Rahim Anomalileri

canım ben oyle cok arastırmıstımkı bunu yasayan bı benıms anıyordum
cok fazlada bılgı yok nette olanlarda kafa karıstırıyor
ben doktorumun sayesınde bu kadar rahattım manewı olarak yanı
ama ozel bısede yapılmadı ustelık benım kı ılerı derecede ydı
rahım fılımınde oyle ıcktı
ılk aylar kanama oldu dusuk olcak sandım ıkı kez serumlarla yattım hastanede
sonra yawas yawas gectı
sukur sımdı kocaman olduk
sag rahmınde bebegım
kavusmayada az kaldı
darısı sızlere canımm:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım benimde sağ rahimde, farklı bir durum olunca işte merak ediyoruz ama net bilgi bulamıyoruz.

ozaman rahime dikiş v.s. de yapılmadı sana

yok yapılmadı daha öncede soledım gercı ben hıc bı ekstra bısey yaptırmadım canım

zeyhatcım sen nasılsın ? hamilelik nasıl gidiyor?bebiş nasıl?

canım benim kanama devam ediyor gün içinde bazen azalıyor bazen artıyor iğne ve ilaçlara devam. Allahtan bebek iyi büyümeye devam ediyor. Pazartesi işe başladım salı kötüleşince tekrar dr a gittim pazartesinece rapor verdi. Hamileleliğin çok sorunlu dedi

günleri say say bitmez şimdi :)) hangi hastanede doğum yapacaksın canım

saol canım benimde sağ rahimde, farklı bir durum olunca işte merak ediyoruz ama net bilgi bulamıyoruz.

ozaman rahime dikiş v.s. de yapılmadı sana

canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişinebende çift rahimliyim.şu an 4.5 yaşında bi oğlum var.Hiç korkma.Ben oğluma hamileyken çift rahimli olduğum anlaşılmadı taki doğum yaklaşınca çocuğun başı dönmeyince sezeryan olduğumda anlaşıldı.Çok rahat bi hamilelik geçirdim.ilk aylarda lekelenme şeklinde 2 kez kanamam oldu o kadar.Her işimide kendim yaptım hiç esirgemedim.Benimki de sağ rahmimdeydi heralde.a.s

ay kızlar bayağı uzun sürüyormuş desenize..ben bu kadar tahmin etmiyordum valla..:bbo:
cumartesi gidicem işye yücel beye..hepsini sorcam zaten..ama bu kadar uzun sürüyorsa hemen başlamak lazım..ben bu seneyi de gözden çıkarcam demek ki..rapor için de çapaya falan gitmeyi düşünüyorum zaten..bu kez raporla denemek istiyorum..o da ancak çıkar herhalde..zaten eşimin şu anki değerleriyle bize aşılama derler gibim geliyor ama bakalım hayırlısı..

merhaba arkadaşlar,bu konuya ben yeni katıldım.3 yıldır 3 kez aşılama oldum sonuç alınmadı.şimdi rahimimde kalp şeklinde uterus septus var ayrıcada polikistik overim.doktorlar itilaf içinde kimi ameliyat yapılsın kimi yapılmasın diyolar.kafam çok karışık,bu ameliyat olan ve tüpleri tıkanan tanıdığım var bu yüzden kararsızım.ayrıca doktorum da bunu söylemişti daha önce ama şimdi tüp bebeğe geçilceği için yapmak istiyolar.ben acaip kastım kendimi tıkamicanı bilsem yaptırcam.bu tecrübeyi yaşayan varsa bana bilgi verirse sevinirim.inşallah allah hepimize annelik duygusunu tatttırır.

merhaba herhalde kalp şeklinde değil septus rahimde perde var demek. Bu formda bir aç arkadaşımız yaptırdı bende dahil hiç bir sorun yaşamadık tüplerle ilgili üstelik şu an hamileyim. Eğer tüp bebek yaptıracaksan bu ameliyatı yaptırmanı öneririm çünkü düşük riski oldukça fazla.

Farzetki bu ameliyatı yaptırdın tüplerin tıkandı zaten tüp bebek yaptıracakmışsın tüplerin açık kapalı olması önemli değil. Bana kalırsa muhakkak ameliyat ol.

hayırlı haberler alırsın inşallah canım sabretmek lazım

papatya tüp bebek için mi rapor alacaksın?Benim bildiğim kadarıyla Yücel hocada rapor geçerli değil.Özel sigorta veya kendin ödüyorsun.En azından geçen sene ben arayıp sorduğumda öyleydi.Eğer Yücel hoca için çıkarıyorsan bence önce konuş.Ona göre hareket et.Dualarım seninle

zeyhat kanaman hamileliğin boyunca hep devam edecek mi?Doktoruna sordun mu?İnşaallah bir an önce geçer.

dr umun dediği bebek rahmin ağzında olduğu için kanama var. Bend ilerde yukarıya çıkarmı dedim çıkmaz rahim duvarına yapışır kese dedi. Bu arada plesantada rahim ağzındaymış sanırım bu tehlikeli. Dr öenmli değil normal gebelik servikal değil diyor ama sanırım moralimi bozmamak için böyle konuşuyor. Malesef kanamam devam ediyor

zeyhatcım inşallah herşey yolunda gider allahın izniyle.kanaman çok mu?yoksa akıntı şeklinde mi? kendine çok iyi bak ki kansız kalmayasın.Aman ne olur kendini yormamaya çalış.Fırsat buldukça ayağını uzat ve çok ağır olmasada bile bişey kaldırma.

merhaba arkadaşlar "rahim anomalileri" başlığının nerdeyse hepsini okudum geçmişten bugüne.
ben de yarım rahimliyim. yeni öğrendim sayılır ancak ne yapmam hangi doktora gitmem gerektiği konusunda kararsızım.
hiç gebe kalamadım ben bu da kafamı kurcalıyor çünkü okuduğum kadarıyla benim durumdakilerin gebe kalma sorunu olmuyor, devam ettirme sorunu oluyor. çok umutsuzdum sizleri okuyunca bir nebze olsun rahatladım :)
doktor diğer kadınlara göre gebe kalma olasılığımın daha az olduğunu söyledi ancak ben 2 yıldır korunmadığım halde gebe kalamadım, eşimde sorun yok tahlilerimiz normal çıkmıştı.
offf kafam çok karışık zaman zaman çok üzülüyorum sizlerden daha iyi kimse anlamaz beni sanırım senağlama
hamile kalan arkadaşlar var sizin adınıza çok mutlu oldum Allah tamamına erdirir inş. darısı darısı da bizlere inş.
iyi akşamlar....

canım şöyle tarif edeyim şuan ped kullanmıyorum çünkü gece artarsa veya rengi kırmızıya dönerse erkenden anlayamam diye. Yürürken çok oluyor hatat afedersin çamaşırmın ıslandığını hissediyorum çabuk çabuk değiştriyorum. Bazen tamam azalıyor bitecek dediğim anlarda geri başlıyor. Canım beni yoran iş sabah 7 de kalk yarım saat durakta dur yarım saat eski otobüslerle işe git iş dersen memurmuyum amelemi belli değil. Eğil kalk arşiv. Aslında uzun bir heyet rapou iyi olacakta hamileleğin biraz daha ilerlemesini bekliyorum belki o zaman sıkıntılarım dahada artacak ve daha çok ihtiyacım olacak.

Öyle moralim bozukki sevincimi kaybettim anne oluyorum diye mutlu değilim oysa ne kadar istemiştim şimdi içimde ne bir canlının olması ne onun doğuşunu hayal ediyorum.

Ne cinsiyet ne ad hiçbirşey düşünmüyorum aramıyorum yapmakta istemiyorum

öncelikle geçmiş olsun istanbulda yarım rahim konusunda yücel kaamanı sana tavsiye ederim bu konunun ehliymiş sanırım burdan giden arkadaşlar oldu hatta birinin bugün randevusu var papatya isimli arkadaşın onunla görüşmeni tavsiye ederim

Zeyhatcım öyle karamsarlık yapma o kadar zamandırlı bu günü bekliyordun şimdi kavuştun ve asıl şimdi çok güçlü olman gerekiyor.Tekrar söylüyorum kendine çok dikkat et mümkünse iznini kullan.Bu dönemi evde ayaklarını uzatarak geçir.Ayrıca sakın ve sakın fazla ağır olmasada bi şey kaldırma.Allah yardımcın olsun.Olumlu şeyler düşün.Herşey çok güzel olacaka.sa.s:içelim:

çok teşekkür ediyorum canım inşallah herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…