- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah güzel haberlere vesile olsun tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim.benim doktorumda tüp bebek başlamak istemedi. Rahim bu şekilde başlayamam dedi. Gebelik olmaz tutmaz olurda düşerse pişmanlık yaşamayalım. DEdi. Sonuçta tüp bebek maliyetli bir işlem dedi. Ben de riske atmamak adına yaptırdım.
Allah büyüktür ya insallah düşmez SIĞINIRIM ALLAHA GERİSİ TEVEKKÜLBenim de Y şeklindeydi hafif. Tüp bebek tedavisine başlıcaktım doktor histereskopi olman lazım yoksa bebek düşer ya da şansa 9 ayı tamamladın normal doğum bile yapamazsın dedi kesinlikle başlamadı tedaviye. Zaten laparoskopi de olmam gerekiyodu ikisini 10 gün önce oldum şimdi iyileştim bile çok şükür yarın transfer öncesi tedaviye başlıcam. Sakın ihmal etme çok önemli bi durum düşük olmadan her doktor önemsemiyo sanırım.
Resim atabilir misin canım
Benimkiyle aynı çöküklükte gibi. Sıkıntılı görünüyo canım dikkat et
Aynen canım seninkiyle benziyor. Şanslısın ki Dr uyarmış. Benim bu adetle transfer olacaktı. Sorun yok dediler şimdi buradaki konuları görünce tekrar görüşcem doktor ileBenimkiyle aynı çöküklükte gibi. Sıkıntılı görünüyo canım dikkat et
En iyisini yaparsın canım. Ben de dün işlem sonrası ilk adetimi oldum bugün 2. Günüm doktor randevum var 11 de. Bakalım rahim uygunsa transfer olcak bu ayAynen canım seninkiyle benziyor. Şanslısın ki Dr uyarmış. Benim bu adetle transfer olacaktı. Sorun yok dediler şimdi buradaki konuları görünce tekrar görüşcem doktor ile
İnşallahh uygundur güzel haberlerini alırız inşallahEn iyisini yaparsın canım. Ben de dün işlem sonrası ilk adetimi oldum bugün 2. Günüm doktor randevum var 11 de. Bakalım rahim uygunsa transfer olcak bu ay
Görüştüm doktorla bu ay başlıyoruz transfereİnşallahh uygundur güzel haberlerini alırız inşallah
Çok sevindim canım ya hadi bakalım müjdeli haberini de alırız inşallah. Sağlıkla tutunmasına sağ salim kucağına almaya vesile olsunGörüştüm doktorla bu ay başlıyoruz transfereAslında ben histereskopiyle birlikte laparoskopi de oldum iki tüpüm de alındı tam 2 hafta geçti çok hazır olacağımı düşünmüyodum doktor da öyle dedi ilk adetin daha beklememiz gerekebilir gel yine de bi muayene edeyim dedi. Baktı içerisi çok güzel görünüyo hazırsın bu ay başlıyoruz dedi çok mutlu oldum ya inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Amin canım çok sağol inşallahÇok sevindim canım ya hadi bakalım müjdeli haberini de alırız inşallah. Sağlıkla tutunmasına sağ salim kucağına almaya vesile olsuntransfer için hangi ilaçları kullancan
Ayy çok heyecanlı yaAmin canım çok sağol inşallahBu ayın 31 ine kadar günde 3 defa estrofem bir tane de coraspin verdi o zamana kadar bunları kullanıcam.
Herşeyde vardır bi hayır. Onu ihmal etme sakın. Herşey gönlünce olsun inşallah canımAyy çok heyecanlı yabana da onları yazmıştı ilk adetle başlıcaktım ama değerlerim düşmemiş ikinci adete kaldım bakalım iyi ki kalmışım diyorum şimdi en azından şu rahim şeklini tekrar sorcam
Aynen canım inşallah hepimizin gönlünce olsunHerşeyde vardır bi hayır. Onu ihmal etme sakın. Herşey gönlünce olsun inşallah canım
Benim rahmimde bu şekilde hem devlete hem özele gittim histereskopi önermediler 21 haftalık gebeyim
Amin Allah razı olsunne güzel hep seninle olsun
Y Rahime nasıl sorun yok dedi harbiden? 2 düşük yaptığım için hsg çektirdim sonuç bu.Y rahime sorun yok mu dedi?
Geçmiş olsun. Histerekopi ile hallolur insallah sorun. Genetik testlerinizi de yaptırdınız mı?Y Rahime nasıl sorun yok dedi harbiden? 2 düşük yaptığım için hsg çektirdim sonuç bu.
Teşekkür ederim canım. Evet herşeyi yaptırdım onlara sorun yok dedi en son hsg çekildim Y rahim çıktı dediğiniz gibi histerekobi olmam gerektiğini söylediGeçmiş olsun. Histerekopi ile hallolur insallah sorun. Genetik testlerinizi de yaptırdınız mı?
Iyi iyi temiz çıktılarsa.Teşekkür ederim canım. Evet herşeyi yaptırdım onlara sorun yok dedi en son hsg çekildim Y rahim çıktı dediğiniz gibi histerekobi olmam gerektiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?