Rahim Anomalileri

sier sana sormak istedim ben bursaya gelip tup bebek yaptirmak istiyorum ozel jimer diye bir hastane buldum internetten iyi gozukuyor cok bunaldim 25 eylulde doktorum teshis koyacak kanal ameliyatla acilabilir derse ameliyat olsammi yoksa direk gelip tup bebekmi yaptirsam ne kadar suruyor aylarca kalamam ki turkiyede yumurtam var o yonden sikintim yok birde bu kanal acma ameliyatini bursada nerede yaptirabilirim yapiyorlarmi cevabini bekliyorum.herkeze hayirli ramazanlar diliyorum...

iyi zeyhatcım
kasılma degılmıs onlar bebek hareketlerıymıs de dedı
ıyıyım sukur karnım buyudugu ıcın agrılarım war baska bı sey yok sukurler olsun

benim adetimin 21. günü iğnenin 11. günü. Ve 2 yi gördüm geldim. Çok çok üzüldüm boğazım düğümlendi. Annem kayınvalidem arıyor o ara kimsenin telini açamadım. Ağzımı en ufak açacak olsam hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. Boğazım kaskatı oldu. Bu ay daha çok üzüldüm. Dr erken oldu dedi testi yaptıktan sonra baştan söylesene. Cumartesi tekrar bakalım ancak çıkar dedi ama sanmıyorum. Yaptırmayacağım cumartesi test falan. Git aslan gibi 4 tane 20 lik yumurta çöpe. Hiçmi biri denk gelmezya. Başkası bu yumurtaya üçüz doğrurudu.

Osetyacığım sen nasılsın nerelerdesin kan testini yaptırdınmı?
canım yazmak istemedim artık yaaa...
neden olabilir dersinn??
tabiiki negatif..:umursamaz:
senin dediğin gibi aynennnn..
aslanlar gibi 4 tane hem de blast embriyo çöpe gitti anlayacağınn..
bende senin gibiyim herhalde bugünlerde..
başkası olsa bunlarda dördüz doğururdu diyorum negatifi aldığım 3 günden beriii...
olmayacak herhalde..
napiyim yaa.??
uğraşamıcam valllaaa..
benden bu kadar..

canım yazmak istemedim artık yaaa...
neden olabilir dersinn??
tabiiki negatif..:umursamaz:
senin dediğin gibi aynennnn..
aslanlar gibi 4 tane hem de blast embriyo çöpe gitti anlayacağınn..
bende senin gibiyim herhalde bugünlerde..
başkası olsa bunlarda dördüz doğururdu diyorum negatifi aldığım 3 günden beriii...
olmayacak herhalde..
napiyim yaa.??
uğraşamıcam valllaaa..
benden bu kadar..

Hay allah ya üzüldüm canım ama ne olur moralini bozma. Unutmaya çalış. Yeniden gücücünü moralini topla pes etmek yok sakın. Biz daha yolun başındayız üzlzüyoruz tabi ama kimisi yıllarca uğraşıyor. Biz daha başından pes edersek olurmu? Biz azimli kızlarız. Bir gün olacak.

sier sana sormak istedim ben bursaya gelip tup bebek yaptirmak istiyorum ozel jimer diye bir hastane buldum internetten iyi gozukuyor cok bunaldim 25 eylulde doktorum teshis koyacak kanal ameliyatla acilabilir derse ameliyat olsammi yoksa direk gelip tup bebekmi yaptirsam ne kadar suruyor aylarca kalamam ki turkiyede yumurtam var o yonden sikintim yok birde bu kanal acma ameliyatini bursada nerede yaptirabilirim yapiyorlarmi cevabini bekliyorum.herkeze hayirli ramazanlar diliyorum...

Merhaba bursam..öncelikle 25 eylüldeki mr sonuçların netleşsin ki inşallah kanal kapalı değildir..ama kapalı olsa bile merak etme çok korkulacak ameliyatlar değil bunlar..gerçi benim ameliyatım farklıydı yani ben rahimdeki perdeden dolayı olmuştum..o yüzden sana tam olarak faydalı olamayabilirim bu konuda..sorunun yarım rahim di. o yüzden direk tüp bebekmi yapman yoksa kanal kapalıysa ameliyatla açtırmanmı daha sağlıklı inan bişey diyemiyorum bu konuda.bunun için senin gibi tecrübe yaşayan arkadaşlara danışsan araştırsan daha sağlıklı olur canım senin için..eğer dr unda sağlam iyi ve paragöz bi dr değilse yani dr una inanıyorsan o ne derse onu yapmanı tavsiye ederim canım..umarım hakkında hayırlısı olur herşey..

Zeyhat ve papatya arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın..daha öncede söyledim hepimiz daha yolun çok başındayız.kimbilir önümüze daha nasıl engeller çıkacak ama yılmadan stres yapmadan devam etmeliyiz bu yolda..kendi kendimize terapi yapmalıyız..umutlu ve sakin olmalıyız..pes etmek ve moral bozmak için gerçekten daha çoookkk erken..ben inanıyorum bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..ve burdan paylaşacağız bu mutlu haberleri :)) o yüzden güçlü olun ve yola devam ok mii...kaydirigubbakcemile5

Hay allah ya üzüldüm canım ama ne olur moralini bozma. Unutmaya çalış. Yeniden gücücünü moralini topla pes etmek yok sakın. Biz daha yolun başındayız üzlzüyoruz tabi ama kimisi yıllarca uğraşıyor. Biz daha başından pes edersek olurmu? Biz azimli kızlarız. Bir gün olacak.

Zeyhat ve papatya arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın..daha öncede söyledim hepimiz daha yolun çok başındayız.kimbilir önümüze daha nasıl engeller çıkacak ama yılmadan stres yapmadan devam etmeliyiz bu yolda..kendi kendimize terapi yapmalıyız..umutlu ve sakin olmalıyız..pes etmek ve moral bozmak için gerçekten daha çoookkk erken..ben inanıyorum bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alacağız..ve burdan paylaşacağız bu mutlu haberleri :)) o yüzden güçlü olun ve yola devam ok mii...kaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar..
doğru diyorsunuzz..
ama 1-2 ay dinlenmedeyim benn..
hiçbişey yapmıcam..
ne doktor ne iğne ne ilaç görmek istemiyorum..
öpüldünüz kocamannn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam..
ınsallah zeyhatcım bebegımı sag salım kucagıma alırım..
darısı ınsallah sızlere ve tumm ısteyenlere
dualarımdasınız..
buyuyoruz ama ıste agrı sızı da yapıyoruz anneye..
saglıcakla gelsınde kuzum bu kadar cıktanbıse olmaz:nazar:

sağolun kızlar..
doğru diyorsunuzz..
ama 1-2 ay dinlenmedeyim benn..
hiçbişey yapmıcam..
ne doktor ne iğne ne ilaç görmek istemiyorum..
öpüldünüz kocamannn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi yaparsın canım dinlen kafanı dağıt sonra daha güçlü bir şekilde yola devam et.

Ama 2 kez negatif olmasını araştırmıyormu doktorun ne diyor bu duruma?

İyi yaparsın canım dinlen kafanı dağıt sonra daha güçlü bir şekilde yola devam et.

Ama 2 kez negatif olmasını araştırmıyormu doktorun ne diyor bu duruma?
dedi canım..aradı ,en yakın zamanda gelin kouşalım bu meseleyi dedi..
ama ben şimdilik gitmicem..:umursamaz:

selam arkadaşlar,
maalesef bende de yarım rahim problemi var.Gecen hafta 3 emb.ile transferim yapıldı .8 eylül de de test yaptırcam.Hangisini kafama takacağım bilmem hamilelik elde edilecek mi edilirse sonra sı ne olcak?Bebişim benimle kalabilecek mi?Allah yardımcımız olsun...Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

merhaba mydaisy 260621,
Yanlış deilsem senin le daha önce bir defa mesaj.laştık.Şu an yazılanlar dan anladığım kadarıyla hamilesin galiba,inşallah ölesindir.Hayırlı olsun der,Rabbimden bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.

selam arkadaşlar,
maalesef bende de yarım rahim problemi var.Gecen hafta 3 emb.ile transferim yapıldı .8 eylül de de test yaptırcam.Hangisini kafama takacağım bilmem hamilelik elde edilecek mi edilirse sonra sı ne olcak?Bebişim benimle kalabilecek mi?Allah yardımcımız olsun...Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

İnşallah önce hamile kalırsın sonrada sıkıntısız sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Herşey gönlünce olsun.

Teşekkür ederim zeyhat çok saol.ınşallah senin de herşey gönlünce olur.Sağlıcakla ve mutlu kalman dileğiyle....

selam arkadaşlar,

transferin hayırlı olsun canım..inşallah pozitifi görür ve yavruna kavuşursun..
ben de yarım rahimim.2 kez tüp bebek denedik..olmadı maalesef..
1-2 ay dinlenip ondan sonra 3.yü denemeyi düşünüyorum..
evet canım mydaisiy şu anda sanıyorum 11.haftalık hamile..yani kritik olan 8.haftayı geçirmiş durumda çok şükür..inşallah bundan sonra onun da bir sıkıntısı olmaz..

Back
X