- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Tamam canım benim çok teşekkür ederim o zaman ilk adetim le giderim transfer öncesi halletmiş olurum inşallahEstağfurullah tabii ki soracaksın. Evet. Adet bittiği gibi 6 ya da 7. Gün. çünkü hamile olma ihtimalin yok o günlerde.
Aah aaah. Düşük olmadan önemsemiyolar. Sanki kolay bi şey bunu yaşamak.Aynen öyle aslında en doğrusu ama nedense gittiğim doktorlar hiç biri bu şekilde ciddiyetle bakmadı. Hatta çeken doktor söylemedi bile tüplerin açık demişti sadece. Ben sonradan öğrendim bombe olduğunu
Kesinlikle yani hep bi vicdan azabı olarak kalacak belkiAah aaah. Düşük olmadan önemsemiyolar. Sanki kolay bi şey bunu yaşamak.
Histeroskopi çektirin. Ben hsg cektirdigimde hic bir sorun yok dendi 1 sene boşa gitti. Histeroskopi yapildi sol tupumjn kapali oldugu ortaya çıktı. Uzerinde durun baska doktora da gorunun.Kızlar hafif ten rahim çöküklüğü olan var mı aranızda ?? 5 gün önce tedavi gördüm hsg den doktor bana hafif rahim çöküklüğün var dedi yaşayan var mı yada böyle olup hamile kalan var mı ???
Haklisin canım hsg benide yaniltmisti
Canım gebe kalabilir gebe kalmasında sorun yok. Erken doğuma sebep olabilir üstten basık rahim ve bir diğer önemli konu perde var mı? İyi bir perinatoloğa gitmeli
Benim de Y şeklindeydi hafif. Tüp bebek tedavisine başlıcaktım doktor histereskopi olman lazım yoksa bebek düşer ya da şansa 9 ayı tamamladın normal doğum bile yapamazsın dedi kesinlikle başlamadı tedaviye. Zaten laparoskopi de olmam gerekiyodu ikisini 10 gün önce oldum şimdi iyileştim bile çok şükür yarın transfer öncesi tedaviye başlıcam. Sakın ihmal etme çok önemli bi durum düşük olmadan her doktor önemsemiyo sanırım.Kızlar hafif ten rahim çöküklüğü olan var mı aranızda ?? 5 gün önce tedavi gördüm hsg den doktor bana hafif rahim çöküklüğün var dedi yaşayan var mı yada böyle olup hamile kalan var mı ???
Resim atabilir misin canımBenim de Y şeklindeydi hafif. Tüp bebek tedavisine başlıcaktım doktor histereskopi olman lazım yoksa bebek düşer ya da şansa 9 ayı tamamladın normal doğum bile yapamazsın dedi kesinlikle başlamadı tedaviye. Zaten laparoskopi de olmam gerekiyodu ikisini 10 gün önce oldum şimdi iyileştim bile çok şükür yarın transfer öncesi tedaviye başlıcam. Sakın ihmal etme çok önemli bi durum düşük olmadan her doktor önemsemiyo sanırım.
Valla bende oldum histerekopi. Bana da sıkıntılı geldi. Ayrıca coraspin rahim şekliyle alakalı vermemiştir emin ol. O pıhtılaşma vs için veriliyor. Bende kullanıyorum
Aaa oldun di mi sen de? Hadi şifa olsun.Valla bende oldum histerekopi. Bana da sıkıntılı geldi. Ayrıca coraspin rahim şekliyle alakalı vermemiştir emin ol. O pıhtılaşma vs için veriliyor. Bende kullanıyorum
benim doktorumda tüp bebek başlamak istemedi. Rahim bu şekilde başlayamam dedi. Gebelik olmaz tutmaz olurda düşerse pişmanlık yaşamayalım. DEdi. Sonuçta tüp bebek maliyetli bir işlem dedi. Ben de riske atmamak adına yaptırdım.Yaa ne kadar güzel açıklamış. Evet tutsa bile onu kaybettiğimi düşündüğümde sürekli kendimi suçlayacağım belki. Keşke yaptırsaydım dicem o zaman daçok oldum kusura bakma canım ama bişeu daha sorcam peki histereskopi ne zaman yapılıyor adetten hemen sonra mı
oldum üstüne 2. rengliyi olucam bugün yarın. Olmasam hoş ne ii olurdu ama testte yaptım buz gibi negatif çıktıAaa oldun di mi sen de? Hadi şifa olsun.
Olsun en azından rahmin sağlam olunca güzel bir gebelik seni bekliyor.oldum üstüne 2. rengliyi olucam bugün yarın. Olmasam hoş ne ii olurdu ama testte yaptım buz gibi negatif çıktı
iNŞALLAH CANIM. şimdide şöyle düşünyurm vesvese işte acaba operaayon gzel geçemdimi? TEkrar bi hsg mi çektirsem operasyon sonrası sonucu net görebilmek için. Dr istemedi ultrasona bakarak gayet ii dedi.Olsun en azından rahmin sağlam olunca güzel bir gebelik seni bekliyor.
Hiç gerek yok en kötü histereskopi hsgden iyidir. Kamerayla girip baktılar sonuçta. Nasip işte sabretmek gerek demek ki.iNŞALLAH CANIM. şimdide şöyle düşünyurm vesvese işte acaba operaayon gzel geçemdimi? TEkrar bi hsg mi çektirsem operasyon sonrası sonucu net görebilmek için. Dr istemedi ultrasona bakarak gayet ii dedi.
aynen canım. Doktorda sonrasında ii dedi içerisi şuan tertemiz vs dedi ama işte kuruntu benimki. Neden olmuyorun üstüne gidiyorum sürekli.Hiç gerek yok en kötü histereskopi hsgden iyidir. Kamerayla girip baktılar sonuçta. Nasip işte sabretmek gerek demek ki.
Biraz zamana ver 6 ay dilan olmazsa tedavilere geçersin. Nasip ne şekil gelecek belli olmaz.aynen canım. Doktorda sonrasında ii dedi içerisi şuan tertemiz vs dedi ama işte kuruntu benimki. Neden olmuyorun üstüne gidiyorum sürekli.
Sağol canım. Benim öyle bekleme vaktim olsa keşke yaş geldi 39 oldum şimdi :)Biraz zamana ver 6 ay dilan olmazsa tedavilere geçersin. Nasip ne şekil gelecek belli olmaz.
Olsun rezerv kötü deģilse beklenir ya hiç teleşlanma.Sağol canım. Benim öyle bekleme vaktim olsa keşke yaş geldi 39 oldum şimdi :)
rezerv de işte geçen sene 7/8 folikl saymıştı doktor. yaşına gre normal demişti. İyi demiştiOlsun rezerv kötü deģilse beklenir ya hiç teleşlanma.
Benim rahmimde bu şekilde hem devlete hem özele gittim histereskopi önermediler 21 haftalık gebeyimDua et ya banada insallah bende sağlıklı bi şekilde kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?