Rahim Anomalileri

Canım üzülme en azından teşhis edilmiş bir çaresine bakılır.Serklaj yapar dr un.Benim de taşhisim böyle konabilseydi belkide bebeğim yaşardı.Senin için dua ediyorum inşallah sağ salim bebeğine kavışursun canım

Zeyhat lütfen moralini yüksek tut.ıyi düşün iyi şeyler olsun.ınşaallah sağsalim alacaksın bebeğini kucağına.Dualarımız hep seninle.Yanlış hatırlamıyorsam ilk hamile kaldığında sana sormuştum serklaj düşünüyor musun diye.Bir de sen söylemeden dr.nun bunu farketmesi gerekmiyor muydu?Benim doktorum 13.haftaya kadar beni her hafta çağırdı ve serviks ölçümü yaptı.13e kadar benim de iyiydi ama 13te birden kısalma oldu ve serklaj oldum.Şu anda da hala ölçüm yapmaya devam ediyor.Birşey olmayacak bebeğine lütfen kendini de onu da üzme.
Bu arada papatya seni çok merak ediyorum.Neler yaptın?Ben de hazır yazmışken haberleri vereyim.Kızkardeşim geldi.Allah binlerce kez razı olsun.Kızkardeşim öğretmen 15 tatilin tamamını yanımda geçiriyor.Şimdi de evimi taşıyor.Cumartesi-pazar yeni evimde olacağım inşallah.Şimdi niye taşınıyorsun diyeceksiniz haklı olarak.Lojmanda oturuyorum ben.ıki tip var.Bir büyük bir de küçük.Büyük için sıraya girmiştik.Bebeğin şansından büyük olandan biri taşındı ve sıra bize geldi (Biz küçükteydik beşiği koyacak yer bile yoktu)Kardeşim de sağolsun bebeğin alışverişi, çamaşırlarının yıkanıp ütülenmesi bir de taşınma hakkını nasıl öderim bilmiyorum.Kayınvalidem özünde iyi kadındır ama müdahale etmeye bütün eşyalarımın yerini değiştirmeye,aileme ve bana laf sokmaya bayılır.Gelip sinirimi bozacağı için çok istemedim.Ama yılbaşından sonra eşim gelsin dedi.Mecburen evet dedim.Aradı annesini üç dört kere ve kadın gelmedi.Keyfine düşkündür ama benim de işime geldi açıkcası.Bebeğin ciğerlerini geliştiren iğneyi de oldum pazartesi günü.2+2 şeklinde.Bana bel ağrısı yaptı.Bebeğim iyi teyzeleri.Dualarınızı bekliyoruz.Zeyhat sana tavsiyem erken doğum riskin olduğu için bence bu ilaçları al ve yanında bulundur.ısmi celestone ben toplam üç şehirden tamamlayabildim .ılaç piyasada bulunmuyor.Unutmadan bende 2 tane fazladan var ihtiyacın olursa gönderebilirim.Çok konuştum değil mi?Bu arada yeni bebek haberlerini dört gözle bekliyorum.Bakalım kimden gelecek ilk güzel haber :)

İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.Darısı tüm isteyenlerin başına

kızalr hepinize selam..
tatilden yeni döndüm ben de..bol bol yeğenimi sevip geldim..
yarın da okul başlıyor yaa...offf...fisfisfis
neyse bursam canım çok üzme kendini..herşey Allahtan biliyorsun..
tüp bebek sonrası tek iş alınan kiloları vermek zaten..ben taaa mayıs ayında olmuştum iğneleri..iğne yerleri bu ay kaşınmaya başladı iyimi???anlamadım gitti valla..üstünden kaç ay geçti ya...
senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah burdan..biraz sabır tatlım..:Saruboceq:

ayy canım ya aklım sendeydi..naptı bu kız acaba diyodum kendi kendime..iyi yaptın da yazdın..habersiz bırakma bizi..
çok şanslısın ne güzel kız kardeşin gelmiş..kızkardeş gibisi varmı?keçke benim de olsaydı bi tane..benim var ama erkek..herşey konuşulmuyorki..kız olsa daha farklı olurdu..
neyse iyi olduğuna sevindim.bebiş de iyi..ohhh artık güzel doğum haberini beklemek düşer bize..
inşallah hayırlısıyla bebeğini de kucağına alacaksın canım..dualarım seninle..
bu arada ben de salı gününe çapadan randevu aldım testlerimi yaptırmak için.inşallah oranın kadın doğumcusu testlerimi yazarda ücretsiz yaptırırım.yazmazsa özelde parayla yaptırmak zorunda kalacağım.

canım maşallah 7 ay olmuş..bu aylar tehlikeli biraz biliyorsun..bir de senin yaramaz bebiş rahimağzına yerleşmişti yanlış hatırlamıyorsam..bence arkadaşların da dediği gibi serklajı düşünsen iyi olacak..bak mydaisy de yaptrıdı rahat etti.
hem için de rahatlar.dualarımız seninle canım..iyi şeyler düşün.sorunsuz güzel bir doğum yaptığını hayal et mesela,doğumdan sonra yavrunla hastanede geçireceğin o birkaç güzel günün hayalini kur..inşallah miniğini kucağına alacaksın sağlıcakla..

zeyhatcım çok geçmiş olsun cnm.. dualarımız seninle rabbim büyük korur inş bebeğini..

ben çapada yaptırmaya çalıştığım genetik testleri yaptıramadım maaleseff..başka bir dr yazdığı için yapmıyorlarmış..ertesi gün hemen düzen laboratuvarına gittim,mecidiyeköye.kan verdim,1 haftaya çıkacağını söylediler sonuçların.dün belli oldu.testlerimden sadece MTHFR 1298 mutasyon analizi sonucum homozigot çıkmış.yani kan pıhtılaşması varmış bende.diğerleri normal çıkmış.
önce çok üzüldüm.eşim gelincede yücel hocayı aradık.iyiki de aramışız.önemli bişey değil ,size kan sulandırıcı ve folikasit vereceğiz dedi.ayy bende çok üzülmüştüm hocam dedim.yok üzülmeyin,diğerleri önemliydi asıl.onlarda normal çıkmış zaten.sizinki önemli bişey değil dedi.
bu testleride yaptırdım rahatladım sonunda valla.yakın bir zamanda yücel hocanın kapısnı çalarız artıkınnn..

İyi canım çok sevindim.İnşallah yakın zamanda sende isteğine kavuşursun.Kan pıhtılaşması teşhis edildiğnde önemli bir şey değil tedavisi çok kolay

İyi canım çok sevindim.İnşallah yakın zamanda sende isteğine kavuşursun.Kan pıhtılaşması teşhis edildiğnde önemli bir şey değil tedavisi çok kolay

sağol tatlım..inşallah hepimiz kavuşuruz:)evet önemli bişey değilmiş..iyiki konuştum doktorla,yoksa kendimi yiyip bitirecektim..
ya kimseden ses çıkmıyor..merak ettim iyice..senden benden başka uğrayan yok valla.
mydaisiy naptı acaba?zeyhat naptı?
kızlar nerelerdesiniz?bi ses verin yahuuu..aloooo...

Kızlar ben de sürekli bakıyorum.Merak ediyorum sizleri.Ben çok şükür doğurmadım daha.Hep söylüyordum hatırlarsanız 37'ye kilitlendim.ınanıyorum o zamana kadar gideceğine.Olumlu düşünüyorum.Zeyhat ne yaptı ben de sizler gibi onu merak ediyorum.Papatya diğer forumdan da takip ediyorum haberlerini.Sonuçların iyi çıkmış gerçekten çok sevindim.En kısa zamanda müjdeli haberi de verirsin bize inşaallah.

ben de inanıyorum canım..inşallah ve maşallah:) 37 ye kadar gideceksin..sende bu azim varkennn..
en iyisini yapıyorsun tatlım..iyi şeyler düşünmeye çalış...
sonuçlarım birtek pıhtılaşma hariç iyi çıktı diyebilirim.ama o da kolay halledilebilen bişeymiş zaten.o yüzden üzülmüyorum.
geçen gün eşim biriyle konuşmuş.anlatmış adam.25 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyorlarmış.ama adamda tek bir sperm bile yokkk..gitmedikleri,çalmadıkları kapı kalmamış.ama sperm omayınca tabii..
onlarda en sonunda evlatlık edinmeye karar vermişler ama gelin görünki,evlatlık edinebilmek içinde belli bir değerin üstünde maaş alman gerekiyormuş.bunlarda kapıcı bir aile.yani evlatlıkda alamıyorlarmış.eşim anlattı.çok üzüldümm..Allaha şükür dedim.tabbii Allahım hiçbir sorun vermesin inşallah hiçbirimize ama yinede şükretmek gerekiyor.beterin beteri de var işteee.ben bebek meselesini bazen çok kafaya takıyorumda eşim o sırada bunu anlatmıştı.

merhaba kızlar moralim bouktu pek girip yazamadım 2. kontrolümü bekledim. Bugün tekrar rahim ağzına bakıldı 19 gün önce 25 mm idi şimdi 23 mm ye düşmüş iyiye gitmiyor durum ama sevindirici olan kısalmanın yavaş ilerlemesiymiş. Dr um progstron desteğini iyice artırdı şu an için moralini bozma gidişat yavaş dedi ama genede her an herşey olabilir çok dikkat diyor. ınşallah 28. haftayı atlatıyım psikolojikmen çok rahatlıycam

papatya bende test sonuçlarını iyi çıkmasına sevindim en azından sorunun teşhis edildi tedavisi yapılır aşılması zor bişey deiğil inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız

mydaisy nilde gülcel hepinize çok teşekkür ederim bana hep dua edin durumum hızlanamsın

mydaisy inşallah senin gördüğün haftaları bende görürüm iğneler için çok teşekkür ederim çok düşüncelisin 28. haftaya girerken dr uma sorucam ihtiyaç olursa hemen senle irtibata geçerim

hepiniz kendinize çok iyi bakın kızlar topiğimizden hep güzel haberler gelsin inşallah

iyi tarafından bakmaya çalış zeyhatcım.bak en azından kısalma yavaş ilerliyor.serklaj yaptırsan bence..düşünmüyormusun?bak mydasiy yaptırdı rahat etti..dualarımız seninle canımm..inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alacaksınn..
iyi dileklerin için sağol bitanem.inşallah:)

evet canım psikolojim daha iyi ama hala çok korkuyorum ama dr kötüye gidişat yavaş derken niye ilaçlarımı artıdı onuda anlamadım açıkçası dikiş işini konuştum ideali ilk 3 ayda yapılmasıymış bu haftalarda dikiş daha tehlikeliymiş doğumu dahada tetikleyebilirmiş yapacak bişey kalamazsa atarız dikişi dr dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…