SUNWAYS BENDEDE ÇİFT RAHİM VAR. Seni görünce moralim düzeldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok az kalmış.
Özellikle dikkat ettiğin hususlar oldumu:)) nelere dikkat etmeli , normal hamilelik süreçlerinden farklılılar oluyormu
zeyhatcım sen nasılsın ? hamilelik nasıl gidiyor?bebiş nasıl?
he ya az kaldı canım
ınsallah dedıgın gıbı allahkolay dogum nasıp eder
26 kasım da sezeryan dedı doktor ınsallah sorunsuz olur
doktorum dedı elıf bır yere gıtme bayram oncesı amelıyat planlıyorum dedıkaydirigubbakcemile3
saol canım benimde sağ rahimde, farklı bir durum olunca işte merak ediyoruz ama net bilgi bulamıyoruz.
ozaman rahime dikiş v.s. de yapılmadı sana
günleri say say bitmez şimdi :)) hangi hastanede doğum yapacaksın canım
papatya bildiğim kadarıyla operasyondan sonra rahimde yapışıklık olmaması için spiral takılıyor.1 ay sonra balon,balondan sonra ilaç kullanıyorsun.Tüp bebek hariç 2-2,5 ayı buluyor diye biliyorum.Gerçi sen muayeneye gittiğinde sorarsın Yücel hocaya.Normal denemek istiyorsan bu süreçten sonra devam edersin herhalde.Ama bizim diğerlerine göre her ay %50 şansımız var çünkü tüplerden birinin uu olduğumuz için işlevi yok.Pko varsa tam yumurtlama tarihini doktora gitmeden ancak ovulasyon testiyle bulabilirsin.Bir de eş faktörü var.Bizde bu saydıklarımın hepsi vardı.Keçiboynuzu yükseltti ama gerçekten 3 ay yapmak gerekiyor biz gerçek etkisini 3. ayda gördük.Bizi habersiz bırakma
ay kızlar bayağı uzun sürüyormuş desenize..ben bu kadar tahmin etmiyordum valla..:bbo:yok canım ben ameliyattan sonra spiral falan vermedi balonda yapılmadı.
Ameliyatım rahat geçti hatta kendini yormadan yürümen gerekliki içeri temzilensim dedi. Bir ay cinsel ikişki 2 ay gebelik yasak dedi dr rahmin toparlanması için.
merhaba arkadaşlar,bu konuya ben yeni katıldım.3 yıldır 3 kez aşılama oldum sonuç alınmadı.şimdi rahimimde kalp şeklinde uterus septus var ayrıcada polikistik overim.doktorlar itilaf içinde kimi ameliyat yapılsın kimi yapılmasın diyolar.kafam çok karışık,bu ameliyat olan ve tüpleri tıkanan tanıdığım var bu yüzden kararsızım.ayrıca doktorum da bunu söylemişti daha önce ama şimdi tüp bebeğe geçilceği için yapmak istiyolar.ben acaip kastım kendimi tıkamicanı bilsem yaptırcam.bu tecrübeyi yaşayan varsa bana bilgi verirse sevinirim.inşallah allah hepimize annelik duygusunu tatttırır.
ay kızlar bayağı uzun sürüyormuş desenize..ben bu kadar tahmin etmiyordum valla..:bbo:
cumartesi gidicem işye yücel beye..hepsini sorcam zaten..ama bu kadar uzun sürüyorsa hemen başlamak lazım..ben bu seneyi de gözden çıkarcam demek ki..rapor için de çapaya falan gitmeyi düşünüyorum zaten..bu kez raporla denemek istiyorum..o da ancak çıkar herhalde..zaten eşimin şu anki değerleriyle bize aşılama derler gibim geliyor ama bakalım hayırlısı..
zeyhat kanaman hamileliğin boyunca hep devam edecek mi?Doktoruna sordun mu?İnşaallah bir an önce geçer.
zeyhatcım inşallah herşey yolunda gider allahın izniyle.kanaman çok mu?yoksa akıntı şeklinde mi? kendine çok iyi bak ki kansız kalmayasın.Aman ne olur kendini yormamaya çalış.Fırsat buldukça ayağını uzat ve çok ağır olmasada bile bişey kaldırma.
merhaba arkadaşlar "rahim anomalileri" başlığının nerdeyse hepsini okudum geçmişten bugüne.
ben de yarım rahimliyim. yeni öğrendim sayılır ancak ne yapmam hangi doktora gitmem gerektiği konusunda kararsızım.
hiç gebe kalamadım ben bu da kafamı kurcalıyor çünkü okuduğum kadarıyla benim durumdakilerin gebe kalma sorunu olmuyor, devam ettirme sorunu oluyor. çok umutsuzdum sizleri okuyunca bir nebze olsun rahatladım :)
doktor diğer kadınlara göre gebe kalma olasılığımın daha az olduğunu söyledi ancak ben 2 yıldır korunmadığım halde gebe kalamadım, eşimde sorun yok tahlilerimiz normal çıkmıştı.
offf kafam çok karışık zaman zaman çok üzülüyorum sizlerden daha iyi kimse anlamaz beni sanırım senağlama
hamile kalan arkadaşlar var sizin adınıza çok mutlu oldum Allah tamamına erdirir inş. darısı darısı da bizlere inş.
iyi akşamlar....
canım şöyle tarif edeyim şuan ped kullanmıyorum çünkü gece artarsa veya rengi kırmızıya dönerse erkenden anlayamam diye. Yürürken çok oluyor hatat afedersin çamaşırmın ıslandığını hissediyorum çabuk çabuk değiştriyorum. Bazen tamam azalıyor bitecek dediğim anlarda geri başlıyor. Canım beni yoran iş sabah 7 de kalk yarım saat durakta dur yarım saat eski otobüslerle işe git iş dersen memurmuyum amelemi belli değil. Eğil kalk arşiv. Aslında uzun bir heyet rapou iyi olacakta hamileleğin biraz daha ilerlemesini bekliyorum belki o zaman sıkıntılarım dahada artacak ve daha çok ihtiyacım olacak.
Öyle moralim bozukki sevincimi kaybettim anne oluyorum diye mutlu değilim oysa ne kadar istemiştim şimdi içimde ne bir canlının olması ne onun doğuşunu hayal ediyorum.
Ne cinsiyet ne ad hiçbirşey düşünmüyorum aramıyorum yapmakta istemiyorum
Zeyhatcım öyle karamsarlık yapma o kadar zamandırlı bu günü bekliyordun şimdi kavuştun ve asıl şimdi çok güçlü olman gerekiyor.Tekrar söylüyorum kendine çok dikkat et mümkünse iznini kullan.Bu dönemi evde ayaklarını uzatarak geçir.Ayrıca sakın ve sakın fazla ağır olmasada bi şey kaldırma.Allah yardımcın olsun.Olumlu şeyler düşün.Herşey çok güzel olacaka.sa.s:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?