evet haklısın zeyhat arada böyle karamsarlığa düşüyüorum ama sizleri okuyunca rahatlıyorum inanın , epey okumuştum senin yazdıklarını çok pozitifsin inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın:Saruboceq:
zeyhatcım meraba bazı sıtelerde polıp amelıyatını seyrettım ve polıp cıkarıldıktan sonra spral takıldıgını gordum sendede boyle bısey oldumu.bıde hamılesın sanırım cook tebrık ederım bu operasyondan sonramı hamıle kaldın nasıl oldu anlatabılırmısın bıraz
oncelikle hamile kalan arkadaslari cani gonulden kutluyorum..
lolamontes yazdiklarini okurken sanki beni yazmissin durumumuz ayni tek kanal yarim rahim.yasim 35 yillardir ugrasiyoruz nihayet tup bebek yaptiracagiz bursa aci bademde kismetse bu ayin sonunda hepimiz kaderimizi yasiyoruz moralini bozma bizim elimizde olan bir durum degil bu.:1hug: hayat herseye ragmen yasamaya deger tum yasantimiz cocuk uzerine kurulu degil evliliginin ve hayatinin tadini cikar allah buyuk...
canım ben de geçtiğimiz mayıs ayında polip operasyonu geçirdim.biz aslında tüp bebek için gitmiştik,ama polip çıktığı için dr önce polibi almamız lazım dedi.genel anestezi ile alındı polip.çoooooooook rahat bir operasyon geçirdim.hiçbişey hatırlamıyorsun zaten.zayhatın da dediği gibi geneli lokale tercih ederim ben de..bu arada cook korkuyorum canım ya ılk defa narkoz alıcam nasıl olucak bılmıyorum ama acayıp korkuyorum pazartesı amelıyat gununu almaya gıdıcem bakalım
geçmiş olsun canım ama böyle deme yaaa..bak Allahın gücüne gider..Bu arada gebelik şekerim varmış kızlar birde bu takip edilecek. Hamileyken kötü ne varsa başıma geldi ya
geçmiş olsun canım ama böyle deme yaaa..bak Allahın gücüne gider..
hamileyken geçirilen daha da kötü neler var..
haline şükret ki sende birçok hamişşş bayanda çıkabilen,başetmesi de gayet kolay olan bir rahatsızlık çıkmış..
yediğine içtiğine azcık dikkat edersin,tatlıdan uzak durursun,sonra da bebişini sağlıcakla kucağına alıverirsin inşallah..
çok üzüldüm canım ya senin adına mafoldumbenpapatya ben çok olumsuz düşünüyorum artık aklıma bintürl şey geliyor allah korusun bu kadar talihsizlik oluyor ya bebekte özürlü olursa diye birde bu gelirse başıma diye düşünmüyor değilim.
Birde kendimi ölecek gibi hissediyorum. Dün şekere çok üzüldüm sonra eşimle ufak bir tartışma oldu üstüne çok büyük bir sinir krizi geçirdim kendimi yerden yere attım. Artık hiç bir şeye sabrım kalmadı. Herşey beni buluyor.
çok üzüldüm canım ya senin adına mafoldumben
biliyorum elimizde değil..bazen de gerçekten herşey üstüste geliyor.ama yine de sabır diyorum zeyhatcım:1hug:
hani psikolojik destek falan al dicem ama maddi durumunuz müsaitse tabii..
ya da bunu yapamayacaksan "secret" kitabı var yaa..duymuşsundur..valla okuyunca psikolog etkisi yapıyor resmen..tavsiye ederim yanii..böyle zamanlarda bizim asıl derdimizi dinleyecek olanlar eşlerimiz aslında ama bazen kafaları basmıyo işteeee..:mymeka: :mymeka: napıcaksın?hepimiz idare ediyoruz,arasıra oluyor.biz de bu akşam feci bir kavga ettik de..klava: sonra çok özür diledi ama ben konuşmuyorum hala..:umursamaz: hemen unutamıyorum ben yaaa..
neyse canım sağlıcakla kal..kendine ve yeğenimize iyi baakk..
stresli yerlerden,programlardan,stresli moral bozucu insanlardan uzak durmaya çalış şimdilik..inşallah bir an önce atlatırsın canımmm..
canım ben şimdi yücel beyin yaptırmamı istediği testlerle uğraşıyorum.bissürü test var yaa..okuldan sevk alıp alıp gitcem artık..2 grup testler..ilk grupta 3 denemeye rağmen neden tutmadığı ile ilgili testler var.2.grup ise operasyon öncesi yaptırmam gereken testler.burda kızılay hastanesi var.pazartesi oraya gittim testleri yaptırmaya.1.grup testler orda yapılmıyormuşbunun için daha büyük hastanelere gitmeml lazımmış.2 .grup testleri yaptırdım,aynı gün sonucumu aldım.pıhtılaşma ile ilgili testler bunlar.testlerde benim protrombin zamanım fazla çıkmış.normalde 11-14 sn arası kanın pıhtılaşması gerekirken,bu değer bende 18 sn çıkmış.geç pıhtılaşıyor yani.aynı gün hemen internetten bununla ilgili birsürü araştırma yapıp,test sonuçlarımı da yücel beye maille yolladım.ona da aynı şeyi yazdım.çok yüksek bir değer değil ama pıhtılaşma sorunlu sanırım,bir sıkıntı olurmu acaba,ne düşünüyorsunuz dedim.evet benim drum da çok iyi sağolsun.ertesi gün,telefonla aradı.o kadar heyecanlandım ki anlatamam.delikafadulden anaaaaa bi baktım,ben yücel karaman diyor.opuyorumnanaktan bi de popüler bir adam ya,ayyy dedim yücel beyle mi konuşuyorum ben şimdi?
neyse,dediki..yüksek bir değer değil ama bizim içn önemli.operasyonu yapmamızda bir sakınca yok,onu yapabiliriz ama pıhtılaşmada bir sorun varsa,sonrasında size farklı bir ilaç yazmam gerekecek dedi.o yüzden 1 hafta sonra testi tekrarlayın bakalım,ne çıkacak dedi.tamam dedim bende.
şimdi pazartesiyi bekliyorum iştee..testi tekrarlıcam.bu kez aç karna gidicem.ne biliyim yaaa..belki kahvaltıda yediğim bişey çıkartmıştır test sonucunu.bendeki gelişmeler böyle işte cancazım...yerimseniben
sağol canım..söylediğin iyi oldu.öyle yapiyim en iyisi.onlar daha iyi bilirler dimi?şimdi ben nerden bulucam ya zaten hangi hastanede o testlerin yapıldığını?zaten randevuyu çok ileriki bir zamana atıyorlar.o kadar bekle bekle isonra bi de yapmıyoruz biz bu testleri diyiverirler..aman Allah korusun..ben eşşeğimi sağlam kazığa bağliyimm..kaydirigubbakcemile3bende dr arayınca çok heyecanlanıyorum sanki sevgilim arıyor :)) pıhtılışma bak önemli değilmiş en azından sonrası i.n ilaç kullanarak halledersin. Diğer testler için büyük bir hastane buldunmu yücel beyin sekreteriyle görüş istersen belki bir yere yönlendirebilir.
hayırlısı canım..biz de bekliyoruz haberlerini..Merhaba kızlar bende çok heyecanlıyım.Yarin HSG sonucumu alıp iki ayrı dr a götürüp görüşlerini alacağım bakalım ne diyecekler.Onların görüşünden sonra karar vereceğim ne yapacağıma.Hem korkuyorum hemde çoooook heyecanlıyım:bbo:Garip şeyler hissediyorumkafamçokkarıştıArtık yarin habeimi alırsınız.
canım dualarımız seninle..inşallah Allahın izniyle oğluşuna kavuşacaksın..herkese selammmmmmm
nasılsınız
bız oglumla ıyıyız kıpırdak oglumla
doguma az kaldı cok zorlu bı donem gecırdık ama mutlu sona allahın ıznıyle az kaldı
bana dua edın olurmu
doguma gıderken yazıcam
herkesı optummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?