Rahim Anomalileri

dr uma sordum canım nidilat bizim son silahımız eğer doğum sancın başlarsa o zaman başlatırız şimdilik magnezyum yeter dedi günlük 3 tane diasporal içiyorum artık ondan iyice iğrendim

inşallah bende 34 ü görürüm ama sanki görürüm gibi geliyor herşeye rağmen doğurmadım rahim boynu benden uzun olan insalar bir ay içinde doğurmuş ben 10 haftadır tutuyorum :)

selinda suyun nasıl geldi böyle birden şakır şakırmı geliyor sızıntı gibimi oldu suyum gelecekte anlayamazsam diyede endişeleniyorum

birde çok uykusuzluk sorunum var dün gece bir dakika bile uyumadım ondan önceki gece sadece 2 saat sıkıntılı bir uykum oldu 10 gündür böyleyim artık sersem gibi oldum sende olmuşmuydu böyle bir şey?

Evde kitaplar var bakayım onlardan akıcı olanalrdan okurum artık tv de sıkmaya başladı

anladım canım allah bir daha yaşatmasın inşallah bir an önce hamile kalıp bebeğini emzirirsin

Etraf hep sezeryandan sonra süt gelmez çok zor geliyor diyorlar bende hemen mama almasını istemiyorum inşallah benimde gelir aslında bebeği emziriken kendimi düşünüyorumda garipte geliyor :)

İnşallah minik oğlun bir an önce sarılığını atlatır bu arada ismi nedir?

sizden duymak öyle rahatlatıcı ki. annem ve kayınvalideme de okudum bunları. iyileşeyim de tedavime devam edicem Allahın izniyle yılmak yok. :)

evet bende de işe yaramayan tüp ve yumurtalık var.evet şükretmek lazım en azından umut edebileceğim birşeyler var. deneyimlerinizi paylaştıgınız için çok saolun benim için o kadar önemli ki.

Canım eğer benimki gibi olursa kesin anlarsın. Ben lavaboya gittiğimde gelmişti o zaman bile anladım hala idrar varmış hissi olmuştu, olmamasına rağmen. Sonra birden iç çamaşırımı tamamen ıslatacak kadar su geldi. Buna rağmen doktorum muayene ile emin olduktan sonra aldı doğuma. Bir arkadaşımın da suyu az az gelmeye başladı. Onun amniyon sıvısı olduğu kesinleşince hastaneye yatırdılar 2 hafta hastanede yattı ve 30. haftada doğum yaptı. Kızı gayet iyi şimdi. Çok uzattım sonuç olarak muhakkak anlarsın canım suyunun geldiğini korkma.

Son 1 ay ben de uyku problemi yaşadım. Mide yanmasıyla beraberdi uykusuzluk. Bir maden suyu açıp 2 saat internetle falan uğraştığımı bilirim. Şimdi sıkıntı verse de, hepsi güzel birer anı olarak kalıyor sonra.

anladım canım..benimkine benziyor biraz.
benim de sağ tarafımda bir yumurtalık,ona bağlı bir tüp ve tüpe bağlı bir rahim var,yarım rahim tabii..
sol tarafımda da sadece yumurtalık var.yumurtalığa bağlı tüpüm(rudimenter horn) yok yani solumda..

rahimin çeyrek değildir merak etme,öyle olsa doktorun söylerdi canım..
şimdi bi de bunları düşünüp canını sıkma lütfen ,tamammı?lmaz:
rahat ol..yerimseniben

maşallahhhh tatlım sana..
bak isteyince nasıl oluyor?
inşallah 32 yi de 34 ü de hatta 36 yı da görürsün sağlıcakla arkadaşım..

yatmadan önce kitap okumaya çalışşş..
gözlerin yorulacağı için uykun gelecektir inşallahh..

tavsiyelerin için çok sağol canımm..
ovulasyon takibi yaptırırsam da yücel beye gidicem zaten yine..
onun da fikrini almak istiyorum..eşimin spermler sorunlu ya biraz,belki ovulasyon takibine sıcak bakmayacaktır..
mayısta gidip bir konuşmak,fikrini almak istiyorum ..

sizler de bizim için birer umutsunuz..
iyi ki varsınız..olumunekankayizsmile
ben inanıyorum bir gün gerçekleşeceğine..
sıramız gelmedi herhalde daha..

kızlar bu arada size bişey anlatmak istiyorum.2 hafta önce falan yakın arkadaşlarımdan biri ile konuşmuştuk.arkadaşım 7 yıllık evli.36 yaşında. senelerce bebek sahibi olmak için uğraştılar.arkasından 3 başarısız aşılama.
ama ilk tüp bebek denemesinde yüzü güldü şükür:)şimdi minik kızı 1 yaşında.
en son konuştuğumuzda ona yumurtlayamadığımdan(pco olduğum için),bu yüzden ovulasyon takibi düşündüğümü söylemiştim.o da pco olduğunu,onun da yumurtlamasının düzensiz olduğunu söylemişti.
arkadaşımın 10 gün geçiyor adeti.eşine acaab bebek olabilirmi diyor.eşi imkansız,ancak milyonda bir olur bu ,diyor.böyle böyle bir 5 gün daha geçiyor.adet gelmeyince gidip gebelik testi alıyor arkadaşım.ve anında çift çizgi çıkıveriyor.ama arkadaşım bu kez de teste güvenmeyip,bozuk olduğunu düşünüyor.çünkü o ay eşiyle çok az birlikte olmuşlar.ve çok dikkat etmişler.
neyse bundan 2 gün sonra yine adet gelmeyince kan testine gidiyorlar..
veeeee sonuççç..canım arkadaşım 2 aylık hamileeeeeee..delikafadulden delikafadulden
arkadaşım,ailesi,ben ve herkez tabii ki şok,şok ,şokkkkkkkkk..akannehir akannehir akannehir
arkadaşım ilk bebğini kucağına aldığı için,kendine güveni gelmişti,psikolojisi,kafası rahattı artıkk..bebek düşüncesi hiç yoktu içinde..
hep konuşurduk önceden,tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanları.şaşar kalırdık ikimiz de..ama o da aynı şeyi yaşıyor şimdi..
Rabbim ne büyükkk..
bize de bu mucizeleri yaşatır inşallahhh..:Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar malesef ben kullandığım ilaçlardan çok kötü alerji oldum parmak uçlarımdan kulaklarıma kadar kaşınıyorum sürekli ataklar geliyor 3 dr a gittim 3 ü de kesemedi zaten gebelikte kullanılan alerji ilaçlarıda iyi değilmiş ama bana bunu çekeceğine al dediler ilaçları tableti kremi kullandım geçmedi en son iğne verdiler onuda yaptırmadım deli gibi kaşınıyorum günde 4-5 kere banyo yapıyorum o biraz kesiyor

taliller yapıldı karaciğerde hasar çıkmadı çıkmadı ama yorulmuş olabilirmiş

ayrıca burda başka bir dr a gittim nst ye girdim sancı çıkmış bir yerde dr çok dikkatli ol bebek 2 hafta durusa daha rahat ederiz dedi suyun azda olursa gelirse hemen hastaneye gel sakın bekleme dedi

allahım hangi bir derdimi düşüneceğimi şaşırdım sabır versin bana artık

anladım canım demek ayırabilirim oda ayrı bir endişem

bu arada su gelmeye başlayıncada illa hemen doğum olacak diye bişey yok o zaman biraz daha ertelenebiliyor böyle birşeyden şüphelenince hemen hastaneye koşmak lazım banada dr dedi hemen gel diye ama ben hemen sezeryana labilmek için dediğini düşündüm

artık uykudan geçtim şu kaşıntım bir geçse dünyalar benim olacak

eşinde problem varsa canım sanırım pek takip önermiyorlar hemen aşılamadan başaltıyorlar benim bir arkadaşım vardı onunda eşinde sorun vardı zeynep kamil aşılamadan başladı tedaviye

arkadaşın için çok sevindim allah bu güzel sevinci isteyen herkese nasip eder inşallah

ah hayatım bilmez miyim o kaşıntıları?
gel bi de bana sor..klava:
öyle hassas bir bünyem,cildim var ki herşeyden etkileniveriyorum hemen.cildimde kuruluk da var,o da yapıyor tabii.şimdi bi de ilk bahar ,geçen gece saat 3e kadar uyuyamadım.4-5 senedir var bende de.önce xyzal diye bir hap kullandım.anında geçiriyordu.ama 3-4 günden bir mutlaka almam gerekiyordu.sonra bir ara krem kullandım.
çapaya cildiyeye gittim.aslında alerji testi yaptırmak istiyordum.çapa da hemen yapmıyor alrji testini.öncesinde formalite bissürü ıncık cıncık şeyler istiyooo.
en sonunda özele gittim.doktor cildimin çok kuru olduğunu,bunun bile başlı başına bir kaşıntı ve allerji sebebi olabileceğini söyledi.bissürü paralar bayılııp yaptırdım allerji testini.doğru dürüst,anlamlı hiçbir sonuç çıkmadı.muz çıktı mesela.ama ben herzaman yerim muz,hergün nerdeyse.ama sürekli kaşınmıyorum sonuçta muz yiyorum diye.
bugünlerde azdı yine.ama en iyyisi kaşınan yerlere buz sürmek.sana da tavsiye ediyorum kesinlikle.ilaç kullanmaktan iyidir.
sen banyo yapıyorum diyorsun ama benim bildiğim(doktorda aynı şeyi söylemişti),banyo cildi daha da kurutup,daha çok kaşıntı yapar.
banyoyu azaltmaya bak ve çok sıcak suyla banyo yapma,ılık olsun suyu.banyodan sonra mutlaka vücudun için(özellikle kollar ve bacaklar en çok kuruyan yerler) nemlendirici krem kullan.
ve kaşınan yerlerine de buz sür.benim dolapta mesela her zaman mutlaka buz bulunduruyorum dondurucuda.genelde kaşıntılar gece oluoyr.gündüz pek sıkıntım yok benim.
olmadı doktoruna gebelikte de kullanılabilecek ilaçlardan istediğini söyle.benim doktora sormuştum da.gebe kaldığımda da devam ederse bu kaşıntılar naparım ben demiştim.olmadı ozaman sana gebelikte de kullanılabilecek ilaçlardan veririm demişti.
geçen sene tüp denemiştik mayısta mesela.nerdeyse tam 1 sene oldu.o göbekten yaptığım iğnelerin yerleri hala kaşınıyor şimdi,düşünebiliyormusun?
sinir oluyorum..

Ah Zeyhatcım Allah yardıncın olsun.Bu yolda çok sıkıntılar yaşadın.Allah gönlüne göre versin.Sabret az kaldı.Dualarım seninle

geçen gecede krizlerim geçmeyince kendi takibimi yapan dr um bir cildiyeci prof tavsiye etti dün sabah erkenden kendimi ona attım ben kurdeşen olmuşum gelen ataklarda kurdeşen ataklarıymış aeurus sanırım ismi onu verdi 3 tanede merhem cuma veya salı muhakkak kontrole gel dedi. Kremlerin çok faydası oldu sakinleştirdi beni. Kremleri dolapta sakla soğuk suğuk sür dedi. Birde soğuya yakın banyo yap dedi. Bu arad dediğin gibi cildini kurutmamaı istedi. Okunduğu gibi yazıyım nötrijanın parfümsüz vücut losyonunu her yerine sür dedi. Sabırla bekle hemen geçmez dedi yandımki ne yandım bu kaşıntıyla

Ah Zeyhatcım Allah yardıncın olsun.Bu yolda çok sıkıntılar yaşadın.Allah gönlüne göre versin.Sabret az kaldı.Dualarım seninle

Sorma canım hayatımda ilk kez kurdeşenlede hamileliğim sayesinde tanışmış oldu inşallah bu son sağlık sorunum olur çok sağol canım

çok geçmiş olsun canımm.demek kurdeşenmiş..iyiki gitmişin doktora bak..
peki bişey sorcam.kaşıdığın yerlerde farklı bir kabartı falan oluşuyormu?nasıl anlaşılıyor?
acaba benimki de kurdeşen olabilirmi dedim de birden..
ama ben kaç tane cildiyeci dolaştım.birinden biri anlardı herhalde.benimki kuru kaşıntı.

ya zeyhatcım şimdi internetten baktımda..
benim kaşınan yerlerde de böyle kabartılar çıkıyordu.
seninkilerde kabartı şeklinde miydi?
ben doktora gittiğimde hep normal cildimle gittim.çünkü kaşıntılarım hep genelde akşam ve geceleri oluyordu.yani kaşınmış kabarmış yerlerimi doktora gösteremedim hiç.
acaba ondan mı anlaşılamadı benimkisi.
sen gündüzleri de kaşınyor musun?
doktora gittiğinde de cildinde kabarıklık varmıydı?

Çoook geçmiş olsun papatyacım.a.s.İnşallah dr lar bir kolaylığını bulup bu rahatsızlığını tedavi ederler.Eminim çok zor oluyordur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…