Gebeliğe Hazırlık Rahim çöküklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle aslında en doğrusu ama nedense gittiğim doktorlar hiç biri bu şekilde ciddiyetle bakmadı. Hatta çeken doktor söylemedi bile tüplerin açık demişti sadece. Ben sonradan öğrendim bombe olduğunu
Aah aaah. Düşük olmadan önemsemiyolar. Sanki kolay bi şey bunu yaşamak.

Histeroskopi çektirin. Ben hsg cektirdigimde hic bir sorun yok dendi 1 sene boşa gitti. Histeroskopi yapildi sol tupumjn kapali oldugu ortaya çıktı. Uzerinde durun baska doktora da gorunun.

Haklisin canım hsg benide yaniltmisti

Canım gebe kalabilir gebe kalmasında sorun yok. Erken doğuma sebep olabilir üstten basık rahim ve bir diğer önemli konu perde var mı? İyi bir perinatoloğa gitmeli

Benim de Y şeklindeydi hafif. Tüp bebek tedavisine başlıcaktım doktor histereskopi olman lazım yoksa bebek düşer ya da şansa 9 ayı tamamladın normal doğum bile yapamazsın dedi kesinlikle başlamadı tedaviye. Zaten laparoskopi de olmam gerekiyodu ikisini 10 gün önce oldum şimdi iyileştim bile çok şükür yarın transfer öncesi tedaviye başlıcam. Sakın ihmal etme çok önemli bi durum düşük olmadan her doktor önemsemiyo sanırım.

Resim atabilir misin canım

Valla bende oldum histerekopi. Bana da sıkıntılı geldi. Ayrıca coraspin rahim şekliyle alakalı vermemiştir emin ol. O pıhtılaşma vs için veriliyor. Bende kullanıyorum

benim doktorumda tüp bebek başlamak istemedi. Rahim bu şekilde başlayamam dedi. Gebelik olmaz tutmaz olurda düşerse pişmanlık yaşamayalım. DEdi. Sonuçta tüp bebek maliyetli bir işlem dedi. Ben de riske atmamak adına yaptırdım.

Olsun en azından rahmin sağlam olunca güzel bir gebelik seni bekliyor.
iNŞALLAH CANIM. şimdide şöyle düşünyurm vesvese işte acaba operaayon gzel geçemdimi? TEkrar bi hsg mi çektirsem operasyon sonrası sonucu net görebilmek için. Dr istemedi ultrasona bakarak gayet ii dedi.

iNŞALLAH CANIM. şimdide şöyle düşünyurm vesvese işte acaba operaayon gzel geçemdimi? TEkrar bi hsg mi çektirsem operasyon sonrası sonucu net görebilmek için. Dr istemedi ultrasona bakarak gayet ii dedi.
Hiç gerek yok en kötü histereskopi hsgden iyidir. Kamerayla girip baktılar sonuçta. Nasip işte sabretmek gerek demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…