Rahim Anomalileri

ne güzel şeyler yazmışsın bunlar bana ilaç gibi geliyor :)
sana ve bebeğine kocaman bir maşallah
darısı bizlere inşşşşşşşş:Saruboceq:...

inşallah bundan sonrasıda iyi geçer ve zamanında sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

ayy..canım benim..Allah yardımcın olsun..tez zamanda ağrılarını sızılarını dindirsin..son haftalara kadar gelebilen sağlıklı bir hamilelik ,sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..
canım bence sen yine de denemekten vazgeçme..başka bir kadın daha bak,yardımcı olarak..çünkü seninki riskli..kimse senin yaptığın gibi yapamaz..senin huyun da benimkine çok benziyor..ben de senin gibiyim maaleseff..kimsenin yaptığını beğenmem..anneminkini bile..düşün artıkkkk..iyi bişeymi?tabii ki değil..ama sen şimdi en azından gözünü kapa bazı şeylere..razı ol yani..sana naçizane tavsiyem budur.
tüple ilgili.ben sandım,sende 2 tüp var,ikisi de açık..öyle değilmiş zaten..bende tek tüp,ama 2 yumurtalık var..tek tüpüm açık,,diğer yumurtalıkta ise hiç tüp yok..
öptüm canım..tekrar kolaylıklar diliyorum rabbimden..dualarım seninle..:Saruboceq:

kızlar sizin burda olduğunuzu yeni gördüm
zeyhat hamilesin dimiii
çok sevindim arkadaşım yaaaa
beendeeeee hamileyim
3 buçuk atıyorum
biliyosun başıma gelenleri
vay be zamannasıl geçiyo
ay 77 ne yaptı
ikizleri doğdu mu
ben yine dikişli olarak yatıyorum
eski sayfaları okumadım
durumu bilmiyorum
ço öptüm hepinizi

bride arkadaşım senin yalancı kasılmaların olmuştu hamileyken
bendede var galiba
ilaç ne kullandın canım
birde kasılmayı nasıl anlamıştın

ne güzel şeyler yazmışsın bunlar bana ilaç gibi geliyor :)
sana ve bebeğine kocaman bir maşallah
darısı bizlere inşşşşşşşş:Saruboceq:...

sagol canım benım darısı hepınıze ınsallah
ıc uzulmeyın hersey guzel olcaka buna ınanın we dua edın

zeyhatcım meraba senı dıger topıklerdende takıp edıyorum bısey sorucam bugun ofıs hısterografısı oldum ve 2 polıp cıktı amelıat dendı sanırım sen bu amelıyatı oldun cook korkuyorum sonucunda dogal yolla hamıle kalma sansım varmı acaba bu konuda cook bılgısızım yardımcı olursan sevınırım canım

üşenmedim 123 e kadar okudum zeyhat
senin haberini öğrenince bıraktım

edamecrin hoşgeldin canım ne güzel seni tekrar görmek bende sonunda hamileyim sanada çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin kaç aylık oldu bebiş kendine çok dikkat et

mrb geçmiş olsun bana operasyon olarak yapıldı histeroskopi bende perde vardı yani septum o alındı. Sanırım senin poliplerde histeroskopiyle alınacak açık ameliyatla değil. Çok rahat bir ameliyat dikiş yok denecek kadar azdı bende laparoskopide yapılmıştı bana. Açık ameliyata göre çok çok avantajlı benim öylle dayanılmayacak ağrım olmadı gayet rahattı. Eğer poliplerini aldırısan başkada sorun yoksa büyük ihtimal doğal yolla hamile kalırsınhiç korkma canım tığ çok ilerledi.

zeyhatcım cook tesekkur edrım ınan cook rahatlattın benı ınsallah bı sorun cıkmaz.dedıgın gıbı acık amelıyat degıl hısterografı olucak sanırım sımdıye kadar boyle bısey yasamadıgım ıcın acyıp korktum cok agladım.sukurkı baska sorunum yok yanız bu operasyondan sonra bazılarının adetlerınde duzensızlıkler olmus sende boyle bısey oldumu.bırde dr sonrasında 2 ay korunma verıyomus galıba sanada dedımı boyle bısey.

Bende düznsizlik olmadı canım ameliyattan sonraki iki ay adetinin vaktinde gelemsi önemli dedi dr. İkisindede vaktinde geldi. 2 ayda gebelik yasakladı. Hiç korkma canım gerçekten emin ellerde yapılırsa çok rahat bir operasyon.

Merhaba canım nasıl gidiyor?Senin sorunun neydi ben tam anlayamadım lolamontes.Dr tam olarak sorununun ne olduğunu söylemişti?buyrunnnnnnnnn

Merhaba canım nasıl gidiyor?Senin sorunun neydi ben tam anlayamadım lolamontes.Dr tam olarak sorununun ne olduğunu söylemişti?buyrunnnnnnnnn

merhaba nilde
ben 2 sene korunmadığım halde hamile kalamadım. birkaç doktora gittim tahliler,testler,ultrasonlarda hiçbişey çıkmadı en son hsg çektir dedi doktor. hsg çektirdim ve doktor rahmimin yarım oldugunu söyledi. tek tüp var sorun yok, rahim içi normal, ancak rahim yarım.
hep söylenenleri söyledi o doktor, erken doğum, düşük riski fazla dedi.normal yollarla dene hamile kalma şansın diğer kadınlara daha az dedi, tek tüp olduğundan dolayı.
hatta bana hemen tüp bebek merkezlerine gitme bir süre normal yolla dene dedi. ancak ben zaten 2 yıldır denedim hamile falan kalamadım. şu an maddi olarak hazır değiliz o nedenle herhangi bir tedavi görmüyorum. inş. yaza doğru başlamak istiyorum tedaviye falan.
bu arada moralim ara ara çok bozuluyo tabi, eşimi kendi kaderime ortak etmek istemiyorum.çünkü onun tüm testleri normal çıktı.o bana destek oluyor ama nereye kadar dayanır bilemiyorum. o konudada vicdan azabı duyuyorum. anlıcanız çok dertliyim bu konuda canınızı sıktım sizinde ama beni siz anlarsınız diye yazıyorum işte senağlama

canım bundan vicdan azabı duyulacak bişey yok eğer eşinde olsaydı onun bu üzüntüyü yaşamasını istermiydin istemezdin. Bak bende septum vardı ameliyatı oldum 3 ay olmadı 2 ay takip yaptırdım gene olmadı artık bu ay dr a gitmiyim dediğim ay oldu. Buların hepsi bir süreç gelip geçecek.

Ameliyatan sonra pat diye hamile kalırım sanıyordum olmadı. Herşey normal olduğu halde 6 ayımı aldı. Sende sabırlı ol kendini suçlama moralini bozma. Eğer faydalanabiliyorsan devlette yaptırmaya çalış tüp bebeği.

Bu arada gebelik şekerim varmış kızlar birde bu takip edilecek. Hamileyken kötü ne varsa başıma geldi ya

evet haklısın zeyhat arada böyle karamsarlığa düşüyüorum ama sizleri okuyunca rahatlıyorum inanın , epey okumuştum senin yazdıklarını çok pozitifsin inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın:Saruboceq:

Lolamaontes canım benim hiç moralini bozma herşeyin bi zamanı var.Ve zamanı gelince sende bebeğine kavuşacaksın inşallah:Saruboceq:Sadece sabırlı olmaya ve stres yapmamaya çalış.Seni anlıyorum insan bi an önce o müjdeli haberi almak istiyor.Ama ne kadar stres yaparsan o kadar gecikiyor.Ayrıca eşin içinde üzülme o da senin elinde olmadığını biliyor.Aynı şey onun başına gelseydi sende ona destek olurdun.Allah hayırlısıyla muradını nasip etsin inşallah

Bu arada gebelik şekerim varmış kızlar birde bu takip edilecek. Hamileyken kötü ne varsa başıma geldi ya

Merhaba zeyhatcım hamilelik nasıl gidiyo?benim bi arkadaşım hamile onda da gebelik şekeri çıkmış.Dr yediklerine dikket et demiş.Hiç moralini bozma gebelikte herkes bazı sorunlar yaşıyor.Yine bu hamile arkadaşım,dişi iltiahap olduğu için dünyanın antibiyotiğini kullandı en son geçen gün dişini çektiler.

valla canım hasta gibiyim dr herşeyi yasakladı ekmek şeker unlu şeyler zaten bu aralar zor yiyorum. Keşke midem alsada deiklerini yapabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…