zeyhatçım ne yapıyosun sen
zaten şedker falan diyosun
stresin hamilelikteki rolünü biliyosun
sen"stresi bana sor
yaşadıklarımı biliyosun
kendimi kontrol edicem diye çatlıyorum
lütfen yapma
biz bu arada 16.haftayı bitirdik
heeep yatıyorum
Merhaba kızlar bugün yapmam gereken herşeyi yaptım.Sonuçları 3 ayrı dr a götürdüm.Hepside ,ameliyat olamayacağımı çünkü bunun benim anatomik yapımdan kaynaklandığını söyledi ve sonuçta bi çocuğumun sorunsuz bi şekilde olduğunu tekrar böyle olabileceğini ama düşüklede karşılaşabileceğimi söyledi.Yani anlayacağınız kararı bana bıraktılar bende tekrar denemeye karar verdim.Allahım hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün versin.Eğer Rabbim isterse olur.Olmazsada bi tane oğlum var.Allah olmayanlara nasip etsin.Sunways hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Zeyhatcım sende kendini üzme herşey düzelir.Edamecrin sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebeğini kucağına alırsın inşallah
herkese selammmmmmm
nasılsınız
bız oglumla ıyıyız kıpırdak oglumla
doguma az kaldı cok zorlu bı donem gecırdık ama mutlu sona allahın ıznıyle az kaldı
bana dua edın olurmu
doguma gıderken yazıcam
herkesı optummmm
çarsMBA sabah doguma gıdıyorum bana dua edın olurmu
bu arada bana dıkıs atılmadı canım alttan hıc muayne bıle edılmedım
bugün bana şeker yüklemesi yapıldı arkadaşlar malesef gene şekerim yüksek çıktı. Ben iki dr a gidiyorum takip için. Birisi dahileyciyle konuştu adam beni çağırdı pazartesi ona gideceğim. Ameliyatımı yapan dr da bir kan tahlilis istedi onuda yaptırınca dr sonuca göre bir tedavi uygulayacakmış.
geçmiş olsun canım..inşallah kolayca halledilebilecek bişeydir.inşallah sana çok sorun çıkarmaz canım..bugün bana şeker yüklemesi yapıldı arkadaşlar malesef gene şekerim yüksek çıktı. Ben iki dr a gidiyorum takip için. Birisi dahileyciyle konuştu adam beni çağırdı pazartesi ona gideceğim. Ameliyatımı yapan dr da bir kan tahlilis istedi onuda yaptırınca dr sonuca göre bir tedavi uygulayacakmış.
zeyhatçım strese sokma kendini
sanırım buda şeker sebebi
benim 12 haftada cinsiyeti söylemişti doktorum
dikişe girmeden mutlu olayım diye sanırım
o zamandan beri hala kız
nildecim demekki insana 1 tane yetmiyor
ben bu olsun birdaha zorlamam diyorum ama
öyle olmuyo demekki
Ne dikişi bu.Serklaj mı yoksa?Açıklarsan sorununu sevinirim.Ben çift rahimliyim.Dr bu serklajın hamile kalırsam gerekli görürsem atarım demişti.Onum için çok merak ettim.Bana ayrıntılı bi şekilde açılarsan benim için iyi olur. Şimdiden teşekkürlerzeyhatçım strese sokma kendini
o zamandan beri hala kız
öyle olmuyo demekki
zeyhatçım strese sokma kendini
o zamandan beri hala kız
öyle olmuyo demekki
selam kızlar
bebegımı sag salım kucagıma aldım 25 kasım da 11.00 da
kuzum su an uyuyor
cok yuce bı duygu
darısı hepınıze....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?