geçmiş olsun canım.umarım bebeğine kavuşursun.sana direk yücel karamana gitmeni öneriyorum.adam zaten rahim anomalileri konusunda uzmanlaşmış bir prof.ben de yarım rahimim.ona gittim.genişletme ameliyatı yaptı.arkasından da tüp bebeği de o yapacak.başka kimseye güvenmiyorum artık.
sen de git bence.birazcık fazla para verirsin ama için rahat olur.acabalarla geçirmezsin zamanını.ben de çok dr dolaştım ama keşke önceden bilseydim yücel beyi..neyse herşey kısmet tabii..sana bol şanslar canım.
cnm banada 2 ay önce rahim filminde aynı teşhis konuldu ve 1 ay öncede septum ameliyatı oldum..şuan iyiyim doktoruma gittim önümüzdeki ay aşılama denicem..benim hiç düşüğüm olmadı oyüzden biz tedaviyi denicez inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
kaçıncı haftadasın mydaisy herhalde çok az kaldı
merhabalarrr..bu topikte benimle benzer kaderi yaşayan arkadaşları görünce bende yazmadan edemedim..yazdıklarınızı bazen mutlulukla bazende hüzünle okudum..bu yolda hala çaba gösterenlerin Rabbim yardımcısı olsun..bebeğine kavuşanlarda sağlıkla büyütsünler inşallahbebişlerini
..kısaca kendimden bahsedeyim..ben 5 yıllık evliyim..eşimde sperm sayısı ve hareketi azlığı var..2 aşılama 1 tüp bebek denedik.tüp bebekte dış gebelik oluştu ve ameliyat oldum sol tüpüm alındı..aradan 1 sene geçti doktorumu değiştirdim bana histeroskopi yapmak istedi ve histeroskopide rahmimde perde olduğu anlaşıldı ve alındı..operasyonu geçireli 1 hafta oldu..3 ay sonta tedaviye başlayacağım..
beni de aranıza kabul edermisiniz arkadaşlar
neden aşılama yapıyorsun normal yolla belki hamile kalırsın ameliyatını olmuşsun belki direk olur.tabi senin durumunu tam bilemem hayırlısı hamile kalır kalmaz haber ver bizde kendi adımıza ümitlenelim. ha birde bu septum ameliyatından nekadar bir zaman sonra hamilelik öneriyorlar....by
yücel bey hangi ilde ben doğuda olduğum için istediğim gibi araştıramıyorum izinde direk tedaviye gideyim diyorum uzun surermi ..gereksiz tetkik yaplmasımı istemiyorum insanı yoruyor yıpratıyor inşalah doğru yaklaşım yapan dr buluruz
merhabalarrr..bu topikte benimle benzer kaderi yaşayan arkadaşları görünce bende yazmadan edemedim..yazdıklarınızı bazen mutlulukla bazende hüzünle okudum..bu yolda hala çaba gösterenlerin Rabbim yardımcısı olsun..bebeğine kavuşanlarda sağlıkla büyütsünler inşallahbebişlerini
..kısaca kendimden bahsedeyim..ben 5 yıllık evliyim..eşimde sperm sayısı ve hareketi azlığı var..2 aşılama 1 tüp bebek denedik.tüp bebekte dış gebelik oluştu ve ameliyat oldum sol tüpüm alındı..aradan 1 sene geçti doktorumu değiştirdim bana histeroskopi yapmak istedi ve histeroskopide rahmimde perde olduğu anlaşıldı ve alındı..operasyonu geçireli 1 hafta oldu..3 ay sonta tedaviye başlayacağım..
beni de aranıza kabul edermisiniz arkadaşlar
canım benim asıl problemim septum değil bizde sebebi belirlenemeyen kısırlık olduğunu söylüyor bütün doktorlar..zaten dedim ya hiç düşük yapmadım sorun septum olsaydı 2 veya 3 aylık olup düşermiş bebek. eğer senin sorunu sadece septumsa 3 ayda hamile kalma şansın var
slm kızlar yazdıklarınızı okudum desteğiniz için çok sağolun.zeyhat sende herşeyin hayırlısını iste umarım herşey güzel gelişir senin için.... kızlar ben mr çektirdi diyorum hsg çektirmeyeyim zaten histeroskopide herşey beli oluyor sizce ne yol izlemeliyim.[/QUOT
MERHABA CEYDAN HSG RAHIM FILMI MR BILMIYORUM HISTEROSKOPIDE TANI AMACLI YAPAN VAR AYNI ANDA OPERASYON YAPILAN VAR SEN NE DEMEK ISTEDIN TAM ANLAYAMADIM MRDEN SONRA HISTEROSKOPIMI OLAYAIM DIYORSUN
merhabalarrr..bu topikte benimle benzer kaderi yaşayan arkadaşları görünce bende yazmadan edemedim..yazdıklarınızı bazen mutlulukla bazende hüzünle okudum..bu yolda hala çaba gösterenlerin rabbim yardımcısı olsun..bebeğine kavuşanlarda sağlıkla büyütsünler inşallahbebişlerini
Beni de aranıza kabul edermisiniz arkadaşlar
septumda gebelik oluşmasını önleyebilir....sen septuma bağla bir bakarsın sters farklı yöne kayar hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhh.:
slm arkadaşlar, ben konuyu uzun zamandır takip ediyorum.ama bi türlü toparlayıp yazamadım.
önce kendimi tanıtayım.27 yaşındayım, 3,5 yıllık evliyim. 3. yılımız dolmak üzereyken karar verdik hamilelik için.daha önceki muayenelerde doktor çift rahim gibi bi durum olabilir diyodu ama ben pek dikkate almıyordum.gebeliğe kadar.malesef kısa sürdü.6 haftalıkken düşük oldu o günün akşamında kürtaj oldum.bikaç hafta ağrı ve akıntı geçmeyince başka bi doktora gittim.bozulmuş kesenin durduğunu söyledi. meğer doktorumuz rahmin boş olan kısmını temizlemiş. kontole gittiğimde patoloji sonucuna bakıp normal dediği ve ultrasonla bakmadığı için anlayamamış.neyse 4 hafta sonra tekrar kürtaj oldum.kürtajdan iki ay sonra rahim filmi çekildim.bu seferde başka başarısız bir doktor aleti doğru kullanmadığı için tüm akşamımı _hayatımda yaşamadığım kadar çok_kanamayla geçirdim, yine hastane ve dikiş atıldı (sanırım rahime giden kanala). artık doktorlardan korkuyorumson olarak 2 hafta önce izmir de prof dr erol tavmergan laparoskopi + histeroskopi yaptı. çok az bi parçayı almışlar ancak çift rahim netleşti.gebelik gerçekleştiğinde doktor kontrolünde sürdürmeliymişim.durum bu..
lap+histeroskopi geçiren arkadaşlara bi sorum var, şuan normal adet tarihime iki gün var lekelenme oluyor ama hiçbir adet belirtisi yok.sizce normal mi benzer şeyler yaşadınız mı?
bir de zeyhat seni merak ediyorum umarım heşey yolundadır, hepimize dua ediyorum arkadaşlar Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?