slm yeni aranıza katıldım...benim 2 düşüğüm oldu 7 ve 10 haftalık düştüler..uterus bicornis diyen oldu en sonki dr uterus septus var sedi sanırım septus.... histeroskopi olup başarılı olan ve doğum yapan varmı? moralim çok bozuluyor zaten düşük stresini üzerimden atamadım daha...sıkıntıda olan arkadaşlar allah sıkıntılarınızı giderir inşallah..
slm yeni aranıza katıldım...benim 2 düşüğüm oldu 7 ve 10 haftalık düştüler..uterus bicornis diyen oldu en sonki dr uterus septus var sedi sanırım septus.... histeroskopi olup başarılı olan ve doğum yapan varmı? moralim çok bozuluyor zaten düşük stresini üzerimden atamadım daha...sıkıntıda olan arkadaşlar allah sıkıntılarınızı giderir inşallah..
merhaba kızlar moralim bouktu pek girip yazamadım 2. kontrolümü bekledim. Bugün tekrar rahim ağzına bakıldı 19 gün önce 25 mm idi şimdi 23 mm ye düşmüş iyiye gitmiyor durum ama sevindirici olan kısalmanın yavaş ilerlemesiymiş. Dr um progstron desteğini iyice artırdı şu an için moralini bozma gidişat yavaş dedi ama genede her an herşey olabilir çok dikkat diyor. İnşallah 28. haftayı atlatıyım psikolojikmen çok rahatlıycam
Merhabalar..bugün yeni dr umdaki randevuma gittim.herşeyi tabiiki anlattım ameliyatlarımı vs..önce bebişe bakıldı şükür herşey normal ve güzel çıktı ultrasonda..sonra rahim ağzı konusundan bahsettim..dr um genelde bu haftalarda (15.haftadayım) tam net bi bilgi alamayız ama biz yinede takip edelim bundan sonra dedi.bebiş ten sonra vajinal usg ile r.ağzına baktı.gayet normal haftana göre dedi ve 5.1 cm olduğunu söyledi..sıkıntı yok yani şimdilik.tabii çok ama çok sevindimmmm..2 hafta sonra tekrar randevum var.ayrıntılı usg yapcak..ayrıca yine ölçüm yapcak..şimdilik bendeki durumlar şükür böyle..tekrar görüşmek üzere..kendinize iyi bakınn..
çok sevindim canım..inşallah sağlıcakla bebişin kucağına alacaksınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?