Gebeliğe Hazırlık Rahim çöküklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melek3862

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
389
161
18
31
Kızlar hafif ten rahim çöküklüğü olan var mı aranızda ?? 5 gün önce tedavi gördüm hsg den doktor bana hafif rahim çöküklüğün var dedi yaşayan var mı yada böyle olup hamile kalan var mı ???

Benim tepede bi çıkıntı vardı onun gibi bi şey mi acaba? Ben histereskopi oldum öyle hamile kaldım. Yüzde elli düşük yaşarsın dedi doktorum.

Bende de var şurada bekleyim yorumları bakalım hamile kalan doğum yapan var mı

Benim tepede bi çıkıntı vardı onun gibi bi şey mi acaba? Ben histereskopi oldum öyle hamile kaldım. Yüzde elli düşük yaşarsın dedi doktorum.
Söyle diyeyim benim söyle Y şeklinde ama hafif bi çöküklük var dedi korkacak bişeyim yokmuş

Ya şimdi ben anlatamadım şeklini sonuçta doktor adı üzerinde VE Kayseri’de bilindik biri hani problem olsaydı söylerdi ben size rahim filmimi atayım siz anlarmısınız
Anlarım ayol at bana. Ben de sana atarım. Benim filme de çok bilindik bi prof sorun yok dedi üstelik asistanları sorunu raporlamışlardı ama onun hocasına gittim yüzde elli düşük dedi.

Kızlar o alttaki alet zaten bariz belli üstteki de rahmin Y yani y gibi duruyor

Eklentiler

• 3D08E25C-233B-44BB-B85F-E6A9886A3B86.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 163

Bak benim daha geniş üstteki çıkıntı da çok fazla değil ama bana yüzde elli düşük dendi ben de risk almadım ve histereskopi oldum. Ertesi ay 2. tüpe baslayacaktım doğal hamile kaldım.

Evet o rahim. Bence tam histereskopilik rahim. Bence başka görüşler almalısın. Ben de ekeyeceğim bir saniye.
Aşko doktor histereskopiyi önermedi ama zaten dedi çok hafıf çökme var onun içinde corasipirin verdi benim ki bi sıkıntı yok dedi

Aşko doktor histereskopiyi önermedi ama zaten dedi çok hafıf çökme var onun içinde corasipirin verdi benim ki bi sıkıntı yok dedi
Bak canım bu kadar güvenme doktoruna bence ben de çok oyalandım doktorlar tarafından. Başka görüşler de al kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…