Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yazmak istemedim artık yaaa...Osetyacığım sen nasılsın nerelerdesin kan testini yaptırdınmı?
canım yazmak istemedim artık yaaa...
neden olabilir dersinn??
tabiiki negatif..:umursamaz:
senin dediğin gibi aynennnn..
aslanlar gibi 4 tane hem de blast embriyo çöpe gitti anlayacağınn..
bende senin gibiyim herhalde bugünlerde..
başkası olsa bunlarda dördüz doğururdu diyorum negatifi aldığım 3 günden beriii...
olmayacak herhalde..
napiyim yaa.??
uğraşamıcam valllaaa..
benden bu kadar..
sier sana sormak istedim ben bursaya gelip tup bebek yaptirmak istiyorum ozel jimer diye bir hastane buldum internetten iyi gozukuyor cok bunaldim 25 eylulde doktorum teshis koyacak kanal ameliyatla acilabilir derse ameliyat olsammi yoksa direk gelip tup bebekmi yaptirsam ne kadar suruyor aylarca kalamam ki turkiyede yumurtam var o yonden sikintim yok birde bu kanal acma ameliyatini bursada nerede yaptirabilirim yapiyorlarmi cevabini bekliyorum.herkeze hayirli ramazanlar diliyorum...
Hay allah ya üzüldüm canım ama ne olur moralini bozma. Unutmaya çalış. Yeniden gücücünü moralini topla pes etmek yok sakın. Biz daha yolun başındayız üzlzüyoruz tabi ama kimisi yıllarca uğraşıyor. Biz daha başından pes edersek olurmu? Biz azimli kızlarız. Bir gün olacak.
sağolun kızlar..Zeyhat ve papatya arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın..daha öncede söyledim hepimiz daha yolun çok başındayız.kimbilir önümüze daha nasıl engeller çıkacak ama yılmadan stres yapmadan devam etmeliyiz bu yolda..kendi kendimize terapi yapmalıyız..umutlu ve sakin olmalıyız..pes etmek ve moral bozmak için gerçekten daha çoookkk erken..ben inanıyorum bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..ve burdan paylaşacağız bu mutlu haberleri :)) o yüzden güçlü olun ve yola devam ok mii...kaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar..
doğru diyorsunuzz..
ama 1-2 ay dinlenmedeyim benn..
hiçbişey yapmıcam..
ne doktor ne iğne ne ilaç görmek istemiyorum..
öpüldünüz kocamannn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dedi canım..aradı ,en yakın zamanda gelin kouşalım bu meseleyi dedi..İyi yaparsın canım dinlen kafanı dağıt sonra daha güçlü bir şekilde yola devam et.
Ama 2 kez negatif olmasını araştırmıyormu doktorun ne diyor bu duruma?
selam arkadaşlar,
maalesef bende de yarım rahim problemi var.Gecen hafta 3 emb.ile transferim yapıldı .8 eylül de de test yaptırcam.Hangisini kafama takacağım bilmem hamilelik elde edilecek mi edilirse sonra sı ne olcak?Bebişim benimle kalabilecek mi?Allah yardımcımız olsun...Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
selam arkadaşlar,
maalesef bende de yarım rahim problemi var.Gecen hafta 3 emb.ile transferim yapıldı .8 eylül de de test yaptırcam.Hangisini kafama takacağım bilmem hamilelik elde edilecek mi edilirse sonra sı ne olcak?Bebişim benimle kalabilecek mi?Allah yardımcımız olsun...Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...