sonra sonucu önemsemeyin diyordu ama benim 15. dakka gölge ikinci silik çizgiye dönüştü.
hemen kalktım hastanenein acile giitm kan testi yapıld 35 çıktı :))
o an bir çığlık attım artık nefes alamıyordum nefesimi ben bile duyamıyordum kağıt elimde zıplayınca kayınvalidem koşarak yaklaştı sarıldık birbirmize hüngür hüngür ağladık hemşireler geldi hayırdır kötü birşeymi var diye etrafımıza yığıldılar bebek geliyor bebek geliyor dedik herkes sevindi bizle. Ben sonuca o kadar konsantre olmuşumki adam bana gözün aydın demiş arkamı dönüp sonucu okumuşum :))
benim dualarımı kabul eden allahım sizinkileride tez zamanda kabul etsin.
buarada babamda çok istiyormuş torun anneme söyledim ababamı aradım annemi ara sana bişey diyecek dedim adamcağız sen söyle dedi baba ben söyleyemem annemi ara dedim anladım dedi şükürler olsun dedi hüngür hüngür ağladı hiç beklemiyordum o ağlayınca bende ağladım babam benim.
Aaaaayy zeyhat canımm çok tebrik ederimm..nasıl sevindim anlatamammm yaa..inan acayip mutlu oldum canımm..allah inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin ..
Bak gördünmü başardın sonunda..kendim için sevinmiş kadar oldum valla yaa..
Darısı başımıza artıkk:CüvCüv:
ayy..canım benim..çooooookkk sevindimm..:teytey: :teytey:
bak bu ay olursa mucize olur,tedavi görmedim çünkü diyordun..ama bak oldu işteee..
Allah sana da nasip etti bu mutluluğu..
sağ salim kucğına da alırsın inşallah tatlım ...
ayy uyumadan önce bi bakiyim dedim bizim kızlara..
iyiki bakmışım aa..çok sevindim canımm..
hayırlı olsun tekrar..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kızlar ankarada olupta septum amalıyatı olan varmı dr ve hastane tavsıyenızı acılen beklıyorum
Ben bugün çok kötü bir gün geçirdim bu akşam kan tahlili verecektim tekrar. Sabah lavaboya gidince peçetede kahverengi leke gördüm endişelendim hemen eşimle hastaneye gittik. Başka dr vardı. Adam sonucuma baktı 35 benim için çok dikkate alınacak bir değer değer değil hamile olmayabilirsin dedi. Hamileysende düşük yapıyordun dedi.
Dr a hep 2 çıkıyordu şimdi 35 çıkması tuhaf değilmi dedim. Yok adam moralimi bozmak için elinden geleni yaptı. Dünya başıma yıkıldı labaratura yolladı beni. Oraya gittim kitleri bitmiş ancak sonucu perşembe akşamı verebilirmişler. Hemen başka hastaneye gittim ama ben nasıl ağlıyorum dizlerim güçsüzlendi zor yürüyorum hıçkıra ağlıyorum. Gitiitğim 2. dr 35 de bir derğer önmeli olan ratması moralini bozma dedi o istedi testi hemen verdim kanı. Geömeye 1 saat. Titreyerek giitim sonucu almaya bir baktım 131,9 olmuş. Sevinçten kolalrım uğuştu öylece kaldım çıkamadım emrdivenleri. Dr da korkma ben ümitliyim senden dedi. Genelde 48 saatte 2 kat artarken seninki 4 kat atmış dedi. Ve düşük önleyici ilaç verdi haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı.
Şunu anladım hamile kalamamak çok zor ama kaybettiğini düşünmek çok acı insanın içi yanıyor. Ve şunuda öğrendim hamilelikte dr çok öenmli. Adam daha 2. testi yapmamadan moralimi bozdu bırakttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?