Gebeliğe Hazırlık Rahim çöküklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah güzel haberlere vesile olsun tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim.
Bende bu gidişimde detaylı konuşcam bakalım

Allah büyüktür ya insallah düşmez SIĞINIRIM ALLAHA GERİSİ TEVEKKÜL

Benimkiyle aynı çöküklükte gibi. Sıkıntılı görünüyo canım dikkat et
Aynen canım seninkiyle benziyor. Şanslısın ki Dr uyarmış. Benim bu adetle transfer olacaktı. Sorun yok dediler şimdi buradaki konuları görünce tekrar görüşcem doktor ile

Aynen canım seninkiyle benziyor. Şanslısın ki Dr uyarmış. Benim bu adetle transfer olacaktı. Sorun yok dediler şimdi buradaki konuları görünce tekrar görüşcem doktor ile
En iyisini yaparsın canım. Ben de dün işlem sonrası ilk adetimi oldum bugün 2. Günüm doktor randevum var 11 de. Bakalım rahim uygunsa transfer olcak bu ay

İnşallahh uygundur güzel haberlerini alırız inşallah
Görüştüm doktorla bu ay başlıyoruz transfere Aslında ben histereskopiyle birlikte laparoskopi de oldum iki tüpüm de alındı tam 2 hafta geçti çok hazır olacağımı düşünmüyodum doktor da öyle dedi ilk adetin daha beklememiz gerekebilir gel yine de bi muayene edeyim dedi. Baktı içerisi çok güzel görünüyo hazırsın bu ay başlıyoruz dedi çok mutlu oldum ya inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Çok sevindim canım ya hadi bakalım müjdeli haberini de alırız inşallah. Sağlıkla tutunmasına sağ salim kucağına almaya vesile olsun transfer için hangi ilaçları kullancan

Çok sevindim canım ya hadi bakalım müjdeli haberini de alırız inşallah. Sağlıkla tutunmasına sağ salim kucağına almaya vesile olsun transfer için hangi ilaçları kullancan
Amin canım çok sağol inşallah Bu ayın 31 ine kadar günde 3 defa estrofem bir tane de coraspin verdi o zamana kadar bunları kullanıcam.

Amin canım çok sağol inşallah Bu ayın 31 ine kadar günde 3 defa estrofem bir tane de coraspin verdi o zamana kadar bunları kullanıcam.
Ayy çok heyecanlı ya bana da onları yazmıştı ilk adetle başlıcaktım ama değerlerim düşmemiş ikinci adete kaldım bakalım iyi ki kalmışım diyorum şimdi en azından şu rahim şeklini tekrar sorcam

Herşeyde vardır bi hayır. Onu ihmal etme sakın. Herşey gönlünce olsun inşallah canım

Geçmiş olsun. Histerekopi ile hallolur insallah sorun. Genetik testlerinizi de yaptırdınız mı?
Teşekkür ederim canım. Evet herşeyi yaptırdım onlara sorun yok dedi en son hsg çekildim Y rahim çıktı dediğiniz gibi histerekobi olmam gerektiğini söyledi

Teşekkür ederim canım. Evet herşeyi yaptırdım onlara sorun yok dedi en son hsg çekildim Y rahim çıktı dediğiniz gibi histerekobi olmam gerektiğini söyledi
Iyi iyi temiz çıktılarsa. Histereskopi de çok basit işlem. Ben histereskopi sonrası 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…