Slm kızlar bana dua edin ne olur ben arık çöktüm.
Dün detaylı ultarosonum vardı. Bebek çok iyi ama benim geçen hafta ufak bir kahverengi lekem oldu birde ara ara ramimim sağ tarafı şişip sertleşiyord dışına doğru ben hatta bebeğin kafası sanıyorudum. Dra bunları söyleyince rahim ağzına bakıldı açılmaya başlamış şu an 25 mm ye düşmüş. Yüklü progesstron kullanacakmışım her hafta ölçüm yapılacakmış şu an bebeği bir yer tutuyormuş eğer orada açılırsa bebek gelirmiş. Erken doğum riskim çok fazlaymış. Oysaki minicik ellerini nasıl açıp kapatıyordu. Yüzüne koyup bilekelrini yutuyordu. O kendi dümyasında yaşarken ben onu tuatamayacam ölüme mahkum edecem diye vicdan azabı çekiyorum içim yanıyor ne olur 7 hafta daha dursn
Zeyhat lütfen moralini yüksek tut.İyi düşün iyi şeyler olsun.İnşaallah sağsalim alacaksın bebeğini kucağına.Dualarımız hep seninle.Yanlış hatırlamıyorsam ilk hamile kaldığında sana sormuştum serklaj düşünüyor musun diye.Bir de sen söylemeden dr.nun bunu farketmesi gerekmiyor muydu?Benim doktorum 13.haftaya kadar beni her hafta çağırdı ve serviks ölçümü yaptı.13e kadar benim de iyiydi ama 13te birden kısalma oldu ve serklaj oldum.Şu anda da hala ölçüm yapmaya devam ediyor.Birşey olmayacak bebeğine lütfen kendini de onu da üzme.
Bu arada papatya seni çok merak ediyorum.Neler yaptın?Ben de hazır yazmışken haberleri vereyim.Kızkardeşim geldi.Allah binlerce kez razı olsun.Kızkardeşim öğretmen 15 tatilin tamamını yanımda geçiriyor.Şimdi de evimi taşıyor.Cumartesi-pazar yeni evimde olacağım inşallah.Şimdi niye taşınıyorsun diyeceksiniz haklı olarak.Lojmanda oturuyorum ben.İki tip var.Bir büyük bir de küçük.Büyük için sıraya girmiştik.Bebeğin şansından büyük olandan biri taşındı ve sıra bize geldi (Biz küçükteydik beşiği koyacak yer bile yoktu)Kardeşim de sağolsun bebeğin alışverişi, çamaşırlarının yıkanıp ütülenmesi bir de taşınma hakkını nasıl öderim bilmiyorum.Kayınvalidem özünde iyi kadındır ama müdahale etmeye bütün eşyalarımın yerini değiştirmeye,aileme ve bana laf sokmaya bayılır.Gelip sinirimi bozacağı için çok istemedim.Ama yılbaşından sonra eşim gelsin dedi.Mecburen evet dedim.Aradı annesini üç dört kere ve kadın gelmedi.Keyfine düşkündür ama benim de işime geldi açıkcası.Bebeğin ciğerlerini geliştiren iğneyi de oldum pazartesi günü.2+2 şeklinde.Bana bel ağrısı yaptı.Bebeğim iyi teyzeleri.Dualarınızı bekliyoruz.Zeyhat sana tavsiyem erken doğum riskin olduğu için bence bu ilaçları al ve yanında bulundur.İsmi celestone ben toplam üç şehirden tamamlayabildim .İlaç piyasada bulunmuyor.Unutmadan bende 2 tane fazladan var ihtiyacın olursa gönderebilirim.Çok konuştum değil mi?Bu arada yeni bebek haberlerini dört gözle bekliyorum.Bakalım kimden gelecek ilk güzel haber :)
kızalr hepinize selam..herkeze selamlar.papatya tedavin insallah hamilelikle sonuclanir.ben ara verdim zamana biraktim ilaclar kilo aldirdi su an vermeye ugrasiyorum gunluk yasantima ancak dondum.
artik uzulmuyorum hersey allahtan bunu biliyorum.guzel haberlerini okurum insallah buradan.hamile arkadaslarin da saglikla dogum yapmalarini diliyorum allahim herkezin gonlundekini versin...
ayy canım ya aklım sendeydi..naptı bu kız acaba diyodum kendi kendime..iyi yaptın da yazdın..habersiz bırakma bizi..Zeyhat lütfen moralini yüksek tut.ıyi düşün iyi şeyler olsun.ınşaallah sağsalim alacaksın bebeğini kucağına.Dualarımız hep seninle.Yanlış hatırlamıyorsam ilk hamile kaldığında sana sormuştum serklaj düşünüyor musun diye.Bir de sen söylemeden dr.nun bunu farketmesi gerekmiyor muydu?Benim doktorum 13.haftaya kadar beni her hafta çağırdı ve serviks ölçümü yaptı.13e kadar benim de iyiydi ama 13te birden kısalma oldu ve serklaj oldum.Şu anda da hala ölçüm yapmaya devam ediyor.Birşey olmayacak bebeğine lütfen kendini de onu da üzme.
Bu arada papatya seni çok merak ediyorum.Neler yaptın?Ben de hazır yazmışken haberleri vereyim.Kızkardeşim geldi.Allah binlerce kez razı olsun.Kızkardeşim öğretmen 15 tatilin tamamını yanımda geçiriyor.Şimdi de evimi taşıyor.Cumartesi-pazar yeni evimde olacağım inşallah.Şimdi niye taşınıyorsun diyeceksiniz haklı olarak.Lojmanda oturuyorum ben.ıki tip var.Bir büyük bir de küçük.Büyük için sıraya girmiştik.Bebeğin şansından büyük olandan biri taşındı ve sıra bize geldi (Biz küçükteydik beşiği koyacak yer bile yoktu)Kardeşim de sağolsun bebeğin alışverişi, çamaşırlarının yıkanıp ütülenmesi bir de taşınma hakkını nasıl öderim bilmiyorum.Kayınvalidem özünde iyi kadındır ama müdahale etmeye bütün eşyalarımın yerini değiştirmeye,aileme ve bana laf sokmaya bayılır.Gelip sinirimi bozacağı için çok istemedim.Ama yılbaşından sonra eşim gelsin dedi.Mecburen evet dedim.Aradı annesini üç dört kere ve kadın gelmedi.Keyfine düşkündür ama benim de işime geldi açıkcası.Bebeğin ciğerlerini geliştiren iğneyi de oldum pazartesi günü.2+2 şeklinde.Bana bel ağrısı yaptı.Bebeğim iyi teyzeleri.Dualarınızı bekliyoruz.Zeyhat sana tavsiyem erken doğum riskin olduğu için bence bu ilaçları al ve yanında bulundur.ısmi celestone ben toplam üç şehirden tamamlayabildim .ılaç piyasada bulunmuyor.Unutmadan bende 2 tane fazladan var ihtiyacın olursa gönderebilirim.Çok konuştum değil mi?Bu arada yeni bebek haberlerini dört gözle bekliyorum.Bakalım kimden gelecek ilk güzel haber :)
Dün detaylı ultarosonum vardı. Bebek çok iyi ama benim geçen hafta ufak bir kahverengi lekem oldu birde ara ara ramimim sağ tarafı şişip sertleşiyord dışına doğru ben hatta bebeğin kafası sanıyorudum. Dra bunları söyleyince rahim ağzına bakıldı açılmaya başlamış şu an 25 mm ye düşmüş. Yüklü progesstron kullanacakmışım her hafta ölçüm yapılacakmış şu an bebeği bir yer tutuyormuş eğer orada açılırsa bebek gelirmiş. Erken doğum riskim çok fazlaymış. Oysaki minicik ellerini nasıl açıp kapatıyordu. Yüzüne koyup bilekelrini yutuyordu. O kendi dümyasında yaşarken ben onu tuatamayacam ölüme mahkum edecem diye vicdan azabı çekiyorum içim yanıyor ne olur 7 hafta daha dursn
ayyy..kaç gündür kimseciklerden ses çıkmıyor..iyimisinz??huuuuu....
ben çapada yaptırmaya çalıştığım genetik testleri yaptıramadım maaleseff..başka bir dr yazdığı için yapmıyorlarmış..ertesi gün hemen düzen laboratuvarına gittim,mecidiyeköye.kan verdim,1 haftaya çıkacağını söylediler sonuçların.dün belli oldu.testlerimden sadece MTHFR 1298 mutasyon analizi sonucum homozigot çıkmış.yani kan pıhtılaşması varmış bende.diğerleri normal çıkmış.
önce çok üzüldüm.eşim gelincede yücel hocayı aradık.iyiki de aramışız.önemli bişey değil ,size kan sulandırıcı ve folikasit vereceğiz dedi.ayy bende çok üzülmüştüm hocam dedim.yok üzülmeyin,diğerleri önemliydi asıl.onlarda normal çıkmış zaten.sizinki önemli bişey değil dedi.
bu testleride yaptırdım rahatladım sonunda valla.yakın bir zamanda yücel hocanın kapısnı çalarız artıkınnn..
İyi canım çok sevindim.İnşallah yakın zamanda sende isteğine kavuşursun.Kan pıhtılaşması teşhis edildiğnde önemli bir şey değil tedavisi çok kolay
iyi tarafından bakmaya çalış zeyhatcım.bak en azından kısalma yavaş ilerliyor.serklaj yaptırsan bence..düşünmüyormusun?bak mydasiy yaptırdı rahat etti..dualarımız seninle canımm..inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alacaksınn..
iyi dileklerin için sağol bitanem.inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?